AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

seninki çok cok iyi...zaten olmamasi şaşırtıcı olurdu...benimki 0,01 belki de yok tamamen sıfır....Donasyon da düşünmüyorum. ya olacak ya da kucağım boş kalacak..eşimin hiç desteği yok. artık bıktı o da ne yapsın...beni karıştırma bu işlere dedi en son...Ankarada doktor arıyorum.

adetimin 4. günü gitsem sıkıntı olur mu? 3. günü gidemeyecegim çünkü işten izin almadım. adetim düzensiz olduğu için ne zaman gelecegini bilemiyorum...dün geldi malesef...

adetimin 4. günü gitsem sıkıntı olur mu? 3. günü gidemeyecegim çünkü işten izin almadım. adetim düzensiz olduğu için ne zaman gelecegini bilemiyorum...dün geldi malesef...
Dördüncü gün olmuyor canım maalesef tekrardan hormonlara baktırmamış kaç doktora sorduysam gerek Yok dedi zaten düşse ya da yükselse neyi değiştirecek ? Bana da çok mantıklı gelmiyor tekrar baktırmak şade merak dindirecek. Ankaradaysan sen biliyorsundur Recai hocayı dinledim dün tv de co iyonofor yapıyorlarmış embriyolara o da yavaş olanı hızlandırıyormuş bölünmesine katkı sağlıyormuş istersen bir araştır

şimdi fsh e2 baktirmamin anlami yok mu? onu mu demek istedin? bugün adetimin 2. günü ve günlerden pazar...Recai beyi denemeyi düşünüyorum..ama randevum yok. ve işten izin almadım. o nedenle 4. gün diye düşündüm...yani salı gitsem...hiç mi anlayamazlar kaç folikül var?

ben Ankarada yaşamıyorum aslında...ankaraya yakın bir ildeyim sadece...kime inanacagimi güvenecegimi bilmiyorum...Önceki doktorum Hrs de idi...iki kez denedik olmadi...atladığı bir nokta var gibi geliyor doktorun. Dolayısıyla farklı doktora gidecegim

Folikül sayısını elbette bilirler ama tedavi için başlamazlar.. yani şunu demek istedim canım fsh ın yükselmiş ya da düşmüş olması senin ancak merakını dindirmek için yani onun için yapılabilecek bir şey Yok. Zaten tedaviye başlarken de adetin ikinci günü e2 değerine mecbur bakacaklar yani boşuna izin alıp hormonların için kan vermene değmez diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim.benim gittiğim iki doktorda fsh için bastırdığım tahlillerden aradan aylar geçmesine rağmen yenileyim mi diye sorduğumda gerek olmadığını fsh ın tüp bebekte bir öneminin kalmadığını söylediler. Bana da mantıklı geldi. E2 önemli vücutta kist olup olmadığı bakımımdan zaten adetli gittiğinde tedavi için ona bakıyorlar tüp bebek merkezinde. Bu sebeple söyledim umarım anlatabildim. Recai hocayı sende araştır istersen bana mantıklı geldi en azından farklı bir teknik uyguluyormuş ben de onun yaptığı şeyi kendi merkezime soracağım gittiğimde. Ayrıyeten şunu da söyleyim bu amh değerinle iki kere transfere gidebildiysen çok şanslısın mesela benim senden çok daha yüksek bir değerle transfere gidememiştim.. umudunu kaybetme işin peşini bırakma

anladım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için...Bugün gidecegim fsh için. folikul için salı günü. aslında ne yapacağımi çok da bilmiyorum. sadece Recai beyle en azından konuşayım istiyorum. güven verecekler mi acaba? belki de yok olmaz diyecekler...şans konusunda olmadıktan sonra aynı durumdayız :). daha önceki denemelerim de var yumurta gelişmedi..

Benimde 0.01 fsh niz kaç benimki 100

Ne demek ne yaptım kiRecai hoca ve Hulusi hoca Ankara'da hep ismi duyulan kimseler araştırmalarını yap rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın

AMH için neler yapıyorsunuz kızlar?
ben açılışı soğan kuruyle yaptım. devamında inciri denerim diye düşünüyorum.
sizlerin var mıdır başka tavsiyesi?
ben birşey yapmadım. bir kez Saraçoğlu kürlerinden denemek istedim...bir tohum ismi vermişlerdi unuttum. onu 5 dakika kaynatip sabah ve akşam yemek öncesi icmem istendi. ne varki tadı o kadar garipti ki içemedim. birkaç kez icip bıraktım

AMH için neler yapıyorsunuz kızlar?
ben açılışı soğan kuruyle yaptım. devamında inciri denerim diye düşünüyorum.
sizlerin var mıdır başka tavsiyesi?
Amh için bir doktor bana kendine bebek gibi bakacaksın demişti.. önceki sayfalarda birçok Öneri var bence boş zamanında bir okumalısın hatta Hulusi hoca varmış Ankara'da onun bir hastası baya bir öneri yazmıştı.. ben sadece elevit, omega 3 ve coenzim q10 kullanıyorum . Saraçoğlu bizim için incir kürü öneriyor ancak proşaktin yükselecek korkusuna bir kere yaptım yaptıgım ay hayatımda ilk defa kistim oluştu o yüzden ben korkuyorum. Ama herkeste farklı etki yapar sen belki şifasını görürsün. Tedaviye hemen başlamayacaksan yapabilirsin.

fsh hep değişiyor. Bugün yaptirdim tahlil henüz sonuç almadim...hiç tüp bebek denedin mi? rezervin nedem az? çikolata kisti mi var? benim cikolata kistim var
Merak ettim sonucu yazar misin çıkınca? Sebebi tam belli degil araştırılıyor. Çikolata kistim vardı ama çok büyük değildi 2.5 cm idi kendiliğinden en son 1.5 cm olmuş. Rezerv azlığı yapmazmis. Tüp bebek denemedim canım saraçoğlu kürlerini deniyorum 6 aya yaklaştı. Bakalım ekim adette baktircam. İlaçla edet oluyorum sendemi öylesin

hic bi isleme %100 diyemezler burada spremin kaliteside önemli.genc yasda kaliteli yumurta sahibi bulunuyo.kendine benzer tipdeki benzerlik olsun diye.Bana bi yer önerdiler kibrisda simdi uygun yumurtayi bekliyorum.
canım benim de amh düşük. birkaç kez de tüp denedim. ne kadar ücret istediler senden donasyon için? ve merkezinle ilgili bilgi verebilir misin?

çikolata kisti kesinlikle rezerv azlığı yapar...neden AMH değerin düşük sence?yumurtaları yokediyor veya kalitesini azaltıyor. işin kötüsü ameliyat da çare değil. Ben iki kez kistler yüzünden laparoskopi oldum. o zamanlar bekardim...mecburen çok büyümeden aldılar...Ameliyat da yumurtalara zarar verebiliyor...seninki güzel küçülüyor en azından..
inşallah atlatiriz bugünleri.

canım şimdi öğrendim sonucu. Fsh 6,09 E2 434 ...e2 çok yükselmiş...bu iyiye işaret değil...ben de ilaçla adet olanlardanim. son 7-8 aydır öyle...önceleri kendiliğinden oluyordu..

canım şimdi öğrendim sonucu. Fsh 6,09 E2 434 ...e2 çok yükselmiş...bu iyiye işaret değil...ben de ilaçla adet olanlardanim. son 7-8 aydır öyle...önceleri kendiliğinden oluyordu..
Benim tam menopoza gireceğim zaman e2 yüksek çıkmıştı baya fsh 11 idi. zaten o ay Son adetimmiş. Bende görürüm inşallah fsh yi bu kadar düşük. Birşey uyguluyor musun? İnşallah tez zamanda normale döneriz hepimiz. Benimde 1 sene 3 ay oldu adetten kesileli.

korktum şimdi. menapozda miyim ben şimdi? öyleyse tüp bebek ihtimalim de kalmaz. menapozda tüp bebek yapılmıyor diye biliyorum...senin çocuğun var mi? kaç yaşındasin? ç

Ben çikolata kistine
korktum şimdi. menapozda miyim ben şimdi? öyleyse tüp bebek ihtimalim de kalmaz. menapozda tüp bebek yapılmıyor diye biliyorum...senin çocuğun var mi? kaç yaşındasin? ç
İnsallah olmaz kuzum benim Allah korusun. Benimde e2 değerim 400 küsürlerdeydi. Tüp bebek yapan yerler var benim fsh 100 iken yapalım dedi bi Prof. Ama ben yaptirmadim. Çocuğum yok. 31 yaşındayım 1 yıl 3 ay evliyim. Panik yapma herkesin bünyesi bir değil. Allah kucaklarimizi boş birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…