AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

tıkalı tüpümle ilgili farklı doktorlarin farklı görüşleri var. kimi Hidrosalpenks var dedi diğeri yok dedi...filmime ikisi de baktı...hayırlısı olsun

Geçmiş olsun canım tıkalı tüpün için işlem yapılacak mı e peki senin kistini de büyütünce nasıl olacak tedavi
sürekli Aspire ediyorlar opu yaparken. doktorların eline emanetiz...ne doğru ne yanlış bilmiyoruzki. o kadar detayli sormadim...sizde de olmuyor mu folikul kisti. doktorlariniz olmaz mi diyor? çikolata kistini değil sadece folikül kistini büyütüyormuş bu ilaçlar...[/QUOTE]
Anladım canım benim de başıma bir kere geldi kist oluşumu önce ilaç verdiler geçmemiş sonra ilaçlara başlarken aspire ettiler ben ağlamıştım zor olmuştu uyanık yapınca. Bu ay da dört gün gecikti cumartesi tedavi için gideceğim umarım yine yoktur ..

Anladım canım benim de başıma bir kere geldi kist oluşumu önce ilaç verdiler geçmemiş sonra ilaçlara başlarken aspire ettiler ben ağlamıştım zor olmuştu uyanık yapınca. Bu ay da dört gün gecikti cumartesi tedavi için gideceğim umarım yine yoktur ..[/QUOTE]
kist aspiresi anestezi altında yapilmiyor mu? neden uyutmadilar? enterasan

Geçmiş olsun canım tıkalı tüpün için işlem yapılacak mı e peki senin kistini de büyütünce nasıl olacak tedavi
sürekli Aspire ediyorlar opu yaparken. doktorların eline emanetiz...ne doğru ne yanlış bilmiyoruzki. o kadar detayli sormadim...sizde de olmuyor mu folikul kisti. doktorlariniz olmaz mi diyor? çikolata kistini değil sadece folikül kistini büyütüyormuş bu ilaçlar...[/QUOTE]
Canım ben folikül kistim varken tedavi oldum. Doktor sorun olmaz demişti.

yumurta erken Çatlayinca belirtileri ne oluyor hanimlar? benimki erken çatladı tahminimce...ovülasyon donemindeki akıntı geldi...canım çok sıkkın...

yumurta erken Çatlayinca belirtileri ne oluyor hanimlar? benimki erken çatladı tahminimce...ovülasyon donemindeki akıntı geldi...canım çok sıkkın...
cnm tüp bebek tedavisi sırasında aynı paniği yaşadım, önden giden 2 yumurtam vardı çatlamaması için ekstra dıkkat ediyordum akıntı gelınce buyuk panık yasadım. ama bu akıntılar oluyormus ilaçlardan dolayı. nitekim çatlamımıştı opuya kadar benımle kalabıldıler:) doktorum özellıkle anı hareketler yapma agır kaldırma dıkkatlı davran ki bu önden gidenler çatlamasın demişti

ben ona dikkat etmedim.işte dün çok yoruldum..yürümek ve otobüs yolculuğu. eve gelince de evi toparladim...cok dikkat etmedim agir kaldirip kaldirmadigima...zaten kendisine önem veren biri değilim. her koşulda herseye Yetiştigim için eşin bile yeri geliyor seni önemsemiyor nasıl olsa enerjisi var...hasta değil diye...inşallah çatlamamistir

inş çatlamamıştır cnm amaçatlamış gibi yogun akıntılar ilaçlardan dolayı oluyor dediler. ne zaman kontrolun ?

inş çatlamamıştır cnm amaçatlamış gibi yogun akıntılar ilaçlardan dolayı oluyor dediler. ne zaman kontrolun ?
içine sinmediyse gel bugün dedi doktor ama ben zaten dün geldim doktorun yanından...Şehir dışından geliyorum...kolay sanıyorlar herseyi...yarın kontrolüm var...Bugün doktor söylemeden E2 ve LH hormonu verdim...onun sonucu çıkınca anlarım...aklınızda bulunsun E2 büyük düşüş yaşar yumurta catlayinca..

inş güzel sonuclar alırsın cnm, yarın da ultrosanda gözükür ztn ama sen dikkat et kendıne ani hızlı hareketler yapma

Hayırlı olsun tedavin canım. Bu sefer inşallah olur

Üzülme o akıntı yumurta olgunlaştığı için geliyor defalarca sordum cetrodite kullanıyorsun onun kontrolünde duruyor çatlaması rahat ol stres yapma canım

Mrb arkadaşlar. Benim amh ım çok düşük. Yarın adetimin 2. günü . Fshımı ölçtürüp tüp bebek için doktora gideceğim. Merak etmiyor değilim ne söyleyecek diye

Merhaba canim öncelikle geçmiş olsun ayni sorun bende de var malesef tüp bebek şansımız bile düsük bakit kaybetme derim kaç yaşındasın amh değerin kac ?

Hayır malesef. Geçen sene adet kesilmesiyle öğrendim durumu. Panikle yanlış bir tüp bebek denemem oldu. Aslında bir daha tüp bebek denemeyi düşünmüyordum ama bir rüya gördüm. Tekrar deneyeyim dedim. Hayırlısı artık

Hakkinda hayirlisi olsun canim pes etme bende 7. Kez Tedavim olacağım Kasım ayında ve elimde bir tane bile embriyom yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…