Altınlarımı nasıl alabilirim?

Dedim azonce kv ye ben karısman babanla konus diyor

tamam kızmayın kendinize biraz inanın, dik durun ayrıca.
kp ile konuşun, açık açık eziklenmeden

Babama ne söyleyeceksin anne onlar benim değil mi diye sorsaydınız keşke benim eşimin babası da istemiş eşimden eşimle aramız iyi değil vermez baba demiş benim için biliyor çünkü mehir boşanma vb. durumlarda kadına güvencedir o yüzden verilir.

Bana kalsa ben veririm dedi simdi kp e diyecem tonla laf diyecek altınları harcayacakmısım gibi muamele ediyorlar.

Hala camura yatiyor kv. Babana sorayim falan ne demek. Sana ait olan bir seyi nasil bir sahiplenmekse artik. Zaman kazanmis yine bir sey uydururlar vermemek icin demedi deme.

Hala camura yatiyor kv. Babana sorayim falan ne demek. Sana ait olan bir seyi nasil bir sahiplenmekse artik. Zaman kazanmis yine bir sey uydururlar vermemek icin demedi deme.
Aynen o zaman açık açık konuşsunlar vermeyecem diye ya düğünde takmak istıyorum bileziklerı kalın bilezik yapmak istıyorum neden böyle yapıyorlar şimdi ben kayınbabaya lafta yetiştşremem kocam olacak adamda da iş yok bana atıyor Her şeyi

kanunlara göre siz evlendikten sonra eşinizin üzerine verildiyse tapu tabiki yarısı sizin
altınlar için size danışmalılardı haklısınız

Altınları gözünüzle görmediyseniz büyük ihtimal altınlar borçlara gitti. Ev yerine altın yaptılar. Büyük ihtimalle de oturduğunuz evi evlenmeden önce almışlardır hak iddia etmeyin boşanma durumunda diye. Böyle çok aile var evlenmeden ogluna ev alan.

Altınların kv de de ne işi var ayrıca amaç. Belli

Siz bu konularda baya bilgisizsiniz sanırım. Kimin üzerineyse onun olur mu?Evlendikten sonra alındıysa şerh koyduracaktınız. Degilse de geçmiş olsun.Ayrıca benim kv evin hepsini aldı sattırıp icradan. Kendine de ev aldı boşanıp

Tamam şerh koydurabilirim ama çoğu kadın evi alamıyorum nafakayı bile zor veriyorlar Evin yarısı hakkın oluyorda kim hakka uyuyor alan vardır elbet ben bunlardan birsey çıkacağını sanmıyorum para gitmesin diye elinden geleni yaparlar. O yüzden altınları almak istıyorum

Bunları bilerek altınları takmıyorum sizde dursun demek de bile bile lades oluyor. Acıma acınacak hale gelirsin diye boşuna demiyorlar. Benim kafası çoğu şeye basmayan kv bile adamın hakkından geldiyse kadınların yapmayacağı şey yoktur diyorum.

sende onun üstüne at ozaman
aslında o almak istiyor de

Ben alanı hic görmedim evin yarısını azıcık tazminat veriliyor o kadar sadece
ben anlatamıyorum sanırım
ya da siz ısrarla sabit durmak istiyorsunuz
kanunlara göre evin yarısı sizindir evlendikten sonra eşiniz evi üzerine aldıysa
Allah korusun boşanmayın tabi
ama büyük ihtimal altınları eve sayın diyecekler

Konu zaten ev değil ya ben ev falan istemıyorum altınları istiyorum bana ev falan vermezler onlar altınlarımı bile vermeyen insanlar anladım demek istediğinizı evde benimde hakkım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…