- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.201
Toplam 7folikul gorduKaç tane antral var cnm fshnın düşük çıkması senin için bir avantaj
Bendede en fazla 7 son zamanlarda 6 çıkıyordu cnm bitkisel desteklere devam yakın zamanda güzel haberlerini alacağız biliyorum benToplam 7folikul gordu
Biesteron Dhea diye birsey var onumu kullansam acabaBendede en fazla 7 son zamanlarda 6 çıkıyordu cnm bitkisel desteklere devam yakın zamanda güzel haberlerini alacağız biliyorum ben
Kullananlar var cnm ben denemedim yumurta kalitesini artırıyor sanırım kaç yaşımdasın benım doktorum 40 yaş üstüne öneriyorum demiştiBiesteron Dhea diye birsey var onumu kullansam acaba
37 ye girdim gecen ay Qenzim q10 iciyorum kurtajdan sonraki ikinci reglimde yaptirdim bu tahlilleri birde 21 gunde gidecegim tekrar tahlil yapacak heralde yumurta catliyormu ona bakicak. Hormon tahlilleri peki nasil iyi cikiyor millet tup bebekte bir suru yumurta toplandi diyor o nasil oluyor simdi bende 7 folikul varsa tup bebekte saglikki sagliksiz en fazla 7 yumurtami olusurKullananlar var cnm ben denemedim yumurta kalitesini artırıyor sanırım kaç yaşımdasın benım doktorum 40 yaş üstüne öneriyorum demişti
Gurbet senin o zamanlardaki amh kacti peki, acaba benim amh 5 ayda dahada dusmus olabilirmiBendede en fazla 7 son zamanlarda 6 çıkıyordu cnm bitkisel desteklere devam yakın zamanda güzel haberlerini alacağız biliyorum ben
Ben bir kere baktırdım oda 0.2 idi ocakta baktırdımGurbet senin o zamanlardaki amh kacti peki, acaba benim amh 5 ayda dahada dusmus olabilirmi
Burda okumuştum cnm 7 antralı olup tüpte 12 yumurta toplananda var daha az toplananda var kısmet gibi geliyor bana...37 ye girdim gecen ay Qenzim q10 iciyorum kurtajdan sonraki ikinci reglimde yaptirdim bu tahlilleri birde 21 gunde gidecegim tekrar tahlil yapacak heralde yumurta catliyormu ona bakicak. Hormon tahlilleri peki nasil iyi cikiyor millet tup bebekte bir suru yumurta toplandi diyor o nasil oluyor simdi bende 7 folikul varsa tup bebekte saglikki sagliksiz en fazla 7 yumurtami olusur
Acaba 1 2 ay beklemelimiydim tahlil icin ben hemen kurtajdan 2 ay sonra doktora gittimBurda okumuştum cnm 7 antralı olup tüpte 12 yumurta toplananda var daha az toplananda var kısmet gibi geliyor bana...
Ama doktoruna danışıp dhea yı kullannabilirsin
Tabi cnö vücudun toğarlansın kürtajdan sonra 3 ay bekleme verirler geneldeAcaba 1 2 ay beklemelimiydim tahlil icin ben hemen kurtajdan 2 ay sonra doktora gittim
Ama benim ilk bir hafta vardı belirtiler baştan beri olmasa anlayacağım daSen doktora gitmeden neden psikoljini bozuyosun benim hiç mide bulantım olmadı göğüslerim hiç şişmedi halada bir belirtim yok
Neden doktora gitmiyorsun bence pazartesi ilk iş gitmeilisinAma benim ilk bir hafta vardı belirtiler baştan beri olmasa anlayacağım da
Dr um bir hafta sonra geldi yarın randevum var gidicemNeden doktora gitmiyorsun bence pazartesi ilk iş gitmeilisin
Bana ise bu soru genç değilim 37 yaşındayımHer adet döneminde gidip yumurat sayımı yaptirman gerekiyor. Ona göre tedavi basliyacam. 2 yumurta ile tedavide başlama çoğu olumsuz oldu . Yasin genç ise şanslısın. Allah gönlüne göre versin
Sen hemen olumsuz dusunmeye basladin dur bakalim benim kizkardesim 3 cocuk sahibi her hamileligide cok farkli gecti birinde bebek hareketlenene kadar hamile oldugunu hissetmiyordu. Yarin insallah doktor guzel haberler verecek ve cok rahat bir hamilelik gecireceksin belkide iyi dusunelim iyi seyler olsunBana ise bu soru genç değilim 37 yaşındayım
Kızlar her şeye rağmen bebegım büyümüş kese var ama düzensiz dedi tutuna da bilir kaybedebilirsin dedi dua edin ne ölü tutunsun 10 gün daha yaþış evde kısacasıSen hemen olumsuz dusunmeye basladin dur bakalim benim kizkardesim 3 cocuk sahibi her hamileligide cok farkli gecti birinde bebek hareketlenene kadar hamile oldugunu hissetmiyordu. Yarin insallah doktor guzel haberler verecek ve cok rahat bir hamilelik gecireceksin belkide iyi dusunelim iyi seyler olsun
Bizler için de dua et arkadasım normal yolla mı oldu değerleriniz nasıldıBende amh si düşük olup çok şükür bin şükür hamile kalanlardanım .. Allah her isteyene nasip etsin inşallah.
Amh kaç yaş kaç fsh kaçBende amh si düşük olup çok şükür bin şükür hamile kalanlardanım .. Allah her isteyene nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?