Altinlarinizi sakin vermeyin.Verirseniz de ustune bir bardak soguk su icin.Cunku araba icin kredi cekerim diyen , eltiniz icin de pekala cekebilir.Kp niz kendini cok akilli ve kurnaz saniyor.Hicbir iyi niyet goremiyorum ben bu teklifte.Tam tersine hadsizlik,uyaniklik ve utanmazlik goruyorum.Ve sakin "altinlari takiyorum veremem" demeyin.Zaten kolaylikla reddemeyeceksiniz.Oyle birsey deyin ki umidini tamamen kessin.Cunku senin KP ye desen ki "takiyorum veremem" , ertesi gun cikar pazara , doldurur cantayi imitasyonla , gelir kapina , "al kizim bunlari tak,kolundakileri ver , ben daha sonra kredi cekecegim sizin icin" der.Yani birsey soylerken karsi taraftan gelecek reaksiyonu dusunerek hareket edin.Eger boyle birsey olursa reddedebilecek misiniz?O nedenle arabadan vazgectiginizi ve altinlarin da yakinda bebek icin lazim olabilecegini soyleyin ve kestirin atin.Kendinizden emin olun.Aksi halde eltinizi de kendinize daha ilk dakikadan dusman gibi hissetmeye baslarsiniz.Altinlari gordukce sinir hastasi olursunuz cunku altinlarinizi seviyorsunuz normal olarak.