- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Öyle olsa amirleri de uyarırdı. Tamamen konu sahibinin sevgilisinin veya kendisinin kıza zaten hafif bir kız demenin bir yolu etek boyu.Yahu taktınız etek boyuna! Şaka gibi etek boyundan kast ettiği belliki şirkette işyerinde bile bi giyinme adabı vardır okulda öğretmenlerde de bankada çalışanlar içinde her kurum için.bu kadın gece dışarı çıkarken istediğini giyebilir kimsede hiçbir laf edemez lakin ölçülü ve yerine göre giyinmek diye birşey vardır konu sahibide kendini bilmeyen biri demeye çalışmış sanırım etek boyu ile.
Yahu taktınız etek boyuna! Şaka gibi etek boyundan kast ettiği belliki şirkette işyerinde bile bi giyinme adabı vardır okulda öğretmenlerde de bankada çalışanlar içinde her kurum için.bu kadın gece dışarı çıkarken istediğini giyebilir kimsede hiçbir laf edemez lakin ölçülü ve yerine göre giyinmek diye birşey vardır konu sahibide kendini bilmeyen biri demeye çalışmış sanırım etek boyu ile.
kadının etek boyu ile ne sordunuz cidden merak ettim..
hangi hakla?
sevgilinize gelince dikleştiğini fark etmiş yani. pür dikkat maşallah.
Kesinlikle"O zaten herkesle öyle" cümlesi erkeklerin kendince uydurduğu bir kılıf bence. Mesafesini koruyana kimse öyle şeyler diyemez.
Mühim olan kadının herkese nasıl olduğu değil herkese böyle olduğu iddia edilen kadına karşı erkek arkadaşınızın nasıl olduğu.
Amirin sekreteri diye diyalog halinde olmak zorunda olabilir ancak iş dışındaki lakayıt diyaloglarda bulunmayı şart koşmuyordur amiri diye düşünüyorum.
Yani yeni sütyen aldim nasıl diye sorma cesaretini biraz da karşınızdaki insan veriyordur size bana öyle geldi.
KesinlikleBir iş arkadaşım kadın haliyle benimle böyle muhatap olamaz!
Sizinde uslubunuz fena ya "yavşak" ne
O açıdan bakmamıştım valla
erkek arkadaşınızın sizin de dikkatinizi çeken herhalde de rahatsız eden o güzel, bakımlı, havalı kadını değersizleştirme çabası var gibi. o kadını kıskanmayın diye martaval okuyor. alt metinde ise ' isteseydim o kadın bana dünden razı ama benim işim olmaz ahlakı düşük bir kadınla, beni bilirsin. sen tam benim kalemimsin, abiyecim. kıymetimi bil.' diyor. böyle şuursuz gibi de kötü niyetli gibi de gündüz düşünün etkisinde kalmış gibi de off işte '' little little in the middle'' siz daha iyi bilirsiniz.
Ben öyle bir kelime kullanmadım, onu nereden çıkardınız? Hangi mesajımda var o kelime????Sizinde uslubunuz fena ya "yavşak" ne
Size demedim onu konuyu yazan hanımaBen öyle bir kelime kullanmadım, onu nereden çıkardınız? Hangi mesajımda var o kelime????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?