amannn abartıyormuşum onun her zamanki haliymiş

Evet şimdi anladim ama yinede cok kötü ya. Leş bir sohbet. Bide niye böyle birseyi konu sahibine anlatmış onuda anlamadim ama kesinlikle ciddi düşünülecek bir erkek değil bence

Son düzenleme:
sekreter nasıl olursa olsun isterse çıplak gezsin irade koyacak olan sizin sevgiliniz. Göğüslerini dikleştirdiğini farkettiyse (ki farketmiş de olabilir yadırgamak için demiyorum) ben anlamam bu işlerden sen baskasına danış vs diyebilirdi
en azından anlatmış bunları size söylemeden de aynı diyalog ve ötesini yapabilirdi böyle bir durum da size bilinçli söylediğini düşünüyorum, ben erkek olsam sevgilime değer versem zaten böyle bir diyaloga girmezdim kimle olursa olsun ama girsem de ballandıra ballandıra atlatmazdım elin kadının göğsünü dikleştirdiğini farkettiğimi

Ben kabul ediyorum gevşek zaten

Teşekkürler anladığınız cümlem için yargılamadıgınız için ben de diz üstü şortta giyerim etekte yani

Ya evet şimdi anladim ama yinede cok kötü ya. Leş bir sohbet. Bide niye böyle birseyi konu sahibine anlatmış onuda anlamadim ama kesinlikle ciddi düşünülecek bir erkek değil bence
Ben de aynı fikirdeyim. Bu tip diyaloglara girebilmek çok aşağılık birşey...

Herkes sevgilisinin hareketlerine bakmasını söylemiş kimse kusura bakmasın da çogumuz çalışan biriyiz yada çalıştık kendimden söyleyecek olursam kimseye gidip de gögüslerimin nasıl oldugunu sormadım belli ki kızın hareketleri doğru değil ama şu da bi gerçek ya sevgilin o işten ayrılsın yada sen ondan ayrıl sevgilinde masum degil çift taraflı terbiyesizlik

İşin bir de şu yanı var. Ya bunlar hiç olmadıysa? Sevgiliniz kıskandırmak vs için uyduruyorsa?
Valla sevgilim bana bınları anlatsa ben direk ayrılırdım ondan kıskandırmaya çalışırken ilşkisi bitirdi

Sen fırsat vermesen de o şekilde konuşan yada bakan erkek çok var, fırsat vermeyle alakası yok.

Ya öfff bir de bunu size mi anlatıyor gevşek ağızlı

Amaninnn eyvahh eyvahhh adami seviyor olsam kiskancliktan duvar yumruklardim

Çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…