- 5 Ağustos 2017
- 208
- 156
- 23
- 45
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.161
Evet hulusi beydi sağ olsun dua edin kızlar ben bursa da oturuyorum buradaki dr lar donasyon bile demiş ti banaHulusi bey miydi doktorunuz?
Eger doğal olmazsa birkaç ay sonra gideceğim dr. Çok mu yoğun Hulusi Bey canım bide ilgisi nasıl ayrım falan yapıyor muEvet hulusi beydi sağ olsun dua edin kızlar ben bursa da oturuyorum buradaki dr lar donasyon bile demiş ti bana
Evet dr çok yoğun beklemeye razı olacaksınız ilgisi aldığı paraya göre gayet iyi ben ne paralar verip hiç ilgisiz dr lar gördüm amhbence zaman kaybetmeden gitEger doğal olmazsa birkaç ay sonra gideceğim dr. Çok mu yoğun Hulusi Bey canım bide ilgisi nasıl ayrım falan yapıyor mu
Doğal yönden hiç deneyemedim ona bile 3 ay sonra baslayabilcem. Ben tüp değil bi muayeneye erken menopoz icin ne para döktüm zamanım gittiEvet dr çok yoğun beklemeye razı olacaksınız ilgisi aldığı paraya göre gayet iyi ben ne paralar verip hiç ilgisiz dr lar gördüm amhbence zaman kaybetmeden git
Merhaba kızlar. Amh değerim çok düşük değil 1.3 ama fsh ım sırasıyla 14-7-11 çıktı. Eylülde tüp bebek yapılacak nasipse. Buna hazırlık için doktorumun tavsiyesiyle birsürü gıda takviyesi vitamin vs kullanıyorum. Doktor söylemedi ama sizce bunlara ek olarak hayıt suyu, aslanpençesi vs kullanayım mı? Yumurtlamamda bi sorun yok. Aşılamamda klomenle bile 5 tane yumurtam oluşmuştu. Benim istediğim tüo bebek esnasında çok kaliteli yumurtamın oluşması
5 yumurtam oluştuğu için yapılmadı. Daha sonra dozunu düşürdük klomenin 3 yumurtam oluştu. 2 aşılama yaptırdık ikisi de tutmadı. Başkentte Hulusi hoca senin tipindekilerde aşılama pek tutmuyo ama tüp performansı daha iyi demişti. Antral folikül hatırlamıyorum ya:/Canım amh değerin çok düşük değil aşılamada 5 yumurta oluştuğunda aşılama yapılmadı mı neden tutmadı fsh değeri bu kadar etkili mi? birde reglin 2-3 günlerinde antral folikül sayıyorlar o kaç çıkmıştı?
Allah yardımcınız olsun. Güzel düşün güzel olsun. Çok panik yapmamaya çalış, doktorların tavsiyesine uy elinden geleni yapKızlar bugün aşırı sancim oldu ďüşük yapıyor sandım hemen dr a gittim ilacının birini arttırdı dua edin ultrasonda kese gözüktü 1 adet beta hcg bakıldı evdeyiz çok şükür dua edin benimle kalsın
Kızlar bugün aşırı sancim oldu ďüşük yapıyor sandım hemen dr a gittim ilacının birini arttırdı dua edin ultrasonda kese gözüktü 1 adet beta hcg bakıldı evdeyiz çok şükür dua edin benimle kalsın
Amin inşallah aynen dediğin gibi heyecanla bekliyorum acaba büyüyecek mı diye bi arada çalışan biriyim evde vakit geçmiyor siz yaşadınız herhalde ikinci çocuk için mi uğraşıyorsunuzRabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder, önce kese görmek için insan heyecanla bekliyor sonra içi dolumu diye sonra kalbi atıyor mu inşallah bu heyecanlar mutlu sonuçlanır :)
Amin inşallah aynen dediğin gibi heyecanla bekliyorum acaba büyüyecek mı diye bi arada çalışan biriyim evde vakit geçmiyor siz yaşadınız herhalde ikinci çocuk için mi uğraşıyorsunuz
Seni üzmek iştemezdim benim ş hiç yok ve yaş 37 6 yıldır uğraşıyoruz 2 3 gündür bulantı yok korkuyorum yaşamıyor diye nasip her şey yaradan ne takdir ettiyse o biz elimizden geleni yapıyoruz seni yaşın kaç kaç yıllık evlisinkeşke öyle olsaydıbenim amh değerim 0,83 çıktı ve biz ilk aşılama deneyelim dedik aşılama için gitmemiz gereken zamanda regl olmadım baktık hamileyim çok mutlu olduk o zaman sürekli kese kalp atışı vb için kontroldeydik oradan biliyorum fakat 9 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum kısmetse önümüzdeki ay tekrar kontrole gideceğim ona göre tedaviyle yada normal yoldan olsun diye uğraşacağız.
Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza alın inş.Amin inşallah aynen dediğin gibi heyecanla bekliyorum acaba büyüyecek mı diye bi arada çalışan biriyim evde vakit geçmiyor siz yaşadınız herhalde ikinci çocuk için mi uğraşıyorsunuz
Seni üzmek iştemezdim benim ş hiç yok ve yaş 37 6 yıldır uğraşıyoruz 2 3 gündür bulantı yok korkuyorum yaşamıyor diye nasip her şey yaradan ne takdir ettiyse o biz elimizden geleni yapıyoruz seni yaşın kaç kaç yıllık evlisin
Sana tavsiyem tedavilerinden önce mutlaka destekleyici tedavi al en az 3 aycanım çokta farklı değiliz, bende 37ye girdim geçen ay 2,5 yıllık evliyim doktorlar şansımın az olduğunu söylüyor ama Allahtan umut kesilmez.
Bizim yumurtaliklarimiz çok zayıf desteklemeyen hamile kalamiyoruz yada gebeliğumiz devam etmiyorSana tavsiyem tedavilerinden önce mutlaka destekleyici tedavi al en az 3 ay
Ne yapmaliyim?Bizim yumurtaliklarimiz çok zayıf desteklemeyen hamile kalamiyoruz yada gebeliğumiz devam etmiyor
Cnm tekrar doktora göründünmü ne diyorNe yapmaliyim?
Görünmedim ama biliyorum yaşamıyor çünkü bulantilarim falan kalmadı baş ağrım kasik agrim kalmadı daha önce e iki kez yaşadım aynısı olmustuCnm tekrar doktora göründünmü ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?