- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.401
canım gittim geldim...Recai bey zaten hikayemi çok dinlemeden direk muayeneye geçti ve direk yapacaklarini söyledi...bir-iki folikül gördü. biri çatlamak üzere. Onu kurtaralim dedi. hemn ilaca başlattı..ben ise şaşkın şaşkın onlari takip ediyorum. hiç beklemiyorduk...yumurta büyürse opuya alacak beni..ben bunları beklemiyordum. o nedenle çok afalladim. Perşembe rahim filmi çektir dediler. onun için gidicem Perşembe günü..benim gibi hastalar için pooling yöntemi uyguluyorlarmışAblam Recai hoca da tedavi gördü sen de bir görüş bakkalım ayrıntıları bize de yaz
Tek yumurtaya toplama yapacak yani kaç doz ilaç yazdı ? Birden fazla opu yapmak demek pooling dedikleri. Peki ilaçlarla birlikte o kist iyice büyümeyecek mi canım birdahaki gittiğinde sorar mısıncanım gittim geldim...Recai bey zaten hikayemi çok dinlemeden direk muayeneye geçti ve direk yapacaklarini söyledi...bir-iki folikül gördü. biri çatlamak üzere. Onu kurtaralim dedi. hemn ilaca başlattı..ben ise şaşkın şaşkın onlari takip ediyorum. hiç beklemiyorduk...yumurta büyürse opuya alacak beni..ben bunları beklemiyordum. o nedenle çok afalladim. Perşembe rahim filmi çektir dediler. onun için gidicem Perşembe günü..benim gibi hastalar için pooling yöntemi uyguluyorlarmış
Canım arkadaşım 58 fsh ile tüp denedi olmadı kendi kendine hamile kaldı 0.01 amh ile yaşıda 40. Burada hepimiz aynı mücadeleyi veriyoruz. Dertlerimize ortak olup, böyleAllah evlatlarına sağlıklı hayırlı uzun ömür versin. Fsh ile başım belada düşmezse diyorum tüpte yaptiramam. Burdakileri okuyorum 30 40 50 ya seninki diyorum kendi kendime 100. 5- 6 aydır ot çöp içmekten bi hal oldum ama genede ayaklarım ellerim yaniyor ilaç bile içtiğim halde. Cabaladikca dibe batıyorum gibi. Takma diyorum ama vucudum hissettiriyor. Genede halime sukrediyorum elim ayağım tutuyor. Hepsi geçecek inşallah buna inanmak istiyorum sadece zaman diyorum
Bu arada hayırlı olsun bak ne güzel kendi kendine büyümüş yumurtaların inşallah onlardan sana bebek gelir.canım gittim geldim...Recai bey zaten hikayemi çok dinlemeden direk muayeneye geçti ve direk yapacaklarini söyledi...bir-iki folikül gördü. biri çatlamak üzere. Onu kurtaralim dedi. hemn ilaca başlattı..ben ise şaşkın şaşkın onlari takip ediyorum. hiç beklemiyorduk...yumurta büyürse opuya alacak beni..ben bunları beklemiyordum. o nedenle çok afalladim. Perşembe rahim filmi çektir dediler. onun için gidicem Perşembe günü..benim gibi hastalar için pooling yöntemi uyguluyorlarmış
Canım bana da kist olduğu halde doktorum tedavi uyguladı ama kist küçüldü fakat yumurta büyümedi. Yani kist varken de tedavi uyguluyor doktorlar ama sanırım kistlerin durumuna göre tedavi ediyorlar veya etmiyorlar.Tek yumurtaya toplama yapacak yani kaç doz ilaç yazdı ? Birden fazla opu yapmak demek pooling dedikleri. Peki ilaçlarla birlikte o kist iyice büyümeyecek mi canım birdahaki gittiğinde sorar mısın
hayır tüplerde bir sorun yoktu. sadece rezerv az fsh yüksek ve yaş vardı.tuplerde sıkıntı yoktu galiba...Allahkucağına almayi nasip etsin...
Düzene koydum düzenli içiyorum canım benim.Yaptığın aç karnına bal polen ari sütü tok karnına bitki, zerdacal kapsul Belkide düştü değerlerim bilmiyorum bi umut gidince göreceğim. Onda bile yani okuduklarimda teselli bulamıyorum tüp denemis ya diyorum o hormonların ilaçların iğnelerin etkisi ile dogal kalmıştır. Hele Bi sayfada boynum tamamen büküldü. Bu 100 200 fsh ile dogal hamile kaldim yazanlar donasyondur ama soylemiyordur yazmış biri. Allaaaah dedim yuh ya ne bu böyle Allahım aklımı koru. 31 yaşım.Canım arkadaşım 58 fsh ile tüp denedi olmadı kendi kendine hamile kaldı 0.01 amh ile yaşıda 40. Burada hepimiz aynı mücadeleyi veriyoruz. Dertlerimize ortak olup, böylekalbiminozu gibi hamile olan arkadaşlar da bize umut olup yolumuza, mücadelemize devam edeceğiz. Yaşın kaç bilmiyorum ama Rabbim nasip ettiyse 100 fsh ile olur. Kullandığın şeyleri de bir düzene sok derim bende geçen sene durumumu öğrenince her şeyi aynı anda yapmaya çabalamıştım ama sonra baktım ki benim dengem sarsılıyor sonra bir düzene koydum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yaşamayan bilemez ama yapacak bir şey yok. Rabbim başka sıkıntılar vermesin. Hamd olsun.
sorarım unutmazsam canım..Çünkü çok hızlı hareket ediyorlar...bazen ne diyeceğimi şaşırıyorum...şimdi yumurta büyümüş olduğu için iki doz verdi...ama sıfırdan büyütmek için ne kadar doz yaparlar bilmem...bir yumurta büyütücü bir de Çatlatmayi önleyici verdi..Bugün de yaptiracagim bunlari. yarın kontrol var...Tek yumurtaya toplama yapacak yani kaç doz ilaç yazdı ? Birden fazla opu yapmak demek pooling dedikleri. Peki ilaçlarla birlikte o kist iyice büyümeyecek mi canım birdahaki gittiğinde sorar mısın
Canım iyi düzene koymuşsun. Ya benim arkadaşım donasyon değil eminim hem tüp denemişti ama hemen o aylarda kalmadı 6 ay gibi süreden sonra kendiliğinden kaldı. Histereskopi oldu ve kaldı. Ne mucizeler oluyor Rabbim bilir sen o söyleyenlere aldırma. Bak benimde fsh yüksek ama tek sağlıklı embriyom oldu donduruldu transfer olacağım. Ayrıca donasyon yaptıran arkadaşların konuları var ki sanmıyorum bu forumda söylememezlik yapsınlar o yorumda bulunanlar Allah'ın hikmetine inanmıyorlar da insanların donasyon yaptırarak yalan söylediğine inanıyorlar.Düzene koydum düzenli içiyorum canım benim.Yaptığın aç karnına bal polen ari sütü tok karnına bitki, zerdacal kapsul Belkide düştü değerlerim bilmiyorum bi umut gidince göreceğim. Onda bile yani okuduklarimda teselli bulamıyorum tüp denemis ya diyorum o hormonların ilaçların iğnelerin etkisi ile dogal kalmıştır. Hele Bi sayfada boynum tamamen büküldü. Bu 100 200 fsh ile dogal hamile kaldim yazanlar donasyondur ama soylemiyordur yazmış biri. Allaaaah dedim yuh ya ne bu böyle Allahım aklımı koru. 31 yaşım.
Ben şişli echomarda çektirdim anestezi almadan birazzzcık canım yandı ama çok kısa sürüyor yani 10 saniye kadar acısı hemen bitiyor zaten hani adet sancısı gibi bişey ama kişiden kişiye göre değişiyormuş hiç acımayanda varmış.aranızda rahim filmi çektiren var mi? benim yarın rahim filmim çekilecek. anestezi almadan olmayi düşünüyorum...çok mu acıyor? yanımda biri gelmeli mi? yalnız gitmeyi düşünüyorum...
Fsh kac ki kuzum senin. Transfer ne zaman. Bide devlet fsh yüksek iken almiyor değilmi tüp bebeğe.Canım iyi düzene koymuşsun. Ya benim arkadaşım donasyon değil eminim hem tüp denemişti sonra 6 ay sonra kaldı. Histereskopi oldu ve kaldı. Ne mucizeler oluyor Rabbim bilir sen o söyleyenlere aldırma. Bak benimde fsh yüksek ama tek sağlıklı embriyom oldu donduruldu transfer olacağım. Ayrıca donasyon yaptıran arkadaşların konuları var ki sanmıyorum bu forumda söylememezlik yapsınlar o yorumda bulunanlar Allah'ın hikmetine inanmıyorlar da insanların donasyon yaptırarak yalan söylediğine inanıyorlar.
Sen hiç o söylenenleri okuma moralini bozma canım. Biz mücadelemizi verelim gerisi nasip işi.
Benim en son tedavimde 17 çıkmıştı. Daha önce 23 çıkmıştı ilk ölçürtdüğümdeyse geçen sene yani adetli olmadan ölçürtürdüğüm için 60 gibi falandı ama adet olmadığım için o kadar yüksek çıkmış meğer.Fsh kac ki kuzum senin. Transfer ne zaman. Bide devlet fsh yüksek iken almiyor değilmi tüp bebeğe.
Maşallah fsh cok kötü değilmiş. Allah inşallah bu sefer sana şeker gibi hayırlı bi evlat nasip etsinBenim en son tedavimde 17 çıkmıştı. Daha önce 23 çıkmıştı ilk ölçürtdüğümdeyse geçen sene yani adetli olmadan ölçürtürdüğüm için 60 gibi falandı ama adet olmadığım için o kadar yüksek çıkmış meğer.
Transfer bu ay olacaktı ama kist olduğu için bu ay ertelendi. Devlet fsh ile ilgili sınırını inan bilmiyorum ben özelde oldum tedavi hep.
Yani öyle bağırtacak kadar acı olmuyor değil mi? Benim de ağrıyacak eminim buna çünkü tüpler tıkalı..Doktor hidrosalpenksten şüphelendi..Yanımda kimseyi götürmeyi düşünmüyorum...Eşim de dahil gelmesini istemiyor kimsenin...Ben şişli echomarda çektirdim anestezi almadan birazzzcık canım yandı ama çok kısa sürüyor yani 10 saniye kadar acısı hemen bitiyor zaten hani adet sancısı gibi bişey ama kişiden kişiye göre değişiyormuş hiç acımayanda varmış.
Normalde de kendi kendine büyüme oluyor ama sonuç negatif...Kalite olmadıktan sonra tutmuyorki...Hoş ilk denememdeki embriyo çok kaliteliydi doktorun dediğine göre...Fotosunu da gördüm hakkaten hücrelerin sayısı, senkronizasyonu falan çok iyiydi ama tutmadı...2. denemede bu sefer gebelik aşısı vs vs yapıldı yine tutmadı...Recai hocaya sordum gebelik aşısını. "Onların hepsi hikaye" dedi bana. inşallah canım inşallah hepimize Rabbim nasip eder...Bu arada hayırlı olsun bak ne güzel kendi kendine büyümüş yumurtaların inşallah onlardan sana bebek gelir.
Ben de tek gitmiştim hemde otobüslerle gittim ve işlemden sonra yine otobüslerde ayakta döndüm. Yani burada bende okumuştum kimisinin hiç acısı olmuyordu ama ben yalan söyleyemem acıdı yani birazzzcık bağırmış olabilirim ama dediğim gibi saniyeler sürüyor şiddetli adet sancısı gibi. Ardından kadın geldi korkma açık tüplerin dedi ve bitti geçti yani. işlem sonrası birazcık kan gelmişti benden. Yani çok korkulacak bişey değil. Mesela bir arkadaşım çektirdi hiç hissetmemiş. Bir diğeri aynı benim kadar hissetmiş. Kişiye göre değişiyor sanırım canım. İnşallah sende hissetmezsin ve tüplerinde açıktır dilerim..Yani öyle bağırtacak kadar acı olmuyor değil mi? Benim de ağrıyacak eminim buna çünkü tüpler tıkalı..Doktor hidrosalpenksten şüphelendi..Yanımda kimseyi götürmeyi düşünmüyorum...Eşim de dahil gelmesini istemiyor kimsenin...
Kendine kendine büyüyen yumurtalar daha kaliteli oluyor çünkü vucudun doğal hormonları ile büyüyorlar. İnşallah bu sefer annesine döllenir de bebek olarak gelir ama ben gebelik aşılarının hikaye olduğunu düşünmüyorum. Biz olabilecek bütün riskleri azaltmayı amaçlıyoruz neticede çünkü fsh ve amh kötü ise az olan şansımızı iyi değerlendirmemiz lazım diye düşünüyorum.Normalde de kendi kendine büyüme oluyor ama sonuç negatif...Kalite olmadıktan sonra tutmuyorki...Hoş ilk denememdeki embriyo çok kaliteliydi doktorun dediğine göre...Fotosunu da gördüm hakkaten hücrelerin sayısı, senkronizasyonu falan çok iyiydi ama tutmadı...2. denemede bu sefer gebelik aşısı vs vs yapıldı yine tutmadı...Recai hocaya sordum gebelik aşısını. "Onların hepsi hikaye" dedi bana. inşallah canım inşallah hepimize Rabbim nasip eder...
Amin canım cümlemize nasip etsin. Artık fsh çok değişken bir değer her ay değişiyor ve deli gibi her ay asla ölçtürüp canımı sıkmadım. Önemli olan ultrasonda görünen yumurta benim için. Değerlere takılsam dibe vurmam lazımdı.Maşallah fsh cok kötü değilmiş. Allah inşallah bu sefer sana şeker gibi hayırlı bi evlat nasip etsin
Haklısın...Tüp bebek olayı ne kadar kafa karıştırıcıymış. İnan bir doktorun söylediğini diğer doktor kabul etmiyor.. Negatif sonuç aldığım doktor miyomumu hep biliyordu...Sakıncası olur mu dedim. Olmaz dedi. Şimdi gittiğim doktor ise "ooo miyomlar kistler" epey sıkıntılı dedi...Sordum miyom olumsuz etkiler mi...Etkilemez mi herşeyi etkiler dedi..Bu nedenle miyom ve kistlerim için ilerleyen günlerde açık ameliyat yapacağını belirtti...Hayır olsun ne diyeyim..Acaba laboratuvar olanakları iyi değil de o nedenle mi gebelik aşısına olumsuz baktı bilmiyorum...Şimdi gittiğim merkez bir apartman binasında, kötü bir binaydı...Küçük ve eski bir bina..Neyse bindik bir alamete... İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz...Kendine kendine büyüyen yumurtalar daha kaliteli oluyor çünkü vucudun doğal hormonları ile büyüyorlar. İnşallah bu sefer annesine döllenir de bebek olarak gelir ama ben gebelik aşılarının hikaye olduğunu düşünmüyorum. Biz olabilecek bütün riskleri azaltmayı amaçlıyoruz neticede çünkü fsh ve amh kötü ise az olan şansımızı iyi değerlendirmemiz lazım diye düşünüyorum.
Ama senin tutmasının açıklamasına ne diyorlar peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?