Ambitious 'ın ismi gibi iddialı diyet günlüğü

Her günün aynısı bir gün daha...

Kahvaltı: 1dilim kızarmış yam tahıllı ekmek, lor

Ara: 5 tane kuru erik.

Öğleni henüz bilmiyorum, spor da yaparım kesin...

Bugun birkac arkadasim, 'cok zayiflamissin' dedi; dedim 'daha verecek kilolarim var', 'yok verme boyle kal' dediler. Hosuma gitti oyle demeleri ama sonra dusundum: Heralde ben oyle deyince 'Evet ver!' demezlerdi ya! Ama 53 cok uzak duruyor bana. Bir 55 olsam...

Ambitious kac yasindasin bu arada?

10,5 kg vermişsin :) b,lmiyorum tabıkı ne kadar zamanda verdin. Eminim devamıda gelicektir. Pes etmek yok :)

10,5 kg vermişsin :) b,lmiyorum tabıkı ne kadar zamanda verdin. Eminim devamıda gelicektir. Pes etmek yok :)

Sagol canim :) Aslinda 69'dan vermedim, diyete kesin basladigimda 64-65 falandim; ama bir zamanlar 69'a kadar cikmistim, cizelgeye bakip motivasyonumu arttirmak icin 69 yazdim :) 64-65'ten 58'e de 3-4 ayda falan geldim. sen kac kilo olmak istiyosun?

Sagol canim :) Aslinda 69'dan vermedim, diyete kesin basladigimda 64-65 falandim; ama bir zamanlar 69'a kadar cikmistim, cizelgeye bakip motivasyonumu arttirmak icin 69 yazdim :) 64-65'ten 58'e de 3-4 ayda falan geldim. sen kac kilo olmak istiyosun?

ben 50.4 le başladım.1 haftada 800 gr verebildim anca. :18: 44 kg olmak ıstıyorum.

Selam kızlar,

Dünki menümün devamı: Öğle: Hamburger köftesi kadar köfte, 2 yk sebze yemeği ve salata

Öğleden sonraki ara: 12 adet kuru erik (biraz çok oldu ama miniklerdi...)

Akşam: kahvaltılık yedim yemek yoktu... 1 dilim ekmek, lor, 2 adet zeytin, 2 dilim tavuk jambon, 1 domates, 1 salatalık

Ara: 2 tane madlen büyüklüğünde çikolata ve 1 tane kellogs special k bar (şeftalili)

Dün fena yememişim hani...

Bir süre tartılmasam iyi olur. Regl hali yaklaşıyor şişlikler moral bozucu oluyor sonra.... :96:

İddialı diye attım tuttum ama cumadan itibaren diyet miyet kalmadı...

Kilomu hiç söylemeyeyim...

Çarşamba tartılma günü, bakalım görücez kaçım...

Günaydınnnnn

Bugünden itibaren 5 gün boyunca dukanın atak evresini yapacağım.

Sabah tartıldım kilom 54,1. Önümüzdeki hafta pazartesi günü max 52 olmayı hedefliyorum.

Umarım çalışır...

Hep birlikte göreceğiz.

Sevgiyle kalın.

ben de burayi kendi gunlugum gibi kullaniyorum ama birileriyle yazismak daha zevkli :)

sabah: 1 buyuk kase kelloggs

oglen: 1 tavuk doner

2 saat sonra 1 brownie intense

sabah tartildim 58 dedi bir, 10 dk sonra tartildim 58.6 ciktim. hangisiyim simdi yaa

10 dk arayla niye tartıldın bakıym Sana ceza 58,6 şaka şaka 58

kendimi cok kotu hissediyorum... diyetten, aklimi diyetle zayiflamakla bozmaktan biktim... elime aldigim bi seyin once kalorisini dusunmekten biktim.. ilac icerken bile 'kalorisi var midir?' diye dusunmekten biktim... aksam yemeginde bi dilim pizza yedim dayanamadim... biraz da cekirdek citledim.. dayanamiyorum artik.. cok yoruldum.. ay adet donemindeyim zaten hormonlarim alt ust. ama buna ragmen diyeti bozamiyorum kendimi koyveremiyorum, yarin yine diyetteyim.. diyeti bozarken bile aklimda diyet var.. off

ne kadar güzel zayıflamışsın ya ne kadar sürede verdin?

kizlar hepiniz çok güzel kilo vermi$siniz ebrikler, ambitious demek dukana ba$ladin? çok güzel bir diyet ben 5 günde küçük kaçamaklarla 2 kilo verdim ama sonra migren nedeniyle biraktim, $u anda bir türlü motive olamiyorum tekrar atak yapmal için hhh

tuysorunu, bende eskiden hep kalorileri sayiyordum ama belirli bir zamandan sonra i$e gerçekten yaramiyor, hatta ben bir hafta boyu spor yaparak 600 ila 900 kalori arasi almi$tim ve yinede kilo almi$tim ve o günden sonra biraktim ve tediklerime dikkat ettim kalorileri saymamaya çali$samda insan aniden birakamiyor biliyorum, ama ne zamanki protein agirlikli beslenmeye ba$ladim o zaman tamamen biraktim, 1 aydir hiç saymiyorum ve böyle daha mutluyum, sende unut kaloriyi proteine ba$la canim :)

ne kadar güzel zayıflamışsın ya ne kadar sürede verdin?

canim simdi soyle diyeyim. ben 69'dan diyete baslamadim. lise yillarinda 69'a kadar ciktigim icin oyle yazdim. diyete 65 kiloyken falan basladim. bu sene haziran sonunda diyete basladim. ramazan baslarken 61'dim. yani 1 ayda falan. ramazan sonunda da 59-60 falandim simdi 58 civariyim. yani kisa zamanda degil

tatlim haklisin. ama benim tuvalet sorunum var sirf protein beslenirsem cok daha buyuk bi sorun oluyo o yuzden kuru kayisi falan yemek zorundayim 2 gune bir... ama onun disinda protein agirlikli beslenmeliyim, haklisin. sen naptin doktora gittin mi sorunun var mi kilo vermede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…