- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.096
- 498
- Konu Sahibi Samire tmv
-
zaten alın altınlarınızı ama yaşlılarda böyle bişey varKonu zaten ev değil ya ben ev falan istemıyorum altınları istiyorum bana ev falan vermezler onlar altınlarımı bile vermeyen insanlar anladım demek istediğinizı evde benimde hakkım var
Vermeyeceğini bildigım icin öyle demistım boğazına yapışamam ya ver diye offfdüğünde takıcam falan neden diyorsun açıkça iste yahu ben şiştim kp e neden soruyorsunuz işim var bekleyemem verin altınlarımı de
Vermeyeceğini bildigım icin öyle demistım boğazına yapışamam ya ver diye offf
Serh koydurmaz samire çünkü suan o evde oturmuyor ikamet istiyorlar.Siz bu konularda baya bilgisizsiniz sanırım. Kimin üzerineyse onun olur mu?Evlendikten sonra alındıysa şerh koyduracaktınız. Degilse de geçmiş olsun.Ayrıca benim kv evin hepsini aldı sattırıp icradan. Kendine de ev aldı boşanıp
Bunlar ticaretle uğraşan insanlar güzelim.Evlilik devam ederken akrabaya borç seneti imzalayip kendi kendilerine haciz bile getirebilirler.Bosanmadan evi satıp borca vermiş gibi işlem yapıp parasını kendilerine alırlar.İnsanin olduğu her yerde yan yollar da vardır.Siz bu konularda baya bilgisizsiniz sanırım. Kimin üzerineyse onun olur mu?Evlendikten sonra alındıysa şerh koyduracaktınız. Degilse de geçmiş olsun.Ayrıca benim kv evin hepsini aldı sattırıp icradan. Kendine de ev aldı boşanıp
Yarısını alabildim arkadaşlar ev verdiği için ben ona saymıştım ileride üzerine para koyup ev alırız dedi ama o evi bizim üzerimize kimse yapmaz. Evi verdik biz ortada kaldık deyince ikimizinde gönlü olsun yarı yarı bölüşüp helalleşelim dedim pek gönlü olmadı ya bende hepsini almak için uzerilerine gitmedim yaşlı insanlar sonuçtaBunlar ticaretle uğraşan insanlar güzelim.Evlilik devam ederken akrabaya borç seneti imzalayip kendi kendilerine haciz bile getirebilirler.Bosanmadan evi satıp borca vermiş gibi işlem yapıp parasını kendilerine alırlar.İnsanin olduğu her yerde yan yollar da vardır.
Yarısını alabildim arkadaşlar ev verdiği için ben ona saymıştım ileride üzerine para koyup ev alırız dedi ama o evi bizim üzerimize kimse yapmaz. Evi verdik biz ortada kaldık deyince ikimizinde gönlü olsun yarı yarı bölüşüp helalleşelim dedim pek gönlü olmadı ya bende hepsini almak için uzerilerine gitmedim yaşlı insanlar sonuçta
Evet öylede ev alacak olsaydık gidecekti zaten o altınlar en azından kendi hakkımı Mehırımı almış oldum hayırlısıEvi vermeseymis madem. Ayy yazacagim vok sey var da ... Acik olmali iliskiler bence. Boyle bir durumda saygi da sevgi de sence olur mu canim. Yalan ruzgari gibi.
Zaten en anlamadığım konu sadece siz değil genel olarak böyle yapılıyor gerçekten anlamıyorum iki yetişkin evlilik sorumluluğunu kaldırabilir ama altınlara sahip çıkamaz . Baştan hatalisiniz altınları vermekle ve bence isterken de yeteri kadar kararlı görmemişler sizi .ayrıca eşinizle birlikte gidip konuyu açın tek basinizayken böyle bir konuşma yapmanız doğru olmaz zaten. Benim abim evlendiğinde takidan sonra abimin eşi altınları anneme verdi al anne sizde dursun bu hengamede biz alırız sizden dedi o hengame bitti ertesi gün geldiler her şeylerini verdik. Eğer vermiyorsalar ya kendi oğullarına ya da size guvenmiyorlardir.Slm kk nin güzel kadınları benim derdim de şimdilik düğünümde takılan altınlar. Bütün takılan benim tarafından olsun eşimin tarafından olsun kücük altınları bilezik yaptırdık keşke yaptırmasaydım en azından ailemin taktıklarını ben alırdım.
Gelelim altınlara altınlar kayınvalıde de, bende zaten pek altın takmayı sevmediğim için hem güvende olsun diye onlara vermiştik. dursun diye, ama artık almak istiyorum vermiyorlar vermeyizde demiyorlar. Altın hesabına yatıralım dedik kp darbe olur altınlar bankada kalır dedi gerci o senede de darbe oldu. Millet milyonlarını yatırıyor.Bızımkıler banka deyınce korkuyorlar.O öylece kaldı.
Babamla hayvan besicilik işine girecektım. Bakımı herseyı babam yapacaktı gittim istemeye olmaz dedi.Neymiş atalar demiş ki ye iç ticaret yapma. Sonra babamla para yüzünden kavga edermişiz.Altınlar benim ama dediğim de de altınlar seninse illa mesuliyet altınamı girmen gerekiyor falan dedi her zamanki gibi üste çıkmayı başardı.
Eşime dedim git al en azından bankaya yatıralım faiz olur faydalanırız diyorum yok eşim hiç yanaşmıyor. Ben gidersem kavga ederim diyor. Ben mi gideyim kavga edeyim gelin olarak diyorum sen git diyor. Bide eşimin ailesi kendi oturdukları evi eşimin üstüne yaptılar. Biraz da o yüzden çekiniyor.
Ev yaptırdık diye altınları sanki kendilerinin gibi sahip çıkıyorlar. İstemiyorum onlarda kalmasını belki kullanacağım belki yatırım yapacam yok bir türlü razı olmuyorlar ne yapsam bir akıl verin cevaplar için şimdıden tesekkurler.
Aıle apartmanında oturuyoruz uzatma değil ki ben kv den alırım diye düşünüyordum oda babana de deyince kp le anlastıkaslinda sacma uzatinizda uzatiniz konuyu. Bu kayinbabanin telefonu yokmu arayip soramadin günlerdir
Nasıl ? siz şu an kirada oturmuyor musunuz?Aıle apartmanında oturuyoruz uzatma değil ki ben kv den alırım diye düşünüyordum oda babana de deyince kp le anlastık
Kirada oturuyoruzda ev aileden birisinin değil iflas ettikleri için satılmışNasıl ? siz şu an kirada oturmuyor musunuz?
Anladım güzelim ...aile apartmanı diyince ben de oturduğunuz ev onların sandım.Esinin işi onlarla ortak...çok sorun cikarirsan aile huzurunuz da kalmaz. Mahkemeye ver diyen arkadaşları dinlersen bosaniyor filan olursun haberin olsun. Yarisi da birşey en azından bir guvencen olurlar. İs filan kurmak yerine esin seni kendi iş yerlerinde SGK li göstersin.Ya da başka bir yerde işe gir.Bence git bilezikleri altın hesabına filan yatır.Yarin bir gün işiniz gene bozulur,eve haciz gelir ,bunlara da el koyarlar diye kendi adıma yatırdım dersinKirada oturuyoruzda ev aileden birisinin değil iflas ettikleri için satılmış
Baştan verilmemeliydi bence onlar sahiplenmiş Sanirim ama yapacak bişey yok artık verilmiş ev ayrı bı mevzu oğullarının üstüne almışlar sizin evlenirken mihirinz oluyor Altinlar yani ben öyle biliyorum mecbur vermek zorundalar hani ev onlarn altınlar bizim mantığı olmamalı siz bence öyle yapın konuşmayı en baktınız gerçekten kendilerinin sanıyolar yarısını alın en azndan öyle bı teklifte bulunun eşiniz karışmak istemiyor ama sonuçta ikinzn o altınlar bı yerde siz üstüne dusmezsenz gider onlar maalesefSlm kk nin güzel kadınları benim derdim de şimdilik düğünümde takılan altınlar. Bütün takılan benim tarafından olsun eşimin tarafından olsun kücük altınları bilezik yaptırdık keşke yaptırmasaydım en azından ailemin taktıklarını ben alırdım.
Gelelim altınlara altınlar kayınvalıde de, bende zaten pek altın takmayı sevmediğim için hem güvende olsun diye onlara vermiştik. dursun diye, ama artık almak istiyorum vermiyorlar vermeyizde demiyorlar. Altın hesabına yatıralım dedik kp darbe olur altınlar bankada kalır dedi gerci o senede de darbe oldu. Millet milyonlarını yatırıyor.Bızımkıler banka deyınce korkuyorlar.O öylece kaldı.
Babamla hayvan besicilik işine girecektım. Bakımı herseyı babam yapacaktı gittim istemeye olmaz dedi.Neymiş atalar demiş ki ye iç ticaret yapma. Sonra babamla para yüzünden kavga edermişiz.Altınlar benim ama dediğim de de altınlar seninse illa mesuliyet altınamı girmen gerekiyor falan dedi her zamanki gibi üste çıkmayı başardı.
Eşime dedim git al en azından bankaya yatıralım faiz olur faydalanırız diyorum yok eşim hiç yanaşmıyor. Ben gidersem kavga ederim diyor. Ben mi gideyim kavga edeyim gelin olarak diyorum sen git diyor. Bide eşimin ailesi kendi oturdukları evi eşimin üstüne yaptılar. Biraz da o yüzden çekiniyor.
Ev yaptırdık diye altınları sanki kendilerinin gibi sahip çıkıyorlar. İstemiyorum onlarda kalmasını belki kullanacağım belki yatırım yapacam yok bir türlü razı olmuyorlar ne yapsam bir akıl verin cevaplar için şimdıden tesekkurler.
Aynen öyle yapacam kp dursun altın ev alırız diyordu bende ona razı olmadım o evi bizim uzerımıze yapmazlar abileri dahil karşı çıkar en azından yarısı bari alıyım dedim hesaba yatıracağım inşallahAnladım güzelim ...aile apartmanı diyince ben de oturduğunuz ev onların sandım.Esinin işi onlarla ortak...çok sorun cikarirsan aile huzurunuz da kalmaz. Mahkemeye ver diyen arkadaşları dinlersen bosaniyor filan olursun haberin olsun. Yarisi da birşey en azından bir guvencen olurlar. İs filan kurmak yerine esin seni kendi iş yerlerinde SGK li göstersin.Ya da başka bir yerde işe gir.Bence git bilezikleri altın hesabına filan yatır.Yarin bir gün işiniz gene bozulur,eve haciz gelir ,bunlara da el koyarlar diye kendi adıma yatırdım dersin
Yarısını aldım canım hiç yoktan iyidirBaştan verilmemeliydi bence onlar sahiplenmiş Sanirim ama yapacak bişey yok artık verilmiş ev ayrı bı mevzu oğullarının üstüne almışlar sizin evlenirken mihirinz oluyor Altinlar yani ben öyle biliyorum mecbur vermek zorundalar hani ev onlarn altınlar bizim mantığı olmamalı siz bence öyle yapın konuşmayı en baktınız gerçekten kendilerinin sanıyolar yarısını alın en azndan öyle bı teklifte bulunun eşiniz karışmak istemiyor ama sonuçta ikinzn o altınlar bı yerde siz üstüne dusmezsenz gider onlar maalesef
Bence ii olmuş canım stres yapma artkYarısını aldım canım hiç yoktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?