Altınlarımı nasıl alabilirim?

Evet biliyorum benim kayınvalidem üzerine olan evi boşanma dan 2 yıl önce kardeşi üzerine yapıp 2 yıl sabrediyor sonra boşanıyor. Üstüne kp evini de sattırıyor 2 ev sahibi oldu şimdi. Maalesef oluyor böyle muvazaalı işlemler..

İçimden inşallah senin olan altınlar duruyordur dedim bir insan bu kadar istemeye neden bahane bulur ya yediği için yada kendinin gordugu için

Bence siz aklınuza vr vicdanınıza uygun olanı yapmışsınız. Mal mülk gelip geçer rabbim sağlık versin. Huzurluysanız gerisini boşverin.

Kanunlara göre evin yarısı diğer eşindir kalıbı her halde geçerli değildir. Kanunda kişisel mal kavramı vardır ve kişisel mallarla evililik içerisibde edinilen mallar ortak mal değildir yine kişisel maldır. Taraflar eğer bu ortak mala kişisel mal dışında bir fayda veya menfaat sağlamışlarsa o payı alırlar.

eve kasa al cok pahali degil kasa altinlarimi koyucam de

Size ev vermişler. Bunun da etkisi olabilir ama altınları baştan vermeyecektiniz. Banka kasası diye bir şey var. Neyse... Aile arasında para lafı olmamalı. İhtiyacınız olursa verirler herhalde.

Bu hafta sonu düğün var diye alın hepsini takıcam diyin sonrada geri vermeyin yakanıza yapışmazlar herhalde. Kavga çıkarsa da çıksın "malım seni vereyimdemi kötü olayım vermeyeyimdemi kötü olayım" demişler ya aynen o hesap olmuş sizinki.

buna da şükür samire
tamda tahmin ettiğim gibi olmuş

Belki de hala ellerindeydi, siz sattıklarını söyleyince isteyemeyeceğiniz için sattık dediler. Nereye harcamışlar altınınızı?
Ilk basta oyle dediler amacta dediginiz gibiydi. Cok tepki gosterdik itiraf ettiler harcamadiklarini. Sozde biz harcamayalim diye altinlar bitti demisler. Nasil biter diye olay çıkarınca duruyo dediler yerini soylemediler. Sonra baya zaman sonra yerini ogrendik ama yinede bitti altinlar.
Kredilerine vs. gitti altinlar ama hala kredi oduyolar. Canlari sıkıldıkça kredi cekiyolar sagolsunlar.

Yurtdışından uzak akrabalar gelmiş düğünüme gelememişlerdi hepsi de altın getirmiş bilezikleri kalınlaştırcam verin de de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…