• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ambitious 'ın ismi gibi iddialı diyet günlüğü

Selam...

Bugün de rutin bir diyet günü.

Kahvaltı: 1 dilim kızrmış tam tahıllı ekmek ve 1 kk da light beyaz peynir (yine...)

ara: 2 tane kuru kayısı

Öğleden sonraki ara: 2 kuru kayısı

Akşam yemeği: Tam buğdaylı haşlanmış bolca lorlu makarna

Yatmadan bir ara daha yaparım... :34:

ambitious bu kadar az besinle nasil dayaniyosun valla helal.

Her günüm böyle değil, uzun süre böyle olması hem mümkün değil, hem doğru da değil zaten... Bir süre bu düzene yakın devam edicem. Hedefe ulaşınca (ki çok uzun sürmez gibi) normale dönerim...

Akşamda 1 armut yedim ara öğün olarak.

Çok az değil aslında, sen nasıl besleniyorsun ki diyette iken?

Her günüm böyle değil, uzun süre böyle olması hem mümkün değil, hem doğru da değil zaten... Bir süre bu düzene yakın devam edicem. Hedefe ulaşınca (ki çok uzun sürmez gibi) normale dönerim...

Akşamda 1 armut yedim ara öğün olarak.

Çok az değil aslında, sen nasıl besleniyorsun ki diyette iken?

Tatlim valla benim de ne yedigim belli degil. Dun sabah 58.8'dim mesela. Kahvaltida yarim litre sutle 100 gr kellogs cereal yedim. 3-4 gibi de waffle yedim dondurmali. Aksam da biraz taslik yedim ve corba ictim.

Bu sabah 58.5'dum. (Hayret). Sabah beyaz peynir domates salatalikli ekmekli sandvic yedim. 3 gibi yagsiz pilic yedim, lavas yedim ayran ictim. Ama sonra cekirdek citledim hurma yedim kuru kayisi yedim cikolata yedim :( 5'ten beri bi sey yemedim.

Yarin sabah kac cikicam bakalim.

Bazen diyorum, sevgilimden ayrilayim; cunku ayrildigimizda istah mistah kalmamisti bende ve kilo vermistim. Simdi yine her seyi yiyebiliyorum.

Evettt, tartıldım. Sonuçtan memnunum: 53,4

Hemen kilo çizelgemi güncellemeliyim.

Bu arada geçen yıl bu aralar 60'a kadar çıkmıştım, sonra 2-2,5 ayda 10 kilo kadar verip 49,7'ye düştüm.

Ve sonra uzuuuunca bir sürede bir kısmını geri alıp 55 oldum şimdi de hedefim 51...

Ben başlangıç kilosu olarak 60'ı yazmayı tercih ediyorum çizelgeye, böylelikle o günler aklıma geliyor ve motivasyonum daha da artıyor :61: Kıyafetlerim artık sıkar olmuştu, eskisi gibi yakışmıyorlardı ve göbüşlüydüm bildiğiniz :50: 168 boya ideal kilo hesabı nasıl oluyorsa 59 çıkıyor internet sitelerinde, ama ya 'ideal' benim kafamdaki 'ideal' değil, ya da internet siteleri yanlı. Bilemedim.

Gerçekten de 'ideal' vücut tipinden vücut tipine değişiyor sanırım...

Tatlim valla benim de ne yedigim belli degil. Dun sabah 58.8'dim mesela. Kahvaltida yarim litre sutle 100 gr kellogs cereal yedim. 3-4 gibi de waffle yedim dondurmali. Aksam da biraz taslik yedim ve corba ictim.

Bu sabah 58.5'dum. (Hayret). Sabah beyaz peynir domates salatalikli ekmekli sandvic yedim. 3 gibi yagsiz pilic yedim, lavas yedim ayran ictim. Ama sonra cekirdek citledim hurma yedim kuru kayisi yedim cikolata yedim :( 5'ten beri bi sey yemedim.

Yarin sabah kac cikicam bakalim.

Akşam yemeyerek dengelemişsin sanırım, ben de hergün böyle değilim geçen hafta mesela yazmadığım bir off gün vardı, o gün baya uçmuştum. Ama buna rağmen dengeleyince kilo verdim.

Umarım istediğin gibi bir kilo çıkar canım...

Bazen diyorum, sevgilimden ayrilayim; cunku ayrildigimizda istah mistah kalmamisti bende ve kilo vermistim. Simdi yine her seyi yiyebiliyorum.

:76: olur mu hiiiççç, Allah hiçbirimize üzüntü yüzünden zayıflama vermesin, sağlıksız :50:

Hem bunun için ayrılınır mı hiç? Alemsin :60:

:76: olur mu hiiiççç, Allah hiçbirimize üzüntü yüzünden zayıflama vermesin, sağlıksız :50:

Hem bunun için ayrılınır mı hiç? Alemsin :60:

tek care bu kaldi ya yoksa bendeki istah dur durak bilmiyor :)

bugun sabah pijamalarimla tartildigimda 58.9'dum onlari cikardigimda tekrar tartildim 59.6'yim. tam bilemedim hangisi dogru. ama yine de cok uzuldum.

internet sitelerinde bmi 25'e kadar olursa ideal diyorlar. ben 69 kiloyken bile ideal diyor bana. oysa idealle tamamen zit :)) bi ara 69'a kadar cikmistim korkunc bi seydi. cizelgeme oyle yazayim ben de, motive eder ;))

gerci dukandiet.co.uk sitesinde ideal kilo belirliyor ayrintili sorularla, dogum yaptin mi, olabildigin en dusuk kilo hangisi falan filan. orda 58.7 cikmisti bana. istedigim kiloya 55 yazmistim. 58.7 icin sey yazmisti: 'this is higher than your desired weight, but 58.7 is the weight you can easily achieve and maintain. have confidence in me for this.' demisti dukan bey :) sen de ordan hesaplatabilirsin, en dogrusu o bence ;)

Son düzenleme:
dukan amcam der ki:
Is the weight you wish to be your True Weight?
Your True weight is 48.62 kg. This is above the weight that you wanted, but it is a good weight, a weight that you can easily achieve and maintain. Have confidence in me about this.
If you want to calculate again your True Weight click here
By starting today you will weigh 48.62 kg on the 16/10/2011.
You'll have to follow 3 phases of my method, this means a 21 day programme to permanently stabilize your new weight.

ben 48,6 da çok şişko oluyorum. :) en ıyısı kendımızı hangi kiloda daha iyi hissediyorsak o kiloda olmamız. ben lisedeyken 41 kg falandım. şimdi 44 olmam bence ideal ama dukan amcam beğenmedi.

tek care bu kaldi ya yoksa bendeki istah dur durak bilmiyor :)

bugun sabah pijamalarimla tartildigimda 58.9'dum onlari cikardigimda tekrar tartildim 59.6'yim. tam bilemedim hangisi dogru. ama yine de cok uzuldum.

internet sitelerinde bmi 25'e kadar olursa ideal diyorlar. ben 69 kiloyken bile ideal diyor bana. oysa idealle tamamen zit :)) bi ara 69'a kadar cikmistim korkunc bi seydi. cizelgeme oyle yazayim ben de, motive eder ;))

gerci dukandiet.co.uk sitesinde ideal kilo belirliyor ayrintili sorularla, dogum yaptin mi, olabildigin en dusuk kilo hangisi falan filan. orda 58.7 cikmisti bana. istedigim kiloya 55 yazmistim. 58.7 icin sey yazmisti: 'this is higher than your desired weight, but 58.7 is the weight you can easily achieve and maintain. have confidence in me for this.' demisti dukan bey :) sen de ordan hesaplatabilirsin, en dogrusu o bence ;)

İlki doğrudur, erak etme... :61:

Hesaplattım dukanı, bana da şu an olduğum kilo için this is your true weight diyor... İdeal kilomdayım bunların dediğine göre... :68:

dukan amcam der ki:
Is the weight you wish to be your True Weight?
Your True weight is 48.62 kg. This is above the weight that you wanted, but it is a good weight, a weight that you can easily achieve and maintain. Have confidence in me about this.
If you want to calculate again your True Weight click here
By starting today you will weigh 48.62 kg on the 16/10/2011.
You'll have to follow 3 phases of my method, this means a 21 day programme to permanently stabilize your new weight.

ben 48,6 da çok şişko oluyorum. :) en ıyısı kendımızı hangi kiloda daha iyi hissediyorsak o kiloda olmamız. ben lisedeyken 41 kg falandım. şimdi 44 olmam bence ideal ama dukan amcam beğenmedi.

Evet valla bunların ideal tanımı başka :77:

Bugünki diet durumu

Kahvaltı: 1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek (bu ekmeğe bayılıyorum, acaip lezzetli, susamlı tahıllı falan bişi, üstelik de kan şekerini hızlı yükseltmiyor ve doygunluk hissi uzun sürüyor) biraz da lor

Ara: 5 tane kuru erik üstüne su (diyetteyken bağırsaklar az çalışabilir, ara öğünlerde kuru erik, kayısı, incer üstü su bu problemin çözümü için birebir...)

Öğle: 1 parça fırınlanmış tavuk butu, 2 dilim fırınlanmış elma dilim patates, 1 yk sebze yemeği

Devamı bakalım nasıl gelir, yine kuru erik olur herhalde, akşama da menüm de balık var...

Gördüğünüz gibi her öğünümde protein mutlaka var (tek başına değil, böylesi sağlıksız olurdu çünkü) ve kesinlikle işe yarıyor :3:

Akşam: somon ızgara ve 1 dilim tam tahıllı ekmek

Spor da var bugün: 30 dk cardio ve mide egzersizleri.

Sürpriz ise şu: Eve gelince yine tartıldım veee 53,2 'yim :52:

Sabah tartıldım 53,1...

Süper gidiyorum.

51'e az kaldı. Gerçi şimdi araya regl dönemi girer şişkinliğin verdiği rahatsızlık ıyyyyk olur.

Neyse.

:82:

Back
X