- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.321
Bence çok kötü değil..En azından bana göre...0,01 benimkisi ve 2 kez tüp denedim...Ben bile transfere gidebiliyorsam bu kadar az rezervle...sen çoktan gidersin..Tabi eşinde problem olmadığını varsayıyorum0,34 nasıl kızlar çok mu kötü
Eşimde Yok çok şükür bakalım adet olunca tekrar gideceğiz doktora zor derse hiç uğraşmak istemiyorum çünkü bazı nedenlerden dolayı çok yıprandım bununla yıpranmak istemiyorum yumurta donasyonu düşünüyorumBence çok kötü değil..En azından bana göre...0,01 benimkisi ve 2 kez tüp denedim...Ben bile transfere gidebiliyorsam bu kadar az rezervle...sen çoktan gidersin..Tabi eşinde problem olmadığını varsayıyorum
Eşimde Yok çok şükür bakalım adet olunca tekrar gideceğiz doktora zor derse hiç uğraşmak istemiyorum çünkü bazı nedenlerden dolayı çok yıprandım bununla yıpranmak istemiyorum yumurta donasyonu düşünüyorum
Şimdiye kadar reglim düzenliydi geçen ay olmadım tam 60 gündür olmuyırum işte Doğum kontrol hapım salı günü bitiyor burada araştırdığıma göre şansım düşük gibi o yüzden donasyon düşünüyorum zaman vd para kaybetmek istemiyorum zaten doktorda geçen ay pek iş açıcı konuşmadı sizce tüp bebek tutar mıDüzenli regl oluyorsan neden yumurta donasyonu önerdiler ayrıca 0,34 te tüp bebek yapılır diye biliyorum ultrasonla reglin 2-3 günü antral folikül olarak baktıklarında kaç folikül gördüler?
Şimdiye kadar reglim düzenliydi geçen ay olmadım tam 60 gündür olmuyırum işte Doğum kontrol hapım salı günü bitiyor burada araştırdığıma göre şansım düşük gibi o yüzden donasyon düşünüyorum zaman vd para kaybetmek istemiyorum zaten doktorda geçen ay pek iş açıcı konuşmadı sizce tüp bebek tutar mı
İnşallah bizlerede verir rabbim ne bileyim çok karamsar oldum bu konuda teşekkür ederim cevap için sizde sorun ne pekiyaa ben şubattan beri burada ne umutsuz kişilerin çocuk sahibi olduğunu okudum mesala daha bugün 0,13 amh ve 37 yaşında olan çocuk sahibi olduğunu okudum. hatta aşağıya kopyalıyorum yazısını :)
merhaba arkadaşlar. ben bu topiğin eskilerindenim. 2014-2015 arasında tam 1 yıl boyunca 3 embriyo elde edebilmişti doktorum. kaliteleri 4,5,6 hücreliydi. ve 2015 yılında hepsi transfer oldu ve çok şükür şuan ikizlerim 17 aylık. ve dahası şuan tekrar hamileyim ve normal yoldan süpriz oldu hatta mucize oldu. doktorum normal yolla hamile kalmamın muciZe olduğunu söyledi. yaş 37 amh:0.13 idi(3 sene önce) ve fsh o zamanda yüksekti. diyeceğim o ki. lütfen pes etmeyin. Allahtan ümidinizi kesmeyin. kupkuru bir topraktan filiz verebilir meyveniz. buraya yazdım çünkü rezerv azlığı, düşük amh yüksek fsh infertilite de en zor ama en zor grup. ve süreç bu yüZden çok zorlayıcı. maddi boyutu da elbette yıkıcı olabilir. ama stres sıkıntı moralsizlik her türlü etkiliyor. inanın. asla yılmayın. inşallah sizde mutlu sona ereceksiniz. hakkınızda hayırlısı olsun.
İnşallah bizlerede verir rabbim ne bileyim çok karamsar oldum bu konuda teşekkür ederim cevap için sizde sorun ne peki
Adet zamanında kaç folikül çıktıamh değerim 0,83 desem
Adet zamanında kaç folikül çıktı
Ben anlamıyorum ama iyi mi peki3 kez bakıldı 2 seferinde 4+2 toplam 6 adet görülmüştü geçen ay 4+3 toplam 7 adet görüldü iki yumurtalıkta
Ben anlamıyorum ama iyi mi peki
Kaç defa denediniz tüp bebekBende çok araştırdım ama içinden çıkamadım doktorlar rezerv azalmış her iki yumurtalıkta da en az 5 adet olmalı ama kalitesi daha önemli sayıdan dediler tabi kaliteli mi kalitesiz mi benimkiler onun kriteri nedir hala çözebilmiş değilim
Hiç hamilelik yaşadınız mı ?Bende çok araştırdım ama içinden çıkamadım doktorlar rezerv azalmış her iki yumurtalıkta da en az 5 adet olmalı ama kalitesi daha önemli sayıdan dediler tabi kaliteli mi kalitesiz mi benimkiler onun kriteri nedir hala çözebilmiş değilim
Kaç defa denediniz tüp bebek
Anladım canım umarım olur bende reglim gelirse inşallah doktorla görüşmem var ilk önce tüp bebek umarım olur oda olmazsa donasyonu düşünüyoruzhenüz hiç denemedim. yılbaşına kadar normal yollardan deneyip yılbaşı sonrası denemeyi düşünüyoruz.
Rabbim sağlıcakla versin kucağınıza peki fsh ,tiroid diğer değerleriniz kaçtı birde adetim 3 . Günü kaç folikül vardıArkadaşlar Merhaba benim de amh düşük olduğu için normal yolla hamile kalamadım 1 kez aşılama denedik olmadı 5 ayrı Dr a gittim hepsi tüp bebek dedi bende çakmak erdem hastanesinde tedaviye başladım birsürü iğneler ilaçlar ve sadece 1 yumurtam gelişti amh düşük olduğu için çok üzüldüm ağladım ya boş çıkarsa gelişmezse döllenmezse diye buradan okuduklarım hep 10-20 yumurta benim sadece 1 yumurtam gelişmişti ama çok şükür benim bitanecik yumurtam gelişti döllendi ve 2.gün embriyosu yerleştirildi ve mucizem gerçek oldu Hamileyimm
Demek istediğim kızlar Allahım gönülden edilen duaları geri çevirmiyor bol bol dua edin Rabbimin ol deyipte oldurmadığı hiçbir şey yok rabbim hepimizin kucaklarını doldursun emeklerimizi boşa çıkarmasın
Amh 1.10Rabbim sağlıcakla versin kucağınıza peki fsh ,tiroid diğer değerleriniz kaçtı birde adetim 3 . Günü kaç folikül vardı
iki kez transfere giden denemem oldu ikisi de negatif...yeni bir doktor deneyecegim Ankarada...şu an reglim var...fsh e2 baktiracagim. Bugün 2. günüm. haber veririm sana..moralim çok bozuk. Bugün sabah eşimle konuştuk. bana doktorlara güvenmedigini, bir daha denemek istemedigini soyledi..kendim gidecegim o zaman deyince tamam beni bu işlere bulaştırma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?