- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.541
bakalim cnm dusunucem bende bi 2 3 ay vitamin kullanim diyorum cnm hayirlisi artikDhea seviyesine kanda baktirdi benim çok düşük çıktı qenzim q10 dhea ve melatonin kullandım her gün 3 ay boyunca artık çok az adet oluyordum östrojen seviyem neredeyse menapoz sinirindaydi
Östrojen E2mi ona göre mi dhea başladı çok soru soruyorum özür dilerim benim E2 normaldi o yüzden sordumDhea seviyesine kanda baktirdi benim çok düşük çıktı qenzim q10 dhea ve melatonin kullandım her gün 3 ay boyunca artık çok az adet oluyordum östrojen seviyem neredeyse menapoz sinirindaydi
Benim amh degerim 0,99 idi simdi hamileyim normal yoldan oldu.
Allah cocuk isteyen herkese nasip etsin insallah.
Ben daha önce farklı dr 'larda çeşitli vitaminler gonadotropinler falan kullanıp denedim sonuç 0 vakit kaybetme boşuna yıpratma bir de d vitamini seviyene haktır benim düşüktü ampul kullandım öncesindebakalim cnm dusunucem bende bi 2 3 ay vitamin kullanim diyorum cnm hayirlisi artik
daha onceden baktirmistim iyiydi canim peki beslenmen falan nasildi ?Ben daha önce farklı dr 'larda çeşitli vitaminler gonadotropinler falan kullanıp denedim sonuç 0 vakit kaybetme boşuna yıpratma bir de d vitamini seviyene haktır benim düşüktü ampul kullandım öncesinde
Amh yerlerde 0.01 tek yumurta bazen 2 ama kalitesiz..gecen ay op oldu keşke kaliteli cıksaydı ama olmadı.Benimki ümitsiz vaka nasıl olacak bilmiyorumm. Istanbul tüpteyimmdoktorun kim? nasıl bir tedavi uyguluyor canım? bir de AMH düzeyin nedir merak ettim?
Ne güzel hala bıkmadan hepimizin sorularına karşılık veriyorsun hamile olup da unutan olmadın sağolasın inş biz de senin gibi oluruz tek umudumuz ve hayalimiz buBana çiğ beslen dedi dr mümkün olduğunca bol bol meyve sebze ye dedi yedim bisküvi vs fazla yemedim tatlı ile de çok aram yoktu fazla yemedim
Hayallerinizden vazgeçmeyi benim 10 sene önce aldığım bebek kiyafeti duruyor valizimde nasip olursa cinsiyeti ne olursa olsun giydirecegim onu bebeğime ben sadece benim gibi olanlar benim kadar acı çekmeden kavussun istiyorum bebeklerine ve inanın dua ediyorum her namazimda sizler için çünkü çok iyi biliyorum ne demek olduğunuNe güzel hala bıkmadan hepimizin sorularına karşılık veriyorsun hamile olup da unutan olmadın sağolasın inş biz de senin gibi oluruz tek umudumuz ve hayalimiz bu
Çok duygulandım çok sağol Allah razı olsun canım bizde önümüzdeki ay başlıyoruz Allah izin verirseHayallerinizden vazgeçmeyi benim 10 sene önce aldığım bebek kiyafeti duruyor valizimde nasip olursa cinsiyeti ne olursa olsun giydirecegim onu bebeğime ben sadece benim gibi olanlar benim kadar acı çekmeden kavussun istiyorum bebeklerine ve inanın dua ediyorum her namazimda sizler için çünkü çok iyi biliyorum ne demek olduğunu
Hulisi bey mini tüp yapıyormu bizim gibi bir yada 2 yumurtası olanlara bakıyormu?Hayallerinizden vazgeçmeyi benim 10 sene önce aldığım bebek kiyafeti duruyor valizimde nasip olursa cinsiyeti ne olursa olsun giydirecegim onu bebeğime ben sadece benim gibi olanlar benim kadar acı çekmeden kavussun istiyorum bebeklerine ve inanın dua ediyorum her namazimda sizler için çünkü çok iyi biliyorum ne demek olduğunu
Ankara'da değilim ama buradaki araştırmama göre hep Cem akarsudan bahsetmişler oraya gittiniz miKızlarrr ankarada bizimle ilgilenecek mini tüp yapacak yerleri araştırıyorum..Benim genelde bir bazen 2 yumurta oluyor oda op oldu kalitesiz ciktı..Bu konuda Ankarada ilgili bilgili dr arıyorum..Bana önereceginiz dr varmı?
Arkadasım mini tüp yapan ayrı bir yer Yok öyle araştırma.. mesela benim bu doktorum geçen ay opuda fil dozu ile ilaç verdi . Sonra opuda boş olunca tekrar konuşmaya gittik o zaman fazla ilaç sen de bir tepki vermiyor az doz ilaçla sağlıklı bulmaya çalışalım dedi. Sadece az sayıda olduğu için ilaçlar bizde sayıyı artırmıyor var olanı da boş bir şekilde büyütüyor.. mesela opuya girerken ümitlenmiştim e2 değerim falan gayet iyiydi ama dediğim gibi o boş bir büyütme olmuş bakalım bu sefer ne olacak gelişmeleri yazarımKızlarrr ankarada bizimle ilgilenecek mini tüp yapacak yerleri araştırıyorum..Benim genelde bir bazen 2 yumurta oluyor oda op oldu kalitesiz ciktı..Bu konuda Ankarada ilgili bilgili dr arıyorum..Bana önereceginiz dr varmı?
Bilmiyorum ben hulusi bey bir önceki ay tupden once baktığında bana da 2 3 yinurtan gözüküyor dedi tüp bebek yapan dr um yumurta takibinde 4 yumurta takibi yapti ama dediğim gibi 5 yumurta cikti ben de 3 sene önce dr sen hamile kalamazsin bazen hiç yumurtan olmuyor donasyon öneriyorum demişti ben pes etmedim etseydim şu an bu mutluluğu yaşamıyor olacaktımHulisi bey mini tüp yapıyormu bizim gibi bir yada 2 yumurtası olanlara bakıyormu?
aynı durumdayim ya bir ya da iki yumurta çıkıyor ve sadece 1 kaliteli oluyor..duymamistim mini tüpü ben de soracağım doktorumaKızlarrr ankarada bizimle ilgilenecek mini tüp yapacak yerleri araştırıyorum..Benim genelde bir bazen 2 yumurta oluyor oda op oldu kalitesiz ciktı..Bu konuda Ankarada ilgili bilgili dr arıyorum..Bana önereceginiz dr varmı?
Gitmedim bi arastırayım teşekkürler cnmAnkara'da değilim ama buradaki araştırmama göre hep Cem akarsudan bahsetmişler oraya gittiniz mi
Aynen benimde anlattığın gibi oldu.Bu defa klomenle tedavi yapılacak..bu ayda bazı nedenlerden dolayı ilacı düzenli kullanamadım es gecelim desik.Onumuzdeki ay insallah tekrar basliyacaz.Ben istanbuldaki dr dan cok memnunum ama uzak.Ankaradan benim durumumda olan hastayla pek ilgilenen dr bulamiyoruz.bulursam benim icin yakın olması bi avantaj olacak. Tesekkur ederim cvp verdigin icinArkadasım mini tüp yapan ayrı bir yer Yok öyle araştırma.. mesela benim bu doktorum geçen ay opuda fil dozu ile ilaç verdi . Sonra opuda boş olunca tekrar konuşmaya gittik o zaman fazla ilaç sen de bir tepki vermiyor az doz ilaçla sağlıklı bulmaya çalışalım dedi. Sadece az sayıda olduğu için ilaçlar bizde sayıyı artırmıyor var olanı da boş bir şekilde büyütüyor.. mesela opuya girerken ümitlenmiştim e2 değerim falan gayet iyiydi ama dediğim gibi o boş bir büyütme olmuş bakalım bu sefer ne olacak gelişmeleri yazarım
Selam. Sana bi isim vereceğim ama sende araştır. Benim sadece görüşmem olmuştu bu dr.la Ankarada ikizler diye geçer Mehmet ve Ahmet Erdem. Ben her degerimle tam menopoza girdim. Amh 0.01 fsh falan 100. Ostrojen bitmiş durumda. Bu halde bile bu Prof. Gel tüp yapalım dedi. 1 yumurta oluşturalım. Her dr. Bana senin is bitmiş dedi dedim. Olurmu öyle şey dedi. Dedigim gibi çok iyi araştır. İnsallah tok gözlü drlarla karsilasirsin.Aynen benimde anlattığın gibi oldu.Bu defa klomenle tedavi yapılacak..bu ayda bazı nedenlerden dolayı ilacı düzenli kullanamadım es gecelim desik.Onumuzdeki ay insallah tekrar basliyacaz.Ben istanbuldaki dr dan cok memnunum ama uzak.Ankaradan benim durumumda olan hastayla pek ilgilenen dr bulamiyoruz.bulursam benim icin yakın olması bi avantaj olacak. Tesekkur ederim cvp verdigin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?