AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Tekrar yumurta toplanacak mı sizden havuz sistemi mi
Pek değil. aslında doktor olabilir dedi ama eşim sıcak bakmıyor. Şöyleki maddi yönden çöktük diyebilirim...yakın zamanda negatif sonuç almıştım. Daha 2 ay geçti hemen tekrar başladım bu işlere...Bilmiyorum öyle mi yapsam...İnşallah bu embriyo tutunur. 1. kalite dediler...Hidrosalpenks yok diyorlar...neden tutmuyor peki?

benim de Ağustos’ta 2 embriyo transferi oldu kimyasal gebelik oldu maalesef rahmin dinlendirilmesi iyi olur bana progesteron bakılmıştı sınırda yüksek çıkmıştı embriyonun tutunma yüzdesini düşürür drdi ama dondurulmaya yeterli embriyonuz yok deyip transfer yaptılar hemen

Dondurulunca sıkıntı mı oluyor? Benim 1 tane ama dondurdular...Bir de progesteron düzeyim transfer sırasında 42 idi..Sizin kaçtı? sınırı ne olmalı peki? Doktorlar böyle ayrtıntılardan hiç bahsetmiyorlar...Progesteron düşüklüğü de yüksekliği de sıkıntı demek...

daha çok rahmimi hazırlamak istiyorum...bunun için ne yapabilirim acaba?
Merhaba canım. Bende birkaç ay sonra tüp bebek düşünüyorum fsh düşmesini bekliyorum. Ben yumurta olussun kaliteli falan olsun diye omega3 ve q10 kullanıyorum bide aç karnına ari sütü bal polen..okuduklarima göre genelde kullanılanlar bunlar.

Benim 1.48 di yumurta toplamadan 1 gün önce sınır 1.50 dedi dr benimki sınırda çıkmış 4 yumurtam olduğu halde toplanacak dondurmaya kriterine uymuyorsunuz taze transfer yapıcaz ama progesteron bir miktar şansınızı düşürür dedi

Nerede yaptırdın canım? Böyle dediklerine göre dondurup çözünürken zarar görme ihtimalleri var embriyoların. Haklılar da...Embriyolog bana donduracağını söyledi direk...

Anatolya tüp bebekte ama yumurta toplamadan önce dondurma kriterine uymadığımı söyledi kadın Doğum uzmanı daha embriyonun kalitesi belli değildi ki

Kısmet hayırlısı tabi ama rahimden mi tutmadı diye aklıma takılıyor artık diğer denemelere Allahım hepimize anne olmayı nasip eder inşaallah

Kısmet hayırlısı tabi ama rahimden mi tutmadı diye aklıma takılıyor artık diğer denemelere Allahım hepimize anne olmayı nasip eder inşaallah
Doktorlar dikkatsiz ve umursamaz olabiliyor. Bence iyi bir doktor olası bütün olumsuz nedenleri elimine ederek yani azaltarak tüp bebeğe başlamalı. Örneğin histeroskopi, rahim filmi, kadının bedenindeki olumsuz olacak tüm durumlar dikkate alınmalı..Malesef kendi doktorum da dahil yapmıyorlar bunu...Hatta bir doktor hidrosalpenks var derken diğer yok dedi aynı filme bakarak...Kime inanayım şimdi söyle?

Ben de onları görünce o yüzden güvenesim gelmiyor bana histereskopi yaptı hemen tedaviye başladı yumurta toplamadan önce yapılan usg de polip alanı var dedi bir ayda nasıl olur ki histereskopiden

Ben de onları görünce o yüzden güvenesim gelmiyor bana histereskopi yaptı hemen tedaviye başladı yumurta toplamadan önce yapılan usg de polip alanı var dedi bir ayda nasıl olur ki histereskopiden
Aynen katılıyorum...Bende de güvensizlik var. Histeroskopide nasıl göremediler değil mi? ya da 1 ayda nasıl oldu?

Freedom senin adına çok sevindimm..İnsallah tedavinin sonu iyi olur can olur o yumoşun cnmm..kafana hiç bir şey takma pozitif ol Rabbim büyük emeginin karşılığını verir ..

Başkentte Hulusi zeyneloğluna gidicem inşaallah onun hakkında çok iyi şeyler duydum
onu ben de denemek istiyorum. ama daha önce göğşene gidiyordum. Hulusiye geçebilit
Freedom senin adına çok sevindimm..İnsallah tedavinin sonu iyi olur can olur o yumoşun cnmm..kafana hiç bir şey takma pozitif ol Rabbim büyük emeginin karşılığını verir ..
Ah canım benim çok teşekkür ederim iyi niyetin için, temenniler için. İnşallah hepimizin emeklerinin karşılığını verir güzel Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…