AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

hanimlar birsey soracağım..ben 3-4 gun önce adet oldum. doktor adet olunca fsh e2 ve lh gibi değerleri bana bildir demişti..adetim Aksam geldi leke şeklinde. ben de ertesi günü 1. gün olarak kabul ettim..2. günü bu testleri yaptırdım. tabi bu arada adetim çok az geliyor. yani pedi doldurmadi 3 gün boyunca. Herhalde menapoza giriyorum dedim kendi kendime.Bugün yani 4. gün çok fazla kanamam oldu..sizce hormon tahlilleri asıl bugün mü doğru sonuç verir? önceki sonuçlarım bana şaşırtıcı geldi çünkü. e2 değerim kötü ama fsh ve lh normal sınırlar içerisinde geldi. doktor klomen kullanmami istedi.. bu arada muayene etmedi. sadece kan tahliline göre söyledi.sizce ne yapayim?

Lekelenme sayılmıyor demişti hemşire bana kanamanın başladığı gün 1.gün sayılıyor

Ben ne ilaç ne vitamin ne kür ne özel bir diyet yapmadim. fsh bu kadar düşük olması normal gelmedi yani...o nedenle acaba adet kanamasının yogun olduğu gün mü yapılıyor bu testler?

Lekelenme sayılmıyor demişti hemşire bana kanamanın başladığı gün 1.gün sayılıyor
işte ben de öyle düşündüm...zaten lekelenmeyi saymadim ama ertesi gün de çok gelmedi..belki de lekeydi...ne yapayim şimdi bugün çok geldi...Bugün yaptirayim değil mi asıl?

Kırmızı geliyorsa adet kanaması bir damla olsa bile kahverengi lekelenme sayılmıyor adetten

mesela Afedersiniz durumu anlamak için diyorum. pedimin ortasinda bir daire şeklinde kanama var...çok büyümedi 3 gün boyunca

O adet demek kırmızı olduğu için çikolata kistinde kahverengi lekelenme çok oluyor ya o adet sayılmıyor

d vitamini düzeyin düşükmüydü?

Benimde kafamı karıştiran bi soruydu canım. Çünkü ona göre gidecektim. Dr. Leke 1. Gün dedi tabikii sayacaksin.

Benimde kafamı karıştiran bi soruydu canım. Çünkü ona göre gidecektim. Dr. Leke 1. Gün dedi tabikii sayacaksin.
Demek lekelendiği gün de adet günü olarak kabul ediliyor..Ama akşam geç saatte olunca ertesi günü 1. gün kabul edin de diyorlar..Bir hemşire de bana adetin yoğun olduğu hangi gün ise o gün tahlil yaptırman daha iyi olur demişti. Doktorumla bu konuyu akşam konuşacağım...Ben ne olur ne olmaz diye tekrar kan tahlili verdim. FSH düzeyim çok düşük çıkmıştı ve bu bana hiç normal gelmedi...Bugüne kadar hiç düşmeyen FSH ne oldu da düştü yani...Bu sonuçları alayım arada çok fark olursa bir hata var demektir...

Bana bunu prof demişti. Adetin 3.
günü gel demişti. Bende lekem geliyor demiştim onuda sayacakmıyim sayacaksin demişti.Fsh kaçtı senin kaça düşmüş canım? Bide sen sor ne diyecek merak ettim.

Bana bunu prof demişti. Adetin 3.
günü gel demişti. Bende lekem geliyor demiştim onuda sayacakmıyim sayacaksin demişti.Fsh kaçtı senin kaça düşmüş canım? Bide sen sor ne diyecek merak ettim.
FSH 6 ya düştü...Bugüne kadar kaç kez ölçtürdüysem en küçük 13-14'e düşmüştür...Hiçbir zaman normal sınırlara gelmedi...Bu düşündürdü acaba 60 yazacaklardı 6 mı yazıldı yanlışlıkla...Üstelik denediğim bir kür, diyet ya da başka bir ilaç yok...doğum kontrol de kullanmıyorum...Spor yapmıyorum..

Kürler fayda etti belki ama canım 60 olsa doğal adet olamazsın bildiğim kadarıyla. Adet oluyor musun?

Kürler fayda etti belki ama canım 60 olsa doğal adet olamazsın bildiğim kadarıyla. Adet oluyor musun?
Canım onu diyorum hiç kür yapmadım...1,5-2 senedir kür yapmıyorum. 2 sene önce sadece hayıt tohumu denedim onu tam anlamıyla bitirmedim..Tadı kötü geldi devam edemedim...Adet görüyorum 3 aydır. Ondan önce ilaçla görüyordum..Benim FSH 59 olmuştu bir ara...O zaman da adetim hiç kesilmedi ki hep gördüm...sadece süreleri uzadı 40 güne kadar çıktı...Bir ara 3 ay görmedim...

Yanlislik olcagini sanmıyorum.
Kafana takmadiysan ondan düşmüştür. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…