• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ambitious 'ın ismi gibi iddialı diyet günlüğü

Dukan atağında 2. gün...

Bakalım tartı ne diyecek, merakla bekliyorum eve gideyim de tartılayım diye :51:

Sabah tartıldım 53,4 çıktım. 2 günlük dukan atağının ardından bugüne biraz renk katacağım artık...

hedef:28 Ekim
52 kilo

Hedef zor değil gibi duruyor yani 8 günde 1,4 kilo vermek mümkün...

dun 57.9, bugun 57.3'u gordum ve mutluluktan ucuyorum :) ama 2 gundur aksam yemeklerini cok az yiyordum. bugun dayanamadim yarim bazlama, peynir, ceyrek porsiyon kazandibi falan yedim ama napiyim dayanamadim ins yarin tekrar 58 olmam :(

Az once BIM'de satilan 8'li waffle'lar var; ondan 1 tane yedim. Kendimden nefret ediyorum su 3 gun ne guzel diyetteydim:((((((

dun 57.9, bugun 57.3'u gordum ve mutluluktan ucuyorum :) ama 2 gundur aksam yemeklerini cok az yiyordum. bugun dayanamadim yarim bazlama, peynir, ceyrek porsiyon kazandibi falan yedim ama napiyim dayanamadim ins yarin tekrar 58 olmam :(

Aaaaa çok sevindim :46:

Moralini bozma, yarın dikkat edersen devamını getirmezsen hç birşey olmaz :34:

Sormaa :( Bir de fistik ezmesi satiliyor bimde, gofret gibi. o da harika bi sey. ondan da aldim yemedim ama. Sen de 1,4 kiloyu 8 gunde haydi haydi verirsin. 3 gun aksam yemeklerini gecistir, spor yap aninda gider...

Bak o fıstık ezmesini bilmiyorum ama. Merak ettim...

Bakalım, bu sabah 53,6 çıktım gerçi. umarım dediğin gibi kolay olur. :44:

Denerim mutlaka BIM'deki ürünü :40:

Ben bugün ataktan çıktım, herşeyden ama az yemeye başladım, (tabiki ana öğünler protein ağırlıklı ve az yağlı olmak suretiyle)

Sürekli sadece protein yemek sağlığa zarar valla...

Arada sırada yapılabilir ama devamlı olmaması lazım...

ben bu gidişle 28 Ekim'de 52 olamam :50:

Gerçi bugün 26 beden kota girebildim ama, birazcık yanlarım vırtladı...

53'ün altına ineyim bari ama yaaaaaaaaaaa :44:

Son düzenleme:
ben de 57.7'yim ve bugun afedersiniz esek gibi yedim :( kim lahmacun + kusbasili pide + 1 baklava + diyet kola yapar ki :(( hele de patlamis misir yemisse ve findik ezmesinden de 4 kasik almissa :(( of allahim yarin da dogum gunune gidicem napicam ben...

ambitious bu arada kotun markasi neydi? ben h&m'den bi kot aldim 26 beden, zor da olsa girdim ama baska bir marka olursa asla giremem sanirim :)

Kotun markası diesel di.

Sende ilerleme var valla ne güzel....

Ben de sabah 53,4 tüm.

28 Ekime zor biraz 52 :50:

Kotun markası diesel di.

Sende ilerleme var valla ne güzel....

Ben de sabah 53,4 tüm.

28 Ekime zor biraz 52 :50:

metabolizmana da bagli ne kadar surede kilo verdigin... ama 5 gun sadece, 5 gun tatli falan yemezsen 1,4 kilo verebilirsin diye dusunuyorum. 2 gun de 1'er saat tempolu yurursen cok daha iyi olur bence...

Yürümeye fırsatım olmuyo ki bu aralar :44:

İlk evre de çabuk gidiyo sonra yavaşlıyor maalesef...

Kısa sürede büyük sonuçlar beklememek lazım, bakalım kaç olabilicem, 4 gün kaldı 28 Ekim'e...

Tahmin 53'ün altı ama 52 değil :50:

Bugün dukana benzer bişiler yapıyorum ama, bakalım...

Kaç kilo olduğumu çok merak ediyorum.

Şu an tartısız bir yerdeyim.

Ancak çarşamba akşamı örenebilirim.

Ne var sanki 52 li bişey olsam :44:

umarım başarırsın.ben kötü gidiyorum.çünkü haftasonunu annemde geçirdim:47:
bügün eve geldim.ve yarın tekrar sıkı bi diyetle geri dönüyorum.
yarın tartılıcam.en son yani cuma günü 62 kilo idim.
hedef 56:72:

Back
X