- 1 Mayıs 2017
- 1.232
- 1.284
- 133
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.081
İnş canım sen hamilesin duanda bize de yer ver.Olacak cnm ben inanıyorum duayı tevekkülü elden bırakma
Canım bu testleri nerede yaptırabilirim acaba genetik test isteyen bölüm neresidir, bana da kadıköy'de gittiğim doktor buna benzer bir şey söylemişti tutarsa senin ikiz çocuğun olma ihtimali çok yüksek çünkü 3 aydır bakıyoruz her ay 2 yumurta büyüyüp gelişip çatlıyor normalde sadece 1 yumurta gelişir döllenme olmazsa regl ile atılır senin rezervinde bu yüzden azalmış bence demiştiArkadaşlar ben Ankara başkentte Hulusi hocaya gittim muayene etti ve genetik test istedi eşimden ve benden. Benim rezerv azalma sebebimi tespit etti, biliyor musunuz benim rezervim yumurta saklayamamaktan düşüyormuş yani normal bayanlar tek yumurta geliştirirken benimki birdrn cok geliştirmeye çalışıp atıyormuş hor kullanıyorsun dedi bana. Ve bunun genetik dizilim hatası olabileceğini söyledi şimdi eylülün ikinci haftası genetik testim cıkcak ekime kadar dene dedi doğal yoldan dedi vitamin desteği verdi ve ben kullandıklarımı söyleyince Coraspin kesinlikle kullanma yumurtaların büyümesine engel oluyor o dedi. Bi de yumurta rezervi genc yasta azalanların kesinlikle gen analizini yaptırması gerekiyormuş mesela frajil x sendromu olma ihtimali yüksek oluyormuş ve erkek çocuklar zihinsel engelli doğabiliyormuş allah korusun. C cengelgurbet kızlar size de söyleyeyim dedim.
Aynı canım aynısını dedi bana da birden fazla yumurta geliştiriyorsun hor kullanıyorsun dedi. Bu da gen eşleşmesindeki sorunla alakalı olabilir dedi. Kromozom analizi bide frajil x sendromu testi istedi. Ben Ankara başkentte yaptırdım 700 lira tuttu eşimin ve benim kromozom analizimiz ve bide ek olarak frajil x sendromu testi. Aynısını istanbul tüp bebekten nurettin türktekin hoca da söylemişti onlar yapıyormuş ama belki daha pahalıya yapıyorlardır başkentte göre.Canım bu testleri nerede yaptırabilirim acaba genetik test isteyen bölüm neresidir, bana da kadıköy'de gittiğim doktor buna benzer bir şey söylemişti tutarsa senin ikiz çocuğun olma ihtimali çok yüksek çünkü 3 aydır bakıyoruz her ay 2 yumurta büyüyüp gelişip çatlıyor normalde sadece 1 yumurta gelişir döllenme olmazsa regl ile atılır senin rezervinde bu yüzden azalmış bence demişti
Canım genetiğe yönlendiriyorlar da benim tüp bebek doktoru yönlendirdi o istedi testleri genetik doktoruyla görüşme olmadı yani sadece kan verdim. Dediğim gibi istanbul tüp bebekten nurettin hoca yapıyoruz dedi. Sen istanbuldasın ona gidebilirsin.Canım bu testleri nerede yaptırabilirim acaba genetik test isteyen bölüm neresidir, bana da kadıköy'de gittiğim doktor buna benzer bir şey söylemişti tutarsa senin ikiz çocuğun olma ihtimali çok yüksek çünkü 3 aydır bakıyoruz her ay 2 yumurta büyüyüp gelişip çatlıyor normalde sadece 1 yumurta gelişir döllenme olmazsa regl ile atılır senin rezervinde bu yüzden azalmış bence demişti
Mrb lar bizde inmemiş testisten azo yuz. Sizin 3. Tesedemi çıktı sperm yoksa ilk tesedede çıkmışmıydıBirde kızlar ultrasona bakan doktor yanındaki hemşireye yazdırırken duyduklarım sağda dominant folikul 22mm solda 18 mm yanlış hatırlamıyorsam öyle söyledi birinde antra folikul 5, birinde 3var dedi
Gemiş olsun cnm kalbi neden durmuş pıhtılaşmamı vardımerhaba arkadaşlar benim amh. 0,19 . Ocak ayında 14 haftalık bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim. Tüp bebek doktorum, acele etmeme gerek olmadığını söylüyor. kürtaj sebebiyle yapışıklık olmuş onu açalım 6 ay kendin dene diyor. 3 yumurtam gözüküyor. Bu hemen bitecek anlamına gelmiyor biraz rahat ol diyor. Sizce ne yapmalıyım? Hemen tüp bebek denemeyi düşünürken şimdi bekleme durumu ortaya çıktı. Kafam çok karışık...
Teşekkür ederim. Anomali olabileceği söylendi. Trizomi 18 den şüphelendi doktor ama genetiğe bakılmadı.Gemiş olsun cnm kalbi neden durmuş pıhtılaşmamı vardı
Allahım tekrar nasip etsin cnm bende amh 0.2 ile gebe kaldım sürekli tetikteyim allahım yardımcımoz olsunTeşekkür ederim. Anomali olabileceği söylendi. Trizomi 18 den şüphelendi doktor ama genetiğe bakılmadı.
Doğal yollarla mı gebe kalmıştınız sizmerhaba arkadaşlar benim amh. 0,19 . Ocak ayında 14 haftalık bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim. Tüp bebek doktorum, acele etmeme gerek olmadığını söylüyor. kürtaj sebebiyle yapışıklık olmuş onu açalım 6 ay kendin dene diyor. 3 yumurtam gözüküyor. Bu hemen bitecek anlamına gelmiyor biraz rahat ol diyor. Sizce ne yapmalıyım? Hemen tüp bebek denemeyi düşünürken şimdi bekleme durumu ortaya çıktı. Kafam çok karışık...
evet doğal oldu şstediğim ilk ay hamile kalmıştım. Doktorum bu değere bakarak stres yapmamamı önemli olan yumurta kalitesi olduğunu söyledi.Doğal yollarla mı gebe kalmıştınız siz
Ben hiç kalamadım bu ay da testte cıkmadı artık hayal kırıklığına bile ugrayamıyorum o kadar yıldım ki.evet doğal oldu şstediğim ilk ay hamile kalmıştım. Doktorum bu değere bakarak stres yapmamamı önemli olan yumurta kalitesi olduğunu söyledi.
Allah büyük inşaallah hepimizin kucağını doldurur.Ben hiç kalamadım bu ay da testte cıkmadı artık hayal kırıklığına bile ugrayamıyorum o kadar yıldım ki.
E2 değeri adetin kaçıncı günü olduğuna göre değişir adetin 3. Günü 50 den az olması uyarıma açık anlamına geliypr yumurtalar uyarılmaya başladı mı yumurta başına e2 değeri 250-300 şerde olmalı diye biliyorum 2 yumurtası olan için 500 iyi bir değer ama 10 yumurtası olan için 2500-3000 kadar olmalıMerhaba Arkadaşlar,
AMH degerim 0,14
Bu ay ıkı defa ardı ardına tedavi uygulandı.
iki hafta once ıgnelere başladım ve gecen hafta yumurta toplamada
e2 değerim 510
progesteron 0.300 çıkmıstı
ıkı yumurtam toplandı
biri döllendi
hemen ertesi gun ıkıncı tedavıye başladık ama bu sfeer baska ıgnelerle
ve sımdı ıkı yumurtam daha buyudu ıkı gun sonra opu olacagım
suan ki e2 değerim 26
progesteron 10 çıkmış
sizce bu degerler neyı ıfade edıyor.
başka sayfalarda okudugumda 500 ler ıstenen rakamlar degıl dıyor
ama daha bılgılı arkadaslardan yardım rıca edıyorum.
yumurtalar saglıklı degıl mı acaba
Arkadaşlar merhaba 8 senedir tüp bebekle uğraşıyorum ve ekimden sonra 6. Tedavime hazırlanıyorum fsh 13-14 arasında ultrasonda 5 yumurta görünüyordu ilk defa kendi başıma hareket edip Amh baktırdım ve iki gündür kafam Allak bullak oldu 0.11 çıktı ne yapsam bilemedim tamamen varmı geçsem denesem mi bilmiyorum 2. Tedavimden olan bir kızım var 5 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?