Aman ağzımızın tadı bozulmasıncı bir kadın nasıl olunur??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size ne acaba tam evlerden ırak bir insan tipisiniz o ne oyle ya adamin başında yok o kim yok mesajları gorucem eşiniz yine sabırlı davranmış eşim bana yapsa acaip cingar çıkarırım cidden çıkarırım ama küçücük cocuk mu ya da sizin evciliniz mi nefes almasina bile izin vericeksiniz.
Bir de bu denli hayatina karıştıginiz ve eleştirdiğiniz bir adamla neden evlisiniz o da ayri bir muamma

Adamın öz güvenini sen bitirmişsin adam sürekli kontrol altında gibi, bu senin yaptığını genelde erkekler hanımlarına yapıyor ki kadının özgüveni olmasın silik bir karekterle hayatına devam etsin, erkeğin buyruğu altında olsun, kadının erkek versionu

Çok abartili hareketleriniz var. Bisey dokulduyse, kirildiysa sinirlenmem isterse butun yemek takimi kirilsin alinir yani ne var? Sanki dunyada 1 tane vardi o kadehten. Oyle olsa bile eşya yani sonuçta.

Ben de genelde yavaş hazirlanirim eşim bunu bildiginden ben hazirlanmama basladigim o başka seyler ugrasir oyalanir oturur, benim hazirlanmam biterken kendisi de hazirlanir cikariz boylece beklememiş olur.

Nebileyim adamin tek kotu yani yedigini kaldirmamasi ama asiri tepkiler veriyorsunuz hep.
Evin tamiriyle ilgilenmiyorsa arayip cagirin yapan ustayi oldu bitti nedir yani...
Çok daraltici.
Mesaj okuma kisminiza girmiyorum bile

Corono var, henüz bitmedi salgın. İftara gitmek yerine evde kalmanız gerekir!
Konuda ise aranızda olup biteni ailesine anlatması evet hoş değil o noktada hak verdim size (ki bunu kırıcı olmayan bir üslupla konuşmanız gerekir.)
Aman ağzımızın tadı bozulmasıncı bir kadın olmaya gerek yok. Hatalarınızın farkında olan bir kadın olarak işe başlamanız daha kolay olur.
Siz bu anlattıklarınıza bakınca kendinizi haksız görüyor musunuz?

Böyle bir insanla evlenmeye siz karar vermişsiniz oda sizin gibi bir insanla evlenmeye karar vermiş bence bir mesele yok aynaya baktığınızda ben memnun değilim bu halimden diyorsanız ve eşinize karşı pişmanlık duyuyorsanız terapi alın öteki türlü gayet anlaşmışsınızda evlenmişsiniz bence

Geçen gün bana sırf güzel olduğun için sana aşık olmuştum hata etmişim dedi kalbim paramparça tabi.kendisinin de cok ağır laflar söyleyen bi yapısı var

Geçen gün bana sırf güzel olduğun için sana aşık olmuştum hata etmişim dedi kalbim paramparça tabi.kendisinin de cok ağır laflar söyleyen bi yapısı var
Sana güzel bir tavsiye verebilirim eğer buna gerçekten kararlıysan. Bende öfke kontrolünü sağlayamayan bir insanım ama nadirdir mesela patladığım anlar olur ağzımdan çıkanı kulağım duymaz.bunu insan zamanla yenebiliyormuş ben bunu anladım eşim biraz umursamazdır bende ona onun gibi davrandım çünkü gerçek bir kudurtucu olmaya karar vermiştim sinirimden kudursamda karşı tarafa bişey belli etmiyorum sonra nemi oluyor eşim benim peşimden koşuyor bırak suçluluk hissetsin biraz bazen eşin bile olsa bazı küçük hesapları yapman gerekiyor

Esinize olan sayginizda bir sorun var gibi duruyor bana. Karakterler pek uyusmuyor gibi, farkli insanlarsiniz. Esiniz degismez. Hep yavas, hep biraz sakar, hep biraz usengec olarak kalir. Size asiri batan ozellikler bir baskasina sevimli, cekici gelir. Esinize ne kadar saygi duyuyorsunuz, ne kadar arzu duyuyorsunuz, ne kadar seviyorsunuz, bunlari kafada tartin bu iliskinin gelecegi adina. Ben bu adamla devam edebilir miyim, edersem hangi beklentilerimi degistiririm, nelere olan tavrimi degistiririm...

Ama su halde gercekten iki taraf icin de cok yorucu bir iliski. Adamin yasadiklari bir nevi psikolojik siddet bile olabilir, dusunsenize size hep bagiran, hep elestiren, arkadaslarinizla iliskinize karisan biri. Bence bunun sebebini bulun, size de yazik cunku.

Ben zaten hatalarımın farkında olduğum için konu açtım buraya eşimi eleştirmek için değil ki . Onu cok seviyorum çoğu zaman da el ele göz gözeyiz zaten.sadece sabırlı olgun naif biri olmak istiyorum artık bunu nasıl basarabilirimi soruyorum size

Tavırlarınız çok az gelişmiş, sabırsız, şımarık ve sorumsuz birinin tavırları. Siz evlenmeden önce keşke kendinizi bir değerlendirseydiniz, başka insanların hayatlarını da böyle mahvetmezdiniz. Sizin gibi olan erkek versiyonları da var. Birini sevmek bu değil. Bu bir iletişim biçimi de değil.

Sizin eşinize karşı böyle olmanız, kardeşinize beraber çalıştığınız insanlara da böyle dürtüsel, bencil ve kaba davrandığınızı düşündürür. Üstünüze değil ama öğretmenseniz öğrenciye, kıdemli iseniz yeni başlayana. Normal değilsiniz. Neden sakin, eğitimli, kendini geliştiren insanları izleyip, kendinizi normal insanlar gibi ifade etmeyi denemiyorsunuz?

Şımarık, kaba, gelişmemiş ve dürtüsel hareketler bunlar. Kendinize de karşıdakine de saygınız yok.

Birincisi terapi alın. İkincisi de başka insanları gözlemleyin. İyi örneklervardır mutlaka. Bir şeye bağırıp çağırmadan düşünün, iş yerinde kibarca ifade etmem gerekse nasıl ve hangi kelimelerle ifade edebilirim?

Kişisel gelişim bu demek. Kendinizi farkedip geliştirmek. Kitaplar okuyun, pratik yapın. Nefret dolusunuz. Aileniz nasıl? Anne baba böyle sürekli eften püften bağırıp çağıran insanlar mı?

Arkadaşıyla mesajlarını okumak gibi bir hakkınız yok. Çocuk gibi surat asmışsınız ayrıca eşiniz yetişkin adam istediği arkadaşıyla konuşur da görüşür de. Siz sevmiyorsanız görüşmezsiniz ama eşinize müdahale edemezsiniz. Evet arkadaşının özel mesajı sizin saçmasapan çıkarttığınız huzursuzluktan önemli. Tavırlarınız hiç olgun değil. Tavırlarınızı kontrol edemiyorsanız psikolojik destek almanızı öneririm çok geç bile kalmışsınız

ferhunde, is that you?

Sizin her yaptığınız hareket uçlarda ve itici duruyor. Benim eşimde sakardır. Bir şeyleri kıronca ben gülüyorum. 40 yaşını görebilecek misin falan diyorum. Bağırsam ne olacak ki? Adam hep sakardı. Ablası da sakardır. 2sinin olsuğu yerde masada sehpada bardak kalmaz
Geç hazırlanınca gitmiyorum diye kavga, mesajları okucam diye kavga, her şeye kavga çıkarıyosunuz. Sizin terapi görmeniz lazım. Hem aşırı sinirlisiniz hem de öfkenizi kontrol edemiyorsunuz.

Öyle değil aslında etrafımdaki herkes tarafından sevilirim öğrenciliğimde bile parmakla gösterilen bir öğrenciydim.ya nasıl anlatsam bu sadece eşime karşı bende.yapma dediğim şeyleri yapması yüzünden.ufak tefek yalanlarını yakalamam yüzünden çünkü yalan midemi bulandırıyor.içme dediğim şeyleri içmesinden ( eşimin marihuna ( esrar ) içmişliği var) alkolü eksik etmemesinden.ve ben hem işte didinip hem evde didinirken eline sağlık diyip düzenlediğim evi görmemesinden.nöbetten geldiğim bi sabah beni uykudan uyandırıp börek sardırmıştı mesela.bilmiyorum iyi olunca cok cok iyiyizzzz ama böyle şeyler de yaşanmıyor değil

e kusura bakma ama anlattıkların doğrultusunda adam haklı.evlendiğine pişman olmakta da haklı.tedavi olmazsanız sonunuz son değil.

Sizin daha da ilişkiniz bitmemesi için evlilik terapisine gitmeniz iyi olur. Artık sevmiyorsunuz, birikmiş ve saygıyı da kaybetmişsiniz. İlişkiler bitebiliyor. Karşılıklı oturup konuşup, emek vermek gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…