AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhabalar.. bende amh dusuklugu vardi klomen ve femera kullandim.kimyasal gebelikle sonuclandi bir tane tedavim.. bugunde 21.gundd adet oldum nerdeyse bir hafta var adetime neden erken gelmis olabilir regl? Daha once yasayan var mi

Hangi kürünü kullanıyorsunuz?
Erken menopoz kürü canim kürün adı. Icinde çörekotu yagi hayit otu aslanpençesi civanperçemi var bir de küre ilk başladığında 15 gün soğan kuru yapıp ondan sonra hayit otu ve aslan pençesine başlanıyor. Yanı zaten elime bir kağıt verdiler nerde ne yapacağımı fln.

Saraçoğlu'na tahlil sonuçlarımızı gönderip kür isteyebiliyor muyuz?
Canim valla benim tahlil sonuçlarına bakıp ona gore kürü vermişlerdi. Ben şubesinden aldim. Ama büyük ihtimal tahlil sonuçlarını isterken sorarlar ama tam bir bilgim yok internetten sipariş edenler ya da arayıp sipariş edenler daha iyi bilir.

Hangi kürünü kullanıyorsunuz?
Amh düşüklüğü kürü canım. Adet döneminin ikinci günü yaptırdığın fsh lh tsh e2 prolaktin ve elinde olan amh değerlerini ıstıyorlar ikinci kısımda yazan hormonlarında bir sorun yoksa amh düşüklüğü veriyorlar, eğer varsa önce onu normal seviyeye çekecek bir kür daha sonra amh düşüklüğü kürü veriyorlar. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam ya 225 ya 245di. Ama en güzel yanı ne zaman arasan mutlaka seni yönlendiriyorlar.

Son düzenleme:
Saraçoğlu'na tahlil sonuçlarımızı gönderip kür isteyebiliyor muyuz?

Adet döneminin ikinci günü yaptırdığın fsh lh tsh e2 prolaktin ve elinde olan amh değerlerini ısıtıyorlar ikinci kısımda yazan hormonlarında bir sorun yoksa amh düşüklüğü veriyorlar, eğer varsa önce onu normal seviyeye çekecek bir kür daha sonra amh düşüklüğü kürü veriyorlar. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam ya 225 ya 245di. Ama en güzel yanı ne zaman arasan mutlaka seni yönlendiriyorlar. Buarada ben telefonla arayıp istemiştim. Resmi sitesinde var telefon numarası 0850 li bir numaraydı.

Aminnnnn

Arkadaşlar ben Ankara başkentte Hulusi hocaya gittim muayene etti ve genetik test istedi eşimden ve benden. Benim rezerv azalma sebebimi tespit etti, biliyor musunuz benim rezervim yumurta saklayamamaktan düşüyormuş yani normal bayanlar tek yumurta geliştirirken benimki birdrn cok geliştirmeye çalışıp atıyormuş hor kullanıyorsun dedi bana. Ve bunun genetik dizilim hatası olabileceğini söyledi şimdi eylülün ikinci haftası genetik testim cıkcak ekime kadar dene dedi doğal yoldan dedi vitamin desteği verdi ve ben kullandıklarımı söyleyince Coraspin kesinlikle kullanma yumurtaların büyümesine engel oluyor o dedi. Bi de yumurta rezervi genc yasta azalanların kesinlikle gen analizini yaptırması gerekiyormuş mesela frajil x sendromu olma ihtimali yüksek oluyormuş ve erkek çocuklar zihinsel engelli doğabiliyormuş allah korusun. C cengel gurbet kızlar size de söyleyeyim dedim.

Son düzenleme:
Ben coraspin kullanırken gebe kaldım cnm büyümesine engel olmadı
Zihinsel engel falan bence bunları kafana takma yumurta kaliteli olmasa zaten döllenmez dölenme olsa bile sağlıklı gelişemez yani rezv azlığıyla bir ilgisi yok rezerv fazlada olsa zaten heray 1 yumuta atılıyo önemli olan kalitesi

Ben de sen kullandığın ay hamile kalınca başlamıştım bıraktırdı hayırlısı canım acıkcası allah korusun o her seyin en güzelini veririr ama onun yorumlaması öyleydi ama engelliliğe gelince o zaten kesin bişey değilmiş inan ben ona kafayı bile takmadım Allah hayırlısını sağlıklıssını eli ayagı düzgün çocuklar nasip etsin ama olabilir dedi bi ihtimal değerlendirilmeli dedi zaten tüp bebek yapmak istemedi yolladı git dene tüp bebek en son diye.

Her doktor ayrı birşey söylüyor işte 2li testim haftaya benim inş herşey yolundadır

Siz adet görüyor musunuz erken menopoz falan mı benimde rezervim azda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…