AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Canım bu testleri nerede yaptırabilirim acaba genetik test isteyen bölüm neresidir, bana da kadıköy'de gittiğim doktor buna benzer bir şey söylemişti tutarsa senin ikiz çocuğun olma ihtimali çok yüksek çünkü 3 aydır bakıyoruz her ay 2 yumurta büyüyüp gelişip çatlıyor normalde sadece 1 yumurta gelişir döllenme olmazsa regl ile atılır senin rezervinde bu yüzden azalmış bence demişti

Aynı canım aynısını dedi bana da birden fazla yumurta geliştiriyorsun hor kullanıyorsun dedi. Bu da gen eşleşmesindeki sorunla alakalı olabilir dedi. Kromozom analizi bide frajil x sendromu testi istedi. Ben Ankara başkentte yaptırdım 700 lira tuttu eşimin ve benim kromozom analizimiz ve bide ek olarak frajil x sendromu testi. Aynısını istanbul tüp bebekten nurettin türktekin hoca da söylemişti onlar yapıyormuş ama belki daha pahalıya yapıyorlardır başkentte göre.

Canım genetiğe yönlendiriyorlar da benim tüp bebek doktoru yönlendirdi o istedi testleri genetik doktoruyla görüşme olmadı yani sadece kan verdim. Dediğim gibi istanbul tüp bebekten nurettin hoca yapıyoruz dedi. Sen istanbuldasın ona gidebilirsin.

Son düzenleme:
Birde kızlar ultrasona bakan doktor yanındaki hemşireye yazdırırken duyduklarım sağda dominant folikul 22mm solda 18 mm yanlış hatırlamıyorsam öyle söyledi birinde antra folikul 5, birinde 3var dedi
Mrb lar bizde inmemiş testisten azo yuz. Sizin 3. Tesedemi çıktı sperm yoksa ilk tesedede çıkmışmıydı

evetttt merhaba arkadaşlar.
şimdilik grupta sanırım son on ayı bu kadar hareketli geçiren bi ben varım. Başlıyorum yazmaya.
hepimizin tedavisi hayırlı olsun öncelikle.
yaşım 32
bende düşük amh var. 0,14 degerim var

2015 yılında açık myom ameliyatı oldum, sonrasında 2 aşılama denemdim olmadı.
2016 ekim ayında tup bebek ile hamile kaldım 3. gün embriyosu ve yaklasık sekiz haftalıkken kalbı durdu kürtaj oldum aralıkta.
2 ay dinlendim mart ayında tekrar tedaviye başladım ve yine beş adet yumurtam toplandı ancak yumurtaların döllenmesi gerceklesmedi kimiside gelişimi durdu.
pes etmedim mayısta bir daha tedavıye başladım ancak onda da iğneler yumurtaların duzensız buyumesine sebep oldu ve tedavıyı ben kandırılmamak için yarım bıraktım kontrole gıtmedım cunku bir onceki tedavımde yıne duzensız buyuklukte yumurtalar toplanmıstı ve sonuc husrandı o yuzden paramı heba etmek istemedim. az cok ultrason goruntelerınden anlar olduk öyle degıl mı? ilk üç deneme aynı doktorda oldu bu arada ama artık mutfagı ve ahçıyı degıstırmek gerektiğine inandım

ve dördüncü tedavim en heyecanlısı en degısığı :)
temmuz basında tedavıme başladım başka bir doktorla. ilk kontrolumde 6 adet yumurtam gelişti, ikinci kontrolde sadece 2 tane gozukuyordu diğer dort tane sondu. ücüncü kontrolde 3 tane daha geriden geldiğini farketti doktor. ve ben gectıgımız hafta 2 tanesi için opu oldum.
ertesi gun doktor beni tekrar cagırdı ve hemen besıncı tedavı adı altında ardısık tedavıye basladım. gerıden gelen 3 yumurta için tekrar aynı doz ilaç tedavısıne başladım 3 tane buyuyor suan ama ne kadar saglıklılar opuda belli olucak. kısmetse ıkı gun sonra onlarıda toplayacaklar. ve her toplanan yumurta 5. gün embriyosu olur ise genetiğe gonderilecek. bu arada son tedavım için iki kere tup bebek ücreti ödedim peş peşe işlem bile olsa tekrar ödeme yapmanız gerekıyor dediler. genetiğe giden her yumurtam 400 usd

bu arada ilk opudan suan beşinci gün 1 tane embriyom var fakat dün gelişimi biraz yavaşlamıs normalde dün biyopsi yapılacaktı genetik için ancak yapamadılar altıncı gune yanı bugune bıraktılar.

sormak istediğniz bişey olursa yardımcı olabılırım bende

sevgiler

merhaba arkadaşlar benim amh. 0,19 . Ocak ayında 14 haftalık bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim. Tüp bebek doktorum, acele etmeme gerek olmadığını söylüyor. kürtaj sebebiyle yapışıklık olmuş onu açalım 6 ay kendin dene diyor. 3 yumurtam gözüküyor. Bu hemen bitecek anlamına gelmiyor biraz rahat ol diyor. Sizce ne yapmalıyım? Hemen tüp bebek denemeyi düşünürken şimdi bekleme durumu ortaya çıktı. Kafam çok karışık...

Gemiş olsun cnm kalbi neden durmuş pıhtılaşmamı vardı

Doğal yollarla mı gebe kalmıştınız siz

Merhaba kızlar.
benim bir tane 3 yaşında kızım var,38 yaşındayım.
şimdiye kadar -son 3 aydır hariç-korunuyorduk ,bir tane daha bebeiğimiz olsun dedik çünkü kızım kardeş istiyordu.
doğum kontrol hapını bıraktığım ay adet olmadım.Adetim bir türlü gelmiyordu ,aradan 2 ay geçti evde soğan kürü vs.yaptım ama bir türlü adet olamadım.sonra doktora gittim ve adet söktürücü verdi.ilaca rağmen çok geç adet oldum.o ay doktora tekrar gidip hormon testlerimi yaptırdım.fsh değerim 26 çıktı.doktor çok yüksek ilaçla düşürmeye çalışacağız dedi.bir ay ilacı kullandım sonraki adette yine gidip baktırdım fsh daha da yükselmişti 37 olmuştu.doktor erken menapoz dedi.artık çocuk sahibi olman tüp bebekle bile zor dedi.iğne verin deneyelim şansımızı dedim vermedi.
o kadar çok ağladım ki,yavrum tek mi kalacak kardeşi olmayacak mı diye.ama Rabbime şükürler olsun bir tane yavrum vardı ona şükretmem gerekiyor tabii ki.yine de erkenden menapoza girmek istemiyorum.tekrar anne olmak istiyorum.
saraçoğlunun arslan pençesi ve soğan kürünü,ayrıca hayıt tohumu ,adaçayı ve civan perçemi çayları kullanıyorum 2 aydır.bir de çörek otu yağı içmeye başladım.sabahları aç karnına arı sütü bal polen yiyorum.
6 gün önce kendiliğinden regl oldum.sonra başka bir doktora gittim o da ilk doktorun söyledikleriyle aynı şeyleri söyledi.tüp bebek ile bile çok zor dedi.ben de amh testi yaptırdım sonuçları yarın çıkacak.biliyorum stres etkiliyor ama kafamdan çıkarıp atamıyorum.doktor ilaç vs vermeden direk tüp bebeğe yönlendiriyor.hormon ilacı takviyesi vermesi gerekmez mi?
benim doktorum mu çok ilgisiz acaba.moralim çok bozuk.amh değerim düşük çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum tüp bebek yaptırma şansım şu an için yoktur...
Rabbim bebek isteyen bütün hemcinslerime yardımcı olsun.

Canım benimde amh değerim çok düşük kalbi durduğunda bebeğimi kaybettikten sonra yumurtlama olsun diye cyclo prognova diye bir ilaç vermişti, kürtajdan 20 gün sonra ilk reglimi bile olmadan kürtaj sonrası sorun var mı diye baktırmaya gitmiştim ki kürtajda parça kalmıştı rahimde ama doktor iki tane bugün yarın çatlayacak yumurta var diyordu, sonra tekrar düşük hapı falan verdiler kürtajda kalan parçalar çıksın diye bu ay rahim dinlensin diye hormon ilacı falan hiç bir şey içmedim kontrolde baktılar parçalar gitmiş ama henüz yumurta oluşumu yok. Özetle ucuz bir ilaç ama reglin ilk gününden sayarak 5.gün kullanmaya başla demişti doktor , ilaç bittiğinde düzenli 5-6 gün içinde regl oluyorsun bende önümüzdeki ay tekrar kullanacağım inşallah işe yarar sende doktoruna danış regl düzenleyici bir hormon ilacı olarak belki önerebilir.

Merhaba Arkadaşlar,
AMH degerim 0,14

Bu ay ıkı defa ardı ardına tedavi uygulandı.
iki hafta once ıgnelere başladım ve gecen hafta yumurta toplamada
e2 değerim 510
progesteron 0.300 çıkmıstı

ıkı yumurtam toplandı
biri döllendi

hemen ertesi gun ıkıncı tedavıye başladık ama bu sfeer baska ıgnelerle
ve sımdı ıkı yumurtam daha buyudu ıkı gun sonra opu olacagım
suan ki e2 değerim 26
progesteron 10 çıkmış

sizce bu degerler neyı ıfade edıyor.

başka sayfalarda okudugumda 500 ler ıstenen rakamlar degıl dıyor
ama daha bılgılı arkadaslardan yardım rıca edıyorum.
yumurtalar saglıklı degıl mı acaba

E2 değeri adetin kaçıncı günü olduğuna göre değişir adetin 3. Günü 50 den az olması uyarıma açık anlamına geliypr yumurtalar uyarılmaya başladı mı yumurta başına e2 değeri 250-300 şerde olmalı diye biliyorum 2 yumurtası olan için 500 iyi bir değer ama 10 yumurtası olan için 2500-3000 kadar olmalı

Arkadaşlar merhaba 8 senedir tüp bebekle uğraşıyorum ve ekimden sonra 6. Tedavime hazırlanıyorum fsh 13-14 arasında ultrasonda 5 yumurta görünüyordu ilk defa kendi başıma hareket edip Amh baktırdım ve iki gündür kafam Allak bullak oldu 0.11 çıktı ne yapsam bilemedim tamamen varmı geçsem denesem mi bilmiyorum 2. Tedavimden olan bir kızım var 5 yaşında

Kuzununannesı selam canım.
Daha oncelerde bana yıne cok cvp verıyordun tesekkur ederım. Ben 0,14 deger ıle ekim ayında hamıle kalmıştım.
Tedavınden once balık yağı hergun yumurtanın saglıgı ıcın, qenzım10, folık asıt, cınko, incır kuru yap cnm. Sen bu konuda benden tecrubelısındır ama ınanıyorum ben. İncite bende baslıyacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…