AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Freedoom82..nerdesin..nerede tedavi görüyorsun cnmm..
ama herkesin bakışı ve algısı farklıdır..Mesela Gögsen beyi çok severler, esprilidir vs...bir keresinde söyle dedim doktora: yumurta kalitesini artırmak için ne önerirsiniz hangi besinleri vs gibi sordum..bana olmayan şeyin ne kalitesi dedi. sonra yanlış yaptığının farkına varip espriye vurdu. Birkac ilaç yazdi..bir ara onunla klomene basladim. yumurta gelişmişti üstelik. ilişki önerdiler. ama yine olmadı..Çünkü tüpler sıkıntılı...

ben yönlendirilen doktorlari sevmiyorum...bir doktora şöyle olsa ya da böyle olsa dedigin andan itibaren senin önerine uyuyorsa rahatsız olurum..demek birşey bilmiyor diye düşünürüm..Bazıları da bu tarz oluyor...öyle değil böyle diyorsun hemen dediğine inaniyor veya fikrini değiştiriyor..doktorun bir stratejisi bir planı olmalı..malesef bunu göremiyorum çoğu doktor da..

Drların psikoloji egitimi almaları gerekir.Yaptıgı espiriden dolayı hemen elerdim.

bence en iyisi Istanbul..hem laboratuvarlar iyi hem de doktorlar daha iyi gibi. Bahçeci veya Bülent tıraş sanki iyi gibi
Canım istanbuldaki drlar iyi ama yumurta takibinde2 gune bir çagırıyor..kan tahlili sorun degil burdan verip sonucu bildiriyorum ama gitme konusunda sıkıntı çıkarıyorlar. Aslında drm dan çok memnunum.Ankara yakın olduğu dan günübirlik gidip gelebilirim diye düsünüyorum.

Hulusi hoca bu amh konusunda iyiymiş ankaradan bir arkadasım söylemişti
Umudahasret...ne güzel nikin var..Benim mini tüp yapılacak yer bulmam gerek. Benim sadece bir yum oluyor oda kalitesiz..Sayı az ve ida biş ümitsiz vaka benim ama yinede olursa diye umutlanıyorum.çok üzulüyorum..Allah bu konuda kimseyi çaresiz bırakmasın..

kizlarrr bende 25 yasindayim amh 0.34 benimde ilk tup denemem bugun negatifle sonuclandi acaba yumurta kalitesini artiitrmak yada o ay fazla yumurt olusmasi icin neler yiyip icebilirim sizin yaptiginiz birseyler varmi bna yardimci olurmusunuz ikinci denememi dusunuyorum yakin bir zamanda

Umuda hasretim çünkü Şuan biz de mini tüp deniyoruz yani çok az doz var ufak bir iğne ve klomen ile bakalım be olacak? Kader canım rabbim daha fazla bekletmesin inş

Benden de küçüksün cnm geçmiş olsun be kadar toplandı beşinci güne gidebildi mi.. bazı vitaminler var ama kesin faydası olur diye kanıtlanmış bir veri Yok cnm

Benden de küçüksün cnm geçmiş olsun be kadar toplandı beşinci güne gidebildi mi.. bazı vitaminler var ama kesin faydası olur diye kanıtlanmış bir veri Yok cnm
cnmb3. gune gitti oda zaten gelisimi yavasti 7 hucreliydi 2 yumurtadan biri oldun cikti baskada dondurulmusum yok

cnmb3. gune gitti oda zaten gelisimi yavasti 7 hucreliydi 2 yumurtadan biri oldun cikti baskada dondurulmusum yok
Zaten tüp süreci ayrı bir sabır yolu bizimki tüpün de üstü bir sabıra ihtiyaç duyulan alan .. bizim durumda olup tüple de hamile kalan var doğal yolda kalan da var.. bakalım bizim nasiplerimizi arıyoruz takdir ilahi

aynen cnm takdir allahtan ama yapabilecegim birseyler varmi onu ogrenmek istedim ben

doktorun kim? nasıl bir tedavi uyguluyor canım? bir de AMH düzeyin nedir merak ettim?

aynen cnm takdir allahtan ama yapabilecegim birseyler varmi onu ogrenmek istedim ben
ben açıkçası hiçbirşey yapmadım yapmıyorum..usengeçim galiba...Saraçoğlu kürlerini denemek istedim. çalısan biri olunca onlari yapmak zor geldi...bir de her zaman taze hazirlayacaksin kürleri...

Umuda hasretim çünkü Şuan biz de mini tüp deniyoruz yani çok az doz var ufak bir iğne ve klomen ile bakalım be olacak? Kader canım rabbim daha fazla bekletmesin inş
minitup nedir öğrenebilir miyim? bana doktorum bugüne kadar böyle bir yöntemden bahsetmedi....sadece söyledigi ilaçlari kullandim ve E2 kontrolü ile yumurtalarimin olgunluğu takip edildi

minitup nedir öğrenebilir miyim? bana doktorum bugüne kadar böyle bir yöntemden bahsetmedi....sadece söyledigi ilaçlari kullandim ve E2 kontrolü ile yumurtalarimin olgunluğu takip edildi
Çok az iğne dozu ve klomen ile tedavi mini tüp. Çünkü ilaçlar folikül leri bozuyor ve bir artış sağlamıyor

Çok az iğne dozu ve klomen ile tedavi mini tüp. Çünkü ilaçlar folikül leri bozuyor ve bir artış sağlamıyor
bunu bilmiyordum...hiç klomen vermedi HRS deki doktorum..hep gonalf ve bilindik diğer ilaçlar en son transferimde yumurtayi zor geliştirmisti...epey uzun sürmüstü. belki de o yuzden tutmadi...ilaçlarla büyümüş kalitesiz yumurta..sanırım sen o yüzden ilaç dozlarini sordun bana hep? :))). ben önceleri anlamamistim neden sorduğunu. doktora diyeyim bakalım mini tüp yapin bana diye..

bir de hanımlar şunu sorucam size...Rahim filmi çektirdim biliyorsunuz..Sağ tüp tamamen tıkalı sol tüp ise açık...yani öyle dediler..bir doktor hidrosalpenks var derken şimdiki doktorum kesinlikle yok dedi..anlamiş degilim hangisi doğru. 3. bir doktora gösterecegim...sorum şu: benim sol tüp açıksa eğer doğal yoldan hamile kalma şansım olmaz mi binde bir olsa da...Eşim buna takmış durumda madem tüpün açık neden hamile kalmıyorsun dedi? kendi kendine ilaçla yumurtani büyüt ve sonra çatlatma iğnesi yap, sonrasında da ilişki yaşayalim dedi...hatta doktora gitmeden ilaçları alip kendimin bunu yapmam gerektigini zaten ilaçların belli olduğunu söylüyor. tabi karşı çıktım. doktorsuz olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…