AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

tam evlendiğin yıl adetten kesildin sanırım...İnşallah olmaz canım benim. Benim yaşım daha büyük..Yaşım 35. 2 yıllık evliyim. Bence tüp bebeği fazla erteleme...Bazen keşke evlenmeseydim diyorum...hem eşime haksızlık gibi hem de bu sorunlarım ortaya çıkmazdı...Artık zaman geçtikçe insanlar anlayacaklar...Yaşımız da genç değil ki "biz zamana bıraktık hayatımızı yaşayacağız" diyelim..Soranlara kısmet deyip geçiştiriyorum.

Evlendiğim gün kesildim. Bir daha adet olmadım. Hiç doğal denemedim bahara kadar deneyim olmazsa gideceğim. Sorun fsh düşmüyor bide düşmeden gidemem ki. Bende dedim evlenmeseydim diye sonra Allah deyip geçiyorum. Çok zormus ama menopoz bu yaşta tedavisi yok bide. Kendi kendime çok zor imtihan diyorum.

Aynen çok zor imtihan...Allah yardımcımız olsun. Aslında erken menapozla ilgili Bülent Tıraşın sitesinde birşeyler okudum...Sen de incele canım. Erken menopoz bir sure tedavi ediliyormuş ilaçlarla...sonra tüp bebek..Çaresiz değiliz inşallah.

Çok dr. Gezdim Prof.tan tut asistanına kadar gittim. Tek verdikleri ilaç cyclo. Bununla bile adet gördüğüme şükreder oldum. Allah vicdanlı dr.larla karsilatirsin paragöz olmayan.Tüpte bile hakkım bitene kadar devlete gideceğim. Saraçoğlu kürlerini deniyorum 5 aydır boş durmuyurum ama etki etmiyor gibi sanki ayak ve ellerim yaniyor. Senin fsh düşük neden tüp denemiyorsun?

ilk defa bu kadar düşük oldu..yoksa hep 20 ler 30 lardaydi...ben denedim zaten. Önceki mesajlarımda okursun. dikkatini cekmemiş demekki. 2 kez negatif sonuç aldım. tabi deneme sayim daha fazla...bazi denemelerde yumurta gelişmedi

Tüpte hakkım derken ben çoğu şeyi bilmiyorum..devlette ne kadar hakkımız varmış ki? devlete gitmedim hiç. Laboratuvar olanaklari nasıldır acaba?

Allah yardımcımız olsun. Hiç doğal olan duydun mu ya da okudunmu 0.01 ile. Forum forum geziyorum bi umut

Allah yardımcımız olsun. Hiç doğal olan duydun mu ya da okudunmu 0.01 ile. Forum forum geziyorum bi umut
Arkadasim yabanci sitelere amh ile ilgili goz atarken 0.01 ile hamile kalanlar okudum. Tamamen beslenme tarzlarini degistirip spora basliyorlar ve sadece dogal seyleri tuketiyorlar, zayifliyorlar vs. Bu sayede hamile kalabilen insanlar vardi. Hemde "dogal" yoldan. Umudunu yitirme cok cok iyi beslen ve spor yapmiyorsan spora basla derim ben.

Ben de çikolata kisti mağduruyum negatif tüp bebek denemem var keşke ben de evlenmeseydim diye çok düşündüm zor bir durum Allah yardımcımız olsun

inşallah bu doktor fayda olur. eşlerimiz için de durum zor. Biz bir yıpranıyorsak onlar iki yıpranıyor. Ama her zaman yanımızda olmaları lazım ki bize moral olsun..

internetten yazdığım doktorlar yumurta donasyonu diyorlar bana. Bende onu pek düşünmüyorum. Her ne kadar benim karnımda büyüse de benim genlerimi taşımayacak. Eşimle başkasının çocuğu olacak

Bakalım bende şuanda kür kullanıyorum. Sonrasında doktora gidicem. Daha önce hiç gitmedim. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Onların tüplerinde problem yoktur...Tüplerde problem varsa zor...Benim tüpler eminim problemlidir..

İnşallah olur canım...Ben de aynı şekilde büyük konuşmayım donasyona sıcak bakmıyorum....

Ben de çikolata kisti mağduruyum negatif tüp bebek denemem var keşke ben de evlenmeseydim diye çok düşündüm zor bir durum Allah yardımcımız olsun
Amin canım inşallah Allah yardımcımız olur...Kesinlikle zor durum...Ben bekarken problemlerimi az çok biliyordum...Bu nedenle acaba evlenmesem daha mı iyiydi diye çok düşündüm kendi kendime...Tabi eşimin haberi vardı doğal yolla hamile kalamayacağımı biliyordu öyle kabul etti ama bu kadar zorlanacağını tahmin etmedi...Ben de tahmin etmedim...Hatta ilk zamanlar doğal yolla hamile kalmam konusunda umudu vardı. Şimdi tüp bebekte bile umudu yok...

Onların tüplerinde problem yoktur...Tüplerde problem varsa zor...Benim tüpler eminim problemlidir..
Arkadasim tuplerine baktirdin mi? Tuplerine baktirmadan hemen olumsuz dusunme. Zaten zor bi hastasin bide olumsuz düşünursen hic olmaz. Tuplerin tikaliysa actirirsin ne var onda. Saglikli beslen, varsa alkol sigara birak, spor yap bak gor bakalim nasil oluyor cocugun. Allahtan asla umidini kesme.

yok tüplerden eminim. baktırmadim ama...iki kez laparoskopi yapıldı bana...çikolata kisti çok büyüktü...Doktorlar dedi tüpler harap olmuştur diye

Kistleriniz kaç cm idi ben de hsg çektirmedim ama benim de tüplerim gitmiştir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…