- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.461
Amh 0.02 fsh 30 cnm daha önce mehmet erdeme gittim ignelerle büyümedi iptal oldu. Şimdi istnbulda gecen ay gittim lomenle büyüdü.tek yumurta opü oldu ama kalitesiz..moralim çok bozuk bu yaşta bu durumdayız.Annem 58 yasında menepoza girdi. Rabbim hiç kimseyi çocukla sınamasın.Canım üzülme daha yaşın genç, kaç defa tedavi oldun ve amh ve fsh değerlerin kaç?
Teşekkürler canım. o gün çok stres yaptım sorma...çabucak demoralize olan bir kisiyim...bu yönümü değiştirmem gerekiyor. şunu öğrendim bir de yumurta çatladıgı zaman LH pik yaparmış yani yükselirmiş, E2 de düşermiş. Sizin de aklınızda olsun. mesela erken çatlama oluyor bazen. 1 kez başıma geldi...o kadar ilacı kullandim, yumurta gelişti (zaten 1 tane oluyor), opu için gün aldım ama yumurta erken çatladı ve herşey iptal oldu.Üzülme o akıntı yumurta olgunlaştığı için geliyor defalarca sordum cetrodite kullanıyorsun onun kontrolünde duruyor çatlaması rahat ol stres yapma canım
inşallah gelişir tekrar. stres yaptıkça bence zorlaşıyor herşey..şunu farkettim yaşamimda. hayata aldırmayan, kişilik olarak rahat diye tabir ettiğimiz kişilerin sağlık problemlerinin olmadığını farkettim gözlemlerim sonucu..tabiki bu bilinen birşey. Ancak çevrendeki insanlari dikkatle gözleyince daha çok farkına varıyorsun bunun. ben şu saatte yoldayım doktora kontrol için. saat 2 de yatıp 4 de kalktım.zaten koşturmaca yaşıyorum kaç gündür yorgunum. bu yorgunlukla iyi yumurta mi çıkacak benden işte yine de umut...Geçen ay tek yumurta kalitesiz cıkınca embriyo ya dahi gidilmedi. Bu ay tekrar günde 3 klomenle başladık ama e2 yükselişe gecmeyince sanırım iptal olacak tedavim. Allahım neolur bu yolda caresiz bırakma bizleri
Günaydın ben de muayene için sıra bekliyorum çıkınca sen de yazGünaydın. Mutlu ve umutlu hafta sonlarınız olsun. Ben muayene için sıra bekliyorum. Yaşayıp göreceğiz olacakları.
Senin doktorun kimdi kaç tane folikül saydı, benim maalesef dört tane var klomen ve merional verdiBen adetimin 2. günündeydim. Muayene etti. Ayın ikisine randevu verdi. İlaç kullanmadan gideceğim. Sana doktorun ne dedi?
Geçen ay da böyleydi canım bir olgun çıktı o da durdu gelişimi. Bitkisel bir şeyler kullanayım mı dedim doktoruma kullan dedi biraz çörek otu tarçın bal yapacağım biraz da incir tüketeceğim sen de dene istersen onuncu gün yine haber et inş onuncu gün görecektirBende folükül görmedi. İkinci gün olduğu için erken olabilir dedi. O yüzden 10. günde gideceğim. Bence folükül sayın iyi.
ben de en fazla 1 ya da 2 folikul görüyorlar. folikul sayın gayet iyi....inşallah hayırlı haberler alırsın canımSenin doktorun kimdi kaç tane folikül saydı, benim maalesef dört tane var klomen ve merional verdi
Olmazsa öyle yapayım sağolasın. Peki 10. gün folükül görünce ne yapacak biliyormusun canımGeçen ay da böyleydi canım bir olgun çıktı o da durdu gelişimi. Bitkisel bir şeyler kullanayım mı dedim doktoruma kullan dedi biraz çörek otu tarçın bal yapacağım biraz da incir tüketeceğim sen de dene istersen onuncu gün yine haber et inş onuncu gün görecektir
Onuncu gün eğer folikül görürse çatlama önleyici iğne verir iki gün sonra tekrar çağırır bu sefer ovitrelle verir. Sonra toplama günü gelir 36 saat sonra. Eğer görmezse bu ayı es geçer sen incir kürünü yapmaya başla istersenOlmazsa öyle yapayım sağolasın. Peki 10. gün folükül görünce ne yapacak biliyormusun canım
Aynen cnmm..Bende dün drum kan vermemi istedi osrojen 17 çıktı.Yanlıslık olduğunu tekrar ölçmemi istedi..bende ilçede olduğumdan labaratuarda hatalıdır diyerek il'e giderek tekrar dr kontrolunde kan tahlili verdim bu defada 43 çıktı.Ama dr yumurtanın olmadıgını Ve rahimin inceldigini söyledi moral sıfır..Bu hayatta elde ettigim her seyi emeklerimle kazıya kazıya elde ettim.Hiç kolay elde ettigim bir şey olmadı..i
inşallah gelişir tekrar. stres yaptıkça bence zorlaşıyor herşey..şunu farkettim yaşamimda. hayata aldırmayan, kişilik olarak rahat diye tabir ettiğimiz kişilerin sağlık problemlerinin olmadığını farkettim gözlemlerim sonucu..tabiki bu bilinen birşey. Ancak çevrendeki insanlari dikkatle gözleyince daha çok farkına varıyorsun bunun. ben şu saatte yoldayım doktora kontrol için. saat 2 de yatıp 4 de kalktım.zaten koşturmaca yaşıyorum kaç gündür yorgunum. bu yorgunlukla iyi yumurta mi çıkacak benden işte yine de umut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?