- 10 Nisan 2014
- 43.411
- 115.701
- 798
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
ciddi ilişki düşünüyorsan derhal ayrıl bu adamdan.Hanımlar merhaba şimdi hepinizden kısa da olsa fikir belirtmenizi rica ediyorum. Erkek arkadasım abarttığımı söylüyor.
Erkek arkadasım özel bir şirkette çalısıyor. amirin sekreteri erkeklerle içli dıslı muhabbet etmeyi seven muhabbetin sınırı olmayan bir tipmiş anlatıldığına göre.
Dış görünüşünü geçiyorum
Ama..
erkek arkadaşım arasında geçen muhabbetleri gelip anlattığında şoka girdim.
Kız benimkine doğru hafifçe yönelip “Ahmet nasıl olmuş” demiş
Bizim yavşakta” ne yaptın dikleştirdin mi “ demiş kız da “hayır yeni sütyen aldım” demiş
İlk duydugumda sustum sustum sustum şimdi nasıl öyle bi cevap verirsin dediğimde “kız herkese öyle herkesle o şekilde konuşuyor bana özel değil” diyerek farklı erkeklerle olan bir kaç muhabbeti anlattı şu an dilim varmıyo yazmaya. Neymiş müdürünün sekreteriymiş mecburmuş diyalog kurmaya 6 ayda 3 4 kez böyle muhabbet olmuş.
Şimdi konuyu bastan okuduğumda içim bi tuhaf oldu konuya fake diyenler olacak ama yemin ediyorum gerçek.
Ben şimdi ne yapayım adamı kısıtlamak hiç bana göre değil ki şirkette gözüm yok zaten sinirden köpürdüğüm için bana da anlatmaz.
Ama abarttığımı söylüyor
Bana akıl verin rica ediyorum siz olsanız bu muhabbeti duyunca ne yaparsınız.
yorumlarınızı bekliyorum lütfen.
Yok yok sorun cidden onda. Bende çalıştığım yerde asistan sekreterlik yapıyorum herkesle haşır neşirimdir tabi öyle abartı değil ama samimiyim yani Bekarken hafif dekolte Giyerdim Samimi olduğum o kadar erkek vardı hiç birinin Gözünün iliştiğini görmedim bir tanesi sadece benle ilişki yaşamak istediği için kapatsana şunu demişti bende sanane sen sevgilinle ilgilensene demiştim çünkü sürekli bakıyordu bu tamamen kişilik meselesi. Ne şekilde yaklaşırsan o şekilde gelişir herşeyO kadar cok abartıyorsun ne var dedi ki acaba dedim sorun bende mi
yorumları neden okutuyorsunuz çok saçma burası sizin özel alanınız.Adamın amacı kendini üstünleştirmek kadınlar benimle ilgileniyor polulerim imajı vermek hala mı anlamadın kuzum.sevdiğim bir üyesin lütfen lütfen bu tür adamlarla zamanını harcama zamanına yazıkkkDoğru valla ama yorumları okutucam her kadının ben gibi tepki vereceğini anlar belki
Mesafesini koruyor olsa kadın hitap ederken bile x bey der. Genel tavrı o olabilir hatunun ama karşısındaki o laubaliliğe izin vermezse zor sorar donunu sütyenini. Bir de anlamadığım sizinki niye gelip de size anlatıyor bunu?Hanımlar merhaba şimdi hepinizden kısa da olsa fikir belirtmenizi rica ediyorum. Erkek arkadasım abarttığımı söylüyor.
Erkek arkadasım özel bir şirkette çalısıyor. amirin sekreteri erkeklerle içli dıslı muhabbet etmeyi seven muhabbetin sınırı olmayan bir tipmiş anlatıldığına göre.
Dış görünüşünü geçiyorum
Ama..
erkek arkadaşım arasında geçen muhabbetleri gelip anlattığında şoka girdim.
Kız benimkine doğru hafifçe yönelip “Ahmet nasıl olmuş” demiş
Bizim yavşakta” ne yaptın dikleştirdin mi “ demiş kız da “hayır yeni sütyen aldım” demiş
İlk duydugumda sustum sustum sustum şimdi nasıl öyle bi cevap verirsin dediğimde “kız herkese öyle herkesle o şekilde konuşuyor bana özel değil” diyerek farklı erkeklerle olan bir kaç muhabbeti anlattı şu an dilim varmıyo yazmaya. Neymiş müdürünün sekreteriymiş mecburmuş diyalog kurmaya 6 ayda 3 4 kez böyle muhabbet olmuş.
Şimdi konuyu bastan okuduğumda içim bi tuhaf oldu konuya fake diyenler olacak ama yemin ediyorum gerçek.
Ben şimdi ne yapayım adamı kısıtlamak hiç bana göre değil ki şirkette gözüm yok zaten sinirden köpürdüğüm için bana da anlatmaz.
Ama abarttığımı söylüyor
Bana akıl verin rica ediyorum siz olsanız bu muhabbeti duyunca ne yaparsınız.
yorumlarınızı bekliyorum lütfen.
Sekreterin etek boyunun çok çok aşısı kısa olduğunu zannetmiyorum, gayet mütevazi güzel diz üstü etekler var, onlardan olabilir. Ben bankada da, okulda da diz üstü etek giyen gördüm.Yahu taktınız etek boyuna! Şaka gibi etek boyundan kast ettiği belliki şirkette işyerinde bile bi giyinme adabı vardır okulda öğretmenlerde de bankada çalışanlar içinde her kurum için.bu kadın gece dışarı çıkarken istediğini giyebilir kimsede hiçbir laf edemez lakin ölçülü ve yerine göre giyinmek diye birşey vardır konu sahibide kendini bilmeyen biri demeye çalışmış sanırım etek boyu ile.
Bende anlamaya çalışıyorum ama ahmet ve dikleştirme deyince aklıma başka birşey geldi töbe töbeAhmet nasıl olmuş ne demek ? Bir tek ben mi anlamadım. Oradan yeni sütyene nasıl geçti konu?
Yok dikleştirdin mi derken sekreterin göğüsleri kast etmiş, herhalde push-up sütyen falan onu anladım ama Ahmet ne alaka çözemedim. Ayy yazarken bile midem bulandı bu ne seviyesizlik. Kız arkadaşımla konuşmam böyleBende anlamaya çalışıyorum ama ahmet ve dikleştirme deyince aklıma başka birşey geldi töbe töbe
Ben etek boyuna yorum yapmadım ki gördüğümü yazdım yani giyiniş tarzını tarif etmek istedim altında da belirttim beni ilgilendirmez diye
Ben de basta anlayamadım bu iğrençliği. O hanım göğüslerini göstererek sormuş. Alttaki yorumları okuyunca anlaşılıyor. Yani o kadar aşağılık bir muhabbet ki konu sahibinin arkadaşının giriştiği,pes...Bende anlamaya çalışıyorum ama ahmet ve dikleştirme deyince aklıma başka birşey geldi töbe töbe
yorumları neden okutuyorsunuz çok saçma burası sizin özel alanınız.Adamın amacı kendini üstünleştirmek kadınlar benimle ilgileniyor polulerim imajı vermek hala mı anlamadın kuzum.sevdiğim bir üyesin lütfen lütfen bu tür adamlarla zamanını harcama zamanına yazıkkk
KesinlikleBir iş arkadaşım kadın haliyle benimle böyle muhatap olamaz!
Sizinde uslubunuz fena ya "yavşak" ne
Bakın bende dizüstü etek giyiyorum ama konu bu değil konusahibide dizüstü etek giyen herkese laf atsaydı bunu benimde üzerime alınman gerekirdi , ama neyi kastettiğini nedense anlıyorum bazı rahatsız edici kişiler vardır hani amaçları sadece teşhircilik olan’’ adam zaten beşpara etmez biri belli ama kadında südyenimi değiştirdim diye konuşabilen belliki cok basit ucuz biriSekreterin etek boyunun çok çok aşısı kısa olduğunu zannetmiyorum, gayet mütevazi güzel diz üstü etekler var, onlardan olabilir. Ben bankada da, okulda da diz üstü etek giyen gördüm
Ay yinede çok iğrençYok dikleştirdin mi derken sekreterin göğüsleri kast etmiş, herhalde push-up sütyen falan onu anladım ama Ahmet ne alaka çözemedim. Ayy yazarken bile midem bulandı bu ne seviyesizlik. Kız arkadaşımla konuşmam böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?