- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.641
Aslında yapılacak herşeyi yapıyorsun...Uykunu iyi almalısın, sebze ağırlıklı beslenmek mantıklı gibi..Bir de en önemlisi stresten uzak durmak...Ben bilmiyordum sonradan öğrendim. D vitamini eksikliği de tutunmayı engelliyormuşşş..D vitamini düzeyine baktır canımMrb bayanlar. Ben dün doktorda kontrole gittim. Yumurta göremedi. Şimdi kendi isteğimle biesteron omepa q10 ve trisequent kullanıyorum. Sabahlarıda polen arı sütü alıyorum önümüzdeki aya hazırlanmak için. Sizin ekstra önerileriniz var mı ?
Biestron dr. danışmadan mi kullanıyorsunuz?Mrb bayanlar. Ben dün doktorda kontrole gittim. Yumurta göremedi. Şimdi kendi isteğimle biesteron omepa q10 ve trisequent kullanıyorum. Sabahlarıda polen arı sütü alıyorum önümüzdeki aya hazırlanmak için. Sizin ekstra önerileriniz var mı ?
Sağolasın canım baktırayım olmazsaAslında yapılacak herşeyi yapıyorsun...Uykunu iyi almalısın, sebze ağırlıklı beslenmek mantıklı gibi..Bir de en önemlisi stresten uzak durmak...Ben bilmiyordum sonradan öğrendim. D vitamini eksikliği de tutunmayı engelliyormuşşş..D vitamini düzeyine baktır canım
Doktor istersen kullan dedi. Doğal yolu önemseyen bir doktorBiestron dr. danışmadan mi kullanıyorsunuz?
Ben de kendi doktoruma sordum...Kullanabilirsin dedi. Bir zararı yok dedi. Ama mutlaka kullan şeklinde bir önerisi de olmadı.."yani kullanabilirsin" şeklinde bir ifade tarzı vardı..Biestron dr. danışmadan mi kullanıyorsunuz?
Ahhh keşkeBana kullan diyen olmadı. Bende düşünüyordum kendi kendime 1 tane günde alsam mi diye :) keşke doğal hamile kalsak
merhaba arkadaslar
gecen ekim ayında 0,14 amh degeri le tup bebege başlamıstım
gebeliğim yedıncı haftasında kalbı durmus dedı ve kürtaj oldum
mart ayında tekrar tedavıye basladım yumurtalar dollenmedı
mayısta tekrar tedavıye başladım yumurtalar ığnelere cvp vermedi
temmuzda doktorumu degıstırdım ve başladık yumurtalar toplandı biri döölendi onun gelişimini takip ederken doktor yumurta toplama sonrası kontrol ettıgınde arkadan gelen yumurtalar var onlar ıcınde ıgneye basla onumuzdekı hafta onlarıda toplayalım dedı bende ınandım ama cok gereksız ve sadece para tuzagıymıs bırdaha asla bır ay ıcınde ıkı kez yumurta toplatmıyacagım bırdaha alllahım gostermesin agrısı psıkolojık bozuklugu ayrı uzuntu hepsı
ve paramı bos yere alması
çünkü toplama gununden once e2 degerim sadece 24 cıkmıstı
normalde toplama gununden once e2 nin her gelisen olgun yumurta için 200 200 artması gerek
bunu soyledim e2 24 cıkmıs bu toplamayı yapmayalım dıye
bana ben size bısey onerdım siz bılırsınız dedı benı tersledi
ama yınede gıttım umut işteeeee.ama husran tabıkı
o bi tane dollenen besinci gun pgtye gonderilen embrıyomda da trizomi 12 çıktı
iptal ettiler
ben ıkı aydır ara verdim kendimi dinlemek ığnelerden uzaklasmak için
ama şimdi aralıkta tekrar başlayacagım
doktora gıtmeden bir kez daha amh baktırayım dedım 0,35 cıktı
yukselen bır deger olmamasına ragmen benımkı yukselmıs
bu arada aklıma geldikçe folık asıt balık yağı cq enzım 10 d vitamini çinko alıyorum[/QUOTGeçmiş olsun emeklerimizin karşılığını alırız inşaallah yaşınız kaç acaba
Bende iyi beslendikten stres yapmadıktan ve beklentiyi doktora değilde Allah'a bıraktıktan sonra değerlerin değişeceğine hayırlısının olacağına inananlardanım.32 yaşım
inşallah hepimiz emeklerinin karşılığını alırız
yok canım öyle birşey. ilk denemede tutan çok kişi var...ama bu bizim için geçerli olur mu bilmiyorum tabi? malum AMH düşük..Arkadaşlar iyi akşamlar bişey sorabilir miyim tüp bebekte ilk denemede negatif olasılığı yüksek oluyormuş bu konu hakkında bilginiz var mı
AMH düşüklugu tesadüf değil ki canım.doğuştan AMH düşüklüğüne sahip değiliz. Ya çikolata kisti vardir, ya ameliyat olmuştur ya da kanser olmuştur yumurtaliklari alınmıştır kişinin...bu saydiklarim benim bildiklerim. Bunlar doğal yoldan hamilelige engel olabilirYa arkadaşlar şimdi amh düşükleri hepsi tüp bebekmi yaptırıyor kendiliğinden hiç mi hamile kalan yok? O kadar mı umutsuz? Asla asla olmaz çocuk deyip duruyorlar
Bana Prof. doğuştan dedi canımAMH düşüklugu tesadüf değil ki canım.doğuştan AMH düşüklüğüne sahip değiliz. Ya çikolata kisti vardir, ya ameliyat olmuştur ya da kanser olmuştur yumurtaliklari alınmıştır kişinin...bu saydiklarim benim bildiklerim. Bunlar doğal yoldan hamilelige engel olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?