- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.521
kizlar valla minisini kucugunu buyugunu bilmiyorum ama bizim durumumuzda iyi bir doktor bulup tup bebek yaptirmak lazimÇok az iğne dozu ve klomen ile tedavi mini tüp. Çünkü ilaçlar folikül leri bozuyor ve bir artış sağlamıyor
senin doktorun kim canım?? ya da duyduğun bildigin iyi bir doktor var mı? birbirimize yardimci olmak için soruyorum...kizlar valla minisini kucugunu buyugunu bilmiyorum ama bizim durumumuzda iyi bir doktor bulup tup bebek yaptirmak lazim
cnm benim adanada yaptiriyorum ama bunun disinda bildigim bir yer yoksenin doktorun kim canım?? ya da duyduğun bildigin iyi bir doktor var mı? birbirimize yardimci olmak için soruyorum...
kesinlikle cnm doktorsiz olmaz cunku onlar kist yapabiliyorlar bence hic bulasma boyle islere sen yaa esinede anlat durumu anlasin yani ne demek neden hamile kalamiyorsun yani sen istemiyorsunda mi olmuyor sanki rabbim vakti var zamani var diyor demekki senin amh ve yas kc cnm benim mesela amh dusuk olmadina ragmen fsh normal duzeyde benim vucudumda cok ilginc yanibir de hanımlar şunu sorucam size...Rahim filmi çektirdim biliyorsunuz..Sağ tüp tamamen tıkalı sol tüp ise açık...yani öyle dediler..bir doktor hidrosalpenks var derken şimdiki doktorum kesinlikle yok dedi..anlamiş degilim hangisi doğru. 3. bir doktora gösterecegim...sorum şu: benim sol tüp açıksa eğer doğal yoldan hamile kalma şansım olmaz mi binde bir olsa da...Eşim buna takmış durumda madem tüpün açık neden hamile kalmıyorsun dedi? kendi kendine ilaçla yumurtani büyüt ve sonra çatlatma iğnesi yap, sonrasında da ilişki yaşayalim dedi...hatta doktora gitmeden ilaçları alip kendimin bunu yapmam gerektigini zaten ilaçların belli olduğunu söylüyor. tabi karşı çıktım. doktorsuz olmaz diye
kesinlikle cnm doktorsiz olmaz cunku onlar kist yapabiliyorlar bence hic bulasma boyle islere sen yaa esinede anlat durumu anlasin yani ne demek neden hamile kalamiyorsun yani sen istemiyorsunda mi olmuyor sanki rabbim vakti var zamani var diyor demekki senin amh ve yas kc cnm benim mesela amh dusuk olmadina ragmen fsh normal duzeyde benim vucudumda cok ilginc yani
amh 0.34 fsh 8 cnmGünaydın inşaallah herkesin burda hayırlı bebişleri olur Fsh ınız kaç acaba benim de amh 0,49 fsh 7
Fsh ınız iyi Fsh ın normal olması toplanan yumurtaların olgun olduğunu gösteriyormuşamh 0.34 fsh 8 cnm
2 yumirtadan biri olguncu cnm sadeceFsh ınız iyi Fsh ın normal olması toplanan yumurtaların olgun olduğunu gösteriyormuş
hayirlisi olsun cnm yaa ben simdi yeniden 2. yi ddeniycem ama korkuyorum cok acikcasi nasil yaparim psikolojim nasil olur hic bilmiyorumAma kimyasal gebelik oldu
nasip kismet cnm bu isler bence allahtan yani allah kimseyi bence 4. denemeye kadar yormasin ben bi iki ay dinlenicem ondan snra deniycem cnmBence hemen deneyin benim eşim karşı çıkıyor ben hemen denerdim bi yerde okudum 4 denemeden sonra %90 oluyormus eğer olacaksa
Amin inşaallah herkes kısa sürede hayırlısı ile kavuşurnasip kismet cnm bu isler bence allahtan yani allah kimseyi bence 4. denemeye kadar yormasin ben bi iki ay dinlenicem ondan snra deniycem cnm
Boşuna zaman kaybetme benim 0.29 idi ankara ya hulusi hocaya gittim daha önce 7 kez tüp bebek denemişti m olmamıştı hiç birinde hulusi hocanın verdiği ilaçları 3 ay kullandıktan sonra tüp bebek denedim 5 yumurtam olustu ki daha önce 1 tane yada 2 oluşuyor şu hiç söylenmeyen bile oluyordu hulusi Hoca da 5 yumurtadan 5 i de 3. Güne gitti 3 u donduruldu 2 si transfer edildi 2 si de tuttu biri 'nde kalp atışı oluşmadı düştü biriyle yarın nasipse 13. Haftamiza giriyoruzkizlarrr bende 25 yasindayim amh 0.34 benimde ilk tup denemem bugun negatifle sonuclandi acaba yumurta kalitesini artiitrmak yada o ay fazla yumurt olusmasi icin neler yiyip icebilirim sizin yaptiginiz birseyler varmi bna yardimci olurmusunuz ikinci denememi dusunuyorum yakin bir zamanda
hayırlı olsun inşaallah kucağınıza almak nasip olur hangi ilaçları kullandınız ben de eşimi ikna ettikten sonra Hulusi hocaya gidicemBoşuna zaman kaybetme benim 0.29 idi ankara ya hulusi hocaya gittim daha önce 7 kez tüp bebek denemişti m olmamıştı hiç birinde hulusi hocanın verdiği ilaçları 3 ay kullandıktan sonra tüp bebek denedim 5 yumurtam olustu ki daha önce 1 tane yada 2 oluşuyor şu hiç söylenmeyen bile oluyordu hulusi Hoca da 5 yumurtadan 5 i de 3. Güne gitti 3 u donduruldu 2 si transfer edildi 2 si de tuttu biri 'nde kalp atışı oluşmadı düştü biriyle yarın nasipse 13. Haftamiza giriyoruz
hangi ilaclari vermisti cnm sana ankaraya hitme sansim yok yaaBoşuna zaman kaybetme benim 0.29 idi ankara ya hulusi hocaya gittim daha önce 7 kez tüp bebek denemişti m olmamıştı hiç birinde hulusi hocanın verdiği ilaçları 3 ay kullandıktan sonra tüp bebek denedim 5 yumurtam olustu ki daha önce 1 tane yada 2 oluşuyor şu hiç söylenmeyen bile oluyordu hulusi Hoca da 5 yumurtadan 5 i de 3. Güne gitti 3 u donduruldu 2 si transfer edildi 2 si de tuttu biri 'nde kalp atışı oluşmadı düştü biriyle yarın nasipse 13. Haftamiza giriyoruz
Ben de bur sa da oturuyorum sadece 2 kez gittim ankara ya aynı şeyi ben de düşündüm dediğim gibi 7 kez tüp bebek denedim kesinlikle git derim boşuna zaman kaybetme ben kaybettim sen bu hata yi yapma tup bebek islemlerini bursada yaptırdım zaten hulusi hoca da gelme dedi sadece adetimin 2 . Yada 3. Gunu gittim yumurtalarimin durumuna bakti tabi çok dua ettim kur anı doğru düzgün bilmeme ve çalışmama rağmen hatim indirdim öncesinde yasin dagittimhangi ilaclari vermisti cnm sana ankaraya hitme sansim yok yaazor olur git gel yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?