AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Kızlar bende çok kotuyum gelen geçen bebek soruyo karnına bakiyo eşime çok uzuluyorum psikolojik bozuldu bana akıl verin yumurta kalitesizliği var bende de yoruldum

İmtihan deyip susacaksın canım allah sabredenlerle beraberdir şimdi hayırlı vakit değil demekki elbet birgün gelir zamanı kanser değiliz verem değiliz çok şükür güzel bir şey için mücadele veriyoruz bu yolda sağlıklı olmalıyız bedenen ve ruhen.. sabırlı ol sıkıntın için neyse araştırmalar yap onları dene allh hepimizin yardımcısı olsun belki çevrende kimse yoktur ama yalnız değilsin unutma biz de varız
Kızlar bende çok kotuyum gelen geçen bebek soruyo karnına bakiyo eşime çok uzuluyorum psikolojik bozuldu bana akıl verin yumurta kalitesizliği var bende de yoruldum

Merhaba, bende tahlil sonuçlarımı saraçoğlunun sitesinde chat bölümüne yazdım.
Gizem hanım yardımcı oldu orada. Değerlerime göre ürünler gönderdi. toplamda 4 ürün. ilk önce hormon değerlerini normal seviyeye getirecekmiş. Yaklaşık 2 - 2,5 ay sürecek dedi
Sonrasında tekrar tahlil yaptırıp çıkan sonuçlarını göndericem.
Bakalım inşallah faydalı olur.
Yarın kürlere başlayacağım...

Kizlar benim de amh 0.5 ve fsh 19. Yas 32. Gorusmedigim dr kalmadi hepsi tup bebek diyor. 2 hafta once herseyden habersizdim simdi hayatim kabusa döndü. Saracoglu hayit tohumu ve aslanpencesine basladim.
Evet ben de senin gibi hiç hazır olmadığım bir anda öğrenmiştim o kürlerle biraz fsh düzeyin düşecektir streslenme sırasıyla yoluna girer her şey sonrasında iyi bir doktorla tedavine başlarsın

İyi geceler bayanlar. Benim amh değerim düşük. Daha öncede paylaşmıştım. Bugünlerde tüp bebek düşünmeye başladım. İstanbul'da oturuyorum. Önerebileceğiniz doktor veya hastane var mı?

Suan su yaziniza bende agladim. Ilk bebegim geldi aklima dilerim bebegin sana tutunur. Bende yasarim o gunleri allahim isteyen herkese yasatsin

Son düzenleme:
Cok sevindim senin adina hemde cok insallah kucaginiza aldiginiz zamanlari da gorursunuz. Fsh ve amh kacti aca kac yumurtadan gebilk olustu

Sizin adınıza çok sevindim. Allah kucağınıza da almayı nasip etsin. Bu Hulusi bey hangi hastahanede öğrenebilirmiyiö
Ankara başkent universitesinde bende orda tedavi oluyorum ama doktorun göğüşen bey amh 0.7 çikolata kistimde var yumurtalarım toplandı ama progesteronum yükseldıği için transferim iptal oldu 2 yumurtam donduruldu toplamda 6 yumurtam oluşmuştu zaten şimdi vücudu dinlendirelim dedi doktorum sonra tekrar yeni iğnelerle yumurta elde edip dondurulmuş yumurtalarımi da kullanıp en kalitelileri hangisi ise onları transfer ederiz dedi bklm hayırlısı olsun hepimiz için

Cok guzel insallah pozitifi gorursunuz. Tup bebkte porogesteron testini onemsiyorlar mi . Yani progesteronun kac olmasi lazimmis

Cok guzel insallah pozitifi gorursunuz. Tup bebkte porogesteron testini onemsiyorlar mi . Yani progesteronun kac olmasi lazimmis
İşte zaten doktorumda öyle dedi normal şartlarda hangi hastane gidersen git bu değerlerle transferi yaparlar aslında tüp bebekte progesteron değeri yükselince tutunma olasılığı düşüyormuş 0 in altında olması gerekiyor benim hep 0.3 0.5 arasındaydı taakiii son güne kadar son gün 2.17 ye çıkmıştı yumurtalarım toplandı ama transferim olmadı yaa herkesin tedavi yöntemi farklı işte bklm önce Rabbime sonrada göğüşen beye güveniyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Tesekkr ettim. Hepimiz için hayırlısı

Cok tuhaf. Zatdn transferden 5 gun once progestan habina baslatiyorlar

benim transfer günü progesteron degerim 41 idi...bu doktor bu değeri çok iyi diye nitelendirdi...progesteron değeri yüksek iken bebek tutunmuyorsa neden transfer yapıyorlar? sence böyle bir riski alırlar mi? bir tek Gogşen bey mi biliyor bu konuyu? ilginç geldi bana söyledikleri..ya da şöyle olabilir. Test sonucu laboratuvarin kullandığı teknikten dolayı farklı değerler mi alıyor? Mesela bendeki 41 belki sizdeki 0 ile 1 arasına denk geliyordur

bence yanlış anladığın bir nokta var gibi...zaten 2.17 progesteron değeri çok düşük belki o yüzden transfer olmamış olabilir

Belkide kızlar bende ćikolata kistimde olduğu için bununla ilgili bir değerlendirme dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…