- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.381
kistler ben de 3-4 cmye kadar çıkmışti yanlış hatırlamiyorsam.benimki çok inatçı...Laparoskopi olduktan 45 gün sonra bile CA 125 değerim artmıştıKistleriniz kaç cm idi ben de hsg çektirmedim ama benim de tüplerim gitmiştir diye düşünüyorum
merhaba, bu topik açıldığında tüp bebek tedavisi görüyordum ve embriyo biriktirmek için çabalıyordum. 1 sene yorucu yıpratıcı uzun bir tedavinin ardından 3 tane 2. kalite 4,5,6 hücreli embriyo elde ettik. çok şükür şuan 20 aylık ikizlerim var. soruna gelince 37 yaşındayım şuan. 3,5 sene önce amh:0.13 idi. fsh yüksekti. şimdiki durum ne bilmiyorum sayısal olarak. ama doktorum doğal yollardan hamile kalmamın çok zor olduğunu doğumdan sonraki kontrollerimde usg.deki görüntüye bakarak demişti. bizde nasıl olsa olmuyor diyerek hiç korunmadık. ve şuan 19 haftalık kendiliğinden gelişen bir hamilelik yaşıyorum. süpriz mucize ne dersek diyelim. işin özün bence kafamız bebek konusuna takılı değildi. rahattık. eskiden ovulasyon testi gebelik testi bir sürü şeye takılırdım sürekli bebek düşünürdüm olmayınca hayal kırıklığı. diyeceksiniz zaten 2 çocuğun var tabi ki kafan rahat ama püf noktası bence bu. herşey Allah.tan. o ol dedikten sonra olacaktır. inşallah bu sorunu yaşayan anne olmak için yanıp tutuşan tüm arkadaşlarıma duacıyım. .Allah yardımcımız olsun. Hiç doğal olan duydun mu ya da okudunmu 0.01 ile. Forum forum geziyorum bi umut
Allah evlatlarına sağlıklı hayırlı uzun ömür versin. Fsh ile başım belada düşmezse diyorum tüpte yaptiramam. Burdakileri okuyorum 30 40 50 ya seninki diyorum kendi kendime 100. 5- 6 aydır ot çöp içmekten bi hal oldum ama genede ayaklarım ellerim yaniyor ilaç bile içtiğim halde. Cabaladikca dibe batıyorum gibi. Takma diyorum ama vucudum hissettiriyor. Genede halime sukrediyorum elim ayağım tutuyor. Hepsi geçecek inşallah buna inanmak istiyorum sadece zaman diyorummerhaba, bu topik açıldığında tüp bebek tedavisi görüyordum ve embriyo biriktirmek için çabalıyordum. 1 sene yorucu yıpratıcı uzun bir tedavinin ardından 3 tane 2. kalite 4,5,6 hücreli embriyo elde ettik. çok şükür şuan 20 aylık ikizlerim var. soruna gelince 37 yaşındayım şuan. 3,5 sene önce amh:0.13 idi. fsh yüksekti. şimdiki durum ne bilmiyorum sayısal olarak. ama doktorum doğal yollardan hamile kalmamın çok zor olduğunu doğumdan sonraki kontrollerimde usg.deki görüntüye bakarak demişti. bizde nasıl olsa olmuyor diyerek hiç korunmadık. ve şuan 19 haftalık kendiliğinden gelişen bir hamilelik yaşıyorum. süpriz mucize ne dersek diyelim. işin özün bence kafamız bebek konusuna takılı değildi. rahattık. eskiden ovulasyon testi gebelik testi bir sürü şeye takılırdım sürekli bebek düşünürdüm olmayınca hayal kırıklığı. diyeceksiniz zaten 2 çocuğun var tabi ki kafan rahat ama püf noktası bence bu. herşey Allah.tan. o ol dedikten sonra olacaktır. inşallah bu sorunu yaşayan anne olmak için yanıp tutuşan tüm arkadaşlarıma duacıyım. .
benim doktorum tedaviye başladığımda fsh.ı çok dikkate almadı hatta hiç önemsemedi. ilk 3 ay vitamin desteği verdi. 4 opu ve 2 iptal opum var. yüksek doz kullandı hep bazen yumurtalar büyümedi. fsh.ın etkisi vardır büyük ihtimalle. ama yüksek fsh ile 2 embriyo elde edebildik. bende çok ot kullandım. aktardan hamile kalabilmek için karışım macun yaptırdım 2 defa. incir kürü yaptım arı sütü bal polen kullandım devamlı. toplanan yumurtalar ya boş çıkıyordu ya da döllenmiyordu. zaten öyle ahım şahım bir üretimim yok. her seferinde ya 1 ya 2 oluyordu. bir kere 3 toplandı o da hepsi boş çıktı. büyük üzüntü ve hayal kırıklığı. seni çok iyi anlıyorum. yaşın kaç bilmiyorum ama ben 34 yaşımın ortalarında başladım ve benim için yaş da olumsuz bir faktördü. ve bu tedavilerden birinde yine herşeyi boşverdiğim bir anda yumurtalar hızlı büyümeye başladı ve fsh baktığımızda çok çok düşmüştü. ben tedavisürecinde kafamı çok takmamak adına spora gittim ve belediyenin açmış olduğu ahşap boyama takı kursu vs. bunlara katıldım. hiç düşünmeye fırsat olmuyordu sürekli oyalanıyordum. sende bu şekilde bir çözüm yolu bulursan belki herşey senin için daha kolay olur.Allah evlatlarına sağlıklı hayırlı uzun ömür versin. Fsh ile başım belada düşmezse diyorum tüpte yaptiramam. Burdakileri okuyorum 30 40 50 ya seninki diyorum kendi kendime 100. 5- 6 aydır ot çöp içmekten bi hal oldum ama genede ayaklarım ellerim yaniyor ilaç bile içtiğim halde. Cabaladikca dibe batıyorum gibi. Takma diyorum ama vucudum hissettiriyor. Genede halime sukrediyorum elim ayağım tutuyor. Hepsi geçecek inşallah buna inanmak istiyorum sadece zaman diyorum
benim doktorum tedaviye başladığımda fsh.ı çok dikkate almadı hatta hiç önemsemedi. ilk 3 ay vitamin desteği verdi. 4 opu ve 2 iptal opum var. yüksek doz kullandı hep bazen yumurtalar büyümedi. fsh.ın etkisi vardır büyük ihtimalle. ama yüksek fsh ile 2 embriyo elde edebildik. bende çok ot kullandım. aktardan hamile kalabilmek için karışım macun yaptırdım 2 defa. incir kürü yaptım arı sütü bal polen kullandım devamlı. toplanan yumurtalar ya boş çıkıyordu ya da döllenmiyordu. zaten öyle ahım şahım bir üretimim yok. her seferinde ya 1 ya 2 oluyordu. bir kere 3 toplandı o da hepsi boş çıktı. büyük üzüntü ve hayal kırıklığı. seni çok iyi anlıyorum. yaşın kaç bilmiyorum ama ben 34 yaşımın ortalarında başladım ve benim için yaş da olumsuz bir faktördü. ve bu tedavilerden birinde yine herşeyi boşverdiğim bir anda yumurtalar hızlı büyümeye başladı ve fsh baktığımızda çok çok düşmüştü. ben tedavisürecinde kafamı çok takmamak adına spora gittim ve belediyenin açmış olduğu ahşap boyama takı kursu vs. bunlara katıldım. hiç düşünmeye fırsat olmuyordu sürekli oyalanıyordum. sende bu şekilde bir çözüm yolu bulursan belki herşey senin için daha kolay olur.
evet doğal gelişen bir hamileliğim var.Siz şuanda hamile misiniz?
canım fsh benim 59 çıktı bir ara...o arada yaptırdı doktor...tutmadi ayri mesele.belki de o yüzden tutmadi...fsh takılma bence...inşallah düşer en yakın zamandaAllah evlatlarına sağlıklı hayırlı uzun ömür versin. Fsh ile başım belada düşmezse diyorum tüpte yaptiramam. Burdakileri okuyorum 30 40 50 ya seninki diyorum kendi kendime 100. 5- 6 aydır ot çöp içmekten bi hal oldum ama genede ayaklarım ellerim yaniyor ilaç bile içtiğim halde. Cabaladikca dibe batıyorum gibi. Takma diyorum ama vucudum hissettiriyor. Genede halime sukrediyorum elim ayağım tutuyor. Hepsi geçecek inşallah buna inanmak istiyorum sadece zaman diyorum
tuplerde sıkıntı yoktu galiba...Allahkucağına almayi nasip etsin...evet doğal gelişen bir hamileliğim var.
Ablam Recai hoca da tedavi gördü sen de bir görüş bakkalım ayrıntıları bize de yazhanimlar bugün Recai bey ile randevum var akşam 5 de...daha once Recai bey de tedavi olan var mi? bu kadar geç mi veriyorlar randevuyu?
Gidiyorum kurslara zaten pek vaktim olmuyor ama vücumdudaki sıcaklık beni itiyor bu duruma yoksa Beynimden siler atarım. Bana bi dr 100 fsh ile gel sana tüp bebek yapalım dedi ama ben inanmadim beni kandiriyor para için dedim hiç 100 fsh ile bebek olur mu dedim kendimce.benim doktorum tedaviye başladığımda fsh.ı çok dikkate almadı hatta hiç önemsemedi. ilk 3 ay vitamin desteği verdi. 4 opu ve 2 iptal opum var. yüksek doz kullandı hep bazen yumurtalar büyümedi. fsh.ın etkisi vardır büyük ihtimalle. ama yüksek fsh ile 2 embriyo elde edebildik. bende çok ot kullandım. aktardan hamile kalabilmek için karışım macun yaptırdım 2 defa. incir kürü yaptım arı sütü bal polen kullandım devamlı. toplanan yumurtalar ya boş çıkıyordu ya da döllenmiyordu. zaten öyle ahım şahım bir üretimim yok. her seferinde ya 1 ya 2 oluyordu. bir kere 3 toplandı o da hepsi boş çıktı. büyük üzüntü ve hayal kırıklığı. seni çok iyi anlıyorum. yaşın kaç bilmiyorum ama ben 34 yaşımın ortalarında başladım ve benim için yaş da olumsuz bir faktördü. ve bu tedavilerden birinde yine herşeyi boşverdiğim bir anda yumurtalar hızlı büyümeye başladı ve fsh baktığımızda çok çok düşmüştü. ben tedavisürecinde kafamı çok takmamak adına spora gittim ve belediyenin açmış olduğu ahşap boyama takı kursu vs. bunlara katıldım. hiç düşünmeye fırsat olmuyordu sürekli oyalanıyordum. sende bu şekilde bir çözüm yolu bulursan belki herşey senin için daha kolay olur.
çok iyi yapmışsin..kesinlikle haklısın FSH 100 le doğru başlanmaz...benim doktor baslatti beni FSH 59 ile ve sonuç olarak transfer olsa da tutmadı. negatif aldım...ben o zamanlar çok iyi araştırmadim...Gidiyorum kurslara zaten pek vaktim olmuyor ama vücumdudaki sıcaklık beni itiyor bu duruma yoksa Beynimden siler atarım. Bana bi dr 100 fsh ile gel sana tüp bebek yapalım dedi ama ben inanmadim beni kandiriyor para için dedim hiç 100 fsh ile bebek olur mu dedim kendimce.
Arı sütü bal polen hayit aslan pencesi civan perçemi daha birkaç ot zerdacal kapsülü d vitamini demir b12 hepsini kullanıyorum 5 ay oldu bu adette gideceğim bakalım ne olmuş bide ben düzenli kullandım. Kullandığım ilk 3 ay rahattı vücudum ama son 2 aydır yanmaya başladı tekrar. Fayda etmedi ise ot kısmını bırakıp omega 3 q10 ari sütü bal polene devam ederim diyorum.Yasim 31. 1.sene 3 aylık evliyim. Daha doğal yolla denemeyede bu ay başlayacağım. İşin tedavisi aldım sürenin dolmasını bekledim. Cvplarin icin Allah razı olsun
Ablan memnun muydu? şimdi ordayim bekliyorum bakalım...Ablam Recai hoca da tedavi gördü sen de bir görüş bakkalım ayrıntıları bize de yaz
ayrıntılari yazarım. gerçi 3 aşağı 5 yukarı biliyorum ne diyeceklerini...Ablam Recai hoca da tedavi gördü sen de bir görüş bakkalım ayrıntıları bize de yaz
merhaba yakındoğu üniversite hastanesi ile tedavi olacağım.daha önce kıbrısdaki farklı bi klinikde işlem yaptırdım hic memnun kalmadım : (canım benim de amh düşük. birkaç kez de tüp denedim. ne kadar ücret istediler senden donasyon için? ve merkezinle ilgili bilgi verebilir misin?
menapozda olsan dahi yumurta donasyon yapıliyor.Doğuşdan yumurtası olmayan bi ark bile böyle anne oldukorktum şimdi. menapozda miyim ben şimdi? öyleyse tüp bebek ihtimalim de kalmaz. menapozda tüp bebek yapılmıyor diye biliyorum...senin çocuğun var mi? kaç yaşındasin? ç
Şimdi geldim eve yemegimi yedim derken anca fırsat buldum..sarjim yoktu bir de
O kadar çok şey söylediki.kafam karıştı..ultrasonda miyom gördü, kist gördü, iki tane folikül gördü...biri çatlamak üzere neredeyse onu kurtaralim dedi...hemen ilaca başlattı orada. Perşembe tekrar gel dedi...kontrol edecek ne kadar olduğunu...bir de Hsg istedi..daha önce hiç rahim filmi çektirmemistim...ona bakacak..Amh tahlili istedi (bence gereksiz) birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?