- 13 Ağustos 2017
- 475
- 478
- 103
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.601
Arkadasım hayırlı olsun tekrardan incir kürüne artık ihtiyaç kalmadı çünkü o rahimine yararlı bir şey değil yumurtalarına yarar ona da artık gerek kalmadı. Rahimin için avakado yemelisin istersen kendin de araştır.. ayrıca ceviz tüket bol bol , transfere yakın kabız kalmamaya çalış bunun için sabahları düzenli muz yersen ve kefir içebilirsin. Ayrıca mümkün oldukça işlenmiş paketli gıdalardan yağlı şekerli şeylerden kendi sağlığın için uzak durabilirsin. Ayrıca bol su iç en iyi detoks su içmektir.. istersen vitaminlere devam edebilirsin en gerekli olan vitamin folikasit.ayrıca nar suyu tüketirsen adetinden sonra rahim kalınlığını daha kolay artırmanı sağlarsın.. sevgilerHanımlar benim 1 embriyom donduruldu. 3. gün embriyosu...Adet olmayı bekliyrum...Doktor ona göre transfer tarihi belirleyecek inşallah..Size şunu sormak istiyorum bu süreçte ne yapayım? Çalışan biriyim, mutfakla aram da iyi değil...Mesela bugün kahvaltı yapmadan işe geldim sabah simit poğaça aldım...Her zaman böyle değilim tabi...genelde kahvaltımı yaparım. Öğlen işyerinde yiyorum. Ama akşamları yemek hazırlamak zor geliyor bana...Haftasonu hariç pek yemek yapmam, dışarıdan yerim ya da işyerinde akşam da yemek çıkıyor...Onu yerim. Ne kadar sağlıklı koşullarda yapıyorlar bilmem tabi..Meyve ile aram pek yok, muz tüketirim çoğunlukla (yemesi kolay bir besin çünkü) aklıma eserse de diğer meyvelerden. Bu süreçte ben ne yapayım rahmimi nasıl hazırlayayım? Ananas mı yiyeyim, avokado mu tüketeyim? İncir kürü mü yapayım? vitamin, omega3 vs kullanmıyorum. Doktorum onlar hikaye dedi, önemli olan kaliteli embriyo dedi...Kimisi de omega 3 önemli diyor.
Canım umutsuzluğa kapılma veren allah yeterki ol desin.Bugun 0.01 amh ile hamile oldugunu yazdı bir arkadas.yaş 39 muş.Sende insallah hamile olduğunu yazarsın buraya..İlk olarak 4 tüp bebek hepsı negatıf ardından amh a baktrdm 4dü sonuc..amelıyat olmaya karar verdim(çikolata kisti) amelıyat olalaı 9ay oldu ve benim amh degerım suan0.7..amelıyat sobrasıda 3 tüp bebek denemem var..ben amelıyata dünyanın parasını verdim güyaaa en iyi yerde en ozel makına ıle yapıldı amelıyatım güya rezerve en az zararrı verecekti..en az zarar verdıgı halı 4 den 0.7ye düşürmesi oldu...kızlar moralım cok bozuk umudum kalmadı artık...bu arada yasım 31...benm gibi bı anda düşüş yaşayan varmı?
Tup bebeklemi olmuş amh 0.01 olan :)Canım umutsuzluğa kapılma veren allah yeterki ol desin.Bugun 0.01 amh ile hamile oldugunu yazdı bir arkadas.yaş 39 muş.Sende insallah hamile olduğunu yazarsın buraya..
ben de çikolata kisti ameliyatı oldum tam 30 yaşındayken ve o zamanlar bekardim...bilmiyordum rezervlere zarar verildiğini...ameliyat olduktan sonra ölçüm yapıldı..0,01 çıktı..bence benimki de yüksektir ama ameliyat sonrası düşmüştür kesin..yalnız Amh 4 çok iyi bir değer. aynı laboratuvarda mi ölçüm yaptırdiniz...bir de neden ameliyat oldunuz. çok mu büyüktü kistlerİlk olarak 4 tüp bebek hepsı negatıf ardından amh a baktrdm 4dü sonuc..amelıyat olmaya karar verdim(çikolata kisti) amelıyat olalaı 9ay oldu ve benim amh degerım suan0.7..amelıyat sobrasıda 3 tüp bebek denemem var..ben amelıyata dünyanın parasını verdim güyaaa en iyi yerde en ozel makına ıle yapıldı amelıyatım güya rezerve en az zararrı verecekti..en az zarar verdıgı halı 4 den 0.7ye düşürmesi oldu...kızlar moralım cok bozuk umudum kalmadı artık...bu arada yasım 31...benm gibi bı anda düşüş yaşayan varmı?
amh değeriniz çok iymiş nasıl böyle birden düşüş oldu acaba cerrahla mı ilgili yaş desem daha yaşınız genç ben hiç ameliyat olmadım çikolata kistinden 36 yaşındayım mart ayındaki amh 0,49 duİlk olarak 4 tüp bebek hepsı negatıf ardından amh a baktrdm 4dü sonuc..amelıyat olmaya karar verdim(çikolata kisti) amelıyat olalaı 9ay oldu ve benim amh degerım suan0.7..amelıyat sobrasıda 3 tüp bebek denemem var..ben amelıyata dünyanın parasını verdim güyaaa en iyi yerde en ozel makına ıle yapıldı amelıyatım güya rezerve en az zararrı verecekti..en az zarar verdıgı halı 4 den 0.7ye düşürmesi oldu...kızlar moralım cok bozuk umudum kalmadı artık...bu arada yasım 31...benm gibi bı anda düşüş yaşayan varmı?
Nily 78 nıclı bir arkadaş buraya yazıyordu sürekli..4 tüp yaptirmış 5.tupü beklerken doğal yoldan hamile kalmıs..Allahım isteyen herkese versin.Tup bebeklemi olmuş amh 0.01 olan :)
o şekilde bir yanma olmadı. neden korkuyorsun? menapozdan mi?Arkadaşlar çikolata kisti olanlara bişey sorabilir miyim benim el ve ayaklarda çok yanma oluyor Mart’ta ki Fsh 7 idi yükselme olmuş mudur baktırmaya korkuyorum sizin de çok yanma oluyor mu
Evet menopoza girerim diye korkuyorum ama bu ayaklarımın yanması çoktan beri varo şekilde bir yanma olmadı. neden korkuyorsun? menapozdan mi?
hiç ameliyat olmamakla iyi yaptıniz kesinlikleamh değeriniz çok iymiş nasıl böyle birden düşüş oldu acaba cerrahla mı ilgili yaş desem daha yaşınız genç ben hiç ameliyat olmadım çikolata kistinden 36 yaşındayım mart ayındaki amh 0,49 du
28 yaşındayken bile dr önermedi başkent in hocasıydıhiç ameliyat olmamakla iyi yaptıniz kesinlikle
canım benim de menapoz belirtilerim.oldu ama ateş basması şeklinde birden bire oldu...yani bunalıyor gibi oluyor kapı pencere açılmasını istiyordum...hava sicak soğuk farketmezken..ama o belirtiler artık yok. yalnız bedenim çok sıcak. bana dokunan herkes ne kadar sicaksin diyorEvet menopoza girerim diye korkuyorum ama bu ayaklarımın yanması çoktan beri var
ben de başkentte yaptırdım ameliyatimi...ama hem Hulusi hem Ali Ayhan yapma taraftariydi. hiç demediler yapmayalim hamile kalamazsin diye. sadece Hulusi bey sürekli bana zavalli kiz deyip durdu...evlenmek gerek dedi o zamanlar..o zaman bekardim malesef...ismarlama evlilik de olmuyor..ancak 33 yaşında evlenebildim28 yaşındayken bile dr önermedi başkent in hocasıydı
Canım amh ı hiç kafama takma,ben de hidrosalpenksten ameliyat oldum sol tüpüm tıkladıydı hem de hidrosalpenks olmuştu onu aldılar.ondan önce gayet rahat gebe kalabiliyordum bir kızım var normal yolla ilk ay olmuştu ona kardeş yapalım dedik bu sorun çıktı neyse ameliyat oldum 6ay denedik ameliyattan sonra olmayınca tüp bebeğe gittik amh bakıldı 0,9çıktı ayrıca sol yumurtalıkta rezerv çok azdı ameliyat zarar vermiş dediler,hemen dediler tüp yapıcaz başka türlü olmaz.agustos ayında tedaviye başladım şimdi hamileyim. İyi düşünün iyi olsunİlk olarak 4 tüp bebek hepsı negatıf ardından amh a baktrdm 4dü sonuc..amelıyat olmaya karar verdim(çikolata kisti) amelıyat olalaı 9ay oldu ve benim amh degerım suan0.7..amelıyat sobrasıda 3 tüp bebek denemem var..ben amelıyata dünyanın parasını verdim güyaaa en iyi yerde en ozel makına ıle yapıldı amelıyatım güya rezerve en az zararrı verecekti..en az zarar verdıgı halı 4 den 0.7ye düşürmesi oldu...kızlar moralım cok bozuk umudum kalmadı artık...bu arada yasım 31...benm gibi bı anda düşüş yaşayan varmı?
Hayırlı olsun öncelikle kaç yumurtanız toplamıştı embriyo sayınız kaç olmuştuCanım amh ı hiç kafama takma,ben de hidrosalpenksten ameliyat oldum sol tüpüm tıkladıydı hem de hidrosalpenks olmuştu onu aldılar.ondan önce gayet rahat gebe kalabiliyordum bir kızım var normal yolla ilk ay olmuştu ona kardeş yapalım dedik bu sorun çıktı neyse ameliyat oldum 6ay denedik ameliyattan sonra olmayınca tüp bebeğe gittik amh bakıldı 0,9çıktı ayrıca sol yumurtalıkta rezerv çok azdı ameliyat zarar vermiş dediler,hemen dediler tüp yapıcaz başka türlü olmaz.agustos ayında tedaviye başladım şimdi hamileyim. İyi düşünün iyi olsun
Benim 10tane yumurtam toplandı 7si döllendi,4tanesi 3.güne gitti.doktorum da embriyolog da 5.güne gitmek istediler 5.günde 3tane embriyo kaldı ama bunlardan 1 i transfer edildi,2sinin de gelişimi biraz geriydi 6.günü bekleyelim kalan olursa dondururuz dediler. 6.güne de 1 tane kaldı onu da dondurdularHayırlı olsun öncelikle kaç yumurtanız toplamıştı embriyo sayınız kaç olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?