- 13 Ağustos 2017
- 475
- 478
- 103
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.241
Önceki sayfalarda Hulusi hocayla başlayacak bir arkadaş vardı geçmişe doğru gidersen görürsün hatta onun tavsiye ettiği ilaç ve yiyecekler vardı o arkadas sana daha yardımcı olabilir. Allah yardımcın olsun biz zor bir grubun içindeyiz daha sabırlı daha güçlü olmalıyız. Sen de vücudunun ilaçlardan arınmasını bekle sonra yoluna devam et. Değerlerin nasıldı kaç toplandısorma canım. o kadar korkuyorum ki bir daha yumurta gelişmeyecek diye...çok sevindim cevabına. benim de aklımda iki kişi vardı. Biri Recai bey biri Timur Gürgen kararsız kaldım. Ikisi ile de ilgili olumsuz yorum çok
benden en fazla 1 yumurta toplanıyor...sürekli iyi kalite denildi...ama buna da inanmıyorum. elde olan tek bir yumurta var ne diyecekler? psikolojisi bozulmasın hastanin diye iyi deyip geçiyorlar. hatta embriyom gayet iyiydi onların görüşüne göre. Rahim de güya temiz denildi...ama tutmadi işte? bazen kendimi suçluyorum ben mi hata yaptım transferden sonra? bir ara düşecek gibi olmuştum o zaman mi kaybettim diyorum işte... tamam canım incelerim sayfayiÖnceki sayfalarda Hulusi hocayla başlayacak bir arkadaş vardı geçmişe doğru gidersen görürsün hatta onun tavsiye ettiği ilaç ve yiyecekler vardı o arkadas sana daha yardımcı olabilir. Allah yardımcın olsun biz zor bir grubun içindeyiz daha sabırlı daha güçlü olmalıyız. Sen de vücudunun ilaçlardan arınmasını bekle sonra yoluna devam et. Değerlerin nasıldı kaç toplandı
benim 0,01 AMH umut etmeli.miyim?Mevsimyaz06 dene bende işe yaradı kızlar ben mah 0.29 ile hamileyim ümidinizi kaybetmeyin hemde 8. Denemede
Ben hulusi hocaya gittim bir ay önce onda başlayacaktım. Hulusi hoca hiç maddi beklenti içinde olmayan bir doktor zaten o kadar hastası var ki ihtiyacı bile olduğunu sanmıyorum. Benim her türlü kontrollerimi yaptırdı olası her seyi anlattı ne yeyip ne içmem gerektiğini hangi takviyeyi neden verdiğini ve ya vermediğini ayrıntısıyla anlatıyor ve tüp bebek en son asama önce sebeplerini araştıralım diyor bana genetik test yaptı sonucu eylül ortalarında cıkacak ekim sonuna kadar kendiliğinden dene ilaçlarını alarak dedi. Sonra da buraya gelme yolun cok uzun dedi adanadan gitmiştim ben orada doktor ismi verdi ve raporları whatsapp yoluyla bana da gönderirsin bi yandan bem de yardımcı olurum dedi. Tek sıkıntı var hulusi hoca da hastası aşırı fazla ve randevuyu alıyorsun ama randevuya göre gitmiyor sıra ve çok bekliyorsun bir bucuktaki randevuma beş bucukta girdim ve sona da herkes cok yığılıyor bu yüzden cok kafası karısık oluyor sana tavsiyem gidersen sabah ilk randevuları al ve ilk girenlerden ol yanına eminim seninle her yönüyle ilgilenip destek olacaktır. Çıktığımda yanından ben daha umutlu çıkmıştım.sorma canım. o kadar korkuyorum ki bir daha yumurta gelişmeyecek diye...çok sevindim cevabına. benim de aklımda iki kişi vardı. Biri Recai bey biri Timur Gürgen kararsız kaldım. Ikisi ile de ilgili olumsuz yorum çok
Cengelcim ben biestron dhea yı doktoruma sordum senin testesteronun yüksekçe sana gerek yok dedi. Önce onu ölçtür ona göre al canım bence tabi doktoruna da danışarak...Biesteron Dhea diye birsey var onumu kullansam acaba
Icsi mi yapildi? Hangi tedavi uygulandi?Allah razı olsun.. Denizlide özel sağlık hastanesinde doç . Dr. Yunus aydın.
Forumlarda 0.06 ile gebe kalmış hemde devam eden gebeligi bir arkadaş gördüm veren Allah belli olmaz hemde tüp bebek sizbenim 0,01 AMH umut etmeli.miyim?
Hulusi hoca yumurta kalitesi ile ilgili çok ümit verici konuşmuyor ben de hastasıyım hatta şu an gebeyim ama sağlıklı ilerlemiyor kese düzensiz muhtemelen yarın kuretaj denecekÖnceki sayfalarda Hulusi hocayla başlayacak bir arkadaş vardı geçmişe doğru gidersen görürsün hatta onun tavsiye ettiği ilaç ve yiyecekler vardı o arkadas sana daha yardımcı olabilir. Allah yardımcın olsun biz zor bir grubun içindeyiz daha sabırlı daha güçlü olmalıyız. Sen de vücudunun ilaçlardan arınmasını bekle sonra yoluna devam et. Değerlerin nasıldı kaç toplandı
Icsi ne demek bilmiyorum.. Bana her ay klomen verip olan yumurtayı büyütüp topluyordu doktorum.. İyi dolu çıkarsa döllenme olursa donduruluyordu. En son transfer oldu.. Transfer öncesi histereskopi oldum çünkü miyom varmış o alındı..Icsi mi yapildi? Hangi tedavi uygulandi?
Rabbim inşallah tamamına erdirir :)Kızlar sürpriz ben kürtaj beklerken dr iki kese gördü birinin kalp atışları var diğeri nin yok bir hafta sonra kontrol 37 yaşındayım ilk defa kalp sesi duydum ağladım orada hüngür hüngür inşallah devam eder gidin hulusi hocaya gidin
Ne güzel haber akşam ne yazmıştın sabah ne çıktı rabbim sağlıkla sıhhat ile kucağına aldırsın ikisini deKızlar sürpriz ben kürtaj beklerken dr iki kese gördü birinin kalp atışları var diğeri nin yok bir hafta sonra kontrol 37 yaşındayım ilk defa kalp sesi duydum ağladım orada hüngür hüngür inşallah devam eder gidin hulusi hocaya gidin
Amin inşallahRabbim inşallah tamamına erdirir :)
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim.Kızlar sürpriz ben kürtaj beklerken dr iki kese gördü birinin kalp atışları var diğeri nin yok bir hafta sonra kontrol 37 yaşındayım ilk defa kalp sesi duydum ağladım orada hüngür hüngür inşallah devam eder gidin hulusi hocaya gidin
Gözünaydın cnm allhım kucağına almayı nasip etsin...Kızlar sürpriz ben kürtaj beklerken dr iki kese gördü birinin kalp atışları var diğeri nin yok bir hafta sonra kontrol 37 yaşındayım ilk defa kalp sesi duydum ağladım orada hüngür hüngür inşallah devam eder gidin hulusi hocaya gidin
Hayırlı olsun, inşallah devamı gelir...İnşallah biz de böyle bir mutluluğu tadarız tez zamanda...Kızlar sürpriz ben kürtaj beklerken dr iki kese gördü birinin kalp atışları var diğeri nin yok bir hafta sonra kontrol 37 yaşındayım ilk defa kalp sesi duydum ağladım orada hüngür hüngür inşallah devam eder gidin hulusi hocaya gidin
Inşallah ya inşallah herkes bu duyguyu yaşasın benim de devam etsin inşallahHayırlı olsun, inşallah devamı gelir...İnşallah biz de böyle bir mutluluğu tadarız tez zamanda...
Hangi doktorda miyom aldirdiniz?Icsi ne demek bilmiyorum.. Bana her ay klomen verip olan yumurtayı büyütüp topluyordu doktorum.. İyi dolu çıkarsa döllenme olursa donduruluyordu. En son transfer oldu.. Transfer öncesi histereskopi oldum çünkü miyom varmış o alındı..
çok sevindim inşallah iki kalp atışı duyarsın bi dahaki kontrolde... iki yavrunu da sağ sağlim Rabb,m kucağına versinKızlar sürpriz ben kürtaj beklerken dr iki kese gördü birinin kalp atışları var diğeri nin yok bir hafta sonra kontrol 37 yaşındayım ilk defa kalp sesi duydum ağladım orada hüngür hüngür inşallah devam eder gidin hulusi hocaya gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?