• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALTINLARIMI ELTIME VERECEKLERMIS

[QUOTE="sgmy2015, post: 43915660, member: Aileminkileri vermem ceyrekler falan hep borca gitti zaten[/QUOTE]
Yazik iste size ne diyeyim bende tam yarim altinlar vardi esim aldi goturdu 35gr bilerzik yapti oda 10 bin euro borcumuz vardi sukur esim calisti bende biraz altann aldim bir yild bitti bazen bu kadinlari anlamiorum ablamda bir bilezik verdi arabanin eksik parasi icin henuz alinmis degil geriye 6 bilezigi kalmisti ev almak icin ablami ikna etmisti enistem ama annemlerde oldugu icin asla vermedi şimdi saray gibi bir ev aldi 5yilda diger ablam verdi ev almak icin 8 yil oldu parmagind bi yuzuk bile yok ev ekstra simdi bir tane almislar oldu iki ev ama ortada altin yok vermeeeeeeee

Evet kızlar size danismak istedim sizce bu normal mi ?
Kızlar soyle anlatayım kısaca Eşim araba alacak ve altinlarimi satacak araba icin zor olsada beni ikna etti neyse
Onceki Konumdan bilindigi uzere kayinpederim bizde ve araba alma simdi dedi sizin altinlari bize ver kıza takalım ( eltime ) zaten altin almak icin kredi cekicem cekmem sizinkileri takarim dedi

Sende araba almak istedigin zaman sana kredi cekerim dedi
Ve ben şok oldum hicbisey demedim cunku vermek istemiyorum esimede vermicektm ikna etti beni
Sonra esimle konustuk bu konuyu ve isterlerse ver dedi bende karsi ciktim hyır dedim ver iste falan dedi sonra verirler biz araba alinca dedi

Bende kbul etmedim ozaman ben hayır demem sen dersin diyo hemen herseyde topu bana atıyor bende kızdım bu konu açilmayacak dedim vermem dedim

Simdi ben kimseye hayir diyemem isterlerse nasil hayir dicem ya kizlar gozum altinda falan degil takmayi seviyorum esim satacak diyede uzuluyordum hem neden benim altini eltim taksinki mantikli mi sizce vermeli miyim napmaliyim yardim edin !
Bebeğiniz var mı yok mu bilmiyorum ama yoksa bile doğacak çocuklarımın rızkını kimseye veremem siz kredi çekin deyin. Yoksa çok ağlarsınız altınlar da uçar gider

Cocugum yok ama olsun diye ugrasiyorum 2,5 senedir
O zaman öyle söyleyin biz bebek düşünüyoruz ben çocugumun gelecegini düşşünmek zorundayım bu bebeğimin tek garantisi deyin. kimsenin kızmaya küsmeye hakkı yok trip atıp size bu yüzden kızacaklarsa zaten kendileri art niyetlidir

Eger bunun icin kuseceklerse kussunler bir zahmet giden gelmez. Artik evlilik cok zor eltinizde altinsiz evlensin durumlari duzelince kendileri yapsinlar altinlarini !

Kızlar soyle anlatayım kısaca Eşim araba alacak ve altinlarimi satacak araba icin zor olsada beni ikna etti neyse
Onceki Konumdan bilindigi uzere kayinpederim bizde ve araba alma simdi dedi sizin altinlari bize ver kıza takalım ( eltime ) zaten altin almak icin kredi cekicem cekmem sizinkileri takarim dedi

Ve ben şok oldum hicbisey demedim cunku vermek istemiyorum esimede vermicektm ikna etti beni
Sonra esimle konustuk bu konuyu ve isterlerse ver dedi bende karsi ciktim hyır dedim ver iste falan dedi sonra verirler biz araba alinca dedi

Bende kbul etmedim ozaman ben hayır demem sen dersin diyo hemen herseyde topu bana atıyor bende kızdım bu konu açilmayacak dedim vermem dedim

Simdi ben kimseye hayir diyemem isterlerse nasil hayir dicem ya kizlar gozum altinda falan degil takmayi seviyorum esim satacak diyede uzuluyordum hem neden benim altini eltim taksinki mantikli mi sizce vermeli miyim napmaliyim yardim edin !
Hiç mantıklı değil olur şey mi sizin altınlar onun olacak hiç böyle şey duymadım, vermeyin, araba da almayın böyle alınacaksa alınmasın daha iyi kredi çekersiniz çok ihtiyacınız varsa arabaya :110:

Sen de babacığım şimdi sen o gelinine takınca benim kolum boş mu kalsın bak oğlunda istedi vercektim vazgeçtim ben takilarimdam ayrilamam hayat onumuze neler getirecek belli degil onlar benim garantim de eşek değil ya anlar ver diye ısrar ederse tek kasini kaldır Hayır veremem babacim de :KK20:

Aman arkadaşım hayır diyemem deme.
Hayır veremem siz kredinizi çekin alın de. İstediklerini düşünsünler hatta bozulsunlar takma kafana.
Allah bilir aslını ama üstüne yatar gibi geldi kp altınlarının.

Satmak istemiyordum zaten, arabadan da vazgeçtim almıycaz diyebilirsin.
O isterken ne rahat sen hayır bile diyemiyorsan ohooo hayat boyu çekersin valla.

Bence hayır de yoksa cok sıkıntın olur. Eltin altınları takınca apayrı üzülürsün . Üstüne kayın peder düğün icin masraf yapar senide erteler. Sen onları görünce çıldırırsın . Vazgeçtik de konuyu. Kapat basın yoksa cok ağrır. Iyi niyete aldanma yok kredi yok bu hepsi bahane

Haklısin aynı durumda ben olsam bende hayır diyemezdim

Sonradan ödenmıyor hıc tavsıye etmk . Yada degerınden az para verecekler .

Tamam yalnız düğünden sonra altınlarımı geri isterim de bakalım ne diyecekler.

Sakın vereyim deme. Benim Annem 20 sene önce eltisi için gerdanlık takımını verdi. Aradan bunca zaman geçti hala geri vermediler:) üstelik 17 senedir konuşmuyorlar.

Canım sen simdi altınları versen parasını ya hiç vermeyecekler ya da eksik verecekler tamamını ödeyecek olsa sizden değil kuyumcudan alır. Kp sizden kar elde etmeye bakıyor. Sonra para gelmedi diye kavga edip kötü olacaksın.
Altınları vermesen zaten kötü olacaksin ama altınların seninle kalacak.
Sen en iyisi altınlarını takmaya başla,eltine de göster çok hevesim var satmaktan vazgeçtik de. Kp'nin gelip de verin diyeceği günü bekleme vermem demek için yoksa tartışma çıkar.

O altinlari verirsen uzerine bir bardak soguk su ic parani parca parca zorla ya alirsin ya almazsin kuyumcuya sat bin iyi

Back
X