- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Dedim azonce kv ye ben karısman babanla konus diyorbüyük ihtimalle altınlar çoktan harcandı eşinizde bildiği için gitmiyor. Harcanmamış bile olsa vermicez demeselerde vermicekler belli. Siz de gidin söke söke alın, isteyin acık acık bunda bu kadar çekinecek ne var? kuzenimin kına gecesi var diyin uydurun bir şey ne takıcam boş mu gidicem diyin
Salaklık işte benimkisi niye çıkarttım ki kolumdan moralim bozuldu yayaaa takacam desene arkadasım
altın takmayı sevmıyorum dersen olacağı bu ,
yeni gelinsin tak altınlarını gez, gözlerine soka soka
tabi bozdurup yemedilerse
Babama ne söyleyeceksin anne onlar benim değil mi diye sorsaydınız keşke benim eşimin babası da istemiş eşimden eşimle aramız iyi değil vermez baba demiş benim için biliyor çünkü mehir boşanma vb. durumlarda kadına güvencedir o yüzden verilir.Azonce geldim kv den istedim babana söyleyim dedi işten gelsin kp sakin konusma olmaz ama yine konusarak almaya çalışacağım eve saydılarsa desinler o zaman eve saydık diye hem ben onlardan ev istemedim ki ayrıca ben kadın boşanırken hiç evin yarısını aldığını duymadım genelde kimin uzerındeyse öyle kalıyor hem o altınlar benim mehirim ayrıca sadece onların taktığı yok babamın annemin arkabalarımın taktığı da var vermezlerse haram para yemiş olurlar.
Bana kalsa ben veririm dedi simdi kp e diyecem tonla laf diyecek altınları harcayacakmısım gibi muamele ediyorlar.Babama ne söyleyeceksin anne onlar benim değil mi diye sorsaydınız keşke benim eşimin babası da istemiş eşimden eşimle aramız iyi değil vermez baba demiş benim için biliyor çünkü mehir boşanma vb. durumlarda kadına güvencedir o yüzden verilir.
Aynen o zaman açık açık konuşsunlar vermeyecem diye ya düğünde takmak istıyorum bileziklerı kalın bilezik yapmak istıyorum neden böyle yapıyorlar şimdi ben kayınbabaya lafta yetiştşremem kocam olacak adamda da iş yok bana atıyor Her şeyiHala camura yatiyor kv. Babana sorayim falan ne demek. Sana ait olan bir seyi nasil bir sahiplenmekse artik. Zaman kazanmis yine bir sey uydururlar vermemek icin demedi deme.
kanunlara göre siz evlendikten sonra eşinizin üzerine verildiyse tapu tabiki yarısı sizinAzonce geldim kv den istedim babana söyleyim dedi işten gelsin kp sakin konusma olmaz ama yine konusarak almaya çalışacağım eve saydılarsa desinler o zaman eve saydık diye hem ben onlardan ev istemedim ki ayrıca ben kadın boşanırken hiç evin yarısını aldığını duymadım genelde kimin uzerındeyse öyle kalıyor hem o altınlar benim mehirim ayrıca sadece onların taktığı yok babamın annemin arkabalarımın taktığı da var vermezlerse haram para yemiş olurlar.
Ben alanı hic görmedim evin yarısını azıcık tazminat veriliyor o kadar sadecekanunlara göre siz evlendikten sonra eşinizin üzerine verildiyse tapu tabiki yarısı sizin
altınlar için size danışmalılardı haklısınız
Eger vermezlerse esıme aldıttıracam kendı parasıyla gorsun oGidene bos ver
gelene hos geldin
de baska caresi yok
Siz bu konularda baya bilgisizsiniz sanırım. Kimin üzerineyse onun olur mu?Evlendikten sonra alındıysa şerh koyduracaktınız. Degilse de geçmiş olsun.Ayrıca benim kv evin hepsini aldı sattırıp icradan. Kendine de ev aldı boşanıpAzonce geldim kv den istedim babana söyleyim dedi işten gelsin kp sakin konusma olmaz ama yine konusarak almaya çalışacağım eve saydılarsa desinler o zaman eve saydık diye hem ben onlardan ev istemedim ki ayrıca ben kadın boşanırken hiç evin yarısını aldığını duymadım genelde kimin uzerındeyse öyle kalıyor hem o altınlar benim mehirim ayrıca sadece onların taktığı yok babamın annemin arkabalarımın taktığı da var vermezlerse haram para yemiş olurlar.
Tamam şerh koydurabilirim ama çoğu kadın evi alamıyorum nafakayı bile zor veriyorlar Evin yarısı hakkın oluyorda kim hakka uyuyor alan vardır elbet ben bunlardan birsey çıkacağını sanmıyorum para gitmesin diye elinden geleni yaparlar. O yüzden altınları almak istıyorumSiz bu konularda baya bilgisizsiniz sanırım. Kimin üzerineyse onun olur mu?Evlendikten sonra alındıysa şerh koyduracaktınız. Degilse de geçmiş olsun.Ayrıca benim kv evin hepsini aldı sattırıp icradan. Kendine de ev aldı boşanıp
Bunları bilerek altınları takmıyorum sizde dursun demek de bile bile lades oluyor. Acıma acınacak hale gelirsin diye boşuna demiyorlar. Benim kafası çoğu şeye basmayan kv bile adamın hakkından geldiyse kadınların yapmayacağı şey yoktur diyorum.Tamam şerh koydurabilirim ama çoğu kadın evi alamıyorum nafakayı bile zor veriyorlar Evin yarısı hakkın oluyorda kim hakka uyuyor alan vardır elbet ben bunlardan birsey çıkacağını sanmıyorum para gitmesin diye elinden geleni yaparlar. O yüzden altınları almak istıyorum
Kp bekliyorum onunla konusacagım yazarım alıncaben sonucu merak ettim de geldim.. Bi gelişme var mı_?
Aynen o zaman açık açık konuşsunlar vermeyecem diye ya düğünde takmak istıyorum bileziklerı kalın bilezik yapmak istıyorum neden böyle yapıyorlar şimdi ben kayınbabaya lafta yetiştşremem kocam olacak adamda da iş yok bana atıyor Her şeyi
ben anlatamıyorum sanırımBen alanı hic görmedim evin yarısını azıcık tazminat veriliyor o kadar sadece
Konu zaten ev değil ya ben ev falan istemıyorum altınları istiyorum bana ev falan vermezler onlar altınlarımı bile vermeyen insanlar anladım demek istediğinizı evde benimde hakkım varben anlatamıyorum sanırım
ya da siz ısrarla sabit durmak istiyorsunuz
kanunlara göre evin yarısı sizindir evlendikten sonra eşiniz evi üzerine aldıysa
Allah korusun boşanmayın tabi
ama büyük ihtimal altınları eve sayın diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?