- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.281
Kızlar bende çok kotuyum gelen geçen bebek soruyo karnına bakiyo eşime çok uzuluyorum psikolojik bozuldu bana akıl verin yumurta kalitesizliği var bende de yoruldum
Canim valla benim tahlil sonuçlarına bakıp ona gore kürü vermişlerdi. Ben şubesinden aldim. Ama büyük ihtimal tahlil sonuçlarını isterken sorarlar ama tam bir bilgim yok internetten sipariş edenler ya da arayıp sipariş edenler daha iyi bilir.
Evet ben de senin gibi hiç hazır olmadığım bir anda öğrenmiştim o kürlerle biraz fsh düzeyin düşecektir streslenme sırasıyla yoluna girer her şey sonrasında iyi bir doktorla tedavine başlarsınKizlar benim de amh 0.5 ve fsh 19. Yas 32. Gorusmedigim dr kalmadi hepsi tup bebek diyor. 2 hafta once herseyden habersizdim simdi hayatim kabusa döndü. Saracoglu hayit tohumu ve aslanpencesine basladim.
Teşekkür ettim. Hayırlısı hepimiz için.Bahçecinin doktorları ile ön görüşme ücretsiz kendinde araştır hepsiyle görüş zaten birine doğru yönleneceksindir
Cok sevindim senin adina hemde cok insallah kucaginiza aldiginiz zamanlari da gorursunuz. Fsh ve amh kacti aca kac yumurtadan gebilk olustuKızlar sürpriz ben kürtaj beklerken dr iki kese gördü birinin kalp atışları var diğeri nin yok bir hafta sonra kontrol 37 yaşındayım ilk defa kalp sesi duydum ağladım orada hüngür hüngür inşallah devam eder gidin hulusi hocaya gidin
Amh 0.29 fsh 20 idi 6 yumurta toplandı 5 tanesi 3. Güne gitti 2 si transfer edildi 3 u dpndurulduCok sevindim senin adina hemde cok insallah kucaginiza aldiginiz zamanlari da gorursunuz. Fsh ve amh kacti aca kac yumurtadan gebilk olustu
Sizin adınıza çok sevindim. Allah kucağınıza da almayı nasip etsin. Bu Hulusi bey hangi hastahanede öğrenebilirmiyiöAmh 0.29 fsh 20 idi 6 yumurta toplandı 5 tanesi 3. Güne gitti 2 si transfer edildi 3 u dpnduruldu
Ankara başkent universitesinde bende orda tedavi oluyorum ama doktorun göğüşen bey amh 0.7 çikolata kistimde var yumurtalarım toplandı ama progesteronum yükseldıği için transferim iptal oldu 2 yumurtam donduruldu toplamda 6 yumurtam oluşmuştu zaten şimdi vücudu dinlendirelim dedi doktorum sonra tekrar yeni iğnelerle yumurta elde edip dondurulmuş yumurtalarımi da kullanıp en kalitelileri hangisi ise onları transfer ederiz dedi bklm hayırlısı olsun hepimiz içinSizin adınıza çok sevindim. Allah kucağınıza da almayı nasip etsin. Bu Hulusi bey hangi hastahanede öğrenebilirmiyiö
Cok guzel insallah pozitifi gorursunuz. Tup bebkte porogesteron testini onemsiyorlar mi . Yani progesteronun kac olmasi lazimmisAnkara başkent universitesinde bende orda tedavi oluyorum ama doktorun göğüşen bey amh 0.7 çikolata kistimde var yumurtalarım toplandı ama progesteronum yükseldıği için transferim iptal oldu 2 yumurtam donduruldu toplamda 6 yumurtam oluşmuştu zaten şimdi vücudu dinlendirelim dedi doktorum sonra tekrar yeni iğnelerle yumurta elde edip dondurulmuş yumurtalarımi da kullanıp en kalitelileri hangisi ise onları transfer ederiz dedi bklm hayırlısı olsun hepimiz için
İşte zaten doktorumda öyle dedi normal şartlarda hangi hastane gidersen git bu değerlerle transferi yaparlar aslında tüp bebekte progesteron değeri yükselince tutunma olasılığı düşüyormuş 0 in altında olması gerekiyor benim hep 0.3 0.5 arasındaydı taakiii son güne kadar son gün 2.17 ye çıkmıştı yumurtalarım toplandı ama transferim olmadı yaa herkesin tedavi yöntemi farklı işte bklm önce Rabbime sonrada göğüşen beye güveniyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizCok guzel insallah pozitifi gorursunuz. Tup bebkte porogesteron testini onemsiyorlar mi . Yani progesteronun kac olmasi lazimmis
Tesekkr ettim. Hepimiz için hayırlısıAnkara başkent universitesinde bende orda tedavi oluyorum ama doktorun göğüşen bey amh 0.7 çikolata kistimde var yumurtalarım toplandı ama progesteronum yükseldıği için transferim iptal oldu 2 yumurtam donduruldu toplamda 6 yumurtam oluşmuştu zaten şimdi vücudu dinlendirelim dedi doktorum sonra tekrar yeni iğnelerle yumurta elde edip dondurulmuş yumurtalarımi da kullanıp en kalitelileri hangisi ise onları transfer ederiz dedi bklm hayırlısı olsun hepimiz için
Cok tuhaf. Zatdn transferden 5 gun once progestan habina baslatiyorlarİşte zaten doktorumda öyle dedi normal şartlarda hangi hastane gidersen git bu değerlerle transferi yaparlar aslında tüp bebekte progesteron değeri yükselince tutunma olasılığı düşüyormuş 0 in altında olması gerekiyor benim hep 0.3 0.5 arasındaydı taakiii son güne kadar son gün 2.17 ye çıkmıştı yumurtalarım toplandı ama transferim olmadı yaa herkesin tedavi yöntemi farklı işte bklm önce Rabbime sonrada göğüşen beye güveniyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
benim transfer günü progesteron degerim 41 idi...bu doktor bu değeri çok iyi diye nitelendirdi...progesteron değeri yüksek iken bebek tutunmuyorsa neden transfer yapıyorlar? sence böyle bir riski alırlar mi? bir tek Gogşen bey mi biliyor bu konuyu? ilginç geldi bana söyledikleri..ya da şöyle olabilir. Test sonucu laboratuvarin kullandığı teknikten dolayı farklı değerler mi alıyor? Mesela bendeki 41 belki sizdeki 0 ile 1 arasına denk geliyordurİşte zaten doktorumda öyle dedi normal şartlarda hangi hastane gidersen git bu değerlerle transferi yaparlar aslında tüp bebekte progesteron değeri yükselince tutunma olasılığı düşüyormuş 0 in altında olması gerekiyor benim hep 0.3 0.5 arasındaydı taakiii son güne kadar son gün 2.17 ye çıkmıştı yumurtalarım toplandı ama transferim olmadı yaa herkesin tedavi yöntemi farklı işte bklm önce Rabbime sonrada göğüşen beye güveniyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
bence yanlış anladığın bir nokta var gibi...zaten 2.17 progesteron değeri çok düşük belki o yüzden transfer olmamış olabilirİşte zaten doktorumda öyle dedi normal şartlarda hangi hastane gidersen git bu değerlerle transferi yaparlar aslında tüp bebekte progesteron değeri yükselince tutunma olasılığı düşüyormuş 0 in altında olması gerekiyor benim hep 0.3 0.5 arasındaydı taakiii son güne kadar son gün 2.17 ye çıkmıştı yumurtalarım toplandı ama transferim olmadı yaa herkesin tedavi yöntemi farklı işte bklm önce Rabbime sonrada göğüşen beye güveniyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?