- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.121
Seninle değerlerimiz hemen hemen aynı fsh 100 amh 0.01. Bende kürleri 3 aya yaklaştı kullanıyorum.Folik asit kullanıyorum hayıt suyunu da çok yaptı m şimdiki kürde hayıt yok FSH düşürmek için üçlü karışım başlattılar Saraçoğlu asistanları onlarla sürekli diyalog dayım incir kürünü FSH düşmeden yapma dediler tatlı FSH ı yükseltiyormuş 2 aydır adet olamadım bi olsam durumuna göre tüp bebek için gidicem baktırmaya balık yağı önere biliceğiniz bı marka varmı?
Kaclık kullanıyorsun canım solgarin. Q10 ve balık yağıBen solgarın kullandım cnm
Doktora sorulcak bısey dgl
Doktorlar bu tur vıtamınlere hatta ınanmıyor
Ama faydalarında okuyabılırsın yumurta kalıtesı ıcın yazıyor
Evet aynıymış ben 3 cü kür aşamasındayım Kürlere başladıktan sonra çok rahatladım ama FSH düşmedi oyüzden kürü değiştirdiler 3 lü karışım şuan kullanıyorum inşallah faydasını görürüz tüp bebek denedin mi?Seninle değerlerimiz hemen hemen aynı fsh 100 amh 0.01. Bende kürleri 3 aya yaklaştı kullanıyorum.
Denemedim daha doğal bile deneyemedim. 3 lü bitkide neler var bende sabahları herbalplace diye bi marka var bu bitki karisimini kullanıyorum aksamlari aslan pencesi aç karnına bal polen.Evet aynıymış ben 3 cü kür aşamasındayım Kürlere başladıktan sonra çok rahatladım ama FSH düşmedi oyüzden kürü değiştirdiler 3 lü karışım şuan kullanıyorum inşallah faydasını görürüz tüp bebek denedin mi?
Testere dişli aslan pençesi civan perçemi sarıkantaron bu karışım sabah akşam kullanıyorum 2hafta oldu bal polemi sordum da kullanma dedi Saraçoğlu asistanı tatlı olduğu için FSH yükseltir diye tatlı yasakDenemedim daha doğal bile deneyemedim. 3 lü bitkide neler var bende sabahları herbalplace diye bi marka var bu bitki karisimini kullanıyorum aksamlari aslan pencesi aç karnına bal polen.
Yaa çok iyi böyle şeyler duyunca umut oluyor rabbim sağlık la kucağına almayı nasip etsin FSH kaçtı hangi doktora gittinAmh 0.6 arkadaşlar.tüp bebekle hamileyim 10 haftalik
Canim geçen sene ben de almıştım saracoglundan 2 buçuk aylık kür hayit aslan pençesi filan vermişti yine aynı miTestere dişli aslan pençesi civan perçemi sarıkantaron bu karışım sabah akşam kullanıyorum 2hafta oldu bal polemi sordum da kullanma dedi Saraçoğlu asistanı tatlı olduğu için FSH yükseltir diye tatlı yasak
Oncelikle merhaba rabbim tamamina erdirsin kacinci denemenizdi kisa potokolmu yapildi kac yumurta toplandi kaci dollendi lutfen bilgilendirirmisiniz benim amh 0.07 ikinci tedaviye basladimAmh 0.6 arkadaşlar.tüp bebekle hamileyim 10 haftalik
Allah razi olsun kardesim. Darisi tüm isteyenlete. Fsh im normaldi tam hatirlamiyorum ama amh disinda butun hormonlarim iyiydi. Benim tek tupum ve tek yumurtaligim var. Olan tek tupumde tikali. Atakent acibadem hastanrsinde denedik. 3 embriyom 5. Gune gitti. 1 i transfer oldu. O da tuttu cok sukur. Ama Allahim korusun hep diken ustundeyim. Kalbinin durmasindan cok korkuyorumYaa çok iyi böyle şeyler duyunca umut oluyor rabbim sağlık la kucağına almayı nasip etsin FSH kaçtı hangi doktora gittin
Kisa protokol. Ilk denememde oldu. 13 yumurta toplqndi. Mucize gibi dedi doktorum. 4 u dollendi 3 u 5. Gune gitti. 1 i transfer oldi. 2 sini dondurdukOncelikle merhaba rabbim tamamina erdirsin kacinci denemenizdi kisa potokolmu yapildi kac yumurta toplandi kaci dollendi lutfen bilgilendirirmisiniz benim amh 0.07 ikinci tedaviye basladim
hayır canim böyle bişey söz konusu bile olamaz.istediğin yere embiriyonu tasayabilirsin.istediğin doktor transferini yapabilir.eğer gonlun razi değilse sadece mecburiyetten opuolacaksam sakin derim.Ne yapacagımı bilmiyorum?
Bir tane dondurulmuş embrıyım var gecen hafta toplandı bıyopsı yapıldı ngs ye gıttı sonuc beklıyoruz.
Sımdı sonucta o yumurtamın transferını o mu yapmak zorunda yoksa istedıgım zaman lab. Baglı oldugu hastane doktorları yapabılır mı?
Aaaaa ciddimisin bende her sabah aç karnına yiyorum. Bu aralar ayaklarım yanıyor seninde öyle mi? Ben cyclo ile adet oluyorumTestere dişli aslan pençesi civan perçemi sarıkantaron bu karışım sabah akşam kullanıyorum 2hafta oldu bal polemi sordum da kullanma dedi Saraçoğlu asistanı tatlı olduğu için FSH yükseltir diye tatlı yasak
Masallah gercekten mucize cunku bizim gibilerin fazla yumurta cikmiyor sizden 12 yumurta toplanmis ve 3 u 5.gune gitmis darisi bizlere ne guzel bizlere umut oldunuz rabbim bebeginizi size bagislasinKisa protokol. Ilk denememde oldu. 13 yumurta toplqndi. Mucize gibi dedi doktorum. 4 u dollendi 3 u 5. Gune gitti. 1 i transfer oldi. 2 sini dondurduk
Amin amin amin Allah razi olsun. Darisi tüm evlat isteyenlere insaallah. Bana aMasallah gercekten mucize cunku bizim gibilerin fazla yumurta cikmiyor sizden 12 yumurta toplanmis ve 3 u 5.gune gitmis darisi bizlere ne guzel bizlere umut oldunuz rabbim bebeginizi size bagislasin
hayır canim böyle bişey söz konusu bile olamaz.istediğin yere embiriyonu tasayabilirsin.istediğin doktor transferini yapabilir.eğer gonlun razi değilse sadece mecburiyetten opuolacaksam sakin derim.
hayır canim böyle bişey söz konusu bile olamaz.istediğin yere embiriyonu tasayabilirsin.istediğin doktor transferini yapabilir.eğer gonlun razi değilse sadece mecburiyetten opuolacaksam sakin derim.
Kısa protokol ne demek aciklarmisinizKisa protokol. Ilk denememde oldu. 13 yumurta toplqndi. Mucize gibi dedi doktorum. 4 u dollendi 3 u 5. Gune gitti. 1 i transfer oldi. 2 sini dondurduk
canim çok geçmiş olsun.ne diyeyim canınız sağolsun gücün yettiğince denersiniz.malesef ki şu infertilite sorunu kazanç kapısı olmuş.RABBİM bizi iyi vicdanlı doktorlarla karsilastirsin. oysaki belliydi boş çıkacağı çünkü benim ilk opu yumlarim dolu çıkmıştı .ama dollenme olmadığı için pek gözüme dolu olması gelmemişti.doktoruma 2.denemede sormuştum opudanönce e2bktiralim demiştim.oda bana gerek yok baktirsakta 2000civarlarinda çıkar demişti.benim söylemek istediğim.doktorun adım gibi eminim ki boş olduğunu bile bile seni opuya soktu.sadece opu parası almak için.eğer gerçekten öyleyse ki öyledir.boğazlarından geçmesin İNŞALLAH hayır görmesinler o paradan ))))benim sinir olduğum nokta gecede sana yazdım.niye boşu boşuna hem madden hemde manen kendini yaiprattin????Merhaba da
Merhaba henuz hastaneden cıkamadım
Ama kendıme gelır gelmez yazmak istedım
E2 degerım 24 tu bılıyorsunuz doktor onemli dgl demıstı ama toplanan üç yumurtada BOŞ çıkmış.
Benı bıle bıle opuya soktu. Ustelık bunu sordugum halde. Ustelık psıkolojık olarak çok yoruldugum halde amlattım. Gereksız bıseyse yapmayalım dedıgım halde.
Gecen haftaya gore cok agrım var. Ust uste opu hıc ıyı bısey degıl. Bır daha asla böle bısey yapmayacagım. E2 degerınede guvenecegım.
Çok mutsuzum
Verdıgın parasıda emegımde, iş yerınden zar zor ızın aldıgım halde butun hersey hava uctu.
Kazançlı kım bı doktor bı hastane. Herkes parasını aldı uzgunum dedıler bitti gıttı.
Hayat onlara guzel devam edıyor edecek.
merhaba bende cyclo geçen sene 1 ay kullandım sonra bidaha kullanmadım Saraçoğlu kürleriyle Adet oldum evet benim ayaklarında yanma oluyor sanırım ama rahatsız edici değil bugün balık yağı da kullanmaya başladım bakalım hayırlısı son kullandığım kürden iyi sonuç alırsam yazarımAaaaa ciddimisin bende her sabah aç karnına yiyorum. Bu aralar ayaklarım yanıyor seninde öyle mi? Ben cyclo ile adet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?