AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Sağolasın canım . Sen dedikten sonra yemeyip biriktirdiğim arı sütü polen , bal gibi gıdaları dolaptan çıkardım. Yemekte fayda var

ostrajen hormonu nedir? E2 dedikleri mi?

verdi canım verdi...onu kullandım. tek bir yumurta çikti..onun da kalitesi asil yarın belli olacak. bugun opu oldum. yarın bana telefon açacaklar...
İnşallah cnm ınşallh..
verdi canım verdi...onu kullandım. tek bir yumurta çikti..onun da kalitesi asil yarın belli olacak. bugun opu oldum. yarın bana telefon açacaklar...
Ayy inşallah güzel bir haber gelir bizede umut olur..Rabbim büyük o tek yumurtaya can verir annesine tutunur.

İnşallah cnm ınşallh..

Ayy inşallah güzel bir haber gelir bizede umut olur..Rabbim büyük o tek yumurtaya can verir annesine tutunur.
canım benim çok tatlisin :))). inşallah canım inşallah...ben de cok istiyorum. zaten tek bir tane çıkıyor bizlerden ya da hiç olmuyor...inşallah umut olurum sizlere ki benim AMH :0,01

canım benim çok tatlisin :))). inşallah canım inşallah...ben de cok istiyorum. zaten tek bir tane çıkıyor bizlerden ya da hiç olmuyor...inşallah umut olurum sizlere ki benim AMH :0,01
Feerdom82 cnm benimde aynı.O tek yumurta inşallah büyür ve kaliteli olur bize can olur..Amh benimde 0.01...Rabbim büyük...

E2 hormonu canım tedaviye başlarken ve ilaçları kullanınca düzenli bir artış göstermesi lazım
biliyorum onu. E2 demeye alışmışım ben..östrojen deyince başka bir tahlil daha var mi diye düşündüm. doktorların yöntemleri bile farkli inan şaşırıyorsun. o nedenle acaba başka bir tahlil, hormon var mi diye düşünüyorsun?

Merhaba kızlarrr...dr umm p.tesi tekrar e2 için kan vermemi istedi..klomen vermişti ama ben düzenli kullanamadım ne yapacağımı bilemiyorum.. Tedavi olduğum dr istanbulda gidip gelmek sıkıntılı.Ankarada bizi kabul eden bir dr bulsam keşke..Varmı önerebilecegıniz biri kızlar..

Freedoom82..nerdesin..nerede tedavi görüyorsun cnmm..
canım ben HRS ye gidiyorum...öneri konusunda Hrs ile ilgili benim de şüphelerim var..Dr. Tarık Aksuya gidiyorum. Muayene ücreti 550 tl..biraz tuzludur...yaklaşımi biraz daha profesyonel.ama tamamen emin degilim. Çünkü iki.negatif sonucu da bu doktor da aldım...sonra bir ara Başkent gittim..Göğşen beye...ona da isinamadik...herkes çok sever nette bir ton yorum görürsün ama ben iletişimini begenmedim. net ve kararli konuşan biri değil..

bence en iyisi Istanbul..hem laboratuvarlar iyi hem de doktorlar daha iyi gibi. Bahçeci veya Bülent tıraş sanki iyi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…