AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba, sizce aşağıdaki çıkan trizomi 12 düşük amh degerim yuzunden mı
amh degerim 0,14

2 kimyasal gebelik geçirdim sonra
3 aşılama
5 tup bebek tedavisi oldum. 4 ve beşinci tedavi bir hafta arayla oldu, geriden gelen yumurtaları degerlendirmek için.

1. tedavimde 8 haftalık kalbi durdu.
2. tedavimde yumurtalar döllenmedi boş yumurta idi
3. tedavimde yumurtalar iğnelere cvp vermedi yarısında iptla oldu
4 tedavimde 2 yumurta toplandı biri döllendi, toplama ertesi ilaç kullanmaya yenıden başladım bir hafta sonra 5. tedavim için ıkıncı opuyu oldum toplanan uc yumurtada döllenmedi.
o bir tane döllenen yumurta ngs genetik taramaya gonderildi o sırada 5. gun embrıyosu ıken donduruldu
dun sonucum geldi

Trizomi 12 denen bir sıkıntı çıktı.

Yaşım 32
amh degerim 0,14

doktor anne ve babaya baglıyacagımız bır gerı donus degıl bu dedı
ancak sizin dusuk amh degerınızden dolayı kalıtesız yumurtalarınız oldugunuzu bılıyoruz dedı
malesef benım sıkıntım bu
şimdi bir dönem daha reglı olmayı beklıyorum
tedaviden sonraki ikinci olacak ve yenıden eylulde planlıyorum

ekim ayından beri yanı bır senede 6. denemem olacak
her olumsuz tedaviden sonra ıkıncı ay tekrar tedavıye başladım
ilk 3 ünü aynı doktorda
son 2 sini başka doktorda
1 doktora takılı kalmak ıstemedım
doktor degıstırmek gerekıyor bence en az ıkı en cok ucten sonra

Kızlar her şeye rağmen bebegım büyümüş kese var ama düzensiz dedi tutuna da bilir kaybedebilirsin dedi dua edin ne ölü tutunsun 10 gün daha yaþış evde kısacası
canım inan biraz önce aklıma geldin sırf ne yaptın merak ettiğim için girdim çok mutlu oldum inşallah bebeğin sağlıklıdır tutunur :) rabbim kucağına almayı nasip eder

Maşallah nerede bu dr öncesinde tedavi gördün mu ve bu değerlerin 2 sene öncesi mı
Denizli de özel sağlık hastanesinde.. Bu Dr da 5,6 ay tedavi gördüm.. En son histereskopi oldum sonraki adette transfer oldum... Ama önceki yıllarda tedavi gördüm başka Dr. Larda.. Evet bu değerlerim 2 sene önceki amh değerim. Fsh de geçen sene ekimde bakılmışdı.

Kızlar amh de geri düşük olup dondurulmuş embriyo ile gebe kalan var mı aranızda

Kızlar amh de geri düşük olup dondurulmuş embriyo ile gebe kalan var mı aranızda
Evet ben o şekilde hamileyim çok şükür bin şükür Rabbime.. Allah isteyen herkese nasip etsin.. Bizede sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin inşallah.. Hayırlı ömürlü olsun inşallah..

Çok teşekkür ederim umut oldunuz bana Rabbim bebeğinizi size sizi de bebeğimiz bağışlasın bu ay Allah nasip ederse dondurulmuş embriyo transferim olacak

Çok teşekkür ederim umut oldunuz bana Rabbim bebeğinizi size sizi de bebeğimiz bağışlasın bu ay Allah nasip ederse dondurulmuş embriyo transferim olacak
Rica ederim.. İnşallah hayırlısıyla olur.. Allah yardımcınız olsun. Sizin güzel dualarınıza da Amin.. Allah razı olsun canım..

Hayirlu olsun. Hangi merkez ve doktorda tüp bebek yaptirip hamile kaldiniz?

Hanımlar merhaba bu topiğe ilk defa yazıyorum. Ben de AMH çook düşük olanlardanım. Transfer sürecindeydim. Dün 2. negatifi aldım...Çok üzgünüm. Allah'tan umut kesilmez. Şimdi de merkez ve doktor arayışına girdim. Ankara ilinde rezervi düşük olan kadınlarda başarı sağlayan bir merkez veya doktor var mı? İnternetteki genel yorumlara bakıyorum. Herkez artık merkezlerden bıkmış. Her biri hakkında olumlu-olumsuz yorumlar var...Yorumların birkaç yıl öncesine ait...Lütfen bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Aklım çok karışık...

İmla hatalarım için de özür dilerim..

Bu amh da başarı şansımız bu kadar mı düşük ya üzüldüm cnm inş birdahaki tedavi başarılı olur Ankara'daki merkezleri bilmiyorum ama amh da Hulusi hocayı yazıyorlar hep istersen onu bi araştır ablam da Recai hocada yaptırdı o da memnundu
İmla hatalarım için de özür dilerim..

sorma canım. o kadar korkuyorum ki bir daha yumurta gelişmeyecek diye...çok sevindim cevabına. benim de aklımda iki kişi vardı. Biri Recai bey biri Timur Gürgen kararsız kaldım. Ikisi ile de ilgili olumsuz yorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…