AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Teşekkür ederim cvp yazdığınız ıcin.canım sen mehmetlemi ahmet beylemı hangisiyle görüstün..Sen ne yaptın durumun ne?

Teşekkür ederim cvp yazdığınız ıcin.canım sen mehmetlemi ahmet beylemı hangisiyle görüstün..Sen ne yaptın durumun ne?
Mehmet beyle görüştüm ama Ahmet beyle görüşseydin diyenler oldu. Benim fsh yüksek olduğu için mantıklı gelmedi hani 20- 30 değil 100. Düşmesini bekleyeceğim.

Evet. Saraçoğlu kürleri
Mevsim yaz bak canım benimde tam hatırlamıyorum fsh 106 falandı..adetten kesildim.Saraçoğlu kürlerini kullandım. Fsh ölcturdukce stres yapıyordum. Biraktım ölçtürmeyi..ama kürleri sürekli kullanıyordum.Saraçoğlunun verdigi kür.2.5 ay sürüyo. omega 3-6-9 solgarın ve q10 kullandım bunlarla beraber depolansın vucudumda hemen hemen 1 yıl kullandım viteminleri.Ve fsh dustü 30 a.şimdide ne durumda bilmiyorum.Saķın üzulme düsüyor Allahın izniyle.

Kızlar dünde bahsetmiştim ankarada dr arıyorum diye..murat sönmezer, hakan şatiroglu, ercument sönmezer var bunlar hakında bilgi istiyorum.benim gibi hastalara bakarmı. Tek yumurtayla ilgilenirmi.

Bende 5 aydır kullanıyorum ve 6 aydır ölçtürmedim. Bi aksilik çıkmazsa bu adette ölçtürcem. Aç karnına polen bal ari sütü yesene canım incir falan dene. Bende kürlere ara verip 1 çay bardagida olsa incir suyu içeceğim. Bal poleni 5 aydır yiyorum.Gerçekten amh yükseltiyor. Omega 3 ve Q10 yeni başladım. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.

Amiiin cnm.Bal polen arı sütu nerden alıyorsun varmı bir markası. Bende incir suyuna başladım

Hanımlar benim 1 embriyom donduruldu. 3. gün embriyosu...Adet olmayı bekliyrum...Doktor ona göre transfer tarihi belirleyecek inşallah..Size şunu sormak istiyorum bu süreçte ne yapayım? Çalışan biriyim, mutfakla aram da iyi değil...Mesela bugün kahvaltı yapmadan işe geldim sabah simit poğaça aldım...Her zaman böyle değilim tabi...genelde kahvaltımı yaparım. Öğlen işyerinde yiyorum. Ama akşamları yemek hazırlamak zor geliyor bana...Haftasonu hariç pek yemek yapmam, dışarıdan yerim ya da işyerinde akşam da yemek çıkıyor...Onu yerim. Ne kadar sağlıklı koşullarda yapıyorlar bilmem tabi..Meyve ile aram pek yok, muz tüketirim çoğunlukla (yemesi kolay bir besin çünkü) aklıma eserse de diğer meyvelerden. Bu süreçte ben ne yapayım rahmimi nasıl hazırlayayım? Ananas mı yiyeyim, avokado mu tüketeyim? İncir kürü mü yapayım? vitamin, omega3 vs kullanmıyorum. Doktorum onlar hikaye dedi, önemli olan kaliteli embriyo dedi...Kimisi de omega 3 önemli diyor.

Biesteron önermişti daha önce bir doktor bana...Bir süre kullandım önceden. Ama belirgin bir fark hissetmedim bedenimde...Sizce bbiesteronu kullanayım mı tekrar? Kaç ay kullanmam gerekir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…