• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALTINLARIMI ELTIME VERECEKLERMIS

Hepiniz dogru soyluyorsunuz kızlar birilerini kırmıcam siye kendimi kıramam hep bunu yaptim ama bu kez yapmicam konu bir daha acilirsa vermicem takıyorum dicem ama bunu kaynanama dicem kayinpedre diyemem

Niye kendi kendini yiyeceksin verecekler mi vermeyecekler mi diye ?
Sen kendini üzeceğine, başkaları düşünsün.
Ben takıyorum onları de. Bir de gidip başkasına takacaklar

Hayır diyeceksiniz tabiki de gitsin yapsınlar ona da altın. Olurmuş öyle şey. Ha Hayır diyemiyorsaniz araba almaktan vazgeçtik diyin ben takiyorum onları diyin. Ayrıca alacağınız araba yüksek bi meblağ değilse altınları bozdurmayin.

Hayır diyeceksiniz tabiki de gitsin yapsınlar ona da altın. Olurmuş öyle şey. Ha Hayır diyemiyorsaniz araba almaktan vazgeçtik diyin ben takiyorum onları diyin. Ayrıca alacağınız araba yüksek bi meblağ değilse altınları bozdurmayin.
Cok yuksek degil ama birikimimiz yok ben arabayada karsiyim cocuk icin tedavi goruyorum adam bana araba alcam diyo oda bi sacmalik benim derdim bebek adaminki araba

Kesinlikle haklisin cnm asla kırmam kıramamda ben kimseyi
Ama nasil dicem

" Biz araba alana kadar altinlarimi takmak istiyorum " dersin

"Ben versem de karsi taraf benim altinlarimi takmaktan rahatsizlik duyar , ortak sartlarda olmasi daha iyi .benimki bende kalsin " dersin

" Ayy araba alinana kadar altinlarimi takiyim bol bol ,sonra takamiycam nasilsa " dersin

" Araba olmasa altinimi sattirmazdim ama (esinizin adi neyse) ahmet cok istiyor diye kiyamadim " dersin

" Ben eltimin altinini takmak istemezdim , madem ki ayni hesaba geliyor siz durumunuza gore takinizi alin ,sonra problem yasansin istemem" dersin

"Aslinda baska bi yolu olsa altinlarimi satmak istemiyorum araba icin de olsa " dersin

veyaa kestirmeden " Dogrusu altinlarimi takmayi seviyorum ,benden alinip baskasina takilmasi hos olmaz .Vermek istemiyorum " dersin olur biter.
Baskasina verip hergun sinirlenip uzulcegine bi kerede soyle rahatla bu kadar basit. Eger esini ikna edebilirsen onun soylemesi daha rahat olurdu....

Cok yuksek degil ama birikimimiz yok ben arabayada karsiyim cocuk icin tedavi goruyorum adam bana araba alcam diyo oda bi sacmalik benim derdim bebek adaminki araba
O zaman benim düştüğüm hataya düşme be canım. Bende altın yok ama salak gibi He dedim 20 milyar kredi çektik 13 e araba aldık 1 ay geçmeden eşim ameliyat oldu oldumu borçlar diz boyu. Öde öde hala bitmiyor. Yetmedi gittik 3 bin daha kredi çektik. Yirminin üstüyle başka borç odedik. Kenarda 5 kuruş para yok. Bırak onlarda dursun. Ben bebeğinin doğum altınları bile bu saçma eve harcadım. Arabayı satsam borcumu kapamiyo bile.

" Biz araba alana kadar altinlarimi takmak istiyorum " dersin

"Ben versem de karsi taraf benim altinlarimi takmaktan rahatsizlik duyar , ortak sartlarda olmasi daha iyi .benimki bende kalsin " dersin

" Ayy araba alinana kadar altinlarimi takiyim bol bol ,sonra takamiycam nasilsa " dersin

" Araba olmasa altinimi sattirmazdim ama (esinizin adi neyse) ahmet cok istiyor diye kiyamadim " dersin

" Ben eltimin altinini takmak istemezdim , madem ki ayni hesaba geliyor siz durumunuza gore takinizi alin ,sonra problem yasansin istemem" dersin

"Aslinda baska bi yolu olsa altinlarimi satmak istemiyorum araba icin de olsa " dersin

veyaa kestirmeden " Dogrusu altinlarimi takmayi seviyorum ,benden alinip baskasina takilmasi hos olmaz .Vermek istemiyorum " dersin olur biter.
Baskasina verip hergun sinirlenip uzulcegine bi kerede soyle rahatla bu kadar basit. Eger esini ikna edebilirsen onun soylemesi daha rahat olurdu....
Aslinda esim araba icin bozdurcagi zaman cok uzulmustum kaynanamada soyledim oda biliyor suan hepsi uzerimde keyif cikariyorum dedim esim satana kadar
Her firsatta altinlarimi cok seviyorum falan diyorum

ben olsam vermem yani şimdi ceksin kredi.senden alır sonrada bahaneyle üstüne yatar sen hem arabadan olursun hem tedavınden canım.vazgectım araabda almıyacaz torun yapacaz para lazım de:)

Hiçbir şey demeyin.Vermeyin. Sorarlarsa da saygılı ve sakin bir şekilde veremem eşimle ortak kararımız deyiverin üstüne de hiç bir şey söylemeyin tartışmayın. Ne derlerse desinler yapsınlar. Mağdur olacağınıza kötü olun daha iyi. Kaldı ki o altınları verirseniz alacaklı olacaksınız ve zaten isteyince kötü olacaksınız. Öyle kötü olacağınıza vermeyerek kötü olun.Kredi olaylarına hiç girmyeleim faiz var vs deyin. Gidip bankada hesap açtırın altınları da altın hesabına koyun. Tamam takmak hoşunuza gidiyor imitasyon falan alın onları takın. Çalınma riski var eşiniz alıp götürme riski var.O zaman ortada somut altın falan olmayacağı için kimse de isteyemez.Verirseniz zaten yaranamayacağınız gibi isteyince kötü olacaksınız.

O zaman benim düştüğüm hataya düşme be canım. Bende altın yok ama salak gibi He dedim 20 milyar kredi çektik 13 e araba aldık 1 ay geçmeden eşim ameliyat oldu oldumu borçlar diz boyu. Öde öde hala bitmiyor. Yetmedi gittik 3 bin daha kredi çektik. Yirminin üstüyle başka borç odedik. Kenarda 5 kuruş para yok. Bırak onlarda dursun. Ben bebeğinin doğum altınları bile bu saçma eve harcadım. Arabayı satsam borcumu kapamiyo bile.
ALLAH korusun belki tedaviye para lazim olacak onuda anlatmaya calisiyorum araba suan bize luks diyorum

kp kredi çekince araba onun adına olucak sanırım değil mi, eşiniz kabul ederse vermeyin tabi, ama ona söz geçirebilecek misiniz konu o, tabi o da kp kv ye, bence vericeksiniz gibi görünüyor.

Hee bide sana başka örnek veriyim annemin altın bir kölyesi varmış zamanında. Bişeyler için lazım olmuş bozdurcaklarmis. Halam ederini verip satın almış ama annem hala anlatır durur kuyumcuda bozdursam bu kadar dokunmazdi die. Insani sonuçta gözün götürmez üzülür sun.

Hiçbir şey demeyin.Vermeyin. Sorarlarsa da saygılı ve sakin bir şekilde veremem eşimle ortak kararımız deyiverin üstüne de hiç bir şey söylemeyin tartışmayın. Ne derlerse desinler yapsınlar. Mağdur olacağınıza kötü olun daha iyi. Kaldı ki o altınları verirseniz alacaklı olacaksınız ve zaten isteyince kötü olacaksınız. Öyle kötü olacağınıza vermeyerek kötü olun.
Gidip bankada hesap açtırın altınları da altın hesabına koyun.
O zaman ortada altın falan da olmayacağı için kimse de isteyemez.
Verirseniz zaten yaranamayacağınız gibi isteyince köyü olacaksınız.
Cok haklisim magdur olup kotu olacagima hayir deyip kotu olurum

kp kredi çekince araba onun adına olucak sanırım değil mi, eşiniz kabul ederse vermeyin tabi, ama ona söz geçirebilecek misiniz konu o, tabi o da kp kv ye, bence vericeksiniz gibi görünüyor.
Aalinda cok kati insan degiller hatta kv saftır biseye yok dersem tmm der ama beni cok seviyorlar o yuzden hayır diyememem gonul kırılmasindan korkuyorum

çok üzüldüm sizin için kötü bir durumdasınız, eşiniz de yer yapıyor belli, araba alıcam diyor siz istemediğiniz halde kumpas kurbanı olucak gibisiniz o altınlar gidici söyleyeyim, zaten bu ulkede her kadının altınları bir şekilde gidiyor öyle ya da böyle bir hiç uğruna gidiyor kim üstüne oturup da oh altınlarım diyebiliyor ki çok az kadın. vermemeye çalışın ama gidici bence.

Eltine verirsen rüyanda görürsün asla geri gelmez, kimse sana almaz herkes bakacaģi kadar çocuk yapsin sanami kaldi

Hee bide sana başka örnek veriyim annemin altın bir kölyesi varmış zamanında. Bişeyler için lazım olmuş bozdurcaklarmis. Halam ederini verip satın almış ama annem hala anlatır durur kuyumcuda bozdursam bu kadar dokunmazdi die. Insani sonuçta gözün götürmez üzülür sun.
Ona taktiklari gibi uzulcem ben orda bos dururken
Bide millet demicek mi bu kızda niye altin yok diye

Yuh ya...
Kendi annemden babamdan 5 tl istemeye utanan ben (evlilik öncesi dahil), kayınpederime altın vereceğim!
Bunu düşünmesi abes, söylemesi zaten yüzsüzlük bir de eşinizin size topu atması resmen saçmalığın daniskası!
Gidip bozdurup, hesaba mı yatırırsınız, parayı bir yere mi bağlarsınız bilemem ama, gelinin altınına göz dikmiş bir kayınpedere (sağlık sorunu hariç) hiç iyi gözle bakamayacağım, bu net!

Back
X