AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Cnm kürtajdn so ra vücut daha kendine gelememiştir takma kafana
Senin patoloji sonucu çıktımı neden düşmüş bebek

Merhaba arkadaşlar bende bugün amı ile tanıştım. Ocak ayında 4 aylık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. Amg 0.19 cıktı sonucu yorumlarsanız çok sevinirim.

Ön
Merhaba arkadaşlar bende bugün amı ile tanıştım. Ocak ayında 4 aylık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. Amg 0.19 cıktı sonucu yorumlarsanız çok sevinirim.
Öncelikle değeriniz düşük evet 1 in altı değerler düşük ve önlem alınmalı diye nitelendiriliyor ama siz bu değerle hamile kalabilmişsiniz demekki durumunuz çokta kötü değil ki kendiliğinizden gebe kalabiliyorsunuz. Amhınızı yükseltemezsiniz o geri dönüşü olan bişey değil ama yumurta kalitenizi arttırıcı takviye gıdalar kullanabilirsiniz bu portalı okuduğunuzda bir çok kişi kullandığı takviye gıdaları yazmış bi uctan başlamalısınız. Bir de asla moral bozmayın amh tek başına bişey ifade etmiyor doktorun adet döneminde gördüğü foliküller daha önemli. Ve eğer intten araştırma yaparsanız 0.01 lerle doğal gebelik elde eden kişilerin mucizelerine tanık olursunuz.
Bu arada yaşınız kaç acaba?

Çok teşekkür ederim ayrıntılı cevabınız için. Yaşım 29. Inşaallah olur. Toparlayamadım kendimi. Okuduklarım yıktı beni.

Çok teşekkür ederim ayrıntılı cevabınız için. Yaşım 29. Inşaallah olur. Toparlayamadım kendimi. Okuduklarım yıktı beni.
Başta öyle oluyor ben de çok uzun süre kendime gelememiştim panik atak olmuştum ama zaman sakinliğini de umudunu da veriyor sana, sen kendine zaman tanı biraz eminim en kısa üzülmeyi kenara bırakıp ne yapabilirim kısmını düşünmeye başlayacaksın. Ben bu portalı baştan sona iki kere okudum umut olacakları hikayesini,kullandığı seylerden verim alanları hep kaydettim ve bi uctan başladım uygulamaya ve inan onun için bişi yaptıkça daha çok geleceğine inanıyorum. Bide bolca dua et canım...

Aramıza hoş geldin :) benimde amh değerim düşük çıkmıştı doktor hemen tüp bebek demişti ilk aşılama demesi için gittiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim maalesef 9 haftalıkken kalbi durdu kaybettim yıkım üstüne yıkım yaşasakta bir şekilde toparlanmalıyız demekki normal yollardanda olabiliyor tedavi için bir yerden başlaman gerekiyor yaşın genç bu avantaj ayrıca amh her zamn gerçeği yansıtmıyor pınarında dediği gibi regl zamanı ultrasonla bakılan foliküll sayısı 10-14 sonrasında bakılan yumurtanın gelişim ölçüleri daha doğru bilgiye ulaşmanı saylayacaktır. ayrıca hormon değerleri çok önemli eğer reglin ikinci gününde yapılan hormon tahlil sonuçlarını a gönderirsen yorumlamaya çalışırım şubat ayından bu yana ömrüm boyunca hiç adını bile duymadığım tahlliler konusunda uzmanlaştım 2 aya kalmaz sende bizim gibi olur çözüm arayışına yönelirsin.

Çok güzel aydınlatmışsın evet benimde 0.08 ama embriyom oldu hamd olsun. Umut Hep var.

Çok güzel aydınlatmışsın evet benimde 0.08 ama embriyom oldu hamd olsun. Umut Hep var.
İnş sana sımsıkı tutunur bebeğin canım artık uzmanlaştık canım iş başa düşünce böyle oluyormuş 4-5 ay önce ne olduğunu bilmediğimiz, bihaber olduğumuz şeylerin uzmanı olduk resmen. Yine de hamdolsun napalım bizim de sınavımız buymuş demek ki...

Son düzenleme:
En büyük sınavımız bu olsun yine de.. Dünya da ne acılar ne eksiklikler yaşanıyor. Biz yine bir hastalığımız yok hamd olsun doktorlara hep iyi bir umutla gidip geliyor. Ben de 11 ay önce aynı bilinçsizlikteydim. Yumurta nedir, fsh nedir, amh nedir bi haberdim ama şimdi uzman olduk :))

Çok iyisin çok teşekkürler. Hemen başladım doktor randevusu aldım yarına 2 ayrı tüp bebek uzmanından. Ben daha önce kanser hastalığı geçirdim. Kaybedecek zamanım yok. Bir an önce tedaviye başlamalıyım inşaallah Rabbim hepimizin kucağını en yakın zamanda doldurur

Bende gece boyunca hepsini okudum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

biran evvel toparlanıp pozitif düşünmeye başlamaktan başka çaremiz yok, geçen ay kürtajdan 20 gün sonra doktor yumurtalarım için büyümüş hormonlar iyi demişti bu ay ise 1 tane bile yumurta görmedi ultrasonda ama ben geçici olduğuna inanıyorum kürtaj sonrası daha rahim toparlanmadı düzelecek diyorum umudumu kaybedersem tüp bebekte denesem normal yollardan da denesem tutmayacak biliyorum. Allahtan umut kesilmez,Rabbim sanada banada isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat verir inşallah

inşallah biran evvel tutar :) benim bir arkadaşım yıllarca uğraştı 4. tüp bebek denemesi oldu öncesinde aşılama denediği yada rahimin su topladığı dönemlerde oldu. 4. tüp bebek tuttu tüp bebekten sonra normal yollardan 10 ay sonra yine hamile kaldı hatta regl bile doğru düzgün olmadığı için artık menopoza giriyorum diyordu. Rabbim 40 yaşında ilki erkek ikincisi kız iki evlat bahşetti kim bilir belki bizlere de bahşeder :)

Bugün doktora gittim. Amhultrasonla doğrulandı. Sağda iki solda 1 tane folikül var. Daha önce kürtaj oldugum için rahimde de yapışıklık gördü. Hemen tedaviye başlayalım dedi. Yarın testleri yapitracagim. Burası özel bir merkez. Tip fakültesinden tüp bebek raporu alırsan daha uyguna gelir dediler. Siz aldınız mı rapor?
Bende daha önce kürtaj oldum aynı şekilde yumurta görememişti. Bence umudunu kesme insaalah olacak

ben istnbulda bezmialem hastanesine gittim orada rapor için once aşılama yapmam gerektiğini sylediler esimde problem olsaydı o zaman aşılamalar olmadan rapor çıkarmış ama bende rezerv az olduğu için rapor çıkmıyor bizde aşılama yapacaktık onlarla olmazsa tup bebek raporu cıkıncada tup bebek tedavisine gidecektik ilk aşılamaya gittiğimde mucize gibi normal yoldan hamile olduğum için hiç bir şey yapmadık.

Merhaba kızlar benim amh 3.5 fsh 12 16 17 degisiyor ama 2 yıldır uğraşıyoruz nasip olmuyor. Inofolic combi hayit otu aslanpençesi çörekotu yagi ne varsa hepsini deniyorum bu ay . Doktor iki ay ara verdi. Aşılama yapacağız tekrar daha önce de olmuştum bir ise yaramadi menagon klomen famera dhea ne varsa hepsini kullandım bu süreç içinde rahim filmi cektirdim. Eğer asılama tutmazsa tüp bebek çalışmalarına başlamak zorundayız dedi doktorum. Ama şu an bu bitkileri kullanıyorum bana pozitif enerji verdiğini hissediyorum daha çok umutlanıp hayalkırıklığına uğramaktan korkuyorum. Nasip hayirlisi neyse o olsun. Allahım bize de nasip etsin bir an önce biz de hamiş oluruz insallah

Canım biraz kendini bırakmak için uğraş çok kafaya taktığımız içinde stres yapıyoruz oda olumsuz etkiliyor gerçi aslan pençesini nasıl kullanıyorsun onun sakinleştirme özelliği de var ben gün boyunca yeşil çay gibi french preste demleyip fincan fincan içtim bir sonraki ay ilk aşılamamı deneyecektik o ayı boşverdim ve nasıl olsa aşılama yapacağız ona hazırlık olsun bu içtiklerim inşallah aşılama tutacak diye kendimi saldım o ay hamilelik beklentim yokken tuttu ve benim amh 0,83' tü biliyorum lafla olmuyor ama birincisi kesinlikle bu kullandıklarının işe yarayacağına inan ikincisi nasibimde varsa olacak deyip biraz kafayı bu konuda uzaklaştırmak gerek, hoş bende beceremiyorum :)

Canım ben saraçoğlundan kür aldım kürde aslanpencesini sabah kahvaltısından 2 saat sonra ilkini, aksam yemeğinden en az iki saat sonra ikincisini için diye tarif verdi. Bir bardak kaynamış suya bir bir sallama çay( benimki hazır gönderebildi ama ölçüsünü normal sallama cayları baz alarak koyabilirsiniz) 6 dk beklet sonra süzen poseti çıkar. Bide sabah kahvaltısından bir saat sonra bir yemek kaşığı yayla balı bir çay kaşığı polen karıştır ye yazıyor.

Ha bide 30 gün içeceksin fazla değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…