- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.561
Teşekkür ederim cvp yazdığınız ıcin.canım sen mehmetlemi ahmet beylemı hangisiyle görüstün..Sen ne yaptın durumun ne?Selam. Sana bi isim vereceğim ama sende araştır. Benim sadece görüşmem olmuştu bu dr.la Ankarada ikizler diye geçer Mehmet ve Ahmet Erdem. Ben her degerimle tam menopoza girdim. Amh 0.01 fsh falan 100. Ostrojen bitmiş durumda. Bu halde bile bu Prof. Gel tüp yapalım dedi. 1 yumurta oluşturalım. Her dr. Bana senin is bitmiş dedi dedim. Olurmu öyle şey dedi. Dedigim gibi çok iyi araştır. İnsallah tok gözlü drlarla karsilasirsin.
Mehmet beyle görüştüm ama Ahmet beyle görüşseydin diyenler oldu. Benim fsh yüksek olduğu için mantıklı gelmedi hani 20- 30 değil 100. Düşmesini bekleyeceğim.Teşekkür ederim cvp yazdığınız ıcin.canım sen mehmetlemi ahmet beylemı hangisiyle görüstün..Sen ne yaptın durumun ne?
Evet. Saraçoğlu kürleriDüşmesi için bişey yapıyomusunuz
Bende hayıt tohumuyla düşürmüştüm. Ve birkaç ilaç ile beraber. Son ölçümlerde 10-15 arası çıkıyor. Moral bozmadan istikrarlı giderseniz düşer bence .Evet. Saraçoğlu kürleri
Ama ilk ölçtürdügunde kac çıkmıştı arkadaşımBende hayıt tohumuyla düşürmüştüm. Ve birkaç ilaç ile beraber. Son ölçümlerde 10-15 arası çıkıyor. Moral bozmadan istikrarlı giderseniz düşer bence .
Adet olmadan ölçtürmüştüm 83 çıkmıştı . Sonraki ilk ölçüm adetin 2. Günü 40 tı. Şimdide yazdığım rakamlarda gidiyor.Ama ilk ölçtürdügunde kac çıkmıştı arkadaşım
Mevsim yaz bak canım benimde tam hatırlamıyorum fsh 106 falandı..adetten kesildim.Saraçoğlu kürlerini kullandım. Fsh ölcturdukce stres yapıyordum. Biraktım ölçtürmeyi..ama kürleri sürekli kullanıyordum.Saraçoğlunun verdigi kür.2.5 ay sürüyo. omega 3-6-9 solgarın ve q10 kullandım bunlarla beraber depolansın vucudumda hemen hemen 1 yıl kullandım viteminleri.Ve fsh dustü 30 a.şimdide ne durumda bilmiyorum.Saķın üzulme düsüyor Allahın izniyle.Evet. Saraçoğlu kürleri
Maşallah. Darısı bana:)Adet olmadan ölçtürmüştüm 83 çıkmıştı . Sonraki ilk ölçüm adetin 2. Günü 40 tı. Şimdide yazdığım rakamlarda gidiyor.
Bende 5 aydır kullanıyorum ve 6 aydır ölçtürmedim. Bi aksilik çıkmazsa bu adette ölçtürcem. Aç karnına polen bal ari sütü yesene canım incir falan dene. Bende kürlere ara verip 1 çay bardagida olsa incir suyu içeceğim. Bal poleni 5 aydır yiyorum.Gerçekten amh yükseltiyor. Omega 3 ve Q10 yeni başladım. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.Mevsim yaz bak canım benimde tam hatırlamıyorum fsh 106 falandı..adetten kesildim.Saraçoğlu kürlerini kullandım. Fsh ölcturdukce stres yapıyordum. Biraktım ölçtürmeyi..ama kürleri sürekli kullanıyordum.Saraçoğlunun verdigi kür.2.5 ay sürüyo. omega 3-6-9 solgarın ve q10 kullandım bunlarla beraber depolansın vucudumda hemen hemen 1 yıl kullandım viteminleri.Ve fsh dustü 30 a.şimdide ne durumda bilmiyorum.Saķın üzulme düsüyor Allahın izniyle.
Amiiin cnm.Bal polen arı sütu nerden alıyorsun varmı bir markası. Bende incir suyuna başladımBende 5 aydır kullanıyorum ve 6 aydır ölçtürmedim. Bi aksilik çıkmazsa bu adette ölçtürcem. Aç karnına polen bal ari sütü yesene canım incir falan dene. Bende kürlere ara verip 1 çay bardagida olsa incir suyu içeceğim. Bal poleni 5 aydır yiyorum.Gerçekten amh yükseltiyor. Omega 3 ve Q10 yeni başladım. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.
İnşallah canım.Maşallah. Darısı bana:)
Yok canım ben kendim yapıyorum.Aktardan alıyorum daha bereketli oluyor çünkü.Hazırlar dayanmıyor.Amiiin cnm.Bal polen arı sütu nerden alıyorsun varmı bir markası. Bende incir suyuna başladım
Merhaba cnmm..ınsallah Rabbim hepimize tez zamanda nasip ederMerhaba arkadaşlar çevremdeki evlenenlerin hepsi hamile çok özeniyorum Allah ım inşaallah bize de nasip eder
AminnMerhaba cnmm..ınsallah Rabbim hepimize tez zamanda nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?