AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Maşaallah kalitesi iyiymiş sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşaallah

Çikolata kistinden dolayı amh düşmüş bir kez denedim kimyasal gebelik oldu 0,49 mart ta ölçtürdüm dr bi daha istemedi

Çikolata kistinden dolayı amh düşmüş bir kez denedim kimyasal gebelik oldu 0,49 mart ta ölçtürdüm dr bi daha istemedi
Çikolata kisti için ameliyat oldun mu?? İnşallaah olur yaaa ilk deneme de tutma ihtimali %35 demişti doktor bana yanii çok düşük bir ihtimal aslında ikincide şans %60lara kadar çıkıyormuş inşallah ikinci de mutlu sona ulaşırsın

Ameliyat olmadım hiç moral verdiğin için çok teşekkür ederim inşaallah Allah ım isteyen herkese verir

Ameliyat olmadım hiç moral verdiğin için çok teşekkür ederim inşaallah Allah ım isteyen herkese verir
keşke ben de ameliyat olmasaydim keşke
...sanırım benim kistim çok büyüktü mecbur kaldılar belki...bu arada adet dönemlerin sancılı mı geçerdi hep?

keşke ben de ameliyat olmasaydim keşke
...sanırım benim kistim çok büyüktü mecbur kaldılar belki...bu arada adet dönemlerin sancılı mı geçerdi hep?
Belki sizin için ameliyat gereklidir benim adet dönemlerimde hafif ağrım olur

Belki sizin için ameliyat gereklidir benim adet dönemlerimde hafif ağrım olur
anladım. benim adet dönemlerim her zaman cok ağrılı geçmiştir. hatta ortaokul- lise dönemlerimde hatırlıyorum. Okula gidemezdim...ağlardim sancidan. Evet gerekli olmuştur diye düşünüyorum ben de. zaten sadece ameliyat değil çikolata kistinin kendisi de rezervi azaltır.

Zaten benim rezervin azalmasının nedeni çikolata kisti

canım senin sorunu yanitlamamisim...kesin olarak bilmemekle beraber çikolata kistinin yumurta kalitesini etkiledigini sanmıyorum ben de. çikolata kisti varken doğal yoldan hamile kalmış kişileri de duydum.isyerimde biri vardı yaş olarak benden büyük ve benden sonra evlendi..37 yaşında falan evlendi ilk yil doğal yolla hamile kaldi. şimdi bebisini büyütüyor izinde kendisi

bu kişinin çikolata kisti vardı. belki çok büyük degildi veya ilaçla durdurabiliyordu..

Maşallah ne güzel böyle haberler Allah ım bize de kısmet eder inşaallah bi de bişey sorabilir miyim ben transfer sonrası hemen ayağa kalkıp lavaboya gitmiştim hemşire beni önceden hiç uyarmadı onun etkisi olmuş mudur diye aklıma çok takılıyor

Visenna diye bir ilaç var dr lar size bekarken bu ilacı önerdiler mi ben kullanmamıştım
Hiçbir ilaç önermediler...Sadece Yasmin isimli doğum kontrol hapını bir süre kullandım...Sonra doktorun önerisi olmadan kendi isteğimle bıraktım...Kendi adet döngümü fazla bozmamak adına ilacı bıraktım ama hata etmişim...Birkaç sene içinde o kistler tekrar başıma bela oldu...2. kez ameliyat oldum..Böylece zaten 0,01 AMH değerim daha da düşmüş oldu...Ölçtürmedim son AMH değerimi korkumdan...Sorunumu bildiğim için evlenir evlenmez Tüp bebek denemeye başladım...2 kez negatif aldım...Arada bazen yumurta gelişmediği de oldu...Kusura bakma uzun yazdım :)

Sana onunla ilgili bir şey daha söyleyim..Burada okudum hatta...Bir kadın aynı senin gibi transfer olur olmaz lavaboya gitmiş, dayanamamış...Hiçbirşey olmamış tutmuşşş...Bence tutacaksa tutuyor...Yoksa istersen herşeye dikkat et tutmayabiliyor...Ben de hep bir sebep aradım...Kendimi suçladım iyi bakmadım kendime diye...Bildiğim birşey var o da stresin çok etkili olduğu...Ben yapı olarak stresli biriyim zaten...Transferin 3. günü ağladım, eşimle tartıştım . Acaba o yüzden mi tutmadı diyorum bazen...Bir de kaldığım otelde asansörün kapısı çarptı bana..Sendeledim. Etkiledi mi acaba diye çok düşündüm...Bunu düşünmek daha çok zarar veriyor. Kısmet değilmiş diyorum.

Herhalde embriyonun kalitesine bağlı o da denemekle oluyor iyi embriyoyu bulmak nasip olur inşaallah stres faktörü çok önemliyse ben de çok stresliyim hep aklımda bebek hiç unutmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…