- Konu Sahibi crocus7919
-
- #2.681
Sence öyle mi? :)). AMH=0,01 olup kafaya takmayan yoktur sanırım. Hele de eşinizin desteği yeterli değilse birde...Bence adet değildim asıl adetim daha doğrusu kanamam şimdi başladı...Şimdi alacağım sonuçlara göre hareket edeceğim...Yanlislik olcagini sanmıyorum.
Kafana takmadiysan ondan düşmüştür. :)
Yanlislik olcagini sanmıyorum.
Bir de FSH düşmesi diğer değerlerin iyi olduğu anlamına gelmiyor E2 ise 88. E2 50 in altında olmadığı sürece tüp bebeğe başlanmaz diye biliyorum...E2 50 in altında, FSH da 20'in altında iken tüp bebeğe başlanır. Sadece FSH takibi yeterli değil.Yanlislik olcagini sanmıyorum.
3.günden 5.güne ulaşamayınca embriyoyu imha ediyorlar mı 3.gün embriyosu olupta tutan çok kişi okudum burdaMerhba arkadaslar.benim de amh dusuk 37 yasindayim.size birsey sormak istoyorum 3 defa tup bebek denedim embriyo oluyo ama 5.gune ulasamiyo kalitesizmis yumrtalar 3.gun transferide oldum kimyasal gebelik oldu. Dr artik umut vermiyor cunki 3 denemede de aynisi oldu tamamen umutlarim tukendi transfer dahi olmuyor burada boyle olupta hamile kalanlar oldumu
canım sonuclari aldım. tahmin ettiğim gibi FSH daha yüksek çıktı...Bugün karın ağrım da var. Sanki reglimin ilk günü gibi..kanamam da çok. FSH=15 çıktı...d vitamini düzeyim de düşük. d vitamini=13, Normal değeri 30-80 arasında olacak...3.gün yapılıyor yoğunlukla ilgili bir bilgim Yok
Geçmiş olsun canım Fsh bu değerle tüp bebek başlanıyor mu d vitamini ilaçla yükselir rahim normaldi de mi polip de çok kanama yapıyor benim çok fazla oluyor polipler alınınca biraz azaldıcanım sonuclari aldım. tahmin ettiğim gibi FSH daha yüksek çıktı...Bugün karın ağrım da var. Sanki reglimin ilk günü gibi..kanamam da çok. FSH=15 çıktı...d vitamini düzeyim de düşük. d vitamini=13, Normal değeri 30-80 arasında olacak...
ben de miyom var..Lh çok kötü...E2 sınırda 49 çıktı...Fsh tüp için uygun yani 20 nin altında olduğu için. doktordan haber bekliyorumGeçmiş olsun canım Fsh bu değerle tüp bebek başlanıyor mu d vitamini ilaçla yükselir rahim normaldi de mi polip de çok kanama yapıyor benim çok fazla oluyor polipler alınınca biraz azaldı
acaba yanlış mi biliyorum yani e2 50 den yüksek.mi olmalı? tekrar sorucam doktoraE2 iyi 49 benim 51 di dr normal dedi kistler biraz yükseltebiliyor ben bu aralar çok forum okudum herkesin E2 si 50 ye yakındı
Sanırsam küçük önemsiz farklar bunlar yüksek E2 dedikleri 50 nin çok üstünde olması tıpta bazen böyle farklar çok önemsenmiyoracaba yanlış mi biliyorum yani e2 50 den yüksek.mi olmalı? tekrar sorucam doktora
LH in önemi var..mesela yumurtan gelişirken çatlamaya yakın pik yaparmiş. 14' e falan çıkarmiş.. belki bunu göstermesi açısından önemlidir..Örneğin zamansız çatlamayi farkederiz en azındanLh ın önemi oluyor mu benim de 3.72 miş dr ona da normal dedi
Ben alıyorum ama çok ağrım olmuyor bazı ağrı kesicilerin zararı varmış arkadaşım söylemişti Arveles gibi ama nedenini çok hatırlamıyorumLH in önemi var..mesela yumurtan gelişirken çatlamaya yakın pik yaparmiş. 14' e falan çıkarmiş.. belki bunu göstermesi açısından önemlidir..Örneğin zamansız çatlamayi farkederiz en azından
işte ben yıllardır ağrı kesici alırım. majezik gibi...arveles de onun aynısı...muadili yani. mecbur alıyorum çünkü duramıyorum ağrıdan...bazen kistlerin ilaçlardan kaynaklandigini düşünüyorum...Ben alıyorum ama çok ağrım olmuyor bazı ağrı kesicilerin zararı varmış arkadaşım söylemişti Arveles gibi ama nedenini çok hatırlamıyorum
Ben arkadaşa nedenini tekrar sorarımişte ben yıllardır ağrı kesici alırım. majezik gibi...arveles de onun aynısı...muadili yani. mecbur alıyorum çünkü duramıyorum ağrıdan...bazen kistlerin ilaçlardan kaynaklandigini düşünüyorum...
Benim daha önce yumurtam erken çatlamisti opudan önce...o zaman böyle akıntım.olmuştu...ayni şeffaf yumurta akı gibi...ama her zaman geçerli değil. bazen kullanılan yumurta geliştirici ilaçlarda bunu yapabiliyor. ilaç kullaniyor musun?Günaydın Arkadaşlar özel bişey sormak istiyorum yumurta akı gibi şeffaf sıvı gelince yumurta çatlamış mı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?