- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.141
Bende başlayacağım bi Prof un muayenesinde ne görmüştüm biliyor musun bende kullanmayı düşünüyorum regenesis max diye bi vitamin. Bunun yanında Q10 kullancam dr. Ların vereceği yok. benim kürün içinde civanpercemi Hayıt aslan pencesi Kantaron rezene falan var bu cylo ile adet olduğumda hastanelik olurdum hep adet döneminde bu ağrılarım bu kürler sayesinde geçti insalalh fsh de düşer daha ölçturmedim.Aynı ilk 5 ay kullandım ama fsh düğmediği farklı nbr
merhaba bende cyclo geçen sene 1 ay kullandım sonra bidaha kullanmadım Saraçoğlu kürleriyle Adet oldum evet benim ayaklarında yanma oluyor sanırım ama rahatsız edici değil bugün balık yağı da kullanmaya başladım bakalım hayırlısı son kullandığım kürden iyi sonuç alırsam yazarım
canim çok geçmiş olsun.ne diyeyim canınız sağolsun gücün yettiğince denersiniz.malesef ki şu infertilite sorunu kazanç kapısı olmuş.RABBİM bizi iyi vicdanlı doktorlarla karsilastirsin. oysaki belliydi boş çıkacağı çünkü benim ilk opu yumlarim dolu çıkmıştı .ama dollenme olmadığı için pek gözüme dolu olması gelmemişti.doktoruma 2.denemede sormuştum opudanönce e2bktiralim demiştim.oda bana gerek yok baktirsakta 2000civarlarinda çıkar demişti.benim söylemek istediğim.doktorun adım gibi eminim ki boş olduğunu bile bile seni opuya soktu.sadece opu parası almak için.eğer gerçekten öyleyse ki öyledir.boğazlarından geçmesin İNŞALLAH hayır görmesinler o paradan ))))benim sinir olduğum nokta gecede sana yazdım.niye boşu boşuna hem madden hemde manen kendini yaiprattin????
canim çok geçmiş olsun.ne diyeyim canınız sağolsun gücün yettiğince denersiniz.malesef ki şu infertilite sorunu kazanç kapısı olmuş.RABBİM bizi iyi vicdanlı doktorlarla karsilastirsin. oysaki belliydi boş çıkacağı çünkü benim ilk opu yumlarim dolu çıkmıştı .ama dollenme olmadığı için pek gözüme dolu olması gelmemişti.doktoruma 2.denemede sormuştum opudanönce e2bktiralim demiştim.oda bana gerek yok baktirsakta 2000civarlarinda çıkar demişti.benim söylemek istediğim.doktorun adım gibi eminim ki boş olduğunu bile bile seni opuya soktu.sadece opu parası almak için.eğer gerçekten öyleyse ki öyledir.boğazlarından geçmesin İNŞALLAH hayır görmesinler o paradan ))))benim sinir olduğum nokta gecede sana yazdım.niye boşu boşuna hem madden hemde manen kendini yaiprattin????
Öyle deme düzenli adet görmen yumurtan kendiliğinden gelişip çatlıyor demek bu da ilaçlara cevap verme ve tutma şansını artırıyor inşallah Allah gönlüne göre verirBenim yaklaşık bir yıl önce amh 0,06'ydı ancak bende adet düzensizliği hiç olmadı, hala da yok..keşke olmuş olsaydı diyorum belki erken farketmemi sağlardı
Canım benimde amh değerim çok düşük kalbi durduğunda bebeğimi kaybettikten sonra yumurtlama olsun diye cyclo prognova diye bir ilaç vermişti, kürtajdan 20 gün sonra ilk reglimi bile olmadan kürtaj sonrası sorun var mı diye baktırmaya gitmiştim ki kürtajda parça kalmıştı rahimde ama doktor iki tane bugün yarın çatlayacak yumurta var diyordu, sonra tekrar düşük hapı falan verdiler kürtajda kalan parçalar çıksın diye bu ay rahim dinlensin diye hormon ilacı falan hiç bir şey içmedim kontrolde baktılar parçalar gitmiş ama henüz yumurta oluşumu yok. Özetle ucuz bir ilaç ama reglin ilk gününden sayarak 5.gün kullanmaya başla demişti doktor , ilaç bittiğinde düzenli 5-6 gün içinde regl oluyorsun bende önümüzdeki ay tekrar kullanacağım inşallah işe yarar sende doktoruna danış regl düzenleyici bir hormon ilacı olarak belki önerebilir.
Arkadaşlar merhaba 8 senedir tüp bebekle uğraşıyorum ve ekimden sonra 6. Tedavime hazırlanıyorum fsh 13-14 arasında ultrasonda 5 yumurta görünüyordu ilk defa kendi başıma hareket edip Amh baktırdım ve iki gündür kafam Allak bullak oldu 0.11 çıktı ne yapsam bilemedim tamamen varmı geçsem denesem mi bilmiyorum 2. Tedavimden olan bir kızım var 5 yaşında
size katılıyorum dr.ların ilaç önereceği yok.uğraşmak istemiyorlar başlarından savunuyorlar.ben de q10,dong quai,astragalus kullanıcam.o kadar araştırdım ki bu konuyu.kendi tedavimizi kendimiz yapacağız artık.bitkisel kür olarak da hayıt,aslan pençesi,adaçayı,civan perçemi kulanıyordum bir aydan sonra bi iki hafta ara vermek gerekiyormuş bu otlara.haftaya yeniden başlayacaqğım inş.Bende başlayacağım bi Prof un muayenesinde ne görmüştüm biliyor musun bende kullanmayı düşünüyorum regenesis max diye bi vitamin. Bunun yanında Q10 kullancam dr. Ların vereceği yok. benim kürün içinde civanpercemi Hayıt aslan pencesi Kantaron rezene falan var bu cylo ile adet olduğumda hastanelik olurdum hep adet döneminde bu ağrılarım bu kürler sayesinde geçti insalalh fsh de düşer daha ölçturmedim.
Cnm ben seni uyarmaya çalışmıştım onların tek amacı para lütfen bir dahaki sefere değerleri göze alarak başlaMerhaba da
Merhaba henuz hastaneden cıkamadım
Ama kendıme gelır gelmez yazmak istedım
E2 degerım 24 tu bılıyorsunuz doktor onemli dgl demıstı ama toplanan üç yumurtada BOŞ çıkmış.
Benı bıle bıle opuya soktu. Ustelık bunu sordugum halde. Ustelık psıkolojık olarak çok yoruldugum halde amlattım. Gereksız bıseyse yapmayalım dedıgım halde.
Gecen haftaya gore cok agrım var. Ust uste opu hıc ıyı bısey degıl. Bır daha asla böle bısey yapmayacagım. E2 degerınede guvenecegım.
Çok mutsuzum
Verdıgın parasıda emegımde, iş yerınden zar zor ızın aldıgım halde butun hersey hava uctu.
Kazançlı kım bı doktor bı hastane. Herkes parasını aldı uzgunum dedıler bitti gıttı.
Hayat onlara guzel devam edıyor edecek.
Ben ara vermedim arkadaşım sadece arada 3 4 gün icemedim misafirlikte olduğum için. 2 gün önce gebe sordum vitamin işini gerek yok faydası yok dedi 2 ayrı dr. Ama ben genede içeceğim. Omepa-Q10 nasıl bilmiyorum deneyecegim inşallah omega 3 te var bakalım.size katılıyorum dr.ların ilaç önereceği yok.uğraşmak istemiyorlar başlarından savunuyorlar.ben de q10,dong quai,astragalus kullanıcam.o kadar araştırdım ki bu konuyu.kendi tedavimizi kendimiz yapacağız artık.bitkisel kür olarak da hayıt,aslan pençesi,adaçayı,civan perçemi kulanıyordum bir aydan sonra bi iki hafta ara vermek gerekiyormuş bu otlara.haftaya yeniden başlayacaqğım inş.
Allah kucağına almayi da nasip etsin canım. Hayırlı etsin. Amin. Siz diğer denemelerinizde denemişmiydiniz:)Mevsimyaz06 dene bende işe yaradı kızlar ben mah 0.29 ile hamileyim ümidinizi kaybetmeyin hemde 8. Denemede
Allah kucağına almayi da nasip etsin canım. Hayırlı etsin. Amin. Siz diğer denemelerinizde denemişmiydiniz:)
Olumlu düşün. Duani et. Kendinede dikkat et. Allah yardimcin olsun.Fsh degerim 20 lerdeydi 8 e düştü E2 22 idi baslamadan önce 45 oldu cok şükür hamileyim benim için mucizeydi insallah kucagima alabilirim
Hulusi bey miydi doktorunuz?Fsh degerim 20 lerdeydi 8 e düştü E2 22 idi baslamadan önce 45 oldu cok şükür hamileyim benim için mucizeydi insallah kucagima alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?