amannn abartıyormuşum onun her zamanki haliymiş


Arkadaslar benim tabirim değil bu göğüslerim nasıl diyen biri gözünüzde canlansın diye belirttim.
 
Kız gözünüzde canlansın diye yazdım gömleğinin rengi şuan için önemli değil.
Yav göğüslerini gösterip nasıl olmuş diyen bi kızdan bahsediyorum fikir istiyorum etek boyu değil konumuz
Ya kızın böyle Bisey dediğini kendi kulaginizla duydunuz mu ?
Burada ki esas sorun sevgilim dediginiz ve yukarda alıntıladığım şekilde hitap ettiğiniz kişinin böyle birseyi size anlatabilmesi.
 
Oyarım. Siz de normal görmeyin bence. Siz o şekilde başka erkekle konuşsanız kan çıkarır ama.
 
Sevgiliniz sizi bariz kıskandırmak istemiş..
Böyle bi diyalog gerçekten oldu mu o bile şüpheli.. Olduysa bile size böyle ballandıra ballandıra anlatması hiç hoş değil..
 
Burada karşı tarafın tavrı davranışı değil erkek arkadaşınızın ki önemli. Ona göre yorumlayın. İzleyin erkek arkadaşınızı iş yeri için konuşmuyorum heryer de iyi gözlem yapın
 
Muthis fake gibi geldi. Hadi olay gerçek, hangi -burda istediginiz kelimeyi yapistirabilirsiniz- bunu gidip sevgilisine anlatir? Hangi kadin Türkiyede is yerinde ulu ortada böyle sohbetlere girer? Ve güya herkes ile?

Bal gibi fake, polemik -dizinin altinda etek giymeyenler tüh kakami, degilmi- çikarmak için bir konu.

Ha bide sonu en komigi, bir erkege bunu anlatma cürrete vereren sen abiye, sonra burda konu açip halen o adama sevgili demen ve "vurun kahpeyi" hava yaratilmasi.
 
Kız gözünüzde canlansın diye yazdım gömleğinin rengi şuan için önemli değil.
Yav göğüslerini gösterip nasıl olmuş diyen bi kızdan bahsediyorum fikir istiyorum etek boyu değil konumuz
Kız için ne fikir istiyorsunuz. Bu soruya cevap olarak dikleştirdin mi diyen gevşek bir sevgiliniz var. Çok da fikir gerekmiyor bence ama yine de siz bilirsiniz.

Ben asıl gevşekliğin sevgilinizden kaynaklandığını düşünüyorum. Kız "hafif" olsa bile kimden yüz buluyorsa onla muhabbeti devam ediyordur
 
Bence erkek arkadaşınız bilerek sizi kıskandırmak istediği için bu olanı anlatmış. Ben olsam asla kıskançlık gibi bi tepki vermem sadece kendisini diğer erkekler gibi mesafeyi koruyamayan birisi olarak düşünmediğimi ve şaşırdığımı söyler bu tavrından dolayı soğuduğumu hissettirirdim. Ben seni böyle basit muhabbetlere izin verecek bi erkek olduğunu düşünmemiştim şaşırdım sadece gibi bi cümle kurabilirsiniz
 

Ben ne yapayım bu durumda diye fikrinizi istiyorum
 
Kadının etek boyunu niye yazdınız ki buraya?

Var sayalım ki kadın bu muhabbetleri seviyor, ne hikmetse hep kadına atılır bu konularda, sevgiliniz müdürünün sekreteri gibi saçma bir sebeple bu tarz seviyesiz diyaloglara girmek zorunda değil.

Midenizin almaması lazım, böyle birini sevgili diye yapılacak şey belli.
 
Bazi insanlar gercekten terbiyesizdir ve herkese davranabilir ama kendimizi kandirmayalim binde bir denk gelir. Adam yüz vermis oda goguslerini adamin gozune sokmus. Sevgilinizin lafi çok iğrenç yani okurken bir ben mi igrendim yani oluru yok yok. Bir kadinla naptin diklestirdinmi diyemez dememeli edebi el vermemeli. Konusmalari patrona yansitir burasi nasi bi is yeri fuhusa mi tesfik ediyorsunuz boyle bi kadin burda calisiyor adamlarinda agzinin suyu akiyor diye orayi ayaga kaldirirr, sevgilim olacsk adami hayatimdan def ederdim.
 
Yahu taktınız etek boyuna! Şaka gibi etek boyundan kast ettiği belliki şirkette işyerinde bile bi giyinme adabı vardır okulda öğretmenlerde de bankada çalışanlar içinde her kurum için.bu kadın gece dışarı çıkarken istediğini giyebilir kimsede hiçbir laf edemez lakin ölçülü ve yerine göre giyinmek diye birşey vardır konu sahibide kendini bilmeyen biri demeye çalışmış sanırım etek boyu ile.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…