- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.481
Sağolasın canım . Sen dedikten sonra yemeyip biriktirdiğim arı sütü polen , bal gibi gıdaları dolaptan çıkardım. Yemekte fayda varOnuncu gün eğer folikül görürse çatlama önleyici iğne verir iki gün sonra tekrar çağırır bu sefer ovitrelle verir. Sonra toplama günü gelir 36 saat sonra. Eğer görmezse bu ayı es geçer sen incir kürünü yapmaya başla istersen
Arı sütü poleni nerden aldın cnmmSağolasın canım . Sen dedikten sonra yemeyip biriktirdiğim arı sütü polen , bal gibi gıdaları dolaptan çıkardım. Yemekte fayda var
verdi canım verdi...onu kullandım. tek bir yumurta çikti..onun da kalitesi asil yarın belli olacak. bugun opu oldum. yarın bana telefon açacaklar...Canım çatlama önleyici igne yapılması daha uygun degilmi.Bunu neden vermiyor dr un.Freedom82
ostrajen hormonu nedir? E2 dedikleri mi?Aynen cnmm..Bende dün drum kan vermemi istedi osrojen 17 çıktı.Yanlıslık olduğunu tekrar ölçmemi istedi..bende ilçede olduğumdan labaratuarda hatalıdır diyerek il'e giderek tekrar dr kontrolunde kan tahlili verdim bu defada 43 çıktı.Ama dr yumurtanın olmadıgını Ve rahimin inceldigini söyledi moral sıfır..Bu hayatta elde ettigim her seyi emeklerimle kazıya kazıya elde ettim.Hiç kolay elde ettigim bir şey olmadı..
İnşallah cnm ınşallh..verdi canım verdi...onu kullandım. tek bir yumurta çikti..onun da kalitesi asil yarın belli olacak. bugun opu oldum. yarın bana telefon açacaklar...
Ayy inşallah güzel bir haber gelir bizede umut olur..Rabbim büyük o tek yumurtaya can verir annesine tutunur.verdi canım verdi...onu kullandım. tek bir yumurta çikti..onun da kalitesi asil yarın belli olacak. bugun opu oldum. yarın bana telefon açacaklar...
Ewt cnm e2ostrajen hormonu nedir? E2 dedikleri mi?
canım benim çok tatlisin :))). inşallah canım inşallah...ben de cok istiyorum. zaten tek bir tane çıkıyor bizlerden ya da hiç olmuyor...inşallah umut olurum sizlere ki benim AMH :0,01İnşallah cnm ınşallh..
Ayy inşallah güzel bir haber gelir bizede umut olur..Rabbim büyük o tek yumurtaya can verir annesine tutunur.
çok içten söyledin bunu hissediyorum buradan. inşallah güzel duaların kabul olur..İnşallah cnm ınşallh..
Ayy inşallah güzel bir haber gelir bizede umut olur..Rabbim büyük o tek yumurtaya can verir annesine tutunur.
E2 hormonu canım tedaviye başlarken ve ilaçları kullanınca düzenli bir artış göstermesi lazımostrajen hormonu nedir? E2 dedikleri mi?
Feerdom82 cnm benimde aynı.O tek yumurta inşallah büyür ve kaliteli olur bize can olur..Amh benimde 0.01...Rabbim büyük...canım benim çok tatlisin :))). inşallah canım inşallah...ben de cok istiyorum. zaten tek bir tane çıkıyor bizlerden ya da hiç olmuyor...inşallah umut olurum sizlere ki benim AMH :0,01
Aynen..benim e2 bir süre sonra düşüşe gectigi icin yumurta yok oluyor..Allah hiç kimseyi cocukla sınamasın..E2 hormonu canım tedaviye başlarken ve ilaçları kullanınca düzenli bir artış göstermesi lazım
biliyorum onu. E2 demeye alışmışım ben..östrojen deyince başka bir tahlil daha var mi diye düşündüm. doktorların yöntemleri bile farkli inan şaşırıyorsun. o nedenle acaba başka bir tahlil, hormon var mi diye düşünüyorsun?E2 hormonu canım tedaviye başlarken ve ilaçları kullanınca düzenli bir artış göstermesi lazım
Iyi geceler, iyi dinlenin arkadaşlar. yumurta kalitesi için uyku çok onemliBu sayfayı hep canlı tutalım arkadaşlar tedavi sürecindeyiz bazılarımız hem bilgi paylaşımı yaparız hem de hamile olanlardan tecrübelerini dinleriz iyi geceler herkeslere
canım ben HRS ye gidiyorum...öneri konusunda Hrs ile ilgili benim de şüphelerim var..Dr. Tarık Aksuya gidiyorum. Muayene ücreti 550 tl..biraz tuzludur...yaklaşımi biraz daha profesyonel.ama tamamen emin degilim. Çünkü iki.negatif sonucu da bu doktor da aldım...sonra bir ara Başkent gittim..Göğşen beye...ona da isinamadik...herkes çok sever nette bir ton yorum görürsün ama ben iletişimini begenmedim. net ve kararli konuşan biri değil..Freedoom82..nerdesin..nerede tedavi görüyorsun cnmm..
bana görede gidilecek biri Hulusi bey gibi geldi...Hulusi hoca bu amh konusunda iyiymiş ankaradan bir arkadasım söylemişti
bence en iyisi Istanbul..hem laboratuvarlar iyi hem de doktorlar daha iyi gibi. Bahçeci veya Bülent tıraş sanki iyi gibiMerhaba kızlarrr...dr umm p.tesi tekrar e2 için kan vermemi istedi..klomen vermişti ama ben düzenli kullanamadım ne yapacağımı bilemiyorum.. Tedavi olduğum dr istanbulda gidip gelmek sıkıntılı.Ankarada bizi kabul eden bir dr bulsam keşke..Varmı önerebilecegıniz biri kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?