Aman ağzımızın tadı bozulmasıncı bir kadın nasıl olunur??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca benimle yaşadığı eve benden habersiz arkadaş getirmesi ve bunu benden saklaması abes değil mi ? Yani istemiyorum ne var bunda

Habersiz getirmesi elbette doğru değil ama arkadaşıyla mesajlaştı diye çıkardığınızı olayı görünce eşinizin neden böyle bir şey yaptığı anlayabiliyorum ve bence haklı. Arkadaşımı getireceğim dese tabi gelsin demezdiniz. Bir kavga da öyle çıkartırdınız. Siz o evde tek yaşamıyorsunuz orası aynı zamanda eşinizin de evi. İstememeniz daha abes bir durum. Çok yüzünü görmek istemiyorsanız orda olmazsınız

Bence eşinizi bi salın o kadar baskıya kimse ne yapacağıni bilemez kavga ederek hiç bir yere varilmayacagini ve konuşarak problemlerin çözüleceğini bilmeniz bence yeterli

Kısaca göz gezdirdim konunuza ve tek diyeceğim şey mutsuz olmanız . Eşinizden ve çevrenizden mutsuzsunuz ve bunu herkese yansıtıyorsunuz. Mutsuzluğunuz için mutsuz olduğunuz ortamdan uzaklaşmanız iyi gelecektir , terapi alabilirsiniz.

Tam tersi oluyorsunuz eşinize bagırmıyorsunuz telefonunun karıştrmıyorsunuz aşırı tepki ve sinir krizi geçirmiyorsunuz bir bakmışsınız aman bey tadımız kaçmasın kıvamı oluşuyor

Burdan kimse size yardımcı olamaz.Ne kadar mantıklı şeyler de tavsiye etseler yapamazsınız çünkü artık huy edinmişsiniz.Terapiye ihtiyacınız var.Gerçekten öfke kontrol sorununuz mevcut. Bir psikologa gidin ve terapi alın,hatta psikiyatrist ve ilaç tedavisi de .Gerekirse psikologunuz yönlendirir.Yardım almaya çekinmeyin,yoksa evliliğiniz daha fazla devam etmez.

Ayrıca öfkenize kendinizce haklı sebepler bulmaya çalışıyorsunuz. Yok eve benden habersiz şunu getirdi,yok bunu yaptı vs.Yapmayın,kendinizi kandırmayın ve yardım alın.Kimse mükemmel değildir,eminim eşinizin de hataları vardır ama temel sorun sizde.

esinizin onurunu bu kadar ucuz incitmeyin derim
onun bir erkek oldugunu onun da görevleri oldugunu arada bir kendinize hatirlatin
yani saygi gösterin
ne bir bardak, ne de gecen zaman esinizden önemlidir
birazcik olgunlasmaniz gerekiyor

İsterse bütün bardaklar kırılsın kendi temizlediği sürece sorun yok bence. İsi de istediği kadar ağırdan yapsın hiç ellemem yeter ki yapsın. Tabağını kaldır diye ikinciye demem kaldırmazsa kalsın orada,arkadaşı artniyetli bir davranı#ta bulunmadıysa hoşlanmıyorum diye surat asmam kendi hayatı. Ama sizin eşiniz sorunlu insan ev isi yapmaz mı bi tabağını kaldirmaz mi ? Siz de asiri abartiyormussunuz her şeyi. Bir anlaşna yapın kendi dağıttığını toparladığı sürece hicbir sey demeyin. Cicuk gibi eğitin

Adamda yalan var, uyuşturucu var siz gelmiş bardak kirmasina bagirdim diye konu aciyorsunuz.
Bence bagiracaginiz seyleri doğru seçerseniz sorun kalmayacak.

Uyusturucu içen adamla hiç işim olmazdi oyle diyeyim.

Kusura bakmayın da çekilecek gibi değilsiniz. Bana kalırsa sizin gibi biriyle yaşanmaz. Adama psikolojik şiddet uyguluyorsunuz. Bardak kırdı diye bağırmak nedir? Velev ki biraz sakar bir yapıya sahip olsanız, aynısı size yapılsa ne hissedersiniz? Arkadaşı ile yazışmasından size ne tam olarak? Arkadaşından hoşlanmıyor olmanız yazışmayı okuma hakkınız olduğu anlamına mı geliyor? Eşiniz sizin yakın bir arkadaşınızla, belki arkadaşınız hakkında özel yazışmaları okumak istese izin verir misiniz? Şahsen ben bu talebi bile ayıp sayarım. Siz evinize istediğiniz arkadaşınızı çağıramıyor musunuz? Eşiniz evde yokken gelen tüm arkadaşlarınızı, komşularınızı vs raporluyor musunuz? Eşiniz neden çağıramasın? Sorun çıkarıyorsunuz diye söylememiştir, e haklı da. Eşinize yaşayacak alan bırakmamışsınız.
Aslında siz de kabul etmişsiniz hatalarınızı, kendimi tutamıyorum diyerek. O halde bununla alakalı yardım almanızı tavsiye ederim. Bir de evli dahi olsanız, kendinizin ve eşinizin sınırlarını korumanızı ve eşinizin sınırlarına bu kadar girmemenizi tavsiye ederim. Bir sorun varsa düzeltme yolu sizinki gibi bağırarak çağırarak ya da kontrol ederek olmaz çünkü.
Biraz sert yazdım gibi geliyor özür dilerim gerçekten ama okuyunca üzüldüm eşinize. Kendimi onun yerine koydum.

Valla çekip gitti tepki verdim diye ben temizlediği kırdığı şeyi de

Adamda yalan var, uyuşturucu var siz gelmiş bardak kirmasina bagirdim diye konu aciyorsunuz.
Bence bagiracaginiz seyleri doğru seçerseniz sorun kalmayacak.

Uyusturucu içen adamla hiç işim olmazdi oyle diyeyim.
Onlara daha beter tepkiler verdim zaten kiyametler koptu.onlardan sonra başladı bende zaten bu tahammülsüzlük

Evet çünkü o arkadaşını sevmiyorum üstelik buluşma ayarlıyordu bu akşamdan için.silmesinden belli değil mi zaten tuhaflık olduğu

fıldır fıldır geziyorsunuz maşallah..
kutuplarda yaşıyorsunuz zaar sülalecek..

sorununuza gelince destek alın. öfkenizi doğru yönlendirmeyi öğrenin..
adam arkadaşıyla mesajlaştı diye yemek boyu surat asıp çıkışta da kavga çıkarmak sağlıklı davranış biçimi değil.

Nasıl bir çocuğa hareketinin yanlışlığını ona bağırıp çağırıp azarlayarak degil de konuşarak, anlatarak yumuşacık bir tonda ifade ederek ogretebiliyorsak, akranimiz insanlara da ters yaparak degil tam tersi yapıcı adımlarla öğretebiliriz. Siz eşinizin yanlışlarını düzeltmeye çalışmıyorsunuz, siz onunla çatışmak, onu azarlamak, onunla kavga etmek istiyorsunuz. Sizin ses tonunuz yükseldiği ve siz sertlestiginiz anda o diyaloğun sonundan bir hayir beklemek; kapkara bulutların ardından güllük gülistanlık bir hava beklemekle aynı şey. Belli ki siz tahammülsüz ve bağırarak iletişim kuran insanlarla bir arada büyüdünüz. Kendinizi kendi ruhsal sağlığınız için biraz sakinlestirin, " bu adam benim ömrümü geçireceğim insan, benim kötülüğüm için degil; böyle öğrendiği, bunun doğru olduğunu düşündüğü için bunu yapıyor, birşeyleri istemeyerek kırıyor, ben nasıl bir türlü sakin bir kadın olamiyorsam o da bir türlü oyle bir adam olamıyor, ben onu herşeyiyle kabul ediyor ve seviyorum" deyin ve sonra değişimi izleyin. Siz iyi niyetle düşünmeye başladığınızda sevdiğiniz adam da yavaş yavaş istediğiniz gibi bir adam olma yoluna girecek. Kabullenin ve bırakın.

Siz dolmus bikmissiniz,sakinlesmeniz icin yapici bir caba gerekir,esinizde de bu yok ,beraber terapiste gidin .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…