- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.621
Maşaallah kalitesi iyiymiş sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşaallahBenim 10tane yumurtam toplandı 7si döllendi,4tanesi 3.güne gitti.doktorum da embriyolog da 5.güne gitmek istediler 5.günde 3tane embriyo kaldı ama bunlardan 1 i transfer edildi,2sinin de gelişimi biraz geriydi 6.günü bekleyelim kalan olursa dondururuz dediler. 6.güne de 1 tane kaldı onu da dondurdular
Teşekkür ederim enkısa zamanda size de nasip olur inşallahMaşaallah kalitesi iyiymiş sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşaallah
Amin amin o kadar çok istiyorum ki hayırlısı olsun tabiTeşekkür ederim enkısa zamanda size de nasip olur inşallah
Sizin sadece amh mı sorun denediniz mi daha önce??Amin amin o kadar çok istiyorum ki hayırlısı olsun tabi
Çikolata kisti için ameliyat oldun mu?? İnşallaah olur yaaa ilk deneme de tutma ihtimali %35 demişti doktor bana yanii çok düşük bir ihtimal aslında ikincide şans %60lara kadar çıkıyormuş inşallah ikinci de mutlu sona ulaşırsınÇikolata kistinden dolayı amh düşmüş bir kez denedim kimyasal gebelik oldu 0,49 mart ta ölçtürdüm dr bi daha istemedi
bize de dua et canım lütfen. ben de uzun süredir çikolata kisti ile mücadele ediyorum ve AMH 0,01...çok kötü durumdayim. Sağ tüp tıkalı. rahim temiz diyorlar ama iki negatif sonuç aldım...Teşekkür ederim enkısa zamanda size de nasip olur inşallah
keşke ben de ameliyat olmasaydim keşkeAmeliyat olmadım hiç moral verdiğin için çok teşekkür ederim inşaallah Allah ım isteyen herkese verir
Belki sizin için ameliyat gereklidir benim adet dönemlerimde hafif ağrım olurkeşke ben de ameliyat olmasaydim keşke
...sanırım benim kistim çok büyüktü mecbur kaldılar belki...bu arada adet dönemlerin sancılı mı geçerdi hep?
anladım. benim adet dönemlerim her zaman cok ağrılı geçmiştir. hatta ortaokul- lise dönemlerimde hatırlıyorum. Okula gidemezdim...ağlardim sancidan. Evet gerekli olmuştur diye düşünüyorum ben de. zaten sadece ameliyat değil çikolata kistinin kendisi de rezervi azaltır.Belki sizin için ameliyat gereklidir benim adet dönemlerimde hafif ağrım olur
Zaten benim rezervin azalmasının nedeni çikolata kistianladım. benim adet dönemlerim her zaman cok ağrılı geçmiştir. hatta ortaokul- lise dönemlerimde hatırlıyorum. Okula gidemezdim...ağlardim sancidan. Evet gerekli olmuştur diye düşünüyorum ben de. zaten sadece ameliyat değil çikolata kistinin kendisi de rezervi azaltır.
canım senin sorunu yanitlamamisim...kesin olarak bilmemekle beraber çikolata kistinin yumurta kalitesini etkiledigini sanmıyorum ben de. çikolata kisti varken doğal yoldan hamile kalmış kişileri de duydum.isyerimde biri vardı yaş olarak benden büyük ve benden sonra evlendi..37 yaşında falan evlendi ilk yil doğal yolla hamile kaldi. şimdi bebisini büyütüyor izinde kendisiBen de Polat dursun ona gitmiştim hep evlenmek gerek diyorlardı ama kısmet ben de 35 yaşında evlendim çikolata kisti rezerv azlığı dışında tüp bebekte başarısızlığa neden olur mu Hakan yaralı kaliteye bişey yapmaz o yaşla ilgili dedi ama artık ne düşüneceğimi şaşırdım bi kere daha okudum 26 yaşındaki çikolata kistli genç bayanın ameliyattan sonra revervi yarı yarıya azalmış
bu kişinin çikolata kisti vardı. belki çok büyük degildi veya ilaçla durdurabiliyordu..canım senin sorunu yanitlamamisim...kesin olarak bilmemekle beraber çikolata kistinin yumurta kalitesini etkiledigini sanmıyorum ben de. çikolata kisti varken doğal yoldan hamile kalmış kişileri de duydum.isyerimde biri vardı yaş olarak benden büyük ve benden sonra evlendi..37 yaşında falan evlendi ilk yil doğal yolla hamile kaldi. şimdi bebisini büyütüyor izinde kendisi
Maşallah ne güzel böyle haberler Allah ım bize de kısmet eder inşaallah bi de bişey sorabilir miyim ben transfer sonrası hemen ayağa kalkıp lavaboya gitmiştim hemşire beni önceden hiç uyarmadı onun etkisi olmuş mudur diye aklıma çok takılıyorcanım senin sorunu yanitlamamisim...kesin olarak bilmemekle beraber çikolata kistinin yumurta kalitesini etkiledigini sanmıyorum ben de. çikolata kisti varken doğal yoldan hamile kalmış kişileri de duydum.isyerimde biri vardı yaş olarak benden büyük ve benden sonra evlendi..37 yaşında falan evlendi ilk yil doğal yolla hamile kaldi. şimdi bebisini büyütüyor izinde kendisi
Visenna diye bir ilaç var dr lar size bekarken bu ilacı önerdiler mi ben kullanmamıştımbu kişinin çikolata kisti vardı. belki çok büyük degildi veya ilaçla durdurabiliyordu..
Hiçbir ilaç önermediler...Sadece Yasmin isimli doğum kontrol hapını bir süre kullandım...Sonra doktorun önerisi olmadan kendi isteğimle bıraktım...Kendi adet döngümü fazla bozmamak adına ilacı bıraktım ama hata etmişim...Birkaç sene içinde o kistler tekrar başıma bela oldu...2. kez ameliyat oldum..Böylece zaten 0,01 AMH değerim daha da düşmüş oldu...Ölçtürmedim son AMH değerimi korkumdan...Sorunumu bildiğim için evlenir evlenmez Tüp bebek denemeye başladım...2 kez negatif aldım...Arada bazen yumurta gelişmediği de oldu...Kusura bakma uzun yazdım :)Visenna diye bir ilaç var dr lar size bekarken bu ilacı önerdiler mi ben kullanmamıştım
Sana onunla ilgili bir şey daha söyleyim..Burada okudum hatta...Bir kadın aynı senin gibi transfer olur olmaz lavaboya gitmiş, dayanamamış...Hiçbirşey olmamış tutmuşşş...Bence tutacaksa tutuyor...Yoksa istersen herşeye dikkat et tutmayabiliyor...Ben de hep bir sebep aradım...Kendimi suçladım iyi bakmadım kendime diye...Bildiğim birşey var o da stresin çok etkili olduğu...Ben yapı olarak stresli biriyim zaten...Transferin 3. günü ağladım, eşimle tartıştımMaşallah ne güzel böyle haberler Allah ım bize de kısmet eder inşaallah bi de bişey sorabilir miyim ben transfer sonrası hemen ayağa kalkıp lavaboya gitmiştim hemşire beni önceden hiç uyarmadı onun etkisi olmuş mudur diye aklıma çok takılıyor
Herhalde embriyonun kalitesine bağlı o da denemekle oluyor iyi embriyoyu bulmak nasip olur inşaallah stres faktörü çok önemliyse ben de çok stresliyim hep aklımda bebek hiç unutmuyorumSana onunla ilgili bir şey daha söyleyim..Burada okudum hatta...Bir kadın aynı senin gibi transfer olur olmaz lavaboya gitmiş, dayanamamış...Hiçbirşey olmamış tutmuşşş...Bence tutacaksa tutuyor...Yoksa istersen herşeye dikkat et tutmayabiliyor...Ben de hep bir sebep aradım...Kendimi suçladım iyi bakmadım kendime diye...Bildiğim birşey var o da stresin çok etkili olduğu...Ben yapı olarak stresli biriyim zaten...Transferin 3. günü ağladım, eşimle tartıştım. Acaba o yüzden mi tutmadı diyorum bazen...Bir de kaldığım otelde asansörün kapısı çarptı bana..Sendeledim. Etkiledi mi acaba diye çok düşündüm...Bunu düşünmek daha çok zarar veriyor. Kısmet değilmiş diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?