AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

kesinlikle cnm doktorsiz olmaz cunku onlar kist yapabiliyorlar bence hic bulasma boyle islere sen yaa esinede anlat durumu anlasin yani ne demek neden hamile kalamiyorsun yani sen istemiyorsunda mi olmuyor sanki rabbim vakti var zamani var diyor demekki senin amh ve yas kc cnm benim mesela amh dusuk olmadina ragmen fsh normal duzeyde benim vucudumda cok ilginc yani

Merhaba

Günaydın inşaallah herkesin burda hayırlı bebişleri olur Fsh ınız kaç acaba benim de amh 0,49 fsh 7

Bence hemen deneyin benim eşim karşı çıkıyor ben hemen denerdim bi yerde okudum 4 denemeden sonra %90 oluyormus eğer olacaksa

Bence hemen deneyin benim eşim karşı çıkıyor ben hemen denerdim bi yerde okudum 4 denemeden sonra %90 oluyormus eğer olacaksa
nasip kismet cnm bu isler bence allahtan yani allah kimseyi bence 4. denemeye kadar yormasin ben bi iki ay dinlenicem ondan snra deniycem cnm

Boşuna zaman kaybetme benim 0.29 idi ankara ya hulusi hocaya gittim daha önce 7 kez tüp bebek denemişti m olmamıştı hiç birinde hulusi hocanın verdiği ilaçları 3 ay kullandıktan sonra tüp bebek denedim 5 yumurtam olustu ki daha önce 1 tane yada 2 oluşuyor şu hiç söylenmeyen bile oluyordu hulusi Hoca da 5 yumurtadan 5 i de 3. Güne gitti 3 u donduruldu 2 si transfer edildi 2 si de tuttu biri 'nde kalp atışı oluşmadı düştü biriyle yarın nasipse 13. Haftamiza giriyoruz

hayırlı olsun inşaallah kucağınıza almak nasip olur hangi ilaçları kullandınız ben de eşimi ikna ettikten sonra Hulusi hocaya gidicem

hangi ilaclari vermisti cnm sana ankaraya hitme sansim yok yaa zor olur git gel yani

hangi ilaclari vermisti cnm sana ankaraya hitme sansim yok yaa zor olur git gel yani
Ben de bur sa da oturuyorum sadece 2 kez gittim ankara ya aynı şeyi ben de düşündüm dediğim gibi 7 kez tüp bebek denedim kesinlikle git derim boşuna zaman kaybetme ben kaybettim sen bu hata yi yapma tup bebek islemlerini bursada yaptırdım zaten hulusi hoca da gelme dedi sadece adetimin 2 . Yada 3. Gunu gittim yumurtalarimin durumuna bakti tabi çok dua ettim kur anı doğru düzgün bilmeme ve çalışmama rağmen hatim indirdim öncesinde yasin dagittim

Dhea seviyesine kanda baktirdi benim çok düşük çıktı qenzim q10 dhea ve melatonin kullandım her gün 3 ay boyunca artık çok az adet oluyordum östrojen seviyem neredeyse menapoz sinirindaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…