- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.021
Çok geçmiş olsun.Olmaması gerekir ama olmuş işte bir kaza.moralini bozma ne diyim şimdi.Benimde kanamam varken eve göndermişti bir saat sonra düşük oldu.şikayet edecektim kendi doktorum düşecek bebeği kimse engelleyemez şikayete gerek yok dedi.
doktor kürtajı yapan doktor için ilk adetini bekle diyebilir istersen bekle adetten sonra tekrar kontrol edelim dedi, ama bunlar olmasa hormonlar normale dönüyor yumurtalarında iyi dedi 2 tane gelişmiş yumurta gösterdi yumurtlama zamanındasın 10-15 güne kalmaz regl olursun rahim temizlendikten sonra 1 ay regl bekleriz sonrasında yeniden bebek için çalışmalara başlarsın dedi. Yani bu parça kalması olmasa ben ilk reglimden sonrada belki tekrar gebe kalmak için denemelere başlayabilirdimen azından yumurta gördü buda olumlu bir şey diye kendimi avutuyorum
Evet İstanbuldayım, bugün gittim kürtajı yapan doktor kan pıhtıları tekrar müdahale rahimin toparlanma sürecini uzatır gerek yok bunlar kan pıhtısı regl den sonra kontrol edelim dedi bana yumurtlama ve regl düzeni için ilaç vermişti 5-6 tane kaldı o haptan o bitince regl olurmuşum 10 güne kadar ilk regli olursun dedi bu arada bende civan perçemi içeceğim oda rahimdeki miyoma iltihaba iyi gelen bir ot ayrıca adet söktürücü etkisi var belki işe yarar. Regl olduktan sonrada kontrol için birde Bezmialeme gideceğim bakalım oradaki doktor ne diyecek.canım cok cok gecmıs olsun
acaba parca reglide kendi kendine düser mi
insan çok kuruyor kafasında
ben de ekim ayında ilk bebegimi kaybettiğimi anladıgım andan itibaren
onun karnımda olusu beni inanılmaz deprosyona soktu kurtaj gunune kadar
istersen hemen git ol
parçanın kendi dusmesini beklemekte bir secenek ama bazen bu gibi şeyler kendine yer yapıp oldugu yere yapışabılıyormusta
sen istanbulda mısın onu sormayı unuttum ben sana
Bayramda her gören var mı bişeyler artık vakti geldi dedi; bakalım,hayırlısı olsun, inşallah demekten yıldım. Başta umutluydum gitgide umudum da kırılmaya başladıArkadaşlarım bende sizinle aynı durumdayım çok zor bi durum herkesin bebeği oluyo benim hala yok beş yıllık evliyim ne yapacağımı bilemiyorum ALLAH yardımcımız olsun ..
Gurbet kullandığın coraspin 100 mg lık mı 300 mg lık mıydı?Hyır cnm tedaviyi bırakmıştım
Gunde sabah akşam bal poke propolis yedim
Sabah akşam keçi boynuu pekmezi içtim
Adetimin 14.gününe kadar civan perçemli karışık bitki çayı içtim
15 günde bir d vitamini ampul
Agnucaston
Coraspin kullandım
Meryem süresi okudum
707 ya varis çektim
Ne çok şey yapmışım ya
Eşimde günde 1 klomen
Günde birde e vitamini kullandı
100 lük cnmGurbet kullandığın coraspin 100 mg lık mı 300 mg lık mıydı?
Bende aldım da 100lük aldım ama 300 lüğüde varmış bi sorayım dedim. Gurbet bişey daha soracam senin adetlerinin miktarında azalma olmuş muydu hiç ?100 lük cnm
Evet cnm son zamanlarda 2 gün oluyordumB
Bende aldım da 100lük aldım ama 300 lüğüde varmış bi sorayım dedim. Gurbet bişey daha soracam senin adetlerinin miktarında azalma olmuş muydu hiç ?
Ya iki aydır az az 2 gün adet oluyorumda onu biraz kafama taktım. Benim bu ay da olmadı rahim filmi çekilmiştim çok umutluydum ama yine olmadı.Evet cnm son zamanlarda 2 gün oluyordum
Bende rahim filminin 4.ayında hamile kaldım cnm benim 8 aydır falan adetlerim azalmıştıYa iki aydır az az 2 gün adet oluyorumda onu biraz kafama taktım. Benim bu ay da olmadı rahim filmi çekilmiştim çok umutluydum ama yine olmadı.
Sen duydun mu bu arada bebeğinin kalbini gidebildin mi doktoraBende rahim filminin 4.ayında hamile kaldım cnm benim 8 aydır falan adetlerim azalmıştı
Evet cnm duydum çok şükür 8 hsftalık oldukSen duydun mu bu arada bebeğinin kalbini gidebildin mi doktora
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canım. Baklım takviye gıdalara coraspini de ekledim bugün 3. günüm inş şifa olır. Yemediğim içmediğim kalmadı.Evet cnm duydum çok şükür 8 hsftalık olduk
Amin cnm darısı sanaAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canım. Baklım takviye gıdalara coraspini de ekledim bugün 3. günüm inş şifa olır. Yemediğim içmediğim kalmadı.
Bide sen d vitaminini.ölçtürüp de mi aldın yoksa kendi kafana göre mi almıştın.
İnş canım tez vakitte hayırlısıyla sağlığıyla inş zaman geçtikçe umudum kırılıyor çünkü ben d vitamini ölçtürcektim nere gştsem biz ölçmüyoruz ile git diyorlar bi doktorda eksikse de günese çık 15 dk yürü tamamlanır dedi gönderdi.Amin cnm darısı sana
D vitaminim6 çıkmıştı düşüktü yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?