AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Kullananlar var cnm ben denemedim yumurta kalitesini artırıyor sanırım kaç yaşımdasın benım doktorum 40 yaş üstüne öneriyorum demişti
37 ye girdim gecen ay Qenzim q10 iciyorum kurtajdan sonraki ikinci reglimde yaptirdim bu tahlilleri birde 21 gunde gidecegim tekrar tahlil yapacak heralde yumurta catliyormu ona bakicak. Hormon tahlilleri peki nasil iyi cikiyor millet tup bebekte bir suru yumurta toplandi diyor o nasil oluyor simdi bende 7 folikul varsa tup bebekte saglikki sagliksiz en fazla 7 yumurtami olusur

Burda okumuştum cnm 7 antralı olup tüpte 12 yumurta toplananda var daha az toplananda var kısmet gibi geliyor bana...
Ama doktoruna danışıp dhea yı kullannabilirsin

Burda okumuştum cnm 7 antralı olup tüpte 12 yumurta toplananda var daha az toplananda var kısmet gibi geliyor bana...
Ama doktoruna danışıp dhea yı kullannabilirsin
Acaba 1 2 ay beklemelimiydim tahlil icin ben hemen kurtajdan 2 ay sonra doktora gittim

Her adet döneminde gidip yumurat sayımı yaptirman gerekiyor. Ona göre tedavi basliyacam. 2 yumurta ile tedavide başlama çoğu olumsuz oldu . Yasin genç ise şanslısın. Allah gönlüne göre versin

Bana ise bu soru genç değilim 37 yaşındayım
Sen hemen olumsuz dusunmeye basladin dur bakalim benim kizkardesim 3 cocuk sahibi her hamileligide cok farkli gecti birinde bebek hareketlenene kadar hamile oldugunu hissetmiyordu. Yarin insallah doktor guzel haberler verecek ve cok rahat bir hamilelik gecireceksin belkide iyi dusunelim iyi seyler olsun

Kızlar her şeye rağmen bebegım büyümüş kese var ama düzensiz dedi tutuna da bilir kaybedebilirsin dedi dua edin ne ölü tutunsun 10 gün daha yaþış evde kısacası

Bende amh si düşük olup çok şükür bin şükür hamile kalanlardanım .. Allah her isteyene nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…