- 4 Temmuz 2017
- 83
- 123
- 93
- 38
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.301
Minoset ya da parol içebilirsiniz zararı olmaz adet dönemi ile birleşince yapıyor maalesefYumurta büyütücü ilaçları kullandığımız sürede ağrı kesici (minoset) içmemizin bir sakıncası var mı? Dün merional kullanımına başladım. Ama hormon ilaçları dehşet bir baş ağrısı yapıyor. Bu durumdan yakınan var mı? :/
0,34 nasıl kızlar çok mu kötü[/QUOTE
Öncelikle geçmiş olsun canım, 1in altındaki değerler kötü diye değerlendirilir canım malesef ama değerler her zaman doğruyu göstermiyır adetinin 2 ve ya 3. Günü yapılan antral folükül sayımın daha önemli. Hiç ölçtürdün mü?
Hayır yaptırmadım zaten sonucumu doktorun sekreteri arayıp söyledi adetimin ilk günü gelmem gerektiğini söyledi bu test mi olucak ki bu test fsh ve amh testinden daha önemli
Geçen ay baktı doktor ama adet değildim sanırım bu ay adetim gelince bu duruma bakacak çok teşekkür ederim bilginiz içinTest değil. Adetinin 2. gününde vajinal ultrasonla kaç yumurta oluştuğuna bakılır. En kesin bilgiyi de bu muayene verir. Amh, fsh gibi sayıların çok önemi yok.
Burcunun dediği gibi canım antral folikül sayımın vajinal ultrasonla adetin 2. Ve ya 3. Günü yapılır ordaki görülen antral folikül sayın bu iki değerden( amh ve fsh dan) daha önemli önce onu bekle ve hiç canını sıkma...Geçen ay baktı doktor ama adet değildim sanırım bu ay adetim gelince bu duruma bakacak çok teşekkür ederim bilginiz için
Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun umarım bunun sonucu iyi çıkar ve bebek sahibi oluruzBurcunun dediği gibi canım antral folikül sayımın vajinal ultrasonla adetin 2. Ve ya 3. Günü yapılır ordaki görülen antral folikül sayın bu iki değerden( amh ve fsh dan) daha önemli önce onu bekle ve hiç canını sıkma...
Yaş kaç peki bu değere0,34 nasıl kızlar çok mu kötü
malesef benimde 0.35 ve kendi yumurtamla çok zor.Kendi yumurtamla tup denedim ama olmadı.doktorlar imkansiz demiyo ama cok düşük ihtimal defalarca deniyenler var tup bebeği. Doktorum bana yumurta donasyonunu öneriyo0,34 nasıl kızlar çok mu kötü
Peki donasyon %100 tutar mı diyorlar canımmalesef benimde 0.35 ve kendi yumurtamla çok zor.Kendi yumurtamla tup denedim ama olmadı.doktorlar imkansiz demiyo ama cok düşük ihtimal defalarca deniyenler var tup bebeği. Doktorum bana yumurta donasyonunu öneriyo
hic bi isleme %100 diyemezler burada spremin kaliteside önemli.genc yasda kaliteli yumurta sahibi bulunuyo.kendine benzer tipdeki benzerlik olsun diye.Bana bi yer önerdiler kibrisda simdi uygun yumurtayi bekliyorum.Peki donasyon %100 tutar mı diyorlar canım
Hangi merkez peki Halil İbrahim tekin mi ? Ve ücreti ne kadar başarı oranı kaç dedilerhic bi isleme %100 diyemezler burada spremin kaliteside önemli.genc yasda kaliteli yumurta sahibi bulunuyo.kendine benzer tipdeki benzerlik olsun diye.Bana bi yer önerdiler kibrisda simdi uygun yumurtayi bekliyorum.
Yaşım 34 canımYaş kaç peki bu değere
kıbrıstaki tek araştırma hastanesi olan yakındoğu üniversite hastanesi dr. Burcu hoca. Diğer tum kliniklerle görüstüm hatta bir tanesinde kendi yumurtamla denedim.Yanlis tedavi uygulandi.Ama yakindogu üniv. hastanesi içime sindi şükürler olsun.4050 euro. en uygun olan fiyatida bu hastane veriyordu. Ama uygunlugundan zirade başarı oranlarının yüksekliginden seçtim.Eger detayli soru sormak isterseniz benimle ilgilenen asistanin numarasini verebilirim istanbulda hazel hanım.Hangi merkez peki Halil İbrahim tekin mi ? Ve ücreti ne kadar başarı oranı kaç dediler
Peki yanlış tedavi uygulayan yer neresi canım bende bilgi sahibi olayım işlem ne zaman yapılacak size birde bahsettiğiniz asistanın numarasını özelden alayımkıbrıstaki tek araştırma hastanesi olan yakındoğu üniversite hastanesi dr. Burcu hoca. Diğer tum kliniklerle görüstüm hatta bir tanesinde kendi yumurtamla denedim.Yanlis tedavi uygulandi.Ama yakindogu üniv. hastanesi içime sindi şükürler olsun.4050 euro. en uygun olan fiyatida bu hastane veriyordu. Ama uygunlugundan zirade başarı oranlarının yüksekliginden seçtim.Eger detayli soru sormak isterseniz benimle ilgilenen asistanin numarasini verebilirim istanbulda hazel hanım.
Çok üzüldüm geçmiş olsun maalesef tıp sektörü para için herşey yapılan bir sektör olduYanlıs tedavi uygulayan yer dr. firdevs uğur.mucize ekip
Maddi manevi yıktılar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?