- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.061
Ha bide 30 gün içeceksin fazla değil :)
Hangi kürünü kullanıyorsunuz?Ben de su an Saracoglunun kurunu kullanıyorum valla insallah şifa olur.
Erken menopoz kürü canim kürün adı. Icinde çörekotu yagi hayit otu aslanpençesi civanperçemi var bir de küre ilk başladığında 15 gün soğan kuru yapıp ondan sonra hayit otu ve aslan pençesine başlanıyor. Yanı zaten elime bir kağıt verdiler nerde ne yapacağımı fln.Hangi kürünü kullanıyorsunuz?
Saraçoğlu'na tahlil sonuçlarımızı gönderip kür isteyebiliyor muyuz?Kürtajdan sonra bende görüştüm saraçoğlunun çalışanıyla bana da kür tavsiye etmişti. önümüzdeki ay bende başlayacağım.
Canim valla benim tahlil sonuçlarına bakıp ona gore kürü vermişlerdi. Ben şubesinden aldim. Ama büyük ihtimal tahlil sonuçlarını isterken sorarlar ama tam bir bilgim yok internetten sipariş edenler ya da arayıp sipariş edenler daha iyi bilir.Saraçoğlu'na tahlil sonuçlarımızı gönderip kür isteyebiliyor muyuz?
ben internet sitesinde online gorustum tahlil sonuçlarımı istediler yzdım ona gore kur tavsiye ettiler 043 amh dybt bana önermişlerdi.Saraçoğlu'na tahlil sonuçlarımızı gönderip kür isteyebiliyor muyuz?
Amh düşüklüğü kürü canım. Adet döneminin ikinci günü yaptırdığın fsh lh tsh e2 prolaktin ve elinde olan amh değerlerini ıstıyorlar ikinci kısımda yazan hormonlarında bir sorun yoksa amh düşüklüğü veriyorlar, eğer varsa önce onu normal seviyeye çekecek bir kür daha sonra amh düşüklüğü kürü veriyorlar. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam ya 225 ya 245di. Ama en güzel yanı ne zaman arasan mutlaka seni yönlendiriyorlar.Hangi kürünü kullanıyorsunuz?
Saraçoğlu'na tahlil sonuçlarımızı gönderip kür isteyebiliyor muyuz?
Aminnnnnkullandıklarımı sırayla yazayım :)
soğan kürünü beceremedim çalıştığım için olmadı
hayıt tohumu suyu mecitefendi marka şişesi 20 tl 3. şişede hamile olduğumu öğrendim aynı şekilde o markanın çakşır otu suyuda aynı fiyattı eşimde ondan 2 şişe kullandı tadini sevmediği için o yarım şişe geriden geldi 2. şişe bitmeden güzel haberi aldık
eşime proxeed plus aldık onla ilgilide çok güzel yorumlar okudum doktorda tavsiye edince aldık ben 1 paketini internetten bir eczaneden ilk paketinide normal eczaneden aldım ilk aldığımda 136tl idi içinde 30 adet var ikinci alışımda zama gelmiş 150 olmuştu ama internette zamsız olarak 127tl aldım bandrollü fişli eczane ürünü sahte falan değildi
çay kahve içen biri değilim yeşil çay falan içerim günlük saraçoğlunun aslan pençesi kürünü okudum bende ofiste sürekli aslan pençesi içmeye başladım günde 1 tanede civan perçemi çayı içtim sabahları aslan pençesini sürekli içtim civan perçemini ise regl söktüğü için regl dönemine yakın öğleden sonraları içmeye başladım
bunun dışında eşim sabah akşam bir kaşık kahvaltılarda tahinle birlikte keçi boynuzu pekmezi yedi sigara kullanıyordu kötü haberi duyunca doktor sigara içip içmediğimizi sordu bırakmanız gerekir dedi eşim zaten hep niyetleniyordu bir kez denemişti sonra geri başlamıştı her şerde bir hayır var misali bu haberle sigarayı bıraktı beni oyalayacak bir şey lazım sigara bütçemle çerez yerim dedi istediğini ye dedim ceviz fındık incir dur karışımı çerezi ilk ay avuç avuç sürekli yedi ikinci ay biraz daha normal düzeyde yemeye başladı :) malum çerez masrafı ocağımıza incir ağacı dikti ben koca ay boyunca 250 gr çiğ badem yarım kg ceviz içini gün içinde 3-5 tane yiyerek bitiremezken eşimin maşallahı vardı :)
son olarak aktarda bir karışım yaptırdım 110tl ödedim önce çok pahalıymış dedim ama şişe beni 2 ay götürdü
içinde organik keçi boynuzu özü,hayıt tohumu,civan perçemi,çoban çantası,aslan pençesi,tarçın,karanfil,arı sütü,ginseng,propolis aklıma gelenler bunlar :) hepsinden belli oranlarda koydu bazısından az bazısından daha fazla toz haline getirip 850 gr lık pekmezle karıştırdı kocaman bir şişe karışımdı sabah akşam 1 kaşık yedim başlarda hafif akıntım oldu sonra geçti ilk reglim zamanından 2 gün önce oldu ama eskisi givi çok yoğun ve çok ağrılı olmadı ben regl dönemi günde 7-8 tane uzun ince pedlerden harcardım ve koyu renk pantolon giyerdim çünkü çok yoğun olduğu için kesin üstüme geçerdi neyse bunlarla yine yoğundu ama eskisinden biraz daha az oldu.
Son olarak insülin direncim biraz vardı Banu hanım tahlillerde görmüştü amh testinden sonraki hafta bir ilaç verdi .insülin direnci yumurtanın sağlıklı gelişmesini çatlamasını engelleyebilir rahim duvarını kalınlaştırabilir diyerek inofolic combi ve gluphorage adında iki ilaç verdi inofolic combi hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş okuduğumda onunla ilgilide olumlu şeyler duydum gluphorage ise şeker diabet riski olanlara insülin direnci olanlara veriliyormuş benim insülin direncim sınırın en üst noktasındaydı normal zamanda beslenmene dikkat et zamanla düzelir ama şimdi biz beklemekle vakit kaybetmeyelim dedi.
İşte tüm kullandıklarım bunlar :) inşallah sanada okuyup uygulayan herkese şifa olur
Ben coraspin kullanırken gebe kaldım cnm büyümesine engel olmadıArkadaşlar ben Ankara başkentte Hulusi hocaya gittim muayene etti ve genetik test istedi eşimden ve benden. Benim rezerv azalma sebebimi tespit etti, biliyor musunuz benim rezervim yumurta saklayamamaktan düşüyormuş yani normal bayanlar tek yumurta geliştirirken benimki birdrn cok geliştirip atıyormuş hor kullanıyordun dedi bana. Ve bunun genetik dizilim hatası olabileceğini aöyledi şimdi eylülün ikinci haftası genetik tedtim cıkcak ekime kadar dene dedi doğal yoldan vitamin desteği verdi ve bem kullandıklarımı söyledim Coraspin kesinlikle kullanma yumurtaların büyümesine engel dedi. Bide yumurta rezervi genc yasta azalanların kesinlikle gen analizini yaptırması gerekiyormuş mesela frajil x sendromu olma ihtimali yüksek oluyormuş ve erkek çocuklar zihinsel engelli doğabiliyormuş allah korusun. C cengelgurbet kızlar size de söyleyeyim dedim.
Ben de sen kullandığın ay hamile kalınca başlamıştım bıraktırdı hayırlısı canım acıkcası allah korusun o her seyin en güzelini veririr ama onun yorumlaması öyleydi ama engelliliğe gelince o zaten kesin bişey değilmiş inan ben ona kafayı bile takmadım Allah hayırlısını sağlıklıssını eli ayagı düzgün çocuklar nasip etsin ama olabilir dedi bi ihtimal değerlendirilmeli dedi zaten tüp bebek yapmak istemedi yolladı git dene tüp bebek en son diye.Ben coraspin kullanırken gebe kaldım cnm büyümesine engel olmadı
Zihinsel engel falan bence bunları kafana takma yumurta kaliteli olmasa zaten döllenmez dölenme olsa bile sağlıklı gelişemez yani rezv azlığıyla bir ilgisi yok rezerv fazlada olsa zaten heray 1 yumuta atılıyo önemli olan kalitesi
Her doktor ayrı birşey söylüyor işte 2li testim haftaya benim inş herşey yolundadırBen de sen kullandığın ay hamile kalınca başlamıştım bıraktırdı hayırlısı canım acıkcası allah korusun o her seyin en güzelini veririr ama onun yorumlaması öyleydi ama engelliliğe gelince o zaten kesin bişey değilmiş inan ben ona kafayı bile takmadım Allah hayırlısını sağlıklıssını eli ayagı düzgün çocuklar nasip etsin ama olabilir dedi bi ihtimal değerlendirilmeli dedi zaten tüp bebek yapmak istemedi yolladı git dene tüp bebek en son diye.
Siz adet görüyor musunuz erken menopoz falan mı benimde rezervim azdaArkadaşlar ben Ankara başkentte Hulusi hocaya gittim muayene etti ve genetik test istedi eşimden ve benden. Benim rezerv azalma sebebimi tespit etti, biliyor musunuz benim rezervim yumurta saklayamamaktan düşüyormuş yani normal bayanlar tek yumurta geliştirirken benimki birdrn cok geliştirmeye çalışıp atıyormuş hor kullanıyorsun dedi bana. Ve bunun genetik dizilim hatası olabileceğini söyledi şimdi eylülün ikinci haftası genetik testim cıkcak ekime kadar dene dedi doğal yoldan dedi vitamin desteği verdi ve ben kullandıklarımı söyleyince Coraspin kesinlikle kullanma yumurtaların büyümesine engel oluyor o dedi. Bi de yumurta rezervi genc yasta azalanların kesinlikle gen analizini yaptırması gerekiyormuş mesela frajil x sendromu olma ihtimali yüksek oluyormuş ve erkek çocuklar zihinsel engelli doğabiliyormuş allah korusun. C cengelgurbet kızlar size de söyleyeyim dedim.
İnşallah hiç bişey cıkmayacak canım yani neredeyse 3 aylık oldu sanırım seninki artık riskli dönemi geçmiştir bence içini ferah tut.Her doktor ayrı birşey söylüyor işte 2li testim haftaya benim inş herşey yolundadır
Evet cnm haftaya 3 ay doluyor 2li test zamanı bebekte anomoli varmı diye bakacaklarİnşallah hiç bişey cıkmayacak canım yani neredeyse 3 aylık oldu sanırım seninki artık riskli dönemi geçmiştir bence içini ferah tut.
İinşallah her sey güzel olur gurbetcim sen umutsun bize. Benim bu ayda sanırım olmadı.Evet cnm haftaya 3 ay doluyor 2li test zamanı bebekte anomoli varmı diye bakacaklar
Olacak cnm ben inanıyorum duayı tevekkülü elden bırakmaİinşallah her sey güzel olur gurbetcim sen umutsun bize. Benim bu ayda sanırım olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?