- 3 Nisan 2014
- 36.362
- 148.572
- 798
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
"o herkese öyle" hiç inandırıcı değil.kadın sizin tabirinizle ne kadar "şuh" "kısa etekli" vs olsa da muhtemelen ilgisi olan adamlarla bu diyaloga giriyordur. ek olarak bu çizgiyi ayarlamak zorunda çünkü 3 gün sonra bu durumlar patronun da kulağına muhakkak gider. bence erkek arkadaşınız, hadi bilemediniz 2-3 kadınlı erkekli grup olsun zaten samimiyetin dozajını aşmış bu bel altı muhabbetleri yapıyorlar. ama kadının gidip herkese böyle olduğuna inanmak çok zor.
Ya kızın böyle Bisey dediğini kendi kulaginizla duydunuz mu ?Kız gözünüzde canlansın diye yazdım gömleğinin rengi şuan için önemli değil.
Yav göğüslerini gösterip nasıl olmuş diyen bi kızdan bahsediyorum fikir istiyorum etek boyu değil konumuz
Doğru valla ama yorumları okutucam her kadının ben gibi tepki vereceğini anlar belkiCevap bu cümlenizin içinde gizli ..
Oyarım. Siz de normal görmeyin bence. Siz o şekilde başka erkekle konuşsanız kan çıkarır ama.Hanımlar merhaba şimdi hepinizden kısa da olsa fikir belirtmenizi rica ediyorum. Erkek arkadasım abarttığımı söylüyor.
Erkek arkadasım özel bir şirkette çalısıyor. amirin sekreteri erkeklerle içli dıslı muhabbet etmeyi seven muhabbetin sınırı olmayan bir tipmiş anlatıldığına göre.
Çok şuh gerçekten çok alımlı bakımlı dizinin altında etek giydiğini görmedim bir kaç gidişimde. Sorduğumda da her zaman öyle olduğu bilgisini aldım. Çokta umursamadım herkesin kendi tercihi.
Ama..
erkek arkadaşım arasında geçen muhabbetleri gelip anlattığında şoka girdim.
Kız benimkine doğru hafifçe yönelip “Ahmet nasıl olmuş” demiş
Bizim yavşakta” ne yaptın dikleştirdin mi “ demiş kız da “hayır yeni sütyen aldım” demiş
İlk duydugumda sustum sustum sustum şimdi nasıl öyle bi cevap verirsin dediğimde “kız herkese öyle herkesle o şekilde konuşuyor bana özel değil” diyerek farklı erkeklerle olan bir kaç muhabbeti anlattı şu an dilim varmıyo yazmaya. Neymiş müdürünün sekreteriymiş mecburmuş diyalog kurmaya 6 ayda 3 4 kez böyle muhabbet olmuş.
Şimdi konuyu bastan okuduğumda içim bi tuhaf oldu konuya fake diyenler olacak ama yemin ediyorum gerçek.
Ben şimdi ne yapayım adamı kısıtlamak hiç bana göre değil ki şirkette gözüm yok zaten sinirden köpürdüğüm için bana da anlatmaz.
Ama abarttığımı söylüyor
Bana akıl verin rica ediyorum siz olsanız bu muhabbeti duyunca ne yaparsınız.
yorumlarınızı bekliyorum lütfen.
Kız için ne fikir istiyorsunuz. Bu soruya cevap olarak dikleştirdin mi diyen gevşek bir sevgiliniz var. Çok da fikir gerekmiyor bence ama yine de siz bilirsiniz.Kız gözünüzde canlansın diye yazdım gömleğinin rengi şuan için önemli değil.
Yav göğüslerini gösterip nasıl olmuş diyen bi kızdan bahsediyorum fikir istiyorum etek boyu değil konumuz
Kız için ne fikir istiyorsunuz. Bu soruya cevap olarak dikleştirdin mi diyen gevşek bir sevgiliniz var. Çok da fikir gerekmiyor bence ama yine de siz bilirsiniz.
Ben asıl gevşekliğin sevgilinizden kaynaklandığını düşünüyorum. Kız "hafif" olsa bile kimden yüz buluyorsa onla muhabbeti devam ediyordur
Kız gözünüzde canlansın diye yazdım gömleğinin rengi şuan için önemli değil.
göğüslerini göstermiş sevgilinizde farkı farketmiş. kızın tarzı çok mu mühim?
İş arkadaşının göğüslerine dikkat kesilen sevgiliye ne yapılırsa onu yapınBen ne yapayım bu durumda diye fikrinizi istiyorum
Bu laflara ne var ki diyen adam! sizin bilmediğiniz ne muhabbetlere giriyordurO kadar cok abartıyorsun ne var dedi ki acaba dedim sorun bende mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?