AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bende başlayacağım bi Prof un muayenesinde ne görmüştüm biliyor musun bende kullanmayı düşünüyorum regenesis max diye bi vitamin. Bunun yanında Q10 kullancam dr. Ların vereceği yok. benim kürün içinde civanpercemi Hayıt aslan pencesi Kantaron rezene falan var bu cylo ile adet olduğumda hastanelik olurdum hep adet döneminde bu ağrılarım bu kürler sayesinde geçti insalalh fsh de düşer daha ölçturmedim.

Merhaba benimde amh 0,05 maalesef ilaçsız adet görmüyorum yumurtalarım gelişmediği için iptal olan 2 aşılama birde tüp bebek denemem var. Ağustos'ta tekrar deneyeceğiz. Benim şuan çok umudum yok ama sizlere umut olsun diye söylüyorum benim üç yaşında bir oğlum var çok şükür . 2. Aşılamada hamile kaldım ve o zaman amh değerim 0,1 in altındaydı şuan gittiğim doktorlar bile şaşırıyor aşılamayla tutmasına ama kısmet işte Allahım çocuk isteyen herkese versin inşallah.

Benim yaklaşık bir yıl önce amh 0,06'ydı ancak bende adet düzensizliği hiç olmadı, hala da yok..keşke olmuş olsaydı diyorum belki erken farketmemi sağlardı

canım inan ki ben ıstemedım
ama aılem ve sım ya dolu cıkarsa dedıler
pişman olma dedıler
ama ben kendı pişmanlığımdan cok onların dolu cıkma umudunu kırmak ıstemedım
inankı sen de söledın yaptırmak ıstemedım
sırf onlar ıcın yaptım

bugun ıncır kuru
aslan percesı
ve hayıt tohumuna başladım
qenzım10
balık yagı
folık asıt içmeye devam edecegım...

Benim yaklaşık bir yıl önce amh 0,06'ydı ancak bende adet düzensizliği hiç olmadı, hala da yok..keşke olmuş olsaydı diyorum belki erken farketmemi sağlardı
Öyle deme düzenli adet görmen yumurtan kendiliğinden gelişip çatlıyor demek bu da ilaçlara cevap verme ve tutma şansını artırıyor inşallah Allah gönlüne göre verir

canım çok üzüldüm bebeğine.rabbim tez zamanda kucağına verir bir yavru inşallah.doktorun ilaç vereceği yok.doktorlar hep ağız birliği yapmış gibi .menapoza giriyorsun daha çocuğun olmaz diyorlar.dediğin cyloyu iyice araştırdım.prospektüsünü filan okudum.kullananların yorumlarını okudum ve kullanmaya karar verdim ,şu an kullanıyorum.inşaallah işe yarar yurt dışından dhea getirtiyorum bi de.onu da araştırdım.ama yurt dışından gıda takviyesi ilaç vs getirtmek artık zormuş inşaallah gümrüğe takılmaz..kendi başımın çaresine bakmıyorum şu an.bitkisel kürlere ara vermiştim onlara da tekrar başlayacağım

yumurtanız varsa vaz geçmeyin bence tedaviye devam edin.benim amh 0.07 ultrasonda hiç yumurta göremiyor dr.lar.

size katılıyorum dr.ların ilaç önereceği yok.uğraşmak istemiyorlar başlarından savunuyorlar.ben de q10,dong quai,astragalus kullanıcam.o kadar araştırdım ki bu konuyu.kendi tedavimizi kendimiz yapacağız artık.bitkisel kür olarak da hayıt,aslan pençesi,adaçayı,civan perçemi kulanıyordum bir aydan sonra bi iki hafta ara vermek gerekiyormuş bu otlara.haftaya yeniden başlayacaqğım inş.

Cnm ben seni uyarmaya çalışmıştım onların tek amacı para lütfen bir dahaki sefere değerleri göze alarak başla
Tekrar geçmiş olsun iyi doktorlarla karşılaşman dileğiyle

Ben ara vermedim arkadaşım sadece arada 3 4 gün icemedim misafirlikte olduğum için. 2 gün önce gebe sordum vitamin işini gerek yok faydası yok dedi 2 ayrı dr. Ama ben genede içeceğim. Omepa-Q10 nasıl bilmiyorum deneyecegim inşallah omega 3 te var bakalım.

Merhaba kızlar. Amh değerim çok düşük değil 1.3 ama fsh ım sırasıyla 14-7-11 çıktı. Eylülde tüp bebek yapılacak nasipse. Buna hazırlık için doktorumun tavsiyesiyle birsürü gıda takviyesi vitamin vs kullanıyorum. Doktor söylemedi ama sizce bunlara ek olarak hayıt suyu, aslanpençesi vs kullanayım mı? Yumurtlamamda bi sorun yok. Aşılamamda klomenle bile 5 tane yumurtam oluşmuştu. Benim istediğim tüo bebek esnasında çok kaliteli yumurtamın oluşması

Daha doğrusu ben ankara başkent ünıversitesine gittim q10 dan baska ilaçlar de kullandım 3 ay 4. Ayda tüp denedik 5 yumurta toplandı 5 i de döllendi 3 ü transfer edildi inşallah kucağıma alabilirim

Fsh degerim 20 lerdeydi 8 e düştü E2 22 idi baslamadan önce 45 oldu cok şükür hamileyim benim için mucizeydi insallah kucagima alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…