Altınlarımı nasıl alabilirim?

Konu zaten ev değil ya ben ev falan istemıyorum altınları istiyorum bana ev falan vermezler onlar altınlarımı bile vermeyen insanlar anladım demek istediğinizı evde benimde hakkım var
zaten alın altınlarınızı ama yaşlılarda böyle bişey var
ehh o kadar ev verdik altınları da almayıversin
tabi alın altınları bana sordunuz mu dersiniz öyle bişey derlerse

düğünde takıcam falan neden diyorsun açıkça iste yahu ben şiştim kp e neden soruyorsunuz işim var bekleyemem verin altınlarımı de

Serh koydurmaz samire çünkü suan o evde oturmuyor ikamet istiyorlar.

Bunlar ticaretle uğraşan insanlar güzelim.Evlilik devam ederken akrabaya borç seneti imzalayip kendi kendilerine haciz bile getirebilirler.Bosanmadan evi satıp borca vermiş gibi işlem yapıp parasını kendilerine alırlar.İnsanin olduğu her yerde yan yollar da vardır.

Yarısını alabildim arkadaşlar ev verdiği için ben ona saymıştım ileride üzerine para koyup ev alırız dedi ama o evi bizim üzerimize kimse yapmaz. Evi verdik biz ortada kaldık deyince ikimizinde gönlü olsun yarı yarı bölüşüp helalleşelim dedim pek gönlü olmadı ya bende hepsini almak için uzerilerine gitmedim yaşlı insanlar sonuçta

Evi vermeseymis madem. Ayy yazacagim cok sey var da ... Acik olmali iliskiler bence. Boyle bir durumda saygi da sevgi de sence olur mu canim. Yalan ruzgari gibi.

Zaten en anlamadığım konu sadece siz değil genel olarak böyle yapılıyor gerçekten anlamıyorum iki yetişkin evlilik sorumluluğunu kaldırabilir ama altınlara sahip çıkamaz . Baştan hatalisiniz altınları vermekle ve bence isterken de yeteri kadar kararlı görmemişler sizi .ayrıca eşinizle birlikte gidip konuyu açın tek basinizayken böyle bir konuşma yapmanız doğru olmaz zaten. Benim abim evlendiğinde takidan sonra abimin eşi altınları anneme verdi al anne sizde dursun bu hengamede biz alırız sizden dedi o hengame bitti ertesi gün geldiler her şeylerini verdik. Eğer vermiyorsalar ya kendi oğullarına ya da size guvenmiyorlardir.

Kirada oturuyoruzda ev aileden birisinin değil iflas ettikleri için satılmış
Anladım güzelim ...aile apartmanı diyince ben de oturduğunuz ev onların sandım.Esinin işi onlarla ortak...çok sorun cikarirsan aile huzurunuz da kalmaz. Mahkemeye ver diyen arkadaşları dinlersen bosaniyor filan olursun haberin olsun. Yarisi da birşey en azından bir guvencen olurlar. İs filan kurmak yerine esin seni kendi iş yerlerinde SGK li göstersin.Ya da başka bir yerde işe gir.Bence git bilezikleri altın hesabına filan yatır.Yarin bir gün işiniz gene bozulur,eve haciz gelir ,bunlara da el koyarlar diye kendi adıma yatırdım dersin

Baştan verilmemeliydi bence onlar sahiplenmiş Sanirim ama yapacak bişey yok artık verilmiş ev ayrı bı mevzu oğullarının üstüne almışlar sizin evlenirken mihirinz oluyor Altinlar yani ben öyle biliyorum mecbur vermek zorundalar hani ev onlarn altınlar bizim mantığı olmamalı siz bence öyle yapın konuşmayı en baktınız gerçekten kendilerinin sanıyolar yarısını alın en azndan öyle bı teklifte bulunun eşiniz karışmak istemiyor ama sonuçta ikinzn o altınlar bı yerde siz üstüne dusmezsenz gider onlar maalesef

Aynen öyle yapacam kp dursun altın ev alırız diyordu bende ona razı olmadım o evi bizim uzerımıze yapmazlar abileri dahil karşı çıkar en azından yarısı bari alıyım dedim hesaba yatıracağım inşallah

Yarısını aldım canım hiç yoktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…