AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Yumurta büyütücü ilaçları kullandığımız sürede ağrı kesici (minoset) içmemizin bir sakıncası var mı? Dün merional kullanımına başladım. Ama hormon ilaçları dehşet bir baş ağrısı yapıyor. Bu durumdan yakınan var mı? :/

Minoset ya da parol içebilirsiniz zararı olmaz adet dönemi ile birleşince yapıyor maalesef

Hayır yaptırmadım zaten sonucumu doktorun sekreteri arayıp söyledi adetimin ilk günü gelmem gerektiğini söyledi bu test mi olucak ki bu test fsh ve amh testinden daha önemli

Hayır yaptırmadım zaten sonucumu doktorun sekreteri arayıp söyledi adetimin ilk günü gelmem gerektiğini söyledi bu test mi olucak ki bu test fsh ve amh testinden daha önemli

Test değil. Adetinin 2. gününde vajinal ultrasonla kaç yumurta oluştuğuna bakılır. En kesin bilgiyi de bu muayene verir. Amh, fsh gibi sayıların çok önemi yok.

Test değil. Adetinin 2. gününde vajinal ultrasonla kaç yumurta oluştuğuna bakılır. En kesin bilgiyi de bu muayene verir. Amh, fsh gibi sayıların çok önemi yok.
Geçen ay baktı doktor ama adet değildim sanırım bu ay adetim gelince bu duruma bakacak çok teşekkür ederim bilginiz için

Geçen ay baktı doktor ama adet değildim sanırım bu ay adetim gelince bu duruma bakacak çok teşekkür ederim bilginiz için
Burcunun dediği gibi canım antral folikül sayımın vajinal ultrasonla adetin 2. Ve ya 3. Günü yapılır ordaki görülen antral folikül sayın bu iki değerden( amh ve fsh dan) daha önemli önce onu bekle ve hiç canını sıkma...

Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun umarım bunun sonucu iyi çıkar ve bebek sahibi oluruz

hic bi isleme %100 diyemezler burada spremin kaliteside önemli.genc yasda kaliteli yumurta sahibi bulunuyo.kendine benzer tipdeki benzerlik olsun diye.Bana bi yer önerdiler kibrisda simdi uygun yumurtayi bekliyorum.
Hangi merkez peki Halil İbrahim tekin mi ? Ve ücreti ne kadar başarı oranı kaç dediler

Hangi merkez peki Halil İbrahim tekin mi ? Ve ücreti ne kadar başarı oranı kaç dediler
kıbrıstaki tek araştırma hastanesi olan yakındoğu üniversite hastanesi dr. Burcu hoca. Diğer tum kliniklerle görüstüm hatta bir tanesinde kendi yumurtamla denedim.Yanlis tedavi uygulandi.Ama yakindogu üniv. hastanesi içime sindi şükürler olsun.4050 euro. en uygun olan fiyatida bu hastane veriyordu. Ama uygunlugundan zirade başarı oranlarının yüksekliginden seçtim.Eger detayli soru sormak isterseniz benimle ilgilenen asistanin numarasini verebilirim istanbulda hazel hanım.

Peki yanlış tedavi uygulayan yer neresi canım bende bilgi sahibi olayım işlem ne zaman yapılacak size birde bahsettiğiniz asistanın numarasını özelden alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…