AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Hayırlı olsun. Umarım sağlıkla kavuşursunuz oğluşunuza. Ben hayatımda ne sigara ne içki içtim. Ama amh 0.16 Adet olamıyorum. Olunca da kan kaybından ölmekten korkuyorum. Basit a tipisiz hiperplazi olmuştum. Endometriyum kalınlaşıyo. Peki benim bu rahatsızlığım hep aynı şekilde devam edicek mi anlamadım gitti? e2 hormonu çok yüksek. Acaba östrojen yüksek ve progestron salgılanmadığı için mi çok kanama oluyor? Benim gibi sorunlar yaşayan oldu mu hiç? Eşim tüp bebek yapmaktan yana değil. Tedaviye başlayamıyorum. Benim kadar ikinci çocuğu istemiyor? Olursa olur olmazsa olmaz diyor. Ben ümidimi hiç kesmedim. Oğluşum bu aralar baya kardeş diye söylenip duruyor? Çok üzülüyorum, ne diyeceğimi bilemiyorum. Ballı bitkisel bi macun aldım onunla det oldum. Kanamam çok olduğu için çobançantası içiyorum.

A Amh002 İlk denememde tek döllenen yumurta ile hamileyim arkadaşlar :) 8. haftadayım çok şükür. İyi düşünün. Allah hepimize kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin inşallah.
Ne kadar sevindim bilemezsin listeye baktım Amh 0.1 yaş 31 diye not almışız seni de ve ilk denemende hamilesin. Tebrik ederiz, listemize umut olacak bir hamile daha ekşendi hamile olanlar genelde artık yazmıyor bizimle yazıp paylaştığın için sağolasın.
Tecrübelerin neler oldu neler yaptın ekstra doktorun nedir tedavi süresince neler yaptın uzunca bir yazsan bize ah ne güzel olur

Bu konu gerçekten umut ışığı oldu. Yaşım 39, FSH 17,6 AMH 0,42. Halen adet olabiliyorum ancak adetlerim iyice hafifledi. kanamadan çok lekelenme şeklinde geçiyor. Aynı zamanda hipotiroid hastasıyım. Vakit geçirmeden tüp bebek önerildi, biz de şu an bu yola girmiş durumdayız. En azından bir şansımız olduğunu bilmek iyi geliyor.

Çok teşekkür ederim; tedavinizde kolaylıklar,başarılar dilerim! Benim sürecimde "beklememeyi" başarmak aslında mecburen gelen bir dersle oldu diyebilirim. Erken menopoz lafı ve bundan dolayı hayatımda yaptığım ani değişiklikler o kadar sıkışmış hissettirmisti ki.. Süreçte denk gelen kaza, ameliyat, üstüne düşük derken dağılan psikolojimi kurtarmak zorunda kaldım ve "ben olmazsam hiçbir şey olmaz;bebek de olmaz" dedim! Çok ihtiyaç hissetsem de olası bir bebek planıni aklımda tutarak antidepresan kullanmadım. Ruh halimi toparlamaya çalışırken yürüyüş rekortmeni oldum neredeyse ve yavaş yavas bebek planı odağimdan mecburen çıkmış oldu galiba! Keşke bunu daha bilinçle yapabilseydim; ama "Allah'ın sopası yok ki" yöntemiyle mecburen öğrenmiş oldum! Yaş baskısı,tren kaçıyor hissiyatı insanı çok geriyor.. Ama mucize haberlerin sonu yok ki.. bir yakınım 44 yaşında tatil rehavetinde hamile kaldı, tüp bebek denemelerinden sonra:) Belki de kendimizi sıkıştırmayıp ruh halimize yatırım yapmalıyız öncelikle!( Yürüyüş,spor,yoga,belki psikoterapi, hobiler,gezme,sosyal aktiviteler vs..) Tabii benim o dönem hiç beceremedigim beden sağlığına da yatırım önemli! Ruh ve beden bir ikili çünkü! Umudumuz daim olsun! Yüksek moralle, iyi haberler alın dilerim tez zamanda!

Ya maşallah, gerçeklesen bu olumlu sonuclardan sonra, bu moralle yumurta dondurmaktan vazgecip evlenmeyi beklicem sanirim yine

Doktorun iyi dediyse öyledir canım.Benimde amh ye göre yumurtlamam iymiş en son doktorum öylw dedi banada

Evet canım herşey yolunda dedi doktorum ama
Elimdeki testte amh yazmıyor baska ne yazabilir

fsh lh hormonları vardır belkide

Troid az çalışıyor
3 yıldır hipotroidi levitron içiyorum
O da iyi şuanda
Şükür değerler iyi
B12 düşük
2.kutu iğne yaptırıyorum
O da düzelmiştir heralde

Evet değerlerin baya güzel canım.Senin aslında doğal yolla hamile kalman lazım

Doktor da aynı şeyi söylüyor
Aşılama önerdi
Ama artık ben anne olmak istiyorum
Tüp bebeğe başladık
İnşallah tutar canım

Mesajıma ek olarak bir daha altını çizmek istiyorum Resveratrol kullanımının.. Kullanmaya başladıktan 1 ay sonra, hiç bilmeyen bir başka doktor ultrasonda "yumurtan haddinden fazla büyümüş,sen bir ilaç kullanıyorsun" demişti! Böylece Resveratrol'un birebir etkisinin bende görüldüğüne şahit olmuştuk. Bu bildiğiniz üzüm çekirdeğinin etken maddesi aslında,ama bir haptaki etken maddeyi alabilmek için 40kg üzüm yemek gerekiyormuş. Tedavi sürecinde doktorunuza Resveratrol için danışmanizi da öneririm. Ben etkisini gördüğüme inanıyorum.

Doktor da aynı şeyi söylüyor
Aşılama önerdi
Ama artık ben anne olmak istiyorum
Tüp bebeğe başladık
İnşallah tutar canım
İnsallah canım şansın çok yüksek.büyük ihtimalle ilk denemede pozitifi gorürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…