- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.221
Ederim canım Allah herkese nasip etsin inşallah.. Tüp bebek canım.. Baya zor bi hastaydım.. Amh 2 sene önce 0,15 di,, fsh 16.lardaydı..Bizler için de dua et arkadasım normal yolla mı oldu değerleriniz nasıldı
Yaş 39 amh 0,15, fsh 16.lardaydı..Amh kaç yaş kaç fsh kaç
Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin kaç haftaliksin dr ün kimYaş 39 amh 0,15, fsh 16.lardaydı..
18. Haftadayız.. Çok şükür bin şükür Rabbime... Dr. Yunus aydın. Allah sizlerede yaşatsın..Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin kaç haftaliksin dr ün kim
Maşallah nerede bu dr öncesinde tedavi gördün mu ve bu değerlerin 2 sene öncesi mı18. Haftadayız.. Çok şükür bin şükür Rabbime... Dr. Yunus aydın. Allah sizlerede yaşatsın..
canım inan biraz önce aklıma geldin sırf ne yaptın merak ettiğim için girdim çok mutlu oldum inşallah bebeğin sağlıklıdır tutunur :) rabbim kucağına almayı nasip ederKızlar her şeye rağmen bebegım büyümüş kese var ama düzensiz dedi tutuna da bilir kaybedebilirsin dedi dua edin ne ölü tutunsun 10 gün daha yaþış evde kısacası
Denizli de özel sağlık hastanesinde.. Bu Dr da 5,6 ay tedavi gördüm.. En son histereskopi oldum sonraki adette transfer oldum... Ama önceki yıllarda tedavi gördüm başka Dr. Larda.. Evet bu değerlerim 2 sene önceki amh değerim. Fsh de geçen sene ekimde bakılmışdı.Maşallah nerede bu dr öncesinde tedavi gördün mu ve bu değerlerin 2 sene öncesi mı
Var ben araştırdım tv de internette gördümKızlar amh de geri düşük olup dondurulmuş embriyo ile gebe kalan var mı aranızda
Evet ben o şekilde hamileyim çok şükür bin şükür Rabbime.. Allah isteyen herkese nasip etsin.. Bizede sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin inşallah.. Hayırlı ömürlü olsun inşallah..Kızlar amh de geri düşük olup dondurulmuş embriyo ile gebe kalan var mı aranızda
Çok teşekkür ederim umut oldunuz bana Rabbim bebeğinizi size sizi de bebeğimiz bağışlasın bu ay Allah nasip ederse dondurulmuş embriyo transferim olacakEvet ben o şekilde hamileyim çok şükür bin şükür Rabbime.. Allah isteyen herkese nasip etsin.. Bizede sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin inşallah.. Hayırlı ömürlü olsun inşallah..
Rica ederim.. İnşallah hayırlısıyla olur.. Allah yardımcınız olsun. Sizin güzel dualarınıza da Amin.. Allah razı olsun canım..Çok teşekkür ederim umut oldunuz bana Rabbim bebeğinizi size sizi de bebeğimiz bağışlasın bu ay Allah nasip ederse dondurulmuş embriyo transferim olacak
Hayirlu olsun. Hangi merkez ve doktorda tüp bebek yaptirip hamile kaldiniz?Evet ben o şekilde hamileyim çok şükür bin şükür Rabbime.. Allah isteyen herkese nasip etsin.. Bizede sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin inşallah.. Hayırlı ömürlü olsun inşallah..
Allah razı olsun.. Denizlide özel sağlık hastanesinde doç . Dr. Yunus aydın.Hayirlu olsun. Hangi merkez ve doktorda tüp bebek yaptirip hamile kaldiniz?
İmla hatalarım için de özür dilerim..Hanımlar merhaba bu topiğe ilk defa yazıyorum. Ben de AMH çook düşük olanlardanım. Transfer sürecindeydim. Dün 2. negatifi aldım...Çok üzgünüm. Allah'tan umut kesilmez. Şimdi de merkez ve doktor arayışına girdim. Ankara ilinde rezervi düşük olan kadınlarda başarı sağlayan bir merkez veya doktor var mı? İnternetteki genel yorumlara bakıyorum. Herkez artık merkezlerden bıkmış. Her biri hakkında olumlu-olumsuz yorumlar var...Yorumların birkaç yıl öncesine ait...Lütfen bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Aklım çok karışık...
İmla hatalarım için de özür dilerim..
sorma canım. o kadar korkuyorum ki bir daha yumurta gelişmeyecek diye...çok sevindim cevabına. benim de aklımda iki kişi vardı. Biri Recai bey biri Timur Gürgen kararsız kaldım. Ikisi ile de ilgili olumsuz yorum çokBu amh da başarı şansımız bu kadar mı düşük ya üzüldüm cnm inş birdahaki tedavi başarılı olur Ankara'daki merkezleri bilmiyorum ama amh da Hulusi hocayı yazıyorlar hep istersen onu bi araştır ablam da Recai hocada yaptırdı o da memnundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?