Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ambitious bu kadar az besinle nasil dayaniyosun valla helal.
Her günüm böyle değil, uzun süre böyle olması hem mümkün değil, hem doğru da değil zaten... Bir süre bu düzene yakın devam edicem. Hedefe ulaşınca (ki çok uzun sürmez gibi) normale dönerim...
Akşamda 1 armut yedim ara öğün olarak.
Çok az değil aslında, sen nasıl besleniyorsun ki diyette iken?
Tatlim valla benim de ne yedigim belli degil. Dun sabah 58.8'dim mesela. Kahvaltida yarim litre sutle 100 gr kellogs cereal yedim. 3-4 gibi de waffle yedim dondurmali. Aksam da biraz taslik yedim ve corba ictim.
Bu sabah 58.5'dum. (Hayret). Sabah beyaz peynir domates salatalikli ekmekli sandvic yedim. 3 gibi yagsiz pilic yedim, lavas yedim ayran ictim. Ama sonra cekirdek citledim hurma yedim kuru kayisi yedim cikolata yedim5'ten beri bi sey yemedim.
Yarin sabah kac cikicam bakalim.
Bazen diyorum, sevgilimden ayrilayim; cunku ayrildigimizda istah mistah kalmamisti bende ve kilo vermistim. Simdi yine her seyi yiyebiliyorum.
:76: olur mu hiiiççç, Allah hiçbirimize üzüntü yüzünden zayıflama vermesin, sağlıksız
Hem bunun için ayrılınır mı hiç? Alemsin![]()
tek care bu kaldi ya yoksa bendeki istah dur durak bilmiyor :)
bugun sabah pijamalarimla tartildigimda 58.9'dum onlari cikardigimda tekrar tartildim 59.6'yim. tam bilemedim hangisi dogru. ama yine de cok uzuldum.
internet sitelerinde bmi 25'e kadar olursa ideal diyorlar. ben 69 kiloyken bile ideal diyor bana. oysa idealle tamamen zit :)) bi ara 69'a kadar cikmistim korkunc bi seydi. cizelgeme oyle yazayim ben de, motive eder)
gerci dukandiet.co.uk sitesinde ideal kilo belirliyor ayrintili sorularla, dogum yaptin mi, olabildigin en dusuk kilo hangisi falan filan. orda 58.7 cikmisti bana. istedigim kiloya 55 yazmistim. 58.7 icin sey yazmisti: 'this is higher than your desired weight, but 58.7 is the weight you can easily achieve and maintain. have confidence in me for this.' demisti dukan bey :) sen de ordan hesaplatabilirsin, en dogrusu o bence![]()
dukan amcam der ki:
Is the weight you wish to be your True Weight?
Your True weight is 48.62 kg. This is above the weight that you wanted, but it is a good weight, a weight that you can easily achieve and maintain. Have confidence in me about this.
If you want to calculate again your True Weight click here
By starting today you will weigh 48.62 kg on the 16/10/2011.
You'll have to follow 3 phases of my method, this means a 21 day programme to permanently stabilize your new weight.
ben 48,6 da çok şişko oluyorum. :) en ıyısı kendımızı hangi kiloda daha iyi hissediyorsak o kiloda olmamız. ben lisedeyken 41 kg falandım. şimdi 44 olmam bence ideal ama dukan amcam beğenmedi.