- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
merhaba canım evleneneli ne kadar oldu ..altınlarını alalı 1 sene olduysa tam dolduysa alıtınların zekatını vermek zorundasın ...çalışmanın evin kira olmanın bi şeyi yok o sizin boynunuza borç bizde hersene veriyoruz çok tuttuğu için parça parça veriyorum ben aynı sene içinde dağıtıyorum ..Kızlarrrrr ben evlendim:-D daha yenicik ama sevgili eşimle laf lafi acti falan anlasamadik. Bizim 200gr kadar altinimiz var. Evimiz kira ben su an çalışmıyorum. Biz bu altınlar icin zekat vermelimiyiz?
merhaba canım evleneneli ne kadar oldu ..altınlarını alalı 1 sene olduysa tam dolduysa alıtınların zekatını vermek zorundasın ...çalışmanın evin kira olmanın bi şeyi yok o sizin boynunuza borç bizde hersene veriyoruz çok tuttuğu için parça parça veriyorum ben aynı sene içinde dağıtıyorum ..
Kızlarrrrr ben evlendim:-D daha yenicik ama sevgili eşimle laf lafi acti falan anlasamadik. Bizim 200gr kadar altinimiz var. Evimiz kira ben su an çalışmıyorum. Biz bu altınlar icin zekat vermelimiyiz?
Henüz 3 gün oldu:-D daha senesi olmadı ama biz öyle merak etttikk:-D
Zekat ramazan ayinda verilir. Verilmesi icin altinlarinizin 85 gr dan fazla olması ve üzerinden bi yıl geçmesi lazım. Yani bu ramazanda bir yıl dolmayacagindan bir dahaki ramazanda altınların hala duruyor olursa zekatini vermen farz olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zekat ramazan ayinda verilir. Verilmesi icin altinlarinizin 85 gr dan fazla olması ve üzerinden bi yıl geçmesi lazım. Yani bu ramazanda bir yıl dolmayacagindan bir dahaki ramazanda altınların hala duruyor olursa zekatini vermen farz olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?