amannn abartıyormuşum onun her zamanki haliymiş

Öyle olsa amirleri de uyarırdı. Tamamen konu sahibinin sevgilisinin veya kendisinin kıza zaten hafif bir kız demenin bir yolu etek boyu.

Ay teşekkür ederimmmmm

Herkesten sanane sen kendine bak. Asıl sevgiliniz abartmış. İyi yarın da k.çını açıp göstersin saçmalığa bak.

Mühim olan kadının herkese nasıl olduğu değil herkese böyle olduğu iddia edilen kadına karşı erkek arkadaşınızın nasıl olduğu.
Amirin sekreteri diye diyalog halinde olmak zorunda olabilir ancak iş dışındaki lakayıt diyaloglarda bulunmayı şart koşmuyordur amiri diye düşünüyorum.
Yani yeni sütyen aldim nasıl diye sorma cesaretini biraz da karşınızdaki insan veriyordur size bana öyle geldi.

Hiçbir kadın ilgi duymadığı erkekle sutyen muhabbetine girmez. O şekilde "herkesle" konuşmadığı da kesin.
Tepkiniz abartılı değil, gayet normal seyrinde rahatsız olmuşsunuz bu durumdan. Ama o adama "sevgilim" demeyi bırakın. Konuyu geliyor size açıyor. Siz nesi oluyorsunuz, kankası falan mı? Hem başka bir kadına suç atıyor, hem de sizin tepkinizi aşırı buluyor. Neresinden tutsanız güvensizlik. Ayrılmanız daha iyi olur sanki.

"O zaten herkesle öyle" cümlesi erkeklerin kendince uydurduğu bir kılıf bence. Mesafesini koruyana kimse öyle şeyler diyemez.
Kesinlikle Bir iş arkadaşım kadın haliyle benimle böyle muhatap olamaz!

Sizinde uslubunuz fena ya "yavşak" ne

Vallahi ilk cümleyi o kadar sevdim ki kopyalayıp göndericem

erkek arkadaşınızın sizin de dikkatinizi çeken herhalde de rahatsız eden o güzel, bakımlı, havalı kadını değersizleştirme çabası var gibi. o kadını kıskanmayın diye martaval okuyor. alt metinde ise ' isteseydim o kadın bana dünden razı ama benim işim olmaz ahlakı düşük bir kadınla, beni bilirsin. sen tam benim kalemimsin, abiyecim. kıymetimi bil.' diyor. böyle şuursuz gibi de kötü niyetli gibi de gündüz düşünün etkisinde kalmış gibi de off işte '' little little in the middle'' siz daha iyi bilirsiniz.

O açıdan bakmamıştım valla

aslında ikinci mesajımda da ima ettiğim şey buydu.
daha önce nasıl incelediyse sütyen değişikliğini bile fark etmiş.
aralarındaki seviyesiz muhabbetten önce ilk takılmanız gereken buydu bence..
iş arkadaşlarının meme ölçüsü, sarkıklığı, dikliği vs. ile farkındalık içinde olan bir sevgiliniz var.

Kesinlikle cok güzel yorumlamıssınız teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…