- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.501
ama herkesin bakışı ve algısı farklıdır..Mesela Gögsen beyi çok severler, esprilidir vs...bir keresinde söyle dedim doktora: yumurta kalitesini artırmak için ne önerirsiniz hangi besinleri vs gibi sordum..bana olmayan şeyin ne kalitesi dedi. sonra yanlış yaptığının farkına varip espriye vurdu. Birkac ilaç yazdi..bir ara onunla klomene basladim. yumurta gelişmişti üstelik. ilişki önerdiler. ama yine olmadı..Çünkü tüpler sıkıntılı...Freedoom82..nerdesin..nerede tedavi görüyorsun cnmm..
Drların psikoloji egitimi almaları gerekir.Yaptıgı espiriden dolayı hemen elerdim.ama herkesin bakışı ve algısı farklıdır..Mesela Gögsen beyi çok severler, esprilidir vs...bir keresinde söyle dedim doktora: yumurta kalitesini artırmak için ne önerirsiniz hangi besinleri vs gibi sordum..bana olmayan şeyin ne kalitesi dedi. sonra yanlış yaptığının farkına varip espriye vurdu. Birkac ilaç yazdi..bir ara onunla klomene basladim. yumurta gelişmişti üstelik. ilişki önerdiler. ama yine olmadı..Çünkü tüpler sıkıntılı...
Canım istanbuldaki drlar iyi ama yumurta takibinde2 gune bir çagırıyor..kan tahlili sorun degil burdan verip sonucu bildiriyorum ama gitme konusunda sıkıntı çıkarıyorlar. Aslında drm dan çok memnunum.Ankara yakın olduğu dan günübirlik gidip gelebilirim diye düsünüyorum.bence en iyisi Istanbul..hem laboratuvarlar iyi hem de doktorlar daha iyi gibi. Bahçeci veya Bülent tıraş sanki iyi gibi
Umudahasret...ne güzel nikin var..Benim mini tüp yapılacak yer bulmam gerek. Benim sadece bir yum oluyor oda kalitesiz..Sayı az ve ida biş ümitsiz vaka benim ama yinede olursa diye umutlanıyorum.çok üzulüyorum..Allah bu konuda kimseyi çaresiz bırakmasın..Hulusi hoca bu amh konusunda iyiymiş ankaradan bir arkadasım söylemişti
Umuda hasretim çünküUmudahasret...ne güzel nikin var..Benim mini tüp yapılacak yer bulmam gerek. Benim sadece bir yum oluyor oda kalitesiz..Sayı az ve ida biş ümitsiz vaka benim ama yinede olursa diye umutlanıyorum.çok üzulüyorum..Allah bu konuda kimseyi çaresiz bırakmasın..
Benden de küçüksün cnm geçmiş olsun be kadar toplandı beşinci güne gidebildi mi.. bazı vitaminler var ama kesin faydası olur diye kanıtlanmış bir veri Yok cnmkizlarrr bende 25 yasindayim amh 0.34 benimde ilk tup denemem bugun negatifle sonuclandi acaba yumurta kalitesini artiitrmak yada o ay fazla yumurt olusmasi icin neler yiyip icebilirim sizin yaptiginiz birseyler varmi bna yardimci olurmusunuz ikinci denememi dusunuyorum yakin bir zamanda
Umuda hasret☺ aynen cnmm. Tez zamanda emeginin karşılıgı alırsın insallh..hangi sehirde cnm..Umuda hasretim çünküŞuan biz de mini tüp deniyoruz yani çok az doz var ufak bir iğne ve klomen ile bakalım be olacak? Kader canım rabbim daha fazla bekletmesin inş
cnmb3. gune gitti oda zaten gelisimi yavasti 7 hucreliydi 2 yumurtadan biri oldun cikti baskada dondurulmusum yokBenden de küçüksün cnm geçmiş olsun be kadar toplandı beşinci güne gidebildi mi.. bazı vitaminler var ama kesin faydası olur diye kanıtlanmış bir veri Yok cnm
Zaten tüp süreci ayrı bir sabır yolu bizimki tüpün de üstü bir sabıra ihtiyaç duyulan alan .. bizim durumda olup tüple de hamile kalan var doğal yolda kalan da var.. bakalım bizim nasiplerimizi arıyoruz takdir ilahicnmb3. gune gitti oda zaten gelisimi yavasti 7 hucreliydi 2 yumurtadan biri oldun cikti baskada dondurulmusum yok
ben de zaten eledim onu...onunla devam etmedim..klomen haricinde gitmedim...Drların psikoloji egitimi almaları gerekir.Yaptıgı espiriden dolayı hemen elerdim.
aynen cnm takdir allahtan ama yapabilecegim birseyler varmi onu ogrenmek istedim benZaten tüp süreci ayrı bir sabır yolu bizimki tüpün de üstü bir sabıra ihtiyaç duyulan alan .. bizim durumda olup tüple de hamile kalan var doğal yolda kalan da var.. bakalım bizim nasiplerimizi arıyoruz takdir ilahi
doktorun kim? nasıl bir tedavi uyguluyor canım? bir de AMH düzeyin nedir merak ettim?Canım istanbuldaki drlar iyi ama yumurta takibinde2 gune bir çagırıyor..kan tahlili sorun degil burdan verip sonucu bildiriyorum ama gitme konusunda sıkıntı çıkarıyorlar. Aslında drm dan çok memnunum.Ankara yakın olduğu dan günübirlik gidip gelebilirim diye düsünüyorum.
ben açıkçası hiçbirşey yapmadım yapmıyorum..usengeçim galiba...Saraçoğlu kürlerini denemek istedim. çalısan biri olunca onlari yapmak zor geldi...bir de her zaman taze hazirlayacaksin kürleri...aynen cnm takdir allahtan ama yapabilecegim birseyler varmi onu ogrenmek istedim ben
minitup nedir öğrenebilir miyim? bana doktorum bugüne kadar böyle bir yöntemden bahsetmedi....sadece söyledigi ilaçlari kullandim ve E2 kontrolü ile yumurtalarimin olgunluğu takip edildiUmuda hasretim çünküŞuan biz de mini tüp deniyoruz yani çok az doz var ufak bir iğne ve klomen ile bakalım be olacak? Kader canım rabbim daha fazla bekletmesin inş
Çok az iğne dozu ve klomen ile tedavi mini tüp. Çünkü ilaçlar folikül leri bozuyor ve bir artış sağlamıyorminitup nedir öğrenebilir miyim? bana doktorum bugüne kadar böyle bir yöntemden bahsetmedi....sadece söyledigi ilaçlari kullandim ve E2 kontrolü ile yumurtalarimin olgunluğu takip edildi
bunu bilmiyordum...hiç klomen vermedi HRS deki doktorum..hep gonalf ve bilindik diğer ilaçlar en son transferimde yumurtayi zor geliştirmisti...epey uzun sürmüstü. belki de o yuzden tutmadi...ilaçlarla büyümüş kalitesiz yumurta..sanırım sen o yüzden ilaç dozlarini sordun bana hep? :))). ben önceleri anlamamistim neden sorduğunu. doktora diyeyim bakalım mini tüp yapin bana diye..Çok az iğne dozu ve klomen ile tedavi mini tüp. Çünkü ilaçlar folikül leri bozuyor ve bir artış sağlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?