AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ayyýy ben bile aģlarim şimdi hadi gözünüz aydın Rabbim tamamına er dirsin darısı da bize olsun

Bu arada kızlar instegramda hanımlar için özel macun diye bi sayfa var bi göz atın derim banada bi arkadaşım önerdi şu an bakıyorum tedavim ertelendi en azından bitkisel birşeyler denemeye devam edicem

Merhaba bende ikinci opu yapilacak sonra miyom ameliyati olacam siz transfer icin kac ay baklediniz birde nasildi agriniz oldumu ve hemen kalkabildinizmi ameliyata acikcasi biraz ürkuyorum

Merhaba bende ikinci opu yapilacak sonra miyom ameliyati olacam siz transfer icin kac ay baklediniz birde nasildi agriniz oldumu ve hemen kalkabildinizmi ameliyata acikcasi biraz ürkuyorum
Merhaba.. Benimki histereskopi amaliyatı ydı.. Önce muayenede polip var dedi Dr. Amaliyattan sonra miyommuş dedi alınca yani.. Sizin bahsettiğiniz amaliyat göbekten yada kasık tan kesiyle sanırım benimkinde kesi yok vajinadan girilip yapılıyor işlem.. Dolayısıyla daha kolay hemen ayıldıktan tan sonra o gün çıktım hastaneden çok rahattım.. Transferede histereskopi sonrası ilk adette rahim hazırlığına başlandı..

Henuz doktorumla detayli konusmadik bende merak ediyorum nasil olacak diye sadece ameliyatran 3 ay sonra transferi yapacagiz dedi rahimin toparlanmasi icinmis opudan sonra detayli konusacagiz bakalim polipte var oda temizlenecekmis miyonda rahimin disindaymis fakat biraz buyume yapinca rahime hafif baski yapiyormus doktorumda ameliyat dedi

Anladım canım geçmiş olsun şimdiden.. Ama seninki histereskopi değil anladığım kadarıyla benim hemen sonraki ay transfer için hazırlığa başladık sen 3 ay diyorsun.. Hayırlısı olsun bakalım.. İnşallah sonuç güzel olur..

Amin canim Doktorum henuz bisey demedi ama sadece kolay olacak dedi hayirlisi

Amh ınız kaçtı acaba?

.

Merhaba benim de AMH düşük. Sadece defalarca tüp bebek denemiş biri olarak kesinlikle Ankarada hele de Recai beyde başlama. O kadar kalabalık, ilgisiz, hijyenden ve mahremiyetini uzak yerde (ki sonuç iyi olsun diye herşeye katlanıyoruz) denemediği ilaç kalmadı sonuç hep hüsran, en son donör dedi. Tamamen vazgeçmişken Erbil Yağmurla görüşeyim dedim umutsuzca hiç bir doktor bu kadar güven verip hatasıyla empati kuramaz. Bir yumurta zar zor elde ederken 9yumurta mucizeydi. Transfer sürecini bekliyorum inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır. Güzel haberi alıp öyle yazacaktım ama lütfen emeğimizi paranızı zamanınızı boşa harcamayın diye yazıyorum.

Erbil bey nasıl bir tedavi uyguladı size ne kadar sürede dokuz yumurta elde edildi acaba biraz anlatır mısınız

Erbil bey nasıl bir tedavi uyguladı size ne kadar sürede dokuz yumurta elde edildi acaba biraz anlatır mısınız
Erbil bey çok ilgili ve deneyimli bir doktor. Bana önceki tedavilerimde bir çok protokol hertürlü ilaç tedavisi uygulandı. Özellikle Recai beyde çok fazla ilacı en yüksek dozda kullandırdı kiminde hiç yumurta elde edemedik, kiminde bir tane. Erbil bey en düşük dozda tek ilaçla ilk ay 3 yumurta elde etti çok sevindik ailecek.:) transfer yapabiliriz ama bir kez daha toplamayı öneriyorum dedi(o süreçte büyüme hormonu testi yaptırdı ki daha önce yapılmamıştı bende çok düşük çıktı. Onun için hergün küçük dozda iğne vuruldum) bizde son kez deneyelim dedik diğer regl günüme kadar ve opu ya kadar o ilacı kullandım ve 6 yumurta elde ettik. Şunu tekrar belirteyim ben de tek yumurta bile elde etmek zor diye nereye gitsek ümit verip demek ilaca tepki veriyorsun gibi bahanelerle evlatlık ya da donör öneriyorlardı. Doktorumuz elinden geleni yaptı transfer den sonra da Rabbim inşallah hayırlısıyla ol der ve nasip olur herkese içinde bizde.

İnanamıyorum gerçekten Allah'ın yardımıyla da büyük başarı okurken çok mutlu oldum demekki her şey bitmiyor yaşadıkça.. inş bu kadar emeği rabbim tamamına erdirir. Senin de amh epey düşük sanırım ne güzel pes etmeyen dönor demeyen bir doktorla karşılaşman olmuş peki Yen'i yerinde mi devam ediyorsun az doz derken mesela ne ilacı ne kadar kullandın şuan da ben de bu az dozla az be kaliteli yumurta işini araştırıyorum da son opu daki hüsrandan sonra

Seni çok iyi anlıyorum bende neler yaşadım, neler duydum doktorlardan. Çok şükür işinin eliyle geç de olsa tanıştım. Erbil bey e çok güveniyorum. Canım o kadar ilaç kullandım ki aklıma gelmedi sorunca m harfiyle başlayan ilacın düşük dozu. Gerçekten iyi araştır. Ama unutma aynı doktora ikinci şansı verme. Benim eşim yok seni tanıdılar, yok kısmet olacaksa Her yerde olur, yok doktorlar aşağı yukarı aynı tedavi uyguluyorlar diye diretti. Maddi ve en önemlisi manevi çok yıprandık. Erbil beye de umutsuz zar zor gittik tüm süreçte destek oldu.

Demekki adamların hepsi aynı ben de evde aynı cümleleri duyuyorum İnş Allah tamamına erdirsin güzel haberlerini yazarsın artık buradan. Sıkılmadan sorulara cevap verdiğin için teşekkürler

Demekki adamların hepsi aynı ben de evde aynı cümleleri duyuyorum İnş Allah tamamına erdirsin güzel haberlerini yazarsın artık buradan. Sıkılmadan sorulara cevap verdiğin için teşekkürler

Ne demek ne zaman istersen :) inşallah sende zorluk çekmeden kavuşursun bebişine :) sende gelişmelerden haberdar et. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…