AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Şuan bi markanın hayıt kapsulu ve içinde çeşitli hamile kalmaya yardımcı otlsrı olan bi kapsül daha kullanıyorum. Yukarıda yazdıklarını tedaviye başladığım zaman mı önce mi kullansam

Bugun doktorla konustum
Üstune basa basa ben sıze bır tedavı onerdım sızde kabul ettınız dıyor ve yarın gorucegız dolu cıkıp cıkmsyacagını dıyor
Iyıde dolu gormeme ıhtımalımız varsa yaptırmayın dımı ama????
Suan buyuyen ve yarın toplanacak olan yumurtslar ıcın e2 degerının 24 çıkmadı onemlı dgl progestanın yukselmiş çunku dıyor.
Ama ınteenette gelısen her yumurta ıcın 200 deger soyluyor.
Bos yumu

Şuan bi markanın hayıt kapsulu ve içinde çeşitli hamile kalmaya yardımcı otlsrı olan bi kapsül daha kullanıyorum. Yukarıda yazdıklarını tedaviye başladığım zaman mı önce mi kullansam

Tatlım bunlara once basla duzenlı ıc.
Balık yağı, qenzım10 çok faydalı yumurtalara
Ve bunu bana bır doktor onerdı muhakkak ıncır kuru yap dedı

canim malesef ki dolu olup olmadığını bilmezler sadece e2testinde belli olunuyormus ama eğer yum gelişmesi iyiyse ondan da belli olmaz

Ama e2 gelişi olsn uc yumurtama gore suan cok dusuk
24 degerı
Uc tane yumurtam var yıne ilaca cvp verıyor olsa 200 veya 400 olması gerekmez mi
Edindiğim bilgilere göre 3 olgun yumurta e2 değeriniz düşük çıkmış başka kadın doğumcularada sorup öyle tedaviye başlayın sonuçta doktorlar bizi gelir kapısı görüyor duygularımız hiçbir önemi yok olmadı birdaki sefere der çıkar

Bu konuda cok haklısın
Bugun baska doktorlarına sordum onlar bızm hıc uygulamadıgımız bı protokol bu dedıler.
Biri doktoruna guven dedi.

Kendi doktorumu aradım gecen hafta ılk opuda 500 olan degerım neden ılac kullandıgım halde 24 dıyınce bana ben sıze bı tedavı seklı onerdim sizde cesaret gosterdınız kabul ettınız ama oraya yuzde yuz dolu yumurta bulucaz dıye gırmeyecegız dedı yarın gorecegız dedı. Tabi yarın pesin parayı tekrar alıyorlar. Bana dedıgı sız yatıcaksınız oraya karar sızın ben oneriyorum siz kabul ediyorsunuz dedı.
Bır onceki opu e2 degerı baskıladı dıyor hıc bısey anlamıyorum
Boş bi işlemin peşinde kosuyorum galıba
Yarın bır gıbı kac tane yumurtam cıktıgı ve kacının dollenmeye musaıt oldugu bılgısını ogrenecegım ve bu hepimize bı ders olur emınım e2 degerı

Cnm doktoruna güven ama bir yere kadar e2 yumurta hakkında bilgi veriyor bize 24 değeriyle nasıl kaliteli yumurta toplayabiliriz diyor yinede allahımın takdiri ama dediğim gibi internetten bile doktorlara sorabilirsin başkalarından bilgi al derim

böyle bişey varsa lütfen opuya girme niye boşuna paranı boş yere harcayasinki

böyle bişey varsa lütfen opuya girme niye boşuna paranı boş yere harcayasinki

Ne yapacagımı bilmiyorum?
Bir tane dondurulmuş embrıyım var gecen hafta toplandı bıyopsı yapıldı ngs ye gıttı sonuc beklıyoruz.
Sımdı sonucta o yumurtamın transferını o mu yapmak zorunda yoksa istedıgım zaman lab. Baglı oldugu hastane doktorları yapabılır mı?

Sen de kesin e2 kalıteyı verır dıyorsun.
İnternette öle yazıyor.
Doktorun dedıgı gecen haftakı opuda yumurtaların etrafındakı saglıklı granullu hucreler malesef onlarıda toplamıs bulunduk ve bır oncekı hafta yapılan opuda kslan kabuk parcalar e2 yı badkılamıs buna karsılık progesteronu artırmış
Bu cumleyı sıze yazabılecek kadar sadece turkce bır cumle olarak anladım ama bu literaturde ne anlama gelıyor işte. Onu anlayamıyorum yanı bu boş bır cumle mi. Boş bır işlem mi? E2 o kafar kotuyse iş olsun para kazanayım dıe bana o acıyı yasatmasınlar. Butun umutlarımızla oynanıo.
Soruyorum orogeteronun bı faydası var mı tedavıde o da 9 cıkmış

Cnm ben doktor değilim tüp denememde olmadı fakat gonal f iğnelerle yumurta geliştirmiştik doktprum e2 değeri istemişti e2 bize yumurta kalitesi hakkında bilgi verecek demişti
Progesteron ise yumurtlama olup olmadığı hakkında bilgi veriyor doktorum yumurtlama olmuşmu diye progesteron testi istiyordu benden
Ha bende progesteron hep 0 çıkıypdu yani yumurtlama olmuyordu amh 0.2 idi eşimde hareketsizlik mprfoloji sprunu vardı bu tedavilerin hiç birinde gebe kalamadım ama rabbim öyle büyükkü şimdi kendiliğinden gebeyim bu uğurda ne paralar döküldüğününde farkındayım rabbim sizlerede nasip etsin inş

Merhabalar benimde amh 0.03 çıktı FSH da yüksek 76 daydı en son tüp bebek için gidicem ama FSH düşürmeden gitmek istemiyorum 5 aydır Saraçoğlu kürlerini kullanıyorum yapmadığım şey kalmadı birazda sizlerden fikir almak isterim tüp bebek için umut varmıdır

Tatlımmmm inan çok sevındım saglıkla kucagına al insallah.
Hepimiz senın gıbı bıyle guzel duyguyu yasayalım Rabbimin izini ile.
Çok kararsızım.
Sonuc negatıf olursa bıle bır sy dınlenıp yıne badlayacagım. Maddı manevı bızden goturdukce goturduler. En zoruda umutlarla hayal kırıklıkları.

Benım bılfıgım de hayıt suyu
Ve dusuk amh için de var olan yumurtayı kuvvetlendırmek için biedteron, balık yagı, folık asıt, qenzım10 ve incir kuru.
İncir mubarek bı besin.

Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm bol dua et duanın gücüne inan inş yarın mucizenin başlangıcı olur

Benım bılfıgım de hayıt suyu
Ve dusuk amh için de var olan yumurtayı kuvvetlendırmek için biedteron, balık yagı, folık asıt, qenzım10 ve incir kuru.
İncir mubarek bı besin.
Folik asit kullanıyorum hayıt suyunu da çok yaptı m şimdiki kürde hayıt yok FSH düşürmek için üçlü karışım başlattılar Saraçoğlu asistanları onlarla sürekli diyalog dayım incir kürünü FSH düşmeden yapma dediler tatlı FSH ı yükseltiyormuş 2 aydır adet olamadım bi olsam durumuna göre tüp bebek için gidicem baktırmaya balık yağı önere biliceğiniz bı marka varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…